Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Cockpit ügyben sajnos nincs tapasztalatom. Rendet tehetne valaki, le lehetne írni, mi mûködik és hogyan.
Ebbe a témába még nem ástam bele magam és aki okosabb írjon.
42nd Intruder
öööööööö

Bucser
ugyanugy mukodnek az Aeyes pitek elvileg az össze 2d-s pit mûxik a 3d-sek nem mennek azokat ne is probaljuk betenni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

az a stopworks cockpit volt nem?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Le van írva fórumban, hogy hogyan kell használni. Azt hiszem talán a topic is linkelve volt. bár én nem hazsnálok az aeyes cockpiteket. Ha jól olvastam a datot kell átírni, hogy rendeen mûködjön. Az Ara support forumon van topicja, hogy hogyan lehet õket mûködésre bírni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a fizetõs f18 és a10 nekem mûködik
érdekes módon a többi néha megy néha nem...

42nd Intruder
Aeyes-es kabinokat, hogy lehet mûködésre bírni FF4 alatt? Vagy felejtsem el és go vissza az FF3-ra?

Molnibalage
PMC FF együttmûködési ötlet.

Szerintem ez egyértelmûen jó hír.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Tajvani helyszín! Na, erre kíváncsi leszek.

Tajvan PMC

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?p=170742&sid=f3f2cfd7062a79ca799c002f61c6194b

F4ITDG-Israeli Theater Development Group. Most ezzel a helyszínnel és fejlesztõcsoporttal mi a fene van? Már tavalyról is futó hadjárat képeket rakak be. Miért nem jelent meg? FF4 alá meg fog? Ki mit tud errõl?

Molnibalage
Tudtommal március/április táján. Ez van feltüntetve a honlapon.

repvez
Esetleg arrol is van informáciod hogy az SAAFOPS mikorra várhato?
Szerintem a gripen fülkével sem lesz gond mivel ha jol láttam akkor a fejlesztök délafrikaiak igy gondolom hogy ök is szeretnének a gripenekkel repkedni.Remélem a c változat lesz szines kijelzökkel és utántankoloval.És régebben volt egy liszta hogy milyen gépeknek lesz 2 ill. 3d- kabin elkészitve és majdnem az összes kelleti tipus szerepelt benne talán csak a mig29-es nem.
-hires parancs az exe után SP4-nél is mûködik, azt tudod használni... de lehetnek nem várt következményei pl 2d pilótafülkénél. Az SP4 mellé fel szokás rakni a BMS2 új exe-éjét az kiküszöböli az ehhez hasonló gondokat.
De ahogy már mondták , inkább tedd fel az FF4-et 😄

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

repvez
Azzal a változattal nem sokat játszottam, de azt hiszem az mindegyiknél müködik ha az indito exe után beirod a tulajdonság paraméternél a -hires szot.De sztem vagy az Allied Force-ot vagy a Redvipert tedd fel mert azokba jobban tudunk segiteni ha valahol megakadsz.
Sziasztok,
meg tudna vki mondani, hogy hogy lehet a sima (Microprose-os) Falcon 4.0-at (SuperPak 4 fent van) feltenni 1280x1024-es felbontasra?

Thx
Gundark
😊) Ja remélhetõleg. És nem gyûjtöttünk Isaurának sem 😊) No meg hogy a népesség jelentõs százaléka itthon funkcionáis analfabéta. Szövegértés nulla.

L Viper
Ebben is van valami, de nálunk azért nem ennyire súlyos a helyzet szerintem. És a szomorú, hogy a videón ráadásul rengeteg a fiatal.
Gundark
OFF Ne fizessetek be rá hogy itthon és európában jobban menne. Rengeteg egyszerû ember van. Gondoljatok csak arra hogy hány kabarétréfa szól az emberi ostobaságról. Nem is oly régen volt amikor megkérdezték hogy hol van irak, mutassa meg a térképen. Nem kevesen tették afrikába 😊 No meg miért is érdekelje hogy ÉK (stílszerûen 😊 atomot robbant amikor a gyõzinek meghalt a kutyája 😊 ON

L Viper
Ja. Errõl lehetne sokat beszélni. De ezt a sok tudatlant jól irányítják, mert mégis az USA a világ vezetõ hatalma. (Még)
Egy munkára megtanítani a "jómunkásembert", azt csinálja jól, a többi nem érdekes.
Sokat szidtuk, de itt látszik, hogy van értelme a kissé szigorúbb magyar oktatási rendszernek.
Molnibalage
Az hagyján, de ezeknek az embereknek SZAVAZATI joguk van és FEGYVERT viselhetnek. Na, inkább abbahagyom az offolást. Ez megérdemelne egy új topickot..

L Viper
Hát ezt nem hiszem el! Azt tudtam, hogy Magyarországról lövésük nem lehet, de ez már durva...Ááááááááááá
Molnibalage
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Bocs, hogy ide beírom, de ezen most nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek..

Bucser
de lehet csk venni kell VIOp tagságot sms formában. nem túl drága. ezután tudsz editálni visszavonni képet beilleszteni és feltölteni.

*JimG

nem lehet ezt az izét editálni ??

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Nem vagyok egy kampány guru, de ha bele akarsz mélyedni akkor próbáld elkapni JinG-t az FF fórumon... de ha a simán megkérdezed egytopicban akkor is biztos segítenek...

Molnibalage
Ok, köszi. A segítségékérés meg abban a tekintetben kéne, hogy hogyan lehet definiálni az AI-nak az alap PAK prioritástokat és küldetések súlyozását, meg az kéne még, hogy az égységek értelmesebben mozogjanak. A földi egységeknek a parancsaival vannak apró gondjaim.

Molnibalage
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=108493

Ezekerõl az izraeli skinekrõl ki mit tud? Na, ez kéne, de NAGYON!!

a 2d-s cockpitben meg textúrázásban ha kell tudok segíteni

😄 ha lesz új modell, és nem csinálnak cockpitet.. lehet beleásom magam abba és összehozok valamit... soha nem oglalkoztam a fülkékkel, de egyszer el kell kezdeni 😊 EZ NEM ÍGÉRT A MÛSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENTARTOM 😄

Érthetõ, megkérdezem. De amit tudok az az, hogy egyszerû file oda vissza cserélést az zip-ekbõl az F4Patch meg tudja csinálni.. anno a skinjeimhez írtam f4p-ket amik akkor még pcx textúrákat cserélgették a zip-ben.

Ha a tacedittel van minden változtatás akkor tudsz írni egy f4p-t ami szépen instalálja a fileokat, backupot csinál az origról.. ha kiveszed a pipát visszarakja az eredeti file-okat...

Van leírás hogy kell ezt csinálni.. talán a doc vagy az f4patch könyvtárban (de ne kövezz meg ha nincs, mert nem emlékszem 100%-ra)

<#vigyor3>

Molnibalage
Yes!!

Balu, valamit megkonzultálnál a fejesekkel? Az átkonvertált helyszínekben az eddigi hadjáratok lesznek benne változatlanul vagy azok is át lesznek írva? Mert NAGYJÁBÓL csak a Taceddittel kell szórakozni meg F4Browse-val és akkor én megcsinálnám a Yom Kippuri háborút, mert van rá hajlandóságom.

Meg azt is jó lenne tudni, hogy tudnának -e egy olyan setup-ot kerálni ami megcsinálja az én változtatásaimat amiket a simdata.zip-ben és az objects könyvtárban levõ fileokkal viszek véghez, hogy azokat feltelepítse és F4 Config editorral lehessen váltani a külnöbözõ simdata-k és egyéb beállítások között vagy, hogy fel lehessen telepíteni az enyémet, de uninstallkor rakja vissza az eredeti file-kat. (Érhetõ, hogy mirõl beszélek?)

FF fórumról:
"Snail" say : Kasper (Saafops) is busy finishing a beautiful Gripen 3D model, which is worth waiting for 😄

*Saafops és az FF csapat barátok, és együt dolgozunk

Tehát lesz szép gippenünk... gyûjtsétek a nagyfelbontású referencia képeket, és tnuljátok a Photoshopot hogy legyen magyar skinünk 😊

Nem jelent meg, nem Ayes jelentette be 😊 de én is bedõltem elsõre..

Molnibalage
Megjelent az új F-14 3D-s kabin az Aeyestõl! Nem gynege.

Molnibalage
És te legalább szétkaptad a kutyát vagy legalább a gazdáját?

nekem min egy hónap szünet a repkedésben - egy kutya tegnap szétkapta a jobb csklóm 😞

L Viper
Jó lenne megint egy kis multis móka !
L Viper
Talált, süllyed 😄
Mindenki repked 😄

Molnibalage
Na, mi ez a pangás?

Molnibalage
Ja skacok, kipróbáltam Harrierrel a "függgeszkedés" közbeni Maverick indítást. Marha jó. Szépen megkerestem a ZSU-23-at és aztán kilõttem õket. Videoban esetleg érdekel valakit?

Molnibalage
Tegnap egymás után kaptam két Airmedalt. NAGYON érdekesen mûködik az pontozási és elõléptetési renszer.

repvez
Hát nekem is fura ez a kitüntetés rendszer ha tényleg mindegyik ugyan azt használja,mert AF-be 100 küldetés és 50 rep ora 34 air és 50 grund kill után se kitüntetés se elöléptetés nem volt mig FF4 nél meg 9 bevetés és 7 repora után 2air és 40grund kill után 3 kituntetés és 1 elöléptetés.
Egyébként AF-hez van egy Falconlog nevü is progi az kilistázza a logbook adatait és kiirja hogy hány potod van és még mennyi kell az elöléptetéshez ill. hány bevetést kell hozzá még repülni.
köszi, mindjárt megnézem a régi manualban is

Nem nagyon.. volt róla leírás még réges régen valahol az SP sorozathoz.. Ha jól emlékeszem a repült órák száma a fõ mérvadó a rangnál, a medáloknál meg a killek... de nem vagyok biztos benne. Frugals-on kérdezd, ott tuti tudja valaki. Ez a része a programnak nem változott az alap Falcon óta, tehát még lehet az eredeti manual is taglalja.

Molnibalage
Mondjuk az baromi érdekes, hogy azt írta, hogy célpontok nélkül teljesítettem az õrjárati idõt, mert az FAC által mejelölt jármûcsoportot támadtam tûpontosan. EGYETLEN adott jármûvet kéne eltalálnom a sikerhez? Mert hát egy sértetlen battalionból lõttem ki 10 jármûvet. Az kb. az 1/3-a a teljes állománynak...

Az õrjárati iõdket 0-ra állítva a flight plan-ban LEGALÁBB partial success értékelést kapnak a bevetéseink.

Balu: tudsz mondani valamit a kitüntetésekrõl, az elõléptetésekrõl és úgy általában a pontozásról egy-egy bevetés után?

Csak mert a logbook szerint kapok 20-30 pontot is az utolsó küldetésre, de az összpontszámom ennek ellenére mondjuk csak 9...

Molnibalage

Hát nem gyenege az AI. Az elõzõ küldetésemben is A-10-zel voltam egy packageban, akkor "gyengébb" volt, mert csak 24 jármûvet gyilkolt ki. Két hullámban 10 bevetéssel kb. 100 jármûvet radíroztunk le a cimbikkel. Jött is az air medal, hét bevetls alatt 40 földi célt lõttem ki, 21 légigyõzelem és még két hajó van a számlámon. Jól ki lett egyensúlyozva a hadjárat, mert már lassan délután kettõ van, de még nem léptek közbe a kínaiak.

Molnibalage
Nordic? Az NAGYON hiányzik, más játékokban nagyon hangulatos dolgok voltak ott. Nekem megvan a helyszín, de sajna csak SP3 alatt jó, úghogy sohasem volt alkalmam repülni vele, mert kb. 2 hónapja külde le nekem Snake Man.