Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg elegge vicces hogy megjossz ide aztan 1 hettel kesobb mar asztalt borogatnal....azthiszem volna min elgondolkoznod!
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
El nem magyarazom...olvassvissza..es ha szerinted rendben van az az oralis aktus amiben ez a csoda FF4 reszesitett engem akkor...hat..khmm hogyismondjam...ez az egesz nem tobb mint egy kupac buzolgo teveszar!
(Ugyvelem azok utan nyugodtan szavazhattam volna a 4. pontra is....megse azt tettem....)
Én próbálkoztam a Tir megkerülésével hasonló webkamerás progikkal.. de hát.. jó jó, de nem az igazi.. a TIR sokkal természetesebb hatást nyújt... nekem sincs rá pénzem sajnos, de gyüjtögetek szorgalmasan, mert volt alkalmam kipróbálni a 6DOF-os verzsönt és nagyon nagyon jó!
Sajnos a 2D pit kérdésedre nem tudom a választ õszintén nekem fel se tûnt (BTW pontosan melyik pit, mert van egy pár F-16 variáns most már), mivel mindíg a jó öreg shift+ctrl+c kombinációt használtam.. amit tudok billenytûzetrõl meg otas-ról kezelek, csak az mfd gombjait szoktam egérrel nyomogatni...
De míg a Cam2Pan tudtommal a Mouse lookot rendeli fejmozgáshoz addig a TrackIR külön interface-ként kezelõdik.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként a 2d-s kabinbol miért tünt el a kabintetö nyito kapcsolo?Igy csak 3d-ben tudom bezárni a kabint vagy bill.gombbal,de az olyan gépeknél aminél nincsen rendesen kidolgozva még ott sem.
A kabinnézetnél a Trackir támogatás az hardveres vagy lehet használni alternativ szoftveres mozgatást (cam2pan, freelook).Tehát csak Trackir-el müködik vagy a webkamerás megoldással is?
Persze hiszen fogazna😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az MFD-k letiltásáról nm tudok sokat mondani, de most úgy néz ki, hogy néhány OF avonikai újítást leprogramoznak a fiók az RV-ben is, csak hogy jó legyen mindenkinek 😄 , itt az elsõdleges prioritás a fegyverek üzemeltetése...
De ahogy az FF csapat megmondta, soha nem mond hogy soha... max sokára.. az alapmotort nem akarják megpiszkálni a programozóink mert az bizony ahogy az angol mondaná "a can of worms" 😛
"Egyeseknek semmi se jó" = Dev szójárásban ez: If FF4 would give you oral sex every time you fly it, ppl would still complain 😄 😄
Balu, a fegyverek mûködéási modelljérõl mennyit tudsz? Mert a hajó elleni rakétáknál nem lehet valahogy megcsinálni, hogy CSAK a radarral lehessen célozni és az GMT radar mód mûködjön 80 mérföldig is? Ezzel már elég korrektül lehetne szimulálni pl: a Harponn és kH-31 mûködését is.
Azt nem lehet megcsinálni, hogy egyes típusoknál le legyenek tiltva egyes MFD oldalak és kinézetek? Ezzel is picit életszerûbbé lehetne tenni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki azt nyomta hogy jobbat várt, szívesen várom az általa készített modokat az e-mailemre 😛 ... community projectet leszólni, kb mint felrúgni egy járókeretes nénit.. XD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Annak a gépnek a mappája,ami tele van gif képekkel,2ds kabinnal repülhetõ.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
leszdtem a lentebb belinkelt eurofightert de fogalmam sincs hogyan tudnám a játékban használni (eddig csak az alap játékot használtam +redvipert) valaki segitene?
thx
bye!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
az AF-es ODSAF texture zippet használtam.A legtöbb repülõteret,célpontot a tenger közepére rakta,a texturaillesztések kiábrándítóan darabosak,a telepítés másfél óra,a helyigénye 3,5 GB.
Már letöröltem....
<#szomoru2>#szomoru2>
Valami konzolos arkád butaság lehet...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Elivleg mûködõ Iran theater Snake Man-tõl-

De nem érdemes ezzel babrálni, lesz egy ZSÍR jól kidolgozott új izraeli helyszín és a PMC és FF team együtt dolgozik, hogy az összes régi helyszín mûködjön majd újra az FF4 alatt, sõt lesz két új is. Tajvan és Iran. (Meg valami Falkland is van emlegetve.)
Egyébként ha jól tévedek a régi FF3-as területek nem müködnek RV-el?
leszedtem és tönkretette a redvipert is, ami most már nem indul
szóval csak óvatosan 😊
SAAFOPS-nál találtam. Ezekkel az adatokkal csinálják az új térképeket?
beta2:
Javítások és módosítások a szkinen: szegecsek, javított turbina, koszolás, stencilek
Cockpit: Az F117 kabint F16I-re cseréltem. Még mindig nem az igazi, de legalább nem látszik be az F117-es cakkozott kabinteteje.
pl. F-18C.txt, abban ez a két sor:
F18C
cockpit2d 2300 2300
Ebbõl a "2300 2300" sort kell beírni a bemásolt cockpit 16_ckpit.dat fájljába a megfelelõ helyre (felülírva az ott lévõ számokat):
cockpit2d 2300 2300 ;