Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Aham! ertem kerek engedelyt lelepni..vagy megszolnani...oreg ez egy szabad forum az fikaz itt akinek jolesik, es addig amig az az SG.hu forumszabalyzataba es moderatorok tureshataraba nem utkozik....azthiszem te rossz ajton nyitottal be!
Seaweed
Semennyit...de azthiszem a koztudott eftizenhat undorom ellenere en igen joindulatuan alltam hozza, es jol meg is szopatott ez a kupac buzolgo teveszar!
Az meg elegge vicces hogy megjossz ide aztan 1 hettel kesobb mar asztalt borogatnal....azthiszem volna min elgondolkoznod!
Félreértés ne essék, lehet kritikát mondani, de fikázás nélkül.. azt kapunk eleget az OF team-tól meg fenyegetéseket az LP-tõl.. nincs szükség a telhetetlen "mindent akarok de semmit se teszek, de amúgy is teveszar az egész" típusú emberek véleményére... nekik egy válaszom van... csinálj jobbat és add ingyen.. utána halgatni fogok rád megígérem... sõt bocsánatot is kérek.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Már megbocs, de sok ember INGYEN dolgozott rajta.. ha nem tetszik ne használd, és vegyél a boltba 10.000-ért MSFS-t de neszidd légyszi mert morcos leszek és rádburítom a virtuális asztalt... te mennyit fejlesztettél a szabadidõdben ingyen ?

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Seaweed
Szerinted ki szavazott arra?! <#ravasz1>

El nem magyarazom...olvassvissza..es ha szerinted rendben van az az oralis aktus amiben ez a csoda FF4 reszesitett engem akkor...hat..khmm hogyismondjam...ez az egesz nem tobb mint egy kupac buzolgo teveszar!

(Ugyvelem azok utan nyugodtan szavazhattam volna a 4. pontra is....megse azt tettem....)
"sajátbejáratu fejlesztötõ" 😄 Csak a munkám végzem 😄

Én próbálkoztam a Tir megkerülésével hasonló webkamerás progikkal.. de hát.. jó jó, de nem az igazi.. a TIR sokkal természetesebb hatást nyújt... nekem sincs rá pénzem sajnos, de gyüjtögetek szorgalmasan, mert volt alkalmam kipróbálni a 6DOF-os verzsönt és nagyon nagyon jó!

Sajnos a 2D pit kérdésedre nem tudom a választ õszintén nekem fel se tûnt (BTW pontosan melyik pit, mert van egy pár F-16 variáns most már), mivel mindíg a jó öreg shift+ctrl+c kombinációt használtam.. amit tudok billenytûzetrõl meg otas-ról kezelek, csak az mfd gombjait szoktam egérrel nyomogatni...

repvez
Ezért lennék kiváncsi rá ,hogy mi a különbsége vagy korláta a kettönek mert treckir-re nincs fölös pénzem.A mauselook és a külön interface között nem a trackir és a cam2pan között,mert azt tudom hogy csak a forgatást engedélyezi a cam2pan.
Bucser
Próbáld ki. TrackIR-al tökéletes.

De míg a Cam2Pan tudtommal a Mouse lookot rendeli fejmozgáshoz addig a TrackIR külön interface-ként kezelõdik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Meg még melyik játékrol mondhatnánk el hogy sajátbejáratu fejlesztötöl kérdezheti meg a gondját baját.
Egyébként a 2d-s kabinbol miért tünt el a kabintetö nyito kapcsolo?Igy csak 3d-ben tudom bezárni a kabint vagy bill.gombbal,de az olyan gépeknél aminél nincsen rendesen kidolgozva még ott sem.
A kabinnézetnél a Trackir támogatás az hardveres vagy lehet használni alternativ szoftveres mozgatást (cam2pan, freelook).Tehát csak Trackir-el müködik vagy a webkamerás megoldással is?
Bucser
""Egyeseknek semmi se jó" = Dev szójárásban ez: If FF4 would give you oral sex every time you fly it, ppl would still complain 😄"

Persze hiszen fogazna😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha az F-16-os GMT radar módja a valóságban mûködne megbízhatóan 80 km-ig, az amcsik igen boldogok lennének 😄

Az MFD-k letiltásáról nm tudok sokat mondani, de most úgy néz ki, hogy néhány OF avonikai újítást leprogramoznak a fiók az RV-ben is, csak hogy jó legyen mindenkinek 😄 , itt az elsõdleges prioritás a fegyverek üzemeltetése...

A nagy hatótávolságú fegyverek szimulálásának sajnos nagy technikai akadája a Falcon alap motorja (nem grafikai). Van egy úgynevezett "Boubble" a géped körül mikor 3D-ben repülsz... minden ami ezen belül van az rendesen 3D-ben van szimulálva, minden ami ezen kívül az 2D-ben a kampány motor által. A kettõ között az átjárás korlátozott.. finoman fogalmazva. A radarod átlát a határon, de fegyvert nem tudsz rajta átjuttatni. Mert a 2D-ben fegyverekkel nem számol a kampány motor csak egységekkel.

De ahogy az FF csapat megmondta, soha nem mond hogy soha... max sokára.. az alapmotort nem akarják megpiszkálni a programozóink mert az bizony ahogy az angol mondaná "a can of worms" 😛

"Egyeseknek semmi se jó" = Dev szójárásban ez: If FF4 would give you oral sex every time you fly it, ppl would still complain 😄 😄

Molnibalage
Egyeseknek semmi se jó, pedig ez ingyért van... Én BÁRMIKOR kipengettem volna érte 10 ropit is! Mellesleg odaírták a manualban, hogy az igazi munka még csak most kezdõdik. Jönnek hozzá a SAAFOPS-os moddellek, skinek és kabinok. Nekem az a kabin grafika ami most van untig elég, ha az összes 4-dik generációs gépnek lesz 3D-s kabinja, meg a MIG-23 és MIG-21-nek akkor az már szinte súrolná a tökéletes élményt.

Balu, a fegyverek mûködéási modelljérõl mennyit tudsz? Mert a hajó elleni rakétáknál nem lehet valahogy megcsinálni, hogy CSAK a radarral lehessen célozni és az GMT radar mód mûködjön 80 mérföldig is? Ezzel már elég korrektül lehetne szimulálni pl: a Harponn és kH-31 mûködését is.

Azt nem lehet megcsinálni, hogy egyes típusoknál le legyenek tiltva egyes MFD oldalak és kinézetek? Ezzel is picit életszerûbbé lehetne tenni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én szavaztam.. 😊

Aki azt nyomta hogy jobbat várt, szívesen várom az általa készített modokat az e-mailemre 😛 ... community projectet leszólni, kb mint felrúgni egy járókeretes nénit.. XD

Seaweed
Hsz pillanataban 2db szavazat....
Molnibalage
Mármint?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
Megdobbento menyisegu szavaza erkezett a BoP-on a temaban!
okok majd holnap lecserélem, ma már így is túl sokat ültem a gép elõtt 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Nauro! Valami franko szep uj kepet prezentalhatnal a flakonos faq hirhez..en mindig erolkodom hogy ne kliseket gyartsak, es mindig valtozatos kepek legyenek a hirhez..ez meg F4af-es kep...szep uj flakon kepet akarok! <#beka3><#ravasz1>
Molnibalage
Mert az az AF-re vonatkozik. A validAC.bin file-kat kell átnevezni bármi másra és akkor az adott helyszínen bármilyen géppek repkedhetsz, de AF alá nincs és nem is lesz soha kabin. Már önmagában ez a tett elvileg törvénysértés.

benne van hogy "több mint 100" repülhetõ típus 😊

Minden géppel repülhetsz,de 2d-s kabinja csak pár gépnek van. C:\MicroProse\Falcon4\art\ckptart mappában megtalálod ezeket.
Annak a gépnek a mappája,ami tele van gif képekkel,2ds kabinnal repülhetõ.

ZolEE F1
thx, és ha lehet még1 kérdésem 😊a játékban levõ többi gépet is ki lehet probálni?(az f-16on kivül) A készülö F.A.Q.ban ez nincs leirva 😞

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

A belinkelt progi csak a 3d-s kabint teszi szebbé,sztem nem is érdemes feltenni,a 2d-s cockpit fizetõs Aeyes...😞

ZolEE F1
Sziasztok!

leszdtem a lentebb belinkelt eurofightert de fogalmam sincs hogyan tudnám a játékban használni (eddig csak az alap játékot használtam +redvipert) valaki segitene?

thx

bye!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

A readme fájlban le van írva hogy kell telepíteni,én ezt követtem,és
az AF-es ODSAF texture zippet használtam.A legtöbb repülõteret,célpontot a tenger közepére rakta,a texturaillesztések kiábrándítóan darabosak,a telepítés másfél óra,a helyigénye 3,5 GB.
Már letöröltem....

Molnibalage
Konkrétan ez mit jelent? Mi az install pontos menete, Mert ODS cuccokat klne bemásolni, de ahhoz meg újra kéne rakni az FF3-at nem?

Molnibalage
Akkor egyelõre hanyagolás, a koreai helyszín sem rossz.

Mûködik,de borzasztó bugos...
<#szomoru2>

...sõt még csak nem is konzolos, hanem egy sima cg animáció

Kis képzavarral: F-22 Lightning 4??
Valami konzolos arkád butaság lehet...

z0ty4
OFF:

Bocs, hogy itt kérdezem meg, de nemtudja vki mi ez a játék ?
vid

ON:

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=20932

Elivleg mûködõ Iran theater Snake Man-tõl-

én is megoldottam végül.. úja felraktam és rámásoltam az aeyes pitet

A telepítési ablakba van egy readme,amiben leírja mirõl kell backupot csinálni.Nem szabad az aeyes addonra rárakni!Én a 3d után visszamásoltam a 2d aeyest,és minden megy simán...😊

42nd Intruder
Igen azt az izraelit láttam, de nem szedtem le... Akkor most várakozunk megint egy jó kis Desert Storm mapra 😊

Molnibalage
Nos, alapvetõen nem, de kis trükkel egy-kettõ igen. Izraeli helyszínhez linkeltem már be ide egy helyet, ahonnal letöltesz 3db file-t és azzokkal ügyködve lesz mûködõ izraeli helyszín. A régi helyszín telepítõk NEM mûködnek, EGYIK SEM!

De nem érdemes ezzel babrálni, lesz egy ZSÍR jól kidolgozott új izraeli helyszín és a PMC és FF team együtt dolgozik, hogy az összes régi helyszín mûködjön majd újra az FF4 alatt, sõt lesz két új is. Tajvan és Iran. (Meg valami Falkland is van emlegetve.)

42nd Intruder
Ez csak kis extra, amit simán megoldottam, am köszi a felajánlást.
Egyébként ha jól tévedek a régi FF3-as területek nem müködnek RV-el?

Molnibalage
Hát, ha csak ennyi lett volna a kívánságod, bármikor beraktam volna neked egy F/A-18-as századot bármelyik hadjáratba.

42nd Intruder
Az gáz... Lehet a RV telepítése után kellene felnyomni, utána az Aeyes-es kabinok stb... Mondjuk engem a Typhoon nem érdekel, most megy szépen minden, az egyik hadjáratba van mostmár F/A-18F is, aztán lehet repkedni 😄

felraktam de hazavágta az aeyes cockpitot
leszedtem és tönkretette a redvipert is, ami most már nem indul

szóval csak óvatosan 😊

Molnibalage
http://www.flightgear.org/Downloads/scenery-0.9.10.html

SAAFOPS-nál találtam. Ezekkel az adatokkal csinálják az új térképeket?

42nd Intruder
Hatalmas köszönet!!!!!!!!!!

http://neuro.agria.hu/gripen/GripenPackBeta2.zip

beta2:
Javítások és módosítások a szkinen: szegecsek, javított turbina, koszolás, stencilek
Cockpit: Az F117 kabint F16I-re cseréltem. Még mindig nem az igazi, de legalább nem látszik be az F117-es cakkozott kabinteteje.

van az alap cockpitokban egy txt fájl:
pl. F-18C.txt, abban ez a két sor:

F18C
cockpit2d 2300 2300

Ebbõl a "2300 2300" sort kell beírni a bemásolt cockpit 16_ckpit.dat fájljába a megfelelõ helyre (felülírva az ott lévõ számokat):

cockpit2d 2300 2300 ;

42nd Intruder
Melyik 2 számot már bocsika :S Másik, ha én .dat-ot akarom megnyitni akkor a Nero mindig le akarja játszani... Konkrétan akor mit hol, hogyan mire kell írni? 😊

úgy megy ahogy bucser írta: át kell írni azt a két számot az f16_cockpit.dat-ban

L Viper
Az FF3-hoz használtam, de itt még nem próbálta. Kivéve a Free F/A-18 és A-10 -et, az most is fent van.