Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Oda is jó természetesen, csak a Repvez féléhez feltettem azt a kis progit és olyan egyszerû a belépés, meg a letöltés.
Na mindegy, csak rakd fel valahová légyszi és szólj ha meg lehet nézni.
Kössz
Molnibalage
És mit szólnál a "Long live FreeFalcon"-hoz? Most sajna nem tudom felrakni, mert nincs norámlis upoladom.

Egyébként miért gáz a eredeti címem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BTW: Emlegetett valaki orosz EW gépek upgradejét ?? 😄
http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=5219&forum_id=2&page=26

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Ha csak rövid snittek, tegyél alá pörgõs zenét, amolyan Danger Zone Top Gun-os rock félét, és hívd FF4 Promo-nak 😛

A "Moments from FF4" nagyon gázul hangzik 😄

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
Mit csinált a repvez?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tedd már fel lécci a G-mailra, amit Repvez csinált.
Molnibalage
Na, elvileg készen van, most állok neki konvertálni.

L Viper
A hybrid a legjobb.
L Viper
Más.
Érdemes megnézni: http://map.terkepcentrum.hu/google.asp?cx=18&cy=47

Nézzétek meg pl: Taszáron a repteret. Sajnos Magyarország sok része ennyire nem részletes.
L Viper
Még nem volt idõm kipróbálni, nekem az alap textúrák vannak fent, de azzal sincs semmi bajom.

Juteszembe: Netmester jelezte, hogy kipróbálná multiban. Tegnap összehoztuk. Segítettem neki felpakolni, meg bekonfigurálni és egy kis hálózati tesztet is csináltunk.
Ment sima IP-re való csatlakozással. Az én IP-mre joinolt és egy kis Dogfight-ot próbáltunk.
Molnibalage
Azzal csinálom, de ebben is fennál a hiba, a játéknak valami nem teccik a gépemben, ez van...

L Viper
Azt a HiTilest kipróbáltad már ami a régi Falconhoz készült ?
Molnibalage
Hitiles-szel készül, de olyan magasságban és beállításokban, hogy nem látszódik majd a hiba. Sajnos sok dolgot nem tuodk összehozni benne amilyenre akarom, úhgyogy ez most lehet, hogy nem lesz túl látványos és mivel nem összefüggõ, hanem csak látványos snittekbõl áll, egyeseknek nem bizots hogy majd bejön.

L Viper
De akkor olyan textúrákkal, ami nem hibás 😊
L Viper
Kíváncsi vagyok...
Molnibalage
Na, készülget az elsõ FF4 videoklipp, de nem egy szorit fog elmesélni, hanem csak "felvillansáok" lesznek benne. Jelenleg a "Momnents form FreeFalcon4" címet tervezem neki adni, van rá edély, hogy még ma készen lesz.

Molnibalage
Skacok van mûködõ Taiwan helyszín és megnövelt méretû Korea. Sajnos ahhoz nincsen tisztességesen befejezett hadjárat, de felajnálkoztam Snake Man-nél, hogy esteleg befejezhetek egyet...

Molnibalage
Akkor majd szólok, ha teljesen gatyába ráztam a módosításaim és akkor majd elküldöm, ez lehet, hogy csak 1 hónap múlva lesz. Az A-10 dolgot majd tesztelem, mert lehet, hogy csak én voltam béna hirtelnjében.

A simdata.zip-be is belepiszkálok itt-ott.

Balu lenne még pár kérdésem és észrevételem.

- Miért nem lehet a chaff/flare pondokat megcsinálni? A zavaró cuccoknál ha van fennt pod akkor F-16-nak van ECM-je, ha leveszed akkor meg nincs. Ez egy flag az F4Browse-ban. Akkor ezt a chaff/falre képességgel miért nem lehet eljátszani? Ha teszel fel podot akkor van, ha meg nem akkor ne legyen szórási képesség.

A Chaf/Flare szórás az exe-ben kódolt, utoljára mikor hozzá lett nyúlva , egy külsõ file által módosíthatóvá lett téve a dobás pozíciója. Pl.: A-10 már nem középen szórja. A ki-be kapcsolását továbbra is a gép saját adatai tartalmazzák, program futás közben nem módosítható. Felvetem mint javaslatot.

- Az AIM-9M kortársai és effeletti IR rakéták flare érzékenységei enyhénszólva túlzóak szerintem, ha hátulsó légtérbõl indítják õket, akkor hiába burkolom flare felhõbe a gépet, még akkor is találnak ha kifordulok alapgázzal. Szerintem ez a vicckategória. A Falkalndi háborúban ahol igen jó francia rakétákkal tüzeltek a Harrierekre, de volt rajtuk flare nem tudtak találatot elérni, fordítva viszont az AIM-9L igen jól szerepelt. A játék ez nagyon nem közelíti ezt. (Én felnyomtam az eredeti flare chance-t olyan 0.15 körülire és a fölháttér zavarását is kicsit megnöveltem, így már kicsit azért jobb a helyzet.)

Postolom a megfigyelésed Dev fórumon

- A gépágyúk tüzelési idejérõl már volt asszem szó, azt is kijavítottam F4Browse-val.

Ha valamit megjavítsz, küld el az e-mailemre a módosított fileokat, meg egy szöveget hogy Pontosn! mit változtattál, és ha jó, berakjuk

- Az A-10 gépágyúja csak péncélos célok ellen hatékony. Simán kilövök vele 6-8 páncélos jármûvet, de "puha" célok ellen valamiért rohadtul nem ér szinte semmit hiába csapok rá jó meredeken.

ez nekem HitBox probláma gyanús.. annó én megnöveltem a gyalogosok hitbox méretét, hogy el lehessen találni õket.. lehet megint szét lett cseszve.. ránézek..

- A SZU-27-rõl is írtam asszem, hogy nem kéne rajta AA-12-nek lennie. Igaz, hogy most már van ilyen gép, de elenyészõ mennyiségban. Akkor inkább ne legyen rajta és sziumláljuk a '80-as éveket.

Ez kampányfüggõ, én a 83' kampányt repülgetem, ott pl még 27-es sincs 😊 Minden kampányhoz tartozik adatbázis, ami tartalmazza az abban szereplõ összes gépet/fegyverzetet. FF4-ben minden kampány modern kori, kivéve a 83'-ast. Így szerintem rendben van az AA-12. Ha nem lenne elég kacsavadászat jellege lenne a kampánynak

Most hirtelen ennyi.

L Viper
Oké, felveszlek.

Nézd meg a config editorban a Performance settingsben a Graphic Distorsion fixet.
az alapakabin mert még nem volt fönn senki aki segített volna beálítani.lett 1,5 Gb ramom szerintem be kéne álítani pár dolgot. leszedtem a skypeot a nevem netmester4400 vegyet föl. azért ez mert valaki elcsorta a nevem

repvez
tudom csak nekem nem csak a meghajto nem stimmelt hanem a mappák nevei sem
Én írtam át D-re,mintha azt irtad volna hogy neked azon van....
Ok.<#vigyor2>

repvez
Köszi muködik a dolog csak nekem is még át kellett variálnom az elérési utat mert nekek d:\FreeFalcon4 mappában van a játék.<#worship>
Molnibalage
Balu lenne még pár kérdésem és észrevételem.

- Miért nem lehet a chaff/flare pondokat megcsinálni? A zavaró cuccoknál ha van fennt pod akkor F-16-nak van ECM-je, ha leveszed akkor meg nincs. Ez egy flag az F4Browse-ban. Akkor ezt a chaff/falre képességgel miért nem lehet eljátszani? Ha teszel fel podot akkor van, ha meg nem akkor ne legyen szórási képesség.

- Az AIM-9M kortársai és effeletti IR rakéták flare érzékenységei enyhénszólva túlzóak szerintem, ha hátulsó légtérbõl indítják õket, akkor hiába burkolom flare felhõbe a gépet, még akkor is találnak ha kifordulok alapgázzal. Szerintem ez a vicckategória. A Falkalndi háborúban ahol igen jó francia rakétákkal tüzeltek a Harrierekre, de volt rajtuk flare nem tudtak találatot elérni, fordítva viszont az AIM-9L igen jól szerepelt. A játék ez nagyon nem közelíti ezt. (Én felnyomtam az eredeti flare chance-t olyan 0.15 körülire és a fölháttér zavarását is kicsit megnöveltem, így már kicsit azért jobb a helyzet.)

- A gépágyúk tüzelési idejérõl már volt asszem szó, azt is kijavítottam F4Browse-val.

- Az A-10 gépágyúja csak péncélos célok ellen hatékony. Simán kilövök vele 6-8 páncélos jármûvet, de "puha" célok ellen valamiért rohadtul nem ér szinte semmit hiába csapok rá jó meredeken.

- A SZU-27-rõl is írtam asszem, hogy nem kéne rajta AA-12-nek lennie. Igaz, hogy most már van ilyen gép, de elenyészõ mennyiségban. Akkor inkább ne legyen rajta és sziumláljuk a '80-as éveket.

Most hirtelen ennyi.

Rgr

Nem biztos hogy mûködni fog, két reg.bejegyzés is tartozik a Falcon4+RV-hez.Ha a C meghajtódon van a játék azért meg lehet próbálni,a Reg.kulcsokat hová küldjem???

repvez
köszi legközelebb majd igy csinálom csak miután már a vindowst letöröltem utánna már nehéz exportálni a falconhoz tartozo reg fájlt.
De még a játékot nem töröltem le a másik particiorol esetleg ugy ujra müködne ha valakitöl kapnék egy regisztry bejegyzést és azt illeszteném be vagy az teljesen gép specifikus és más gépen nem nüködik?
nha , nem hagyott nyugodni a dolog.. de rásjöttem

Bemész startmenü -> futtatás -> Regedit.. megkeresed a microprose bejegyzést.. jobb click rá -> export ... elmented mint falcon4.reg

ha újra be kell rakni , egyszerûen intézõben dupla klikk a .reg file-ra és már hozzá is adta...

Ps.: regeditben csak óvatosan betyárkodni, mert megy a winfos zabot hegyezni ha itt valamit megkeversz

L Viper
Ha valaki repkedni akar multiban, most össze lehetne hozni, mától ráérek szombattal bezárólag.
repvez
köszi esetleg bemásolná valaki hogy mit kéne tartalmaznia a .key fájlnak?Utánna gondolom az elérési utat kell modositani benne.
Bucser
Ezt ne nekem mond😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha szoktál crackes cuccokat ahsználni biztos találkoztál már a .key kiterjesztésû file-okkal... kell csinálni egyet a Falconodhoz, és az szépem visszaírja... elég egyszerû ha jól tudom, ha van egy .key file-od azt tudod átírni... sima notepadal meg lehet nyitni..

Kövezzetek meg ha hülyeséget írtam.. ebben annyira nm vagyok otthon..

Bucser
Hát a registry bejegyzést elmentheted. Aztan visszaállítod mikor újraraktada rendszert.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Még egy technikai jellegu dolog a játékkal kapcsolatban az megvalosithato hogy ne legyen az induláshoz szügsége a játéknak a registry bejegyzésre?Mivel most ujraraktam a rendszert,de csak a rendszermeghajtot töröltem és igy nem indul a FF4,de az AF az minden gond nélkül müködik egy win ujratelepités után is.
Ez megoldhato lenne az FF4-nél is hogy egy renszerosszeomlás ne hozza magával a játéktelepitést is.Mert most még egyzserü a doloog,de készöbb a különféle modok és patchek után már lehet hogy macerás és idöigényes lesz egy ilyen müvelet.És igy megvalosithato lenne több falcon egyideju telepitése is mert nekem eddig nem jött össze semmilyen külsös progival amit a forumokon olvastam.
Meg nem mondom, de utánajárok...

Tango Uniform 😄 tényleg beteg 😄

Molnibalage
Balu, midig elfeljtem megkérdezni, hogy mi az akadálya annak, hogy az AI nem használ gépágyút földi célok ellen? Mi gátolja ennek megvalósítását?

L Viper
Na jó, de nagyon beteg lesz:

Lassú és gyors, elõre és hátra lépések sasszéval variált tetszés szerinti váltakozása - Egyenruha

<#zavart1>
"Foxtrott Alfa Sierra Zulu?" <#idiota><#hehe>
A "Foxtrott Uniform"-ra valami ötlet magyarul? <#beka3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Falcon magyarul (légiharc)
----------------------------

-Egyes: Róka kettõ...
-Egyes: Õrült kutya...

<#nevetes1>
Molnibalage
Sok értelme nem is lenne, mert valódi konfliktusban sem a magyart használná a pilóta.

Mindegy,ez halott ötlet....közel 2700 mondatot kéne 12 féle hangon
felbeszélni magyarul,ha érdekel vkit,itt a szerkesztõ:
TlkView 1.10

Eza progi tud 128kb-os wav fájlokat beilleszteni.
Nekem nics türelmem 3000 mondatot felmikrofonozni,de a játék szinkronosítható.

L Viper
Melyik katipus kabinjánál ? Melyik fajta kabin ?
L Viper
Vagy angol fonetíkával beírni a magyar szavakat, ahogy az amerikai elnõknek írják a magyar mondókát 😊
helo
nekem a balkéz felöli panel úgy jön be mintha sokszor egymásra lett volna rakva a textura

repvez
ebbe épp az a poén hogy nincsenek hangok felvéve benne a szövegnél hanem a beirt szövegböl generálja a hangokat.
Tehát ha a generálo progi tudja a magyar nyelv sajátosságait (ékezetek,kettös betük)akkor csak a szöveget kell modositani hozzá
A progi megvan,ha rá tudnánk venni vhogy KudlikJulit,hogy majd 3000
rövid mondatot mikrofonra mondjon,(én nem vállalom)a rádióüzik elvileg
magyarul szólnának....kipróbálom.....