Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nagyon élethûek a felhõk és van ott pár narancsos naplemente kép is.
Láttam már kérted is a fórumon.
Ha megkapod én is elkérném tõled.
Molnibalage
Nekem 15 colos a montiorom, de még olyan régi, hogy ez TÉNLYEG annyi, nem a képcsõ két sarka között ennyi a táv, hanem ennyi a látható terület. A mai 17 colos monitoroknak pont annyi a látható része, mint az én 15 colosomnak. Én csak 1024x768-ban tudok tolni mindent, ennyit tud a monitor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Nagy felbintás esetén nincs szinte különbség. ugyanis ezt az alacsony felbontáshoz találták ki. HOgy eltûntesse a recéket. egy 17 colos monitoron 1600*1200-ban nincs sok rece de mondjuk ugyanez egy 21 coloson már olyanrecés mint a 17-esen a 1024*768.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=15013&forum_id=2&jump_to=136592

Új felhõk. Piszok jók szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ja mellesleg kikapcsoltam és nem nagyon vettem észre repülés közben égbekiáltó különbséget, ha egyik sincs belõve, ezalól két kivétel van, az új KF-16C skin és F-5E skin. Azok igen csúnyán recések lesznek, ha nem lövöm be az AF-et.

L Viper
Észrevettem, nincs mit <#vigyor5>
Bucser
ez nem a falcon hibája hanem az antialiasing eljárásé szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ja, és kösz Repveznek és L Viper segítségért, a velük repült multiból is került be 2 részlet a klippbe.

Molnibalage
Na ott is fennt van a kicsike.

Egyébként nagyon fura a Falcon. Ha csak a legminimálisabb Anti A-t vagy (NEM ÉS!) Anisotrop Filteringet berakom 2-3 FPS-ben tud a FRAPS egy kétgépes dogfigtot felvenni, de ha nincs egyik sem belõve, akkor akár 40 FPS-t id tud, de a 25-öt stabilan.

Molnibalage
Fennt van a viedo a www.patricksaviation.com-on és rakom fel a Youtube-ra is.

L Viper
Õrült dolog: a kb 50 cm-er magasan végzett mélyrepülés 😄

Viszont a 2,4-es P4 Celeron procimat lecseréltem 3 GHz-s Intel P4-re,
hát mit mondjak ég és föld a külömbség. A Lock On-ban is bírja már a brutálabb beállításokat is, Falconozni meg egy álom vele.
Molnibalage
Azért lett sötét, mert a konvertálás galád módon picit eltolta a brightness és egyéb beállításokat, majd a következõnél erre figyelek.

Molnibalage
Nem, csak 300 csomó környékén kezdi el ezt csinálni, de CSAK akkor, ha a pitch override manualra van téve.

repvez
tetszik a video bár egy két részlet tul sötét.Jobban szeretem a nappali részeket.
Ennél a kobrázási manovernél ha át van irva a szügséges rész akkor ha csak simán belehuzok a botba akkor is kobrázik vagy hogy muxik, mert az nem lenne jo ha mindenkor felágaskodna ha légiharcban egy kicsit erösebben akarok fordulozni.
Molnibalage
Hát a te gépeddel sajnos elég nehéz lehet, mert elég brutál cucc kell hozzá. Ha nem veszem le az AA és AF dolgkat meg a quality-t, akkor még sokszor az sem bírja a 25 FPS-t.

Molnibalage
Õrült dologok? Mik? Ja és a narcsos horizont milyen volt?

én is megnéztem a videót. ez csak inspirál a tanulásban 😊

L Viper
Vannak benne nagyon szép snittek, de van egy-két õrült dolog is.
Kedvet kaptam a klipkészítéshez 😊
Molnibalage
Na, hogy tetszik a videokipp?

L Viper
Hát a kobra manõver az Su-27-el az igazi, az már biztos. Szép madár az.
Molnibalage
Magyarán azoknál a típusoknál ahol nem volt elektronikus kormányvezérlés olyan tág limiteket kell adni a simdata-ban, hogy veszélyes állásszögek jöjjenek létre.

Molnibalage
Valóban nem, de látható, hogy mit meg lehet csinálni émg ezzel a sokak által leasajánlt fizikai motorral. Én is kipróbáltam cask SZU-27-tel. Az AOA lemitet átírtam 100 és -15-re és a beta-t is megemeltem egy kicsit. 300 csomó környékén lehet nyomni a Cobrat-t, csak az pitch override kapcsolót manualra kell tenni. Csináljak errõl is videot?

Rakom fel a Patricksavietionre és a Youtube-ra is.

L Viper
Szerintem ezt így a gép oldalirányú stabilitása nem tenné lehetõvé.
Nemhiszem, hogy az életben földközelben ezt bárki megpróbálná 😄
Molnibalage
Fennt van a video a [email protected] mailcímen. Aki nem tudja a logint, kérdezze meg repvezt vagy engem és elküldöm privátban.

Molnibalage
http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=15419&forum_id=2

Töltsétek le a felsõ video-t. Na, más is megcsinálta amit én, átírta az AOA limitet és lám, lehet máris kobrázni...

Molnibalage
Nem változtatok, az a végleges verzió amit felrakok. Úgy élvezhetõ a cucc, ha BSplayer-ban full sreen opció mellett a látható képernyõt pan&scan segítségével -40% vagy -50% környékére állítod.

Nagy barom voltam, mert ha kikapcsoltam volna az AA és AF opciókat akkor 25 FPS-ben tud a Fraps felvenni full felbontásban. A köv. videoklippet megpróbálom full screenben felvenni.

Molnibalage
5x6,8MB és egy 3,6MB-os. Most csinálom az új verziót, úgyhogy az eddig feltöltött fájlok lehet, hogy nem lesznek jók semmire...

Upload most nyista, a download is szar. Kicsit idegese vagyok már...

L Viper
Hány részlet lesz ?
Molnibalage
Na, már a második is fennt van. Lehet, hogy nem ez a végleges verzió, ert picit kizoomolok egyes helyken, hogy ne legyen annyira recés és majd megpróbálom "tisztábban" kódolni.

L Viper
Várom a többit is.
Molnibalage
Na az elsõ darabot nagy nehezen fel tudtam rakni az gmailes címre.
A gond az a videoval, hogy a Vegas kódolása után, még újra kell kódolni, hogy elfogadható méretû legyen, és itt-ott, fõleg a gyorsan mozgó háttér esetén randa lesz a video. Már megkérdztem a Vegas fórumban, hogy hogyan lehetne -e EGYBÕL a Vegas-szal tömörített avi-ba tenni, de válasz még nem jött..

L Viper
Valószínû, hogy én is maradok a Redvipernél. Gyors, stabil, a gyermekbetegségekre meg lesz majd patch elõbb utóbb.
Ha saját registryrõl készítetted a másolatot,akkor biztos mûködik!

repvez
köszi Gondolom ez a registry másolás akkor is mukodik a más a mappa neve.mert én soha nem szoktam oda rakni ahova akarja, mindig uj mappát adok neki de gondolom akkor már a registryt azon az elérési utra hozza létre és nem a MicroProse nevüre.
Rv és Of egyszerre...
1.Felszenvedni a Rv-t,és a a két reg bejegyzésrõl másolat.
2.Átnevezni a MicroProse mappát akármire,és törölni a két bejegyzést a
registrybõl.
3.Felkinlódni az Of-et,a két új regrõl szintén másolat.
A két változat közül az mûködik,aminek a fõkönyvtárneve MicroProse
és aminek a két reg bejegyzését aktiváltad.
Cseréhez átnevezed az elõbbi mappát akármire,az újat MicroProse-ra,
katt a két reg.fájlra és mehet a másik verzió....
A két registry bejegyzés helye:
HKEY_CURRENT_USER\Software\F4Patch
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicroProse
<#email>

Molnibalage
Lényegtelen, mert a Redviperhez hasolnó "motorváltást" más már nem fog csinálni szerintem. Nekem már csak az FF4 létezik. Az viszont érdekes, hogyha elvileg az LP miatt tiols az exe-t buherálni, akkor a SAAFOPS-nak miért szabad?

L Viper
Na akkor még az Openfalcont is pofozgatják. Tényleg már kezd zavaró lenni ez a kuszaság.
Molnibalage
Mégsem, megint eltûnt az upoadom. 😞

Molnibalage
Elkezdtem felrakni a video-t a Patricksaviation-ra. Feldarabolva felrakom a repvez által létrehozott gmail-es címre is.

Molnibalage
Ja, éppen most dolgozom át a videoklippet. Szeritnem rohadt jó lesz, még a narancsszín naplementét is meg lehet csinálni a Vegas-szal. A következõ videoklippenk már meg is van a zenei anyaga.

repvez
bocs hulye vagyok globalfalcon.org a fene ebbe a sok falconba 😄
Molnibalage
Nekem az www.openfalcon.org-ra valami Fedora Test Page jön be...

Én eddig azt sem tudtam, hogy jöttek ki hozzá javítások. Vlaszeg így is sokkal gyengébb az FF4-nél.

repvez
Az open falcon.orgon olvastam hogy megjelent belöle a 4.4-es változat és torrentbayen fentvan egy olyan ami 4.3ig minden benne van és az openfalconoson meg fent van a 4.4 és a 4.4.1 hotfix.Még nem probáltam mert még rá kéne jönnöm hogyan tudjam egyszerre futtatni az RV-vel eggyütt.
Molnibalage
A minep érdekes dolog történt velem és véletlenül pont fel is vettem. Felszálláskor jól megtéptem függõlegesen a gépet és valamiért nem állt meg az állásszög növekedése, hanem egy "mini kobra" manõver lett a vége, aztán persze lezuhanás. 60 (!) fokig nõtt az állászög.

Balu, nem lehet valahogy az állásszög korlátozást kiiktatni repülés közben? Lehet, hogy már attól is reálisabb lenne. A simadata.zip-ben átírtam próbaképpen a MIG-29A-nál az AOA limiteket, de nem sok változás történt mikor 26-ról 60-ra állítottam. Mikor a roll sebességet írtam át, akkor meg a játék közben nem lehetett egyáltalán orsózni, nem mûködtek a csûrõk. (230-ra növeltem asszem a 190-es értéket.)

Molnibalage
Jövõ május... Most már a download jó, de az upload még mindig szar.

700k-s upload???? KURVA jóóóóó! Akkor te leszel a szerver!

Milyen új OF változat? hol lehet beújítani?

repvez
Érdemes váltani már ha van másik alternativa,mert januárba váltottam én is szolgáltatot ugyan azért a pénzért dupla sávszélt kaptam és most meg még azt is meg 3x-ozta igy most 6mbit/728-as a netem 😊
Ugyhogy lehet majd multizni csak az a gondom hogy jövö hétem mikorra ráérnék el kell vinnem a monitoromat szervizbe, mert képcsöves kezd lenni ugyhogy nem leszek egy darabig.
Addig majd még megnézem az OF uj változatát is
L Viper
Mikor járna le amúgy a hûségnyilatkozat ?
Molnibalage
Csak akkor megvárnám, hogy legyen Nevadai helyszín és kéne nem ROKAF-os F-5 skin vagy Skyhawk. Sajnos a netem most gyalázatosan szar, úgyhogy a feltöltés ma sem fog menni. Kezd az agyamra menni, hogy a szolgáltató, úgy látszik kéthavonta nem tud 1 hétig normális netet adni. Nagyon érik a hûségnyilatkozat kukába dobása és keresek más szolgáltatót, ha ez így megy tovább...

Persze, ne a TopGun zenét használd 😄 az kicsit lenyúzott már, csak stílusban hasonlót...

Az eredeti cím nekem nagyon nyakatekertnek hangzott , abszolute szubjektív vélemény 😄 Amúgy rossz az ízlésem, szal nem biztos hogy jó ha rám halgatsz 😄 😄

TopGun zenéhez lehetne csinálni egy F-14 vs F-5 dogfight-ot... azalá pont jó lenne XD

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
Megpóbálok olyan zenei anyagból dolgozni amit még nem nagyon használtak. Namármost a Top Gun zenéi enyén túlhasználtak ilyen szempotnból. Aki majd felismeri, hogy én honnan szedtem a zenét akkor annak majd gratulálok, mert eddig összesen egy videoban láttam csak.