Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#4003 + hitiles (új talajtextúra) + stopworks pits (új cockpit) - lásd FAQ

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Addon nincs még hozzá,csak két mûködõ map,DesertStorm,és Panama.
Nemsokára megjelenik a SAAFOPS...
OperationDesertStorm
A panamát most nem találom...

Molnibalage
SEMMI és SOHA nem is fogsz! (Az AF szerintem egy rossz vicc...)
Kell az eredeti Falcon 4.0, ha nem tudod sehonnan letülteni, akkor elküldöm postán.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aha, értem, akkor az Allied Force-al mit tudok kezdeni? Ehhez milyen kiegészítõk használhatóak? Elég ha tudtok adni egy linket, nem baj ha angol, kösz!!
42nd Intruder
AF-re tudtommal FF3 nem fog felmenni...

Miazhogy Falcon4 AlliedForce....
A kettõ nem u.az!

Ez benne van, de a Microprose alatt nincs semmi(illetve a b-17 volt valamikor), de próbáltam manuálisan beirni:Microprose->uj kulcs -> Falcon 4.0 Allied Force -> karakterlánc -> Pach D:\falcon4_0 , de igy is az a baja, hogy elõbb a Falcon 4.0-t telepítsem és utána a freefalcont, dehát épp most repültem vele egy iskolakört, és már 3x uninstall és install is volt de nem OK.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicroProse
Benne van a Regeditben ez a bejegyzés?????

Kösz, ez alapján csinálom a telepítést😊), csak nem tudom, h. a registry-vel mit kezdjek
Molnibalage
Balu, nem lehetne felvenni a kapcsolatot a készítõkkel, hogy a benne levõ fasza új gépeket és modelleket bele lehessen rakni valamelyik patchbe az FF4-hez?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MobilBalázs írt neked errõl egy kimerítõ expozét....
FF3 Telepítés

Köszi, de még ott tartok, hogy próbálnám fölrakni a ff3-at, de "Falcon 4.0 no entry registry" hibával megáll. Hogy tudom betenni a registrybe a játékot? Nem az alap mappába telepítettem hanem sajátba, de szerintem az nem lehet baj.
L Viper
Várom az e-mail címemre.
Köszi.
Na megy kis szünet, addig jó repkedést.
Molnibalage
Sajnos nem megy FF4 alatt. 😞 (De legalább rendesen megy magy a HiTiles FF3 alatt.)

Akkor most kéne valahogy megcsinálni, hogy FF4 és FF3 fennt lehessen egyszerre.

Molnibalage
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?p=172398#172398

Kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Az RV-ben van gyárilag aranylag szép Mig21,és 23 2D kabin.

szerintem valamiulyen config nincs jól beálítva.

Molnibalage
Azok a kabinok az FF3-hoz jók, az FF4-hez csak maroknyi kabin mûködik, fõleg az Aeyes-ek, de azok is csak trükközéssel. Lejjebb belinkelték az F-15C-s megoldást, a többit keresed az FF fórumon vagy a frugalsworld-ön.

Balu, a gépduplázást nem tudom megcsinálni, mert nem látom át a Falcon szerkezetét, addig meg nem babrálom. Tehát õk, ha ennyire profik nem csinálnák meg? Ha megvan a másolat, akkor F4Browse-val csak a radart kell dopplerra állítani és MIG-29A-val azonos értéket beírni, vagy hasonlót, a chaff chance magasabb értkkel legyen, mert csak R-23R van rajta. R-73-ast is cipelhet a kicsike és kell rá chaff/flare. (30/30)

Sziasztok, MiG-21 és MiG-23 cockpitet szeretnék kipróbálni, le is töltöttem, de nem sikerült installálni, nem tudom hova is kellene pontosan bemásolni a fileokat, manual sincs hozzá😞(. kösz a segítséget elõre is.
Sikerült megfejtened a duplázást?

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
Lassan átküldöm a módosított simdata.zip-et és a szokásos cuccokat az objects menuben, szerintem most rohadt jók lettek.

L Viper
Mostmár biztos, hogy nem leszek itthon, részemrõl ugrott a multi, pedig jó lett volna.
Molnibalage
Multi hétvégén? BÁRKI???

Helyesbítek,a Falcon az FSX-hez képest kevésbé memóriafaló...<#hamm>

Molnibalage
Falcon, mint nem memóriafaló? Mnt állat úgy eszi! 512MB-ról váltottam 1GB-ra és NAGYON megéreztem a hadjáratban! Ott tartunk már, hogy ez is igazából 2B-tal lenne az igazi...

Vmilyen win beállítás miatt nem frissül a memóriád, megtelik a másfél giga és nincs tovább.Ha viszont más proginál ilyen hiba még nem jelenkezett
(a Falcon nem túl memóriafaló game)akkor mégsem ez a bibi...

A proci,és a kártya éppen hogy elég,de valszeg nemez a baj.
Ásd bele magad a "memóriatúlcsordulás" témába....

1.5 gb ram 26 celeron proci radeon 9550 vga. enél jobb kéne

1.5gb

L Viper
Láttam és tetszett. A Flyboys-t néztem nemrég, abban is vannak jó I. vil.háborús repülõs jelenetek.
A hétvégi multi úgy néz ki részemrõl ugrik, mert elutazunk.
Mennyi memóriád van?

Nekem ennyi idõ kellet,hogy megtaláljam...<#confused>

nálam van egy olyan hiba, hogy egymás után csak 3-szor tudom újraindítani a küldetést,utána már nem enged kilépni. csak feladatkezelõvel tudom leálítani a progit.ha meg sikerül kilépnem a menübe akor mást nem enged elindítani. mi gond?????

Bucser
Aeyes egyébként kiadott egy fixet az 15 cockpitekre... már lassan 1 hónapja😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha vknek nem mûködik jól az Aeyes F-15C cockpit RV alatt(mint nekem)itt a megoldás:
Help

somabat este mikor is???mindegy egész nap fönvagyok skypon.a vadászpilóták c. filmet nézzétek meg!!

L Viper
Hát már éppen ideje lenne. Nekem a szombat este jó, eddig úgy néz ki.
Molnibalage
Sakcok, pénteken egy kis multi? Vagy akár szombaton is lehetne.

Molnibalage
Oké értettem. Az AIM-120B-hez 0,8-at írtam volna? 0,08 akart lenni!
Az AIM-120-nál bizony azért kell az a kis külnöbség, az AI-nak ez néha pont elég hogy megússza, de lehet, hogy még egy kcisit lejjebb kéne venni, írtam hogy nem végelges értékek.

A SZU-27-est akkor most megcsináltaák az új patchben vagy arról ír, hogy eleve 2 fajta van a db-ben? Mert nekem nem tûnt fel, sem Tacrefben, Sem TE-ben sem F4Browse-ban, hogy lenne más SZU-27 variáns, mindig cipel AA-12-õt a gép.

A gépek duplikálása elsõre sajnos bonyásnak tûnik nekem, nem kérnéd meg, hogy akkor csinálják meg õk az eltérõ MIG-23 verziókat? Mert az MS és MLD között és és föld a különbség. MS-en (rz volt az exportváltozat eleinte késõbb asszem az ML, de ennek még utánjárok) még RWR sem volt nemhogy chaff/flare és nem doppler radarja volt, de az R-60-as talán azért már rajta volt. Az MLD-n volt chaff/flare, RWR és R-73-as is és apám fejbõl úgy emlékszik, mintha a MIG-29 radarja lett volna benne, vagy hozzá hasonló képességû.

Ha kell tudom fordítani Molnibalage...

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Válasz néhány kérdésre Bikertõl.. kicsit jobban ért a dataedithez mint én:

Hi Balu,

changing such data is in most case pure speculation...

For missiles e.g. changing maxG for AIM-120b from 28 -> 26 can we notice such difference in sim???
Also a flare chance for AIM-120b 0.8 (means 80%) for me appears little high.

For AC chaff and flare quantity on OPFOR planes dunno much about this data maybe this is correct.

Quote:
-Is it possible to make Chaf/Fare dispersers? If not do we plane to make it possible.

Dispensers on HPs??? Not possible.

Quote:
In F4B, how can you add Fix hardpoint and weapon? Like the F-16's targeting pod?

Targeting pods are part of 3d model... If you load some weapons (LGB or HARM) these pods are activated by switch in 3d model.

Quote:
In F4B, I can make a duplicate of an existing aircraft, rename it and modify it as I want, but it just wont show up in game in TE editor. How can I solwe this ?

First thing is you need a new CT for this also...
CT and AC have to point to each other (File Offset in CT).

Next thing is you have to add the new AC to teplanes.lst.
And if you want to fly it to VALIADAC.ACT also.

But if you want to do this be carefull.
DB was full of stuff when people did modify something but forgot to complete all data (e.g. File Offset in CT).

For Su-27's...
We have 2 versions in db with only one can carry AA-12 so export variant is already done.

Biker

Molnibalage
Eseleg pár pár info? Be lehet szállni?

Molnibalage
Ezazazazaz!

Annyira zárt,hogy mi sem 😄 szétborult a cucc délután a szervergazdánk meg épp nem volt elérhetõ.. most kezd helyrerázódni..

Kész az elsõ patch RV-hez, most kezdtük a bétázását.. hamarosan várható.. jó sok javítással...

Bucser
Nem véletlenül developers forum. Csak a fejlesztõk használják az egymás közti kommunikációra.

Public számára zárt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ez a dev fórum ez hol van? Én is olvasgatnám. A listámat elolvastad? Kicsit bonyás az értékek változatása, mert úgy tûnik, hogy az IR rakéták érékenységét más is befolyásolja, mint csak a flare chance, számít a többi tulajdonsága, tehát a 0,3-as értéket alig érzi meg az R-73, annyit elért, hogy ha szembõl van indítva akkor azért már nem nagyon akar találni, fõleg ha leevszed a hajtómûteljesítményt.

Lehet, hogy a földi harc 2D-ben szimulálódik, de igen heves robbanások vannak, amikor a DMZ-nél összetalálkozik 5-6 battaion.

repvez
Hátha még nem csak diszek lennének a foldi harcok 😄
Hali, vicces hogy pont most kérded.. dev fórumon pont felmerült a dolog.. ha meg akarod nézni akkor a sima 1.08us-t kell felraknod, mert az elsõ modolások egyk volt a kirtásuk.. anno nagyon nagy FPS hit volt, de a mai gépeknél ez már nem akkor gond.. arról ment a beszélgetés hogy mibe kerülne visszarakni a földi harcok GFX-ét (persze feltuningolva).. ami egyébként tényleg csak GFX a kilõtt rakéták csak díszek nem találnak el semmit, és nem sebeznek semmit.. a földi harc mindíg 2D alapon számolódik.. de tényleg jól nézett ki... most úgy áll a dolog hogy kipróbáljuk, leteszteljük.. aztán meglátjuk.. de lehet bizakodni..

repvez
Ha lesz ujra normális monitorom akkor én is nekiállok csinálni pát reptéri modellt.Tényleg hamár a monitornál tartunk hiába néztem bármelyik változatu falkont, de egyik se nagyon támogatja a 16:10-es képarányt és az 1680x1050 vagy az 1280x1024-est ami pedig a legtöbb 19" vagy 20" -os monitor felbontása.Ahogy sindelnettöl megtudtam az 5:4 arányu monitornál is megjelenik a fekete csik 2d-kabinnál mivel azok 4:3 arányu képek.
Azt meg lehet valahogy oldani hogy a 2d-s kabinképet ugy pozicionálni hogy a monitor also széle közepénél (ahogy a seregben tanitották<#nevetes1>)jelenjen meg a fenmarado monitor területen meg a táj rajzolodjon ki a fekete csik helyett?