Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Én még nem próbáltam ki a kabint, de 1.10-es verzióra kell rakni, azt ugye láttad ?
Molnibalage
Ez azért már jobb. Szép az OF sok helyen, de olyan bika gép kell, hozzá, hogy ehaj!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hááááát, szépnek szép, de az elsõ 3(!!!!) percben SEMMI akció? Az én videomban 15 másodperc alatt több akció lesz, mint ebben összesen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
4 perc tuti, de lehet, hogymég egy picit hosszab lesz a stáblista miatt.

repvez
Ez isnagyon jora sikeredett igaz OF és 150MB.Pár ötlet hátha jöl jön.
repvez
Na bocs mindenkitöl hogy igy eltüntem, de még mindig nincs monitorom.(elég macerásra sikeredett ez a garicsere).Talán szerdán már lesz.
Ez is egy elég jo kis video:F4RV
Nekem az AF-es 3D kabin hibát ir ki a telepitésnél hogy nem tudja irni a objekt mappában lévö bmp képeket.
L Viper
Hány perces lesz ?
Molnibalage
A klip 90%-a készen van, ha lesz uploadom, akkor ma délután környékén van rá esély, hogy megtekinthetõ lesz. Patricksaviation-ra tuti felmegy meg youtube-ra is. A gons ezekkel, hogy bazi nagy fehér háttér van mindenütt, ami keményen torzítja a színeket, de felrakom majd rapidharre az EREDETI avi-t azt mindenki nézheti csúcsminõségben, full screenben feket háttérel!

L Viper
Elég magasztos lesz a zene, akkor a cím is legyen az, pl: Glorious Freefalcon,
Molnibalage
Haladok, haladok, már kb. 2/3-adban kész a klip, de címe még mindig nincs..

Molnibalage
Eddig szereplõ géptípsuok.

F-4G, MIG-23ML, MIG-29A, SZU-27, F-111E, F-16A, F-15A, B-52H, F-4D és tervezve van még talán egy kis egy A-10 és SZU-25, ha belefér.

L Viper
Hú de jól hangzik, hogy "nagyvasak" is lesznek benne.
L Viper
Na erre azért kíváncsi vagyok, mennyire részletes.
Molnibalage
És itt csak ketten voltnuk, most olyan klippet csinálok, hogy repked 2 B-52, 2 F-15A, 2 F-4G és még vannak SAM-ek és egyebek. Hát nem egyszerû elkapni a jó pillanatokat...

L Viper
A Kamerakezelés és a kötelékezés nehézsége, ha valaki még estleg nem látta volna ezt a videódat Balage :szimultán leszállás
Molnibalage
Na, akkor folytatom ahogy a csövön kifér.

Molnibalage
Ezzel az a gond, hogy hogyan küldesz át több száz megányi nyers felvételt? Egyszerûbb, ha én magam repülöm le többször ugyanazt, mert A-G támadásnál az megy.

A másik gond, hogy nagy gyakorlat kell ahhoz, hogy egyszerre repülj és jó kameraállásod legyen. Sok jó felvételem nekem is csak véletlenül jön össze...

L Viper
Én is várom, már jó lenne fent látni valahol.
Videóhoz egy ötlet... multiban repülve.. 3 - 4 ember frapsolja ugyanazt a dolgot más más kameraállásból... eredmény, a mai modern akciófilmekbõl látható jelenetek vághatók össze... 1 robbanás vagy akció több kameraállásból ..

Másik robbanás vagy rakétakilövés.. hirtelen pause, kamera körbefordul pause ki.. ala matrix 😄DD lehet játszani jókat vele..

Nagyon váraom a végleges videót.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
L_Viper, ócska lett a net PONT a multi elõtt.... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Molnibalage
Gyerekek a klip kb. 1/3-a kész! Nagyon odabaszós lesz, én úgy érzem. Ha minden jól megy, holnap már lehet, hogy a 2/3-a meg lesz, mert nyers felvétel az van már a 2-dik 3-adhoz is elég. Sajnos címet még mindig nem tudok adni neki...

Molnibalage
A rakétaindítást meg gátolja az, hogy hibáa fogod be a célt IR rakétával belsõ nézetben, ha külsõre váltasz és ott indítasz, akkor nem követi a célt, tehát baromi gyorsan kell indítani és nézetet váltani, és még freeze módban van az indítás legelsõ része nem látszik. Erre is lesz példa az új klipben.

Molnibalage
Ebben a felbontásban nem látszik a gépágyú sorozat és kívüsõ nézetbõl még nekem sem megy a gépágyúval való pontos célzás.

Van két multis jelenet benne. 1:48-nál és és 2:02-nél a felhúzás és az ollózás.

Külsõ nézet alatt mit értesz? (bill-kombináció?) Egyébként úgy BAROMI nehéz felvenni és még mázli is kell hozzá, de erre asszem van egy ötletem. Hagyom, hogy az AI repkedjen én meg csak filmezek. Az új klippben lesz olyan, ahol az AI repült, ha valaki megtalálja, akkor majd gratulálok neki.

Na akkor a kameraállás trükk. Dobj ki chaff-et vagy flare-t és nyomd meg a SHIFT+, gombot, ekkor a legfrisebben feltûnt objektumin lesz a kamera és ekkor nyomj egy ö-t. Ekkor, ha kialudt vagy letûnt a cucc azon a ponton vagy egy szabadon forgatható kamerád!! Ez úgy is használható, ha a kameraálláshoz tartozó dolog elpusztul, akkor is ottmarad a kamera. Próbáljátok ki, AI gépeket baró nézni ,ahogy osztják egymást.

rtfmZoli
Törekedni arra , hogy akkor váltson nézetet, ahogy a zene változik

rtfmZoli
u.i.: napnak az effektje ne látszódjon ha lehet
befejezésre: éjjel leszállnak a gépek(2-4), és elsötétül ??
látványosabban, több nézetbõl kell felvenni a légiharcot, vagy az imitációját, és a nézetet attól függõen pörgõsen, vagy lassabban váltani, hogy mi történik

rtfmZoli
Videókhoz észrevétel:

Molnibalage:
Jó a zene, kicsit örömóda jellegû, de pont jó
1:02-körül, a légiharcnál nem a géphez rögzített kamerával érdemes, hanem ha lehet külsõ.
A légiharcnál érdemes lõni, nem csak akrobatamutatványokat végrehajtani(tetszett volna nyomjelzõ lövedékek sorozata)
01:42 körül nagyon merész, látványos

Érdemes multiban felvenni(persze csak ha tudod)

Az effektnél ötlet: bombát mutatja, majd mintha a kameráját mutatná a földi célpont felé(max sebességgel a földi célpont felérepülõ géppel fel lehet venni esetleg ha van olyan kameraállás), másik srác videójánál 2:19-nél lévõ effektet berakni,majd másik kameraállás bomba robban(ha lehet hidat, vagy valami látványos létesítményt)

Belsõ nézet is legyen

Másik srácé:
Nem túl jó a zene, a kameraremegés,és maga a képi anyag az elsõ percig elmegy(A F-16 jól látszik, szép éles a kép, a remegés az elején stílusos, de utána idegesítõ), de utána unalmas, illetve idegesítõ.

Molnibalage
Abban bizonytalan vagyok, hogy kell -e felirat és a feliratok utáni elsõ F-16 bevillanás hatásos, de idõrenduleg azt vettem fel a leégharc legvégén. Érdekel hogyan?

Molnibalage
Ja, majd átküldöm a cuccaimat. Remélem jó lesz a net, mert most éppen szarakszik....

Modoláshoz egy kis help:
http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=11580&forum_id=21

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

L Viper
Ugye patchelve nyomjuk?
L Viper
Oké, megpróbálok igyekezni.
Molnibalage
Akkor 10-tõl 12-ig mehet a móka.

L Viper
Én ma délután melózok és este 10 után tudnék csak.
Molnibalage
Ma este akkor multi, de ne késõn legyen, mert holnap viszonylag korán kelek. Már 7-8 fele el lehetne kezdeni? Szigorúan a videokészítéshez legyen repkedés.

Molnibalage
Igen? Bazz... Direkt azért válaszottam, mert én még soha nem hallottem eyetlen movie alatt sem. Hát nálam is lesznek effektek, de azért csak módjával, egy-két kivételtõl eltekintve.

L Viper
Ez a video, amit a srác felrakott eléggé túl van effektelve. Kissé idegesítõ, hogy nem látszanak a játék eredeti színei. Egy szál Falcon van benne...
A zenét inkább hagyjuk ,viszont jó a képminõség az biztos.
L Viper
Eddig jó a videód, a zenét ismertem, egy régebbi falconos videoban már benne volt, legalábbis egy részében, ha jól emlékszem, de nem baj.
Molnibalage
http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=15507&forum_id=2

Bazz, "ellopta" az ötletemet, én is azt akartam csinálni amit õ.

A klip gyönyörû, bár valszeg neki sokkal erõsebb gépe lehet, mert be volt lõve neki az AA és AF nekem meg egyik sem lehet...(Bár a zene szerintem borzasztó, nekem nem tetszik és alig történik valami a klippben, pedig kb. olyan hosszú, mint a legutóbbim, az új klippem egy-két helyen iszonyat mozgalmas lesz, ott lehet, hogy le kell vennem majd a FRAPS-et fél felbontásra, nincs mese...)

L Viper
Az elõzõ videód minõsége annyira nem volt vészes. Ha ebben nem lesz olyan sok esti felvétel akkor maradhat az a minõség, szerintem élvezetes lesz úgy is.
Molnibalage
http://rapidshare.com/files/22316700/Untitled.avi.html

Na itt egy kis ízelítõ, de em még gyakorlatilag egy-két ponttól eltekintve szinte csak a nyers felvétel, de már látszik egy-két gond. 1:07 hosszú, de már 22 MB effektek nélkül. Hogy fog ez 100MB-ba beleférni? Asszem sajnos picit romlani fog a minõsége, de még így is szebb lesz, mert fullscreenben veszem vel.

Felõlem terjesztetitek a külfdöldi fórumokon is, hogy coming soon. Ja és még nincs címe, várom a javaslatokat, mert perpillanat erre nincs ötletem..

L Viper
Pl Su 27-el, úgy lenne hiteles.
De az sem lenne rossz, ha multiban vennél fel a következõ videóhoz pár érdekes dolgot.
Molnibalage
A Cobra manõver megfelel? Megtaláltam végre a Vegas-ban azt, hogy EGYBÕL átrakja normális méretbe, de kicsit mintha elmásztak volna a színek.

L Viper
A legközelebbi klipbe valami olyasmit kéne tenni, amin látszik, hogy nem az AI csinálja, valamit olyat, ami kirívóan emberi. Az lenne látványos.
Molnibalage
Hát ma már nem tudom, mert indulok röpire. Gyereke, ez TÉNYLEG KURVA jó lesz!!!!

L Viper
Tedd fel valahová 😊

Egyvalami kicsit idegesít a pachben: tiszta idõnél is olyan homályos lett a láthatóság, közelebb került a homályos párás zóna. Mondjuk az AF-ben meg pont a kristálytiszta láthatóság a végtelenségig a negatívum.
A kettõ közti átmeneti lenne az ideális szerintem.
Molnibalage
Egy "prewiev"-ot esetleg a kippbõl? Végre elkapott az ihlet, majdnem olyan pörgõs lesz, mint az elõzõ!

Molnibalage
Skacok, "feltaláltam" egy újfajata kameraállást, majd a kipben meglátjátok, hogy mirõl is beszéltem...

Molnibalage
Balu, üzenheted, hogy készül az új klipp, de azért nem rohammunkával. A nyers felvételek kb. 1/3-a már megvan...

Molnibalage
A legkirályabb szerintem, az az IGAZI naranycsos vöröses horizont van!!