Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Az LP egy ugyanolyan hackelt moddolt exével kezdett el dolgozni mint anno a FF vagy OF csapat. Aztán mikor csõdeljárás során a Microprose jogait értékesítették piaci értéke töredékéért vette meg a licencet az LP vezetõje. Õk még mindig csak egy csapat modder. ÉS harácsolnak.

Én undorítónak találom, hogy egy lopott dologra utólag talált jusztifikáció alapján, õk megtiltják azt amibõl a saját temékük készült. Õk is loptak anno. Jogot sértettek mikor a falcon exe módosítgatásának nekikezdtek. Ennyi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem az LP nem szemétkedik csak védi az érdekeit. Gondolom nem 10 dollárért vették meg a jogokat a Falcon sorozathoz és az AF fejlesztése sem aprópénz volt.

A törvény õket támogatja és jogilag is igazolt, hogy fellépnek mások ellen.

Ha belegondolsz az LP dolgozói ebbõl élnek, úgyhogy meg lehet érteni õket is...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Megint felhõk: kissé erõteljesebb, mint a Lee's cloudfix.

Ez a tipusu, amit Balu mondott, a\Falcon4\Docs\EXTRAS\CLOUDS\New Clouds\-ban található és a terrdata\misctex-be kell bemásolni.

L Viper
Az LP-nek ha lenne egy kicsi esze, csinálna végre valamit a túl éles grafikával, látótávval, rakna be pár kabint stb, nem akarom tovább ragozni.
Az AF stabilitása és hálózati része kifogástalan.
Szemétkedés helyett ezt kéne tenniük és valószínû, hogy ezzel tennének igazán sokat.

Bosszankodás helyett : http://www.videoplayer.hu/videos/play/38017
Bocsi, de semmi köze a Falconhoz <#zavart1>
Molnibalage
Csak nem találok sehol se FTP se torrent linket... Miért nem tudják kitenni? Vagy õk is belepiszkáltak az exe-be? Ha az LP miatt nem lehet, akkor asszem felkerekedek és lelövöm õket. <#violent>

Pár hónapig azt hittem, hogy õk tették a legtöbbet a Falcon név örgbítésért. Hát NAGYOT tévedtem... LP <#mf1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=21025&highlight=

MEGJELENT VÉGRE! Igaz, hogy FF3 alá, de végre korrekt izraeli hadjáratok!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Igen, így csinálja. HiTiles.zip a neve.
Bucser
ja. De a hitiles exe-t kitomoritvekapsz egy zipet asszem. regen raktam már fel nem tudom hoigyan ment.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Két exe file van hozzá: HiTiles.exe
HiTiles2Falcon4+.exe

Arra gondoltam, hogy nem az AF-hez kiadott HiTiles.
Bucser
nem tudom milyen faconos hitiles.

Sima HiTiles néven találtam. 81,3 megas zip. ehhez kell a Hitiles2Falcon4.exe kitömörítve a zip 123 mega.

Ennyi.

Molnibalage
Ezt már próbáltam, felhúztam, de nem történt semmi.

L Viper
Az alsó kép a régi Falconos HiTiles?
Bucser
Persze csakazért hasonlítsd össze ezt

meg ezt.

És ugyanaz a játék.

L Viper
Ez a textúra ismétlõdés abból ered, hogy baromi régi a játék motorja, a terület meg nagyon nagy.Akkor ez forradalmian új volt.

Az elõnye is megvan, mert viszonylag egyszerûbb új hadszíntereket készíteni.
Engem speciel annyira nem érdekel, mert a felhõkkel fényekkel párával elég élethû és hadjáratban kisebb gondom is nagyobb annál, hogy ezt nézegessem <#vigyor1>
Persze, jó lenne Lonci szerû grafika, de ne legyünk telhetetlenek...
Bucser
A shortcutohz az exe utan azt írod be: -g5 -hires

Ezzel feljebb tudod húzni a látótávot meg maxolni a beállításokat. Lehet így már mûködni fog. Vigyázz, hogy a legfelsõ csúszkát nehúzd nagyon mert bebugzódik.

Molnibalage
Ez eddig a legsúlyosabb grafikai hiba a játéban és valakinek jelentkezik valakinek meg nem... A bátyus gépén pl. nem, de nálam meg igen.

Tudom...szóismétlés...

Sajnos ez van,de sajnos az alaptextúráknál is ugyanígy ismétlõdik😞

Molnibalage
Hát szó se róla, de nálad is ott a csík a váltással...

Bucser, milyen paraméterrel futtatod? Én semmilyennel. Mivel kéne?

A közeli textúrákat a textura mappában levõ dds-ekbõl,
a távoliakat a fartiles tömörített dds-bõl rakja ki a progi.
Ha a OF4.3/FreeHiTiles-bõl kibányászott fartiles ddst használod,
és az AF-es dds-be kitömörített texture mappát,akkor nem lesz
ilyen gond,úgy néz ki ezek egymással "kompatibilisek"...
legalábbis nálam.....

Bucser
Hát szerintem eléggé ócskán néz ki, mert egy rakat textúra ismétlõdik.

L Viper
Mi az a trükk ?
Én az AF-est úgy használtam, hogy kivettem az AF-bõl a Koreás texture.zip-et és azt tettem a Redviperbe, majd TerrainTexCompress.

Egyébként a képed jobb felsõ sarkában picit látszik, hogy ott a régi field textúra van, az a négyzetes mezõ. De azért használható.
Bucser
MIlyen paraméterrel indítod a játékot?

L Viper
Emlékszem, régen nálam is fennált ugyanez a hiba, pont így. Ezzel a régi Falconhoz készített HiTilessel már nem jelentkezik.
Molnibalage
3035-ös hozzászólás.

Molnibalage
Nekem az a problémám, hogy még az ALAP textúrák sem mûködnek rendesen, van egy felbontásváltás egy bizonyos távolságban. Na ennél a távolságnál, ha nem az alap textúra van fennt, akkor hiába van fennt BÁRMILYEN HitTiles azon a vonlaon túl az alap textúrákat használja, kis felbontásban. Ha nagyon sassoltok akkor a Moments klippben pár helyen feltûnik ez a hiba, de igyekeztem úgy vágni, hogy ez fel se tûnjön.

Kb. 1,5 hónapja tettem is be képet.

Egy kis trükkel jól mûködik az AF Hitiles is.

L Viper
Nem rosszak közelrõl sem azok a felhõk annyira.

Nekem jó a HiTiles, nem vettem észre hibát.

Úgy raktam fel a HiTilest, hogy a nagyobb exe-vel feltelepítettem egy külön mappába, majd a kisebbik exe-t indítottam. Ezután a: Falcon4\Utilities\-be a TerrainTexCompress.exe-t ráengedtem a summert választva.
Így nálam jó minden, nem úgy mint az AF-es HiTilessel.
Molnibalage
Mûködik rendesen nálad a HiTiles? Nem látom az textúraváltást...
Azokkal a felhõkkel az a baj, hogy közelrõl nagyon gyökérül néznek ki. De kipróbálom!

L Viper

L Viper
Balage, próbáld ki a tbonepe sky-t, szerintem az a legjobb hajnalban.

Baromi jók a felhõk a Lee's cloudfix-el. Ha valaki nem tudná, hogyan kell használni : a cumulus.dds-t a \terrdata\misctex-be kell bemásolni és nem a \terrdata\korea\weather\-be !!!
Molnibalage
Hát én nem nagyon vágom az optikát, de ha ráközelítesz valamire, akkor nem változik meg az optika fókusztávolsága és ettõl a látószöge is? A játkban is ez történik, ha lenyomod az "l"-t. A num7 és num1 az a virtuális kamera távolságát állítja, de azzal csak azt érem el, hogy ne töltse be a közeli gép a teljes képernyõt.

Na, majd ha kijön az F4ITDG-tõl végre az új izraeli helyszín lehet, hogy csinálok hozzá klippet, csak már eljutottam oda, hogy nincs alkalmaz zene hozzá jelenleg. (Vagy a SAAFOPS-hoz.)

Olyan jó lenne, ha egyszer valamelyik klippem a trailere lehetne egy játéknak, de sajnos annyira nem jó a képminõsége szerintem, meg lehet, hogy nem üti meg a színvonalat, hiszen alig van benne F-16..

L Viper
Tudom, ilyen, mivel nem igazi kamerával lett felvéve a való életbõl 😄
CodeRed
Ez nagyon über GRAT!!!<#worship> Jók a vágások, látványos,pörgõs...ezt szeretem <#wave> Megnéztem ezt is zsinórban vagy 4x....egyenlõre<#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

BaromiJóóó....

Molnibalage
Fõleg nem az utolsó 10-13 másodperc az akció végén.<#vigyor1>

Molnibalage
Hát különben nem sok látszana abból, hogy egyáltalán mi repked... Párszor még így se látszik. De mi az a sok? 6-7 ha akad benne és az is csak pár másodpercig tart. Máshogy nem lehet megcsinálni, ez van.

Sokan a porgösség hiányolták vagy az, hogy túl rövid. Hát ez egyik sem szerintem. 😊

L Viper
Megnéztem, sok a pörgõs jelenet, kicsit sok a zoomolt kép, az a fajta ami a tájat is nagyon közelíti. Ezt leszámítva tetszett, szerintem jó fogadtatása lesz.
Molnibalage
SAAFOPS-szal meg mi van? Lassan már április lesz..

Molnibalage
Az összes eddigi videomat majd felnyomom Rapidra, hogy eredei minõségben lehessen nézni. A Patrickra ebben a hónapban nem tudom felrakni, mert nem fér bele a havi 100 MB-os keretbe.

Molnibalage
Íme!

http://rapidshare.com/files/22781644/World_of_FreeFalcon4.avi.html

Molnibalage
Hát az igen messze lesz, mert most a héten nem érek rá, mert meg kell hajtanom a tanulmányimat, mert április 5-én megyek Prágába 5 napra. Tehát azon a héten se érek rá nagyon és csak 10-én este jövök meg.

Ha holnap végre jó lesz a net, felrakom az új movie-t, beszatok olyan jó lett szerintem. Rapiddharen lesz elõször, amint fennt van ott idepostolom a linket. 88MB-os lett végül. Persze azért felmegy a Patrickhoz is meg még a youtub-ra.

hát ez van, majd legözelebb multizunk

Molnibalage
Tehát kész a videoklipp. Ez a jó hír, a rossz meg az, hogy nem tudom felrakni, mert szarakszik a net. 😞

De lehet, terjeszteni, hogy itt van 😊

Molnibalage
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=21020&highlight=

Na, ezt ki köll próbálni.

Molnibalage
Na, megy a final render, szerintem ez lett eddig messze a legjobb klippem.

Molnibalage
Il-2-es videot ritkán látok, mert a Patricksavitionre nem raknak fel olyat túl gyakran. Az lens flare-s próba az még a Desert Storban volt.
A mostaniban gyakorlatilag minimális effekteket alkalmaztam csak.

Bucser
Azt hiszem a moments.

btw: az hogy egymásra dobálod a jeleneteket és az effekteket még nem lesz jó (pláne hogy lens flare effekt az A-10 közepén ami utána távolodott és máshol volt a nap.. nos khmmm) na mindegy Ízlések és pofonok.

Legalább csinálsz videot. Nem fikázok mert annak tûnik. Én meg szeretema szép elnyújtott "történetmesélõs videokat".

Lásd amik készültek IL-2höz is.

Molnibalage
Na, ja de a háború kusza és zûrzavaros, jó lenne, ha ebbõl viszadna valamit a movie. Ha így látod akkor a mostani klippem nem fog tetszeni. Nekem ezek az "elnyújtott" klippek nem jönnek be. Balu szerint az elõzõ azért tetszett sokaknak, mert pörgõs volt, hát az új SOKKAL inkább az lesz. Egyébként kész, most fogom átkódolni, de a felrakás bajos lesz, mert most szat az uploadom....

Egyébként melyikre gondolsz az "anno" kifejezéssel? Desert Storm, Fly vagy a Moments-re?

Bucser
hát SZVSZ ez az OF-es video jobb mint amit te csináltál anno. Kicsit túl van effektezve ez is de szerintem nem olyan kusza.