Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jol emlékszem 10 bevetés és 8 ora repido alatt jött ez össze nekem.
ezt én a frugals forumán néztem és ott irják is hogy min 1.1-es .net keretrendszer kell neki.De még nem probáltam ki .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AlliedForceWeather
IsraelAddon Object mappájával.Ha érdekel vmelyik skin,esetleg ki tudom majd mûteni belõle,csak türelem kell hozzá,hogy megtaláljam
3000 fájl között...,Neuro lehet ehhez jobban ért(lásd Viggen skin)
externalban.Stabilnak nem mondanám,15 percig amíg fenn volt kétszer is kivágott a winbe...
A KfirC7-nek szintén Mirage kabinja volt,pedig vmelyik fórumon eredeti
cockpitot reklámoztak hozzá<#rinya>#rinya>
ugyhogy marad az alaphelyszin ott legalább potyognak az események most is 1 bevetés után elöléptettek capt.-nak 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez amibõl a linkek vannak egy új kieg az FF3 alá. ITO2 néven fut (F4IDTG) és a falcon raktárból letöltheted.
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=21031&highlight=
Sajnos (?) az FF4 olyan jól sikerült, hogy én nem bírtam cérnával és leszedtem. A skinek és pár új modell szép benne, de a '73-as hadjáratban 11000 (!) földi egység van, azt a gépem nem bírja, csak akkor, ha a player bubble opciót leveszem 2-es környékére, úgy meg nem az igazi. Új kabin sincs hozzá, még 2D-s sem ahogy láttam, mert még türelmem sem volt kipróbálni. Az Mirage III kabinja az Mirage 2000-é.
Sindelnet, megnéznéd, hogy az új gépeknek milyen kabinjuk van?
Esetleg arrol ki mit tud hogy a PMC forumán vannak olyan 2-300 mb területek OF-hez azok mennyire müködnek mert van europa térkép és lehet hogy mennének a magyarországi bevetések.

felbontást használt a cumulus dds-hez,az RV-nél ez 1:16.
Az útált hibákat kijavították, jobb a 3D-s kabin, egyszerû telepíteni, egyszóval Redviper és várakozás...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De hol a SAAFOPS? Midjárt április lesz..
esõfelhõket gyárthat.Az legfelsõ az origi...
[/url][/img]
itt lehet látni bõvebb infókat, hát inkább megvárom ami FF4-hez lesz.
OLLÉ!!!!
Jobb lesz így a multi is, meg a gyakorlás is az AI-val.
Another new version!!!
Seems there is ANOTHER version released.
1.0.0.0.0.0.00.0.4 or something????
Must try this RV out one day.
As always dont ask were to get it...
Its were the rest are found I guess.
És nyers forditásban:"M'engeulez én nem, én ott am nincs semmi, de a folt 1.0.0.4 vett kint redviperért* a problemesek* látképpel válaszolnak kulcsfontosságú, és azért bizonyos pályákon és másikon jegyeztem meg néhány grafikai javítást minden gurul ... "
Ezek szerint megjelent volna?
Tud vki franciául???
M'engeulez pas, j'y suis pour rien, mais le patch 1.0.0.4 est sorti pour redviper, les problemes avec vista sont corrigés, et j'ai constaté quelques corrections graphique sur certaine pistes et autres donc tout roule.....
Nekem felment, de írják, hogy csak 1.10-es AF-el jó.
Egyébként szerintem nem nagy a külömbség a régihez képest, sõt a 2D-s kabinnál a mûhorizont és a középrész kicsit máshogy néz ki, mint a Zerk félénél. Le is szedtem, mert ez idegesített.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valami megoldás van rá hogy csak horizontális irányba megnövelje a látomezot,de a kabinokat ne nyujtsa szét?
Mikor fog vajon kijönni ?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A francot sem érdekelné, ha fizetem kéne érte, de legalább látnám, hogy tesznek valamit és nem piszkálnák azokat, akik tenni akarnak és tesznek!
Nekem mindkét falcon verzió fent is van a gépen.