Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ha valaki be tudja üzemleni szólhatna, mert most nem nagyn érek rá szöszölni vele, de kíváncsi lennék, hogy milyen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
http://www.globalfalcon.org/vb/forums/showthread.php?t=683

http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=3008&highlight=osc

Ez meg a görögk által csinált progi. AWACS sziumuláció.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
http://www.simmersworld.com/~openskin/

Na, végre visszajött.

Molnibalage

Molnibalage
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=117315&page=3

FF4 az FF3 új helyszínbõl kivett skinekkel. Nem halászná ki valaki és tenné közkincsé õket?

L Viper
Ja, a Campaign az jó.
Az eredeti 3d-s kabinnál szebb,3 képfájlt cserél ki a kabinbelsõben nagyobb felbontásúra.A különbség észrevehetõ.Ja és a két típús külsõ skinje is részletesebb,azonkívül berak két kampányt ezekkel a repcsikkel az Eurowar legalsó hadjáratához. Ez a régi 3D összehasonlítás végett...

L Viper
EF-2000 Kabin.

Mûködik, nem kell semmit variálni, csak én bénáztam el, mert nem figyeltem a telepítés célmappáját. Csak 3D-s van benne.

L Viper
Hát baromi rossz volt, hogy a múltkori multi is emiatt nem jött össze.
Molnibalage
"elnézést kértek és feét kellett fizetni a havidíjnak"

Engem az sem érdekelne, hogy kevesebbet kéne fizetnem. Én nem passzióból fizetek elõ a netre, hanem azért mert kell. Telefonálgatni se jókedvemben szoktam, elvárom, hogy az idõ 99,5%-ban mûködjön. Na a mostanio netem igen messze van ettõl.

NINCS (na jó, azért van) az a pénz ami kártalanítana azért amikor én multiznék a SZABADIDÕMBEN, de nem lehet, mert szar a net. Ez olyan, mitha a nyaralásodat baszná el az utazánsi iroda. A Patricksaviation-ra is azért nem tudom felrakni a video-t, mert olyan szar az upload, hogy ehaj...

trükközni kell vele, csak úgy mint a többi aeyes fülkével, de nm olyan bonyolult a dolog...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

repvez
az muxik rendesen RV alatt is?vagy azzal is mahinálni kell?
én az aeyes ef2000 superpittel használom 😊

repvez
még nem raktam fel de a linkelt oldali leirásba nem szerepel semmi a kabinhoz, ugyhogy gyanitom hogy nincs benne
L Viper
Lehet béna vagyok, de hogy kell ezt felrakni? Felment, de nem volt új kabin. A config editorból próbáltam az expandot, de az az ikon nem aktív.
L Viper
Még nem. Jó és 2D-s kabin is van ?
AF patchet szedem is le.
repvez
valaki probálta már ezt a Eurofighter packot?
eurofighter1.1

Ja és megjelent az 1.11-es patch az AF-hez
L Viper
Hát az még jó soká lesz, de szerintem ilyen esetben, ha nem teljesítik a szerzõdésben foglaltakat, lehet valami jogi alapja a felmondásnak.
Csak ilyenkor, jó magyar szokás szerint nem elnézést kérnek, hanem perrel fenyegetõznek.
Szerencsére a mi szolgáltatónknál, pl mikor kimaradáso kvoltak hálózatbõvítés miatt, elnézést kértek és feét kellett fizetni a havidíjnak.
Molnibalage
Jövõ május...

Uploadom gyakorlatilag egy hete nincs szinte semmi, hiába szólok be többször is egy nap. A Download is néha eléggé ugrabugrál, mint most is...

L Viper
Gondolom, amikor kötötted még nem lehetett válogatni. Mikor jár le a hûségnyilatkozat ?
Molnibalage
Már napközben és most is. Kezd a faszom tele lenni a szolgáltatóval, lassan elfogy a türelmem és hûségnyilatkozat ellenére elzavarom õket a jó büdös francba. Más 7000 ropiért ad 3-szor akkora sávszélt, mint õk.
Most 8500-t fizetek 1,5Mbs/384kbs-ért...

L Viper
+d nem akartam magázni önt <#nyes>
L Viper
Juteszembe! Még mindig kínlódik a nete estefelé ?
Molnibalage
Nevetni fogsz, nálam is csak a Falcon van fennt amivel játszok is. Ezenkívûl fennt van a Supreme Commander amit kipróbálásra letölöttem, de hát egy vacaka RTS nem ér fel a bajnokkal.. <#vigyor2>

L Viper
A francba, nem tudom megunni ezt a nyavajás Falcont, pedig annyi másik játék van még. Ezen kívül a Lock On van még fent és kész.
Molnibalage
NANÁ!!!!<#vigyor1><#idiota><#gonosz2><#hehe>

L Viper
Ja, ott a 83-as, oké, jól hittem <#vigyor1>
L Viper
Azt hittem a 80-as évek fanatikus vagy 😊
Molnibalage
Nem a '83-as koreai, a 2005-ös korea helyszínt kell kiválasztani és ott a legfelsõ hadjárat.

L Viper
Nagyon jó volt a leírásod a bevetésrõl, sajnos a végére odabiggyesztetted, amit én is akartam, hogy a Falcon miért verhetetlen 😄

Jöhet még leírás és tapasztalat ezzel a hadjárattal kapcsolatban, kíváncsi vagyok, hány nap lesz ?

Melyiket is játszod? Iron Fortress az alap koreai hadszíntéren ?
L Viper
Van egy új patch 1.0.0.4 -es, talán ez a legfontosabb.
Molnibalage
FF3 alá megjelent az ITO2 kieg és megállapítottuk L Viperrel, hogy a skyfixek közül a tbonepe - tod.lst a legszeb. Meg van 1.04-es patch az FF4-hez.

ja és jobb netem lett

helo mindenki betegségem miatt sokat voltam itthon de elfelejtettem megnézni a fórúmot.mik voltak a fontosabb események? mert 100 üzenetet azért sokáig tartana visszsaolvasni. föleg amilyen regényeket a balázy szokott írni...

Molnibalage
Na meg egy elgépelés. Az 1750 lbs kero a végén az 175lbs akart lenni.

Molnibalage
Ja és még hozzáteszem, hogy percekig voltam befogva sokszor radar által, hol innnen hol meg onnan, elég izgalmas volt. Ez volt talán életem legjobb bevetése, NAGYON érzõdött az átírt AI!

Molnibalage
Itt a térkép hozzá.

Molnibalage
Sakcok, OLYAN bevetést repültem a '83-as hadjáratban, hogy majd beszartam, olyan jó volt! El is mesélem kicsit színesen, hogy átjöjjön a hangulata.

Idõpont: Elsõ nap este a hadjáratban. Idõpont, 20:30 felszállás Kanagug bázisról. 4 db F-16A célpontja Kangdong olajfinomító az északi fõvárostól keletre kb. 30 mélfödre.

4xAIM-9M, 6xMk82 és 2 póttartály gépenként a cumó.

Felszállás, összerendezõdés trail formációban, hogy a völgyekben szépen suhanjunk végig egymás után, de már a határ elõtt lezúgtam földközelbe kb. 300 lábra, és efölé nem nagyon emelkedve vezettem völgyek között majdnem töksötétben a köteléket. Valahogy mégis rámbukkantak a cél elõtt kb. 50 mérföldre. (utólag vettem észre, hogy a határ közelében levõ radar site még sértetlen és az szúrhatott ki, de ezért találtak meg kezdetben nehezn a gépek, mert mögém lettek küldve, mikor a határnál lesüllyedtem) Egy MIG-23 kötelék jött, elsõ a sok közül.

Cimboráimnak ment az ukáz, cumó leold és védjetek engem! Na õk elkezdék hajkurászni a MIG-eket én meg rendületlenül mentem a cél fele földközelben. Erre újabb MIG-23-as kötelék tûnt fel némi MIG-21-gyel vegyítve. Ekkor kezdõdött a bújócskám. A MIG-21-esk nem sokat tehetettek, mert földáháttérben nem lát a radarjuk, de a MIG-23 MLD-k a doppler radarrral rámragadtak és tüzelni is tudtak. (valsóágban ilyen gépük sosem volt az északikanak...) Sorra rázom le a rakétákat és visszamegyek a kötelékem felé akik közben végeztek az elsõ MIG-23 kötelékkel. Õk elzúgnak felettem neki a MIG-eknel és megkezdõdött az igazi tánc!

Magam mögött hagyva a bandát (két nagy kitérõ megtételeután alacsonyan) végre rástartoltam a finomítóra. Az oldás pillanatában kiszúrt egy SA-2 és már jött is a szeretetcsomag. 100 lábon iszkiri utolsó chaff adagomat felhasználva. Na ekkor már kezdem kifogyni az üzemanyagból és chaff sem volt már, ekkor mászott be elém egy szem 23-as. Ahogy átrepült elõttem egy kapáslövéssel ledurrantottam csörgõkígyóval.

Ekkor egy újabb MIG-23-as kötlék rontott szerencsétlen társaimra. Nekik ez már sok volt. 8 lelõtt gép után õk is lehullottak. Ekkor én már kezdtem magasabban repülni a fogyó üzemanyag miatt. Na, gondoltam irány haza. Fordulok is, de a radaron láttam vagy 12 ellenséges gépet az eredeti bázis irányába és már rám is startoltak, mert már a MIG-21-ek radarja is látott engem. Üzemanyag kezd kritikus lenni, a FLOT még 60 mérföldre, de összevissza volt 3000lbs és rohadt sok MIG mögöttem. Na gázt adok és feljebb megyek utánégetõvel 16000-re. Üldözõk kicsit lemaradnak, már éppen lazítanék, erre bevillan az RWR! SA-4 indítás! Az istenit! Zúgok is le utánégetõvel a talajszintre. SA-4 elveszít, de én meg a jó helyzetemet és nyugalmat. A helyzet most már TÉNYLEG súlyos. Se magasság se nafta, de itt jött a szerencsém, VÉGRE!! Két arra járó F-4-es szétzavart néhány MIG-et (közben volt egy request help kérés, de nem vagyok meggyõzõdve, hogy emiatt jártak éppen arra) a többi meg nem erõltette gondolom, õk sem úszkáltak a naftában. Na ekkor már Mandumi felett jártam összevissza 650lbs keroval, de volt még 3 Sidewinderem. Még két MIG-23 volt a közelben. Na én úgy nem próbálok meg leszállni ,hogy ezek itt vanank a seggemben... Hát akkor maradt a legvégsõ lehetõség, kb 1-2 kitér manõverre marad üzemanyagom.

Közelebb engedtem õket, de folyamatos befogás ellenére sem tüzeltek, tehát már nem volt rakettájuk. Na ez is valami. Szembefordultam minimálgáz és flare hajítás melett, hogy ne legyen esélyük AA-8 rakettával. (Mint késõbb kiderült éppen jókor tettem, mert két AA-8-at is indítottak rám) Minkettõt leszedtem, és röppent a kérdés az AWACS felé, hogy merre van egy betoncsík, mert én már egy parkolóba is letettem volna a gépet, csak lent legyek már! Jött a megkönnyebülés, 15 mérföldre volt egy tartalék reptér. Odafele repülve összeakadtam egy SZU-25 géppárral és índítottam is egy rakettát, de túlélte a SZU-25 pedig talált ez is. Na végre oda is érek üzemanygom utolsó cseppjeivel, 1750 lbs maradt összevissza a parkolás után. Na, de mit látok a leszállás után? Egy füstölgõ, sérült F-14-es is itt landolt. Hát, másnak is izgis bevetése lehetett...

A debriefen megszámoltam, hogy 8 AA-7R, 6 AA-2C, 2 AA-A2, 2 AA-8, 2 SA-2 és egy SA-4 lett indítva csak RÁM, de egyik sem talált.

Na EZÉRT verhetetlen a Falcon és az ilyen dolgok hiányoznak a Lock On-ból... Megpróbálok feltenni egy képet is amin kb. feltüntetem, hogy mi hol történhetett.

L Viper
Jók a felhõk amiket küldtél, érdemes variálgatni.
Élvezetesebb így a repkedés.

Kár, hogy a játékon belül nem kezel több típust és adhatná véletlenszerûen õket.
Thx,már mûxik...

A .net framework egy microsoft programcsomag, aminek a segítségével a .net rendszerrel (C#, J#, VB stb.) írt programok futtathatók a gépen

Itt van még róla info: http://hu.wikipedia.org/wiki/Microsoft_.NET

L Viper
Elindítottam és bejött hibaüzenet nélkül.
L Viper
Fontos !!!

Rakd ki teljes képernyõre a progit, mert amúgy nem látszik az Apply panel és anélkül ugye ne jó.
Ha indítod az exét amit letöltöttél,neked nem ír ki hibaüzenetet?

L Viper
Na kipróbáltam, nálam mûködik az AF-es idõjárás buheráló és nagyon jó.
Nem kellett semmi más progi hozzá.

A Koreai helyszínen a trainingben a 02-es Takeoff.trn-t buzgeráltam. Mivel ott alapban borult idõ volt, szép idõt felhõkkel választottam ( Sunny Autumn ) lejjebb vettem a látótávot is. Végre nem látok élesen a végtelenségig. A szelet is lehet állítani.

Egyébként teljesen a Superpack4-ben ismert idõjárásmodellek vannak benne, itt is látszik, hogy ez az AF gyökere.

Kár, hogy nem épül be a játék menüjébe, sajnos csak kívülrõl lehet szerkesztgetni.

Nemtom,vmi winprogi,csak mióta leszedtem,egy-két program nem indul.
De ha fenn marad elég sok felesleges háttérprogit futtat...
Ja és nélküle nekem se futott a Vegas.Maradt a MovieMaker😞

Molnibalage
Én sem tudom pontosan, de felrakom, mert kell a Vegas telepítéséhez.

Molnibalage
Na, én ilyen vagyok.

L Viper
Hát ha ez mûködne annak nagyon tudnék örülni. Mi az a NetFramework ?
repvez
Na megnéztem pontosan:
13 mission
10.1 repidö
311 point
6 légi és 36 földi cél 5 statikus cél
1 halál
3 medal
kapitányi elöléptetés
eddig ez a mérleg
a kampányba a 2. nap délutánján járok de most lebombázták a repteremet ugyhogy most más után kell néznem