Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehol nincs róla ReadMe...???
de ezek csak patchek, semmi komoly, csak hibajavítások...
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
ramp start traner
vagy innen töltsd le :http://www.lead-pursuit.com/downloads.htm
*.:ugye nem vagyok egy hyperaktiv mostanaban...de azert neha tekerek egy ket kort! 😉)
Cserébe így csak én tudom használni mert mindenkinek túl érzékeny! <#gonosz1>#gonosz1>
Vagy csak szimplán CRT monitort használsz😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem abszolút best eddig😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
TrackIR: *URAJÓ! 😄 Csak jelenleg egy kicsit hányingerem van a sok légiharctól és nézelõdéstõl... amit mondanak igaz, ezek után TIR nélkül nem hiném hogy repülök valaha is... hihetetlen élmény számomra. FSX-et nem bírja úgy a gépem, de ott se rosz.. RV-ben viszont egyszerûen fantasztikus, nagyon pontos és gyors, simán tudom vele pl követni a rakétát mikor kilövöm, úgy hogy nézem mikor elhagyja a sínt... simán tudom olyan gyorsan mozgatni a kamerát hogy lássam végig..
Viszont valami nem stimmel a CCIP piperrel mert a bombákat rendre mellé szórtam.. bár lehet csak én vagyok a béna 😄
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Az FF4 csapat mikor adja ki a hivatalos javítást ? Nagyon jók voltak azok a kiszivárogtatott képek, amiket a múltkor mutattál.
Megjött USA-ból a TrackIR4-em, de dolgozom 5-ig 😄 Addig nem tudom kipróbálni 😄
Más. Holnap elutazok Párgába és csak kedd este jövök, úghogy addig nem is nagyon keressen senki, max. ha éppen arra jár, akkor meghívom egy sörre. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Codered linkje a Lock On fórumról, vannak benne jó ötletek késõbbi Falconos videóhoz is jól jöhet.
Lock on Videó
Mondtam már. Sopánkodás helyett lehet menni a fórumukra kérdezni. Mintha kötelességük lenne áprilisra kijönni. Aki várt rájuk az továbbra is várni fog. Én meg azt mondom, hogy csússzanak és késsenek leszarom. De ne egy bughalmazt adjanak ki.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De az FF team addig még dobbanthat egy-két nagyot, mert eddig is azt tették.
Más. Itt az április, SAAFOPS sehol. 😞
(bilibe log a kezem).Bár lehet az LP erre pályázik.
Lassan 10 éves lesz <#vigyor1>#vigyor1>