Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Írtam neked válasz mailt,és a1.0.03-as patch-et meg is kaptam! 😊
amit ezúton is köszi! 😊
Üdv: A Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az 1.0.0.3-ast is fel kell tenni és arra az 1.0.0.4-et?
Üdv:
A Papa01
mail címem: [email protected]
Dugóhuzó:
Én úgy vittem bele, h egy jól megterhelt Falcon-t (2 póttök, és bombák), nagy sebességgel vittem majdnem függõleges emelkedésbe. MAjd az átesés elõtt kinyitottam a futót,féklapot és levetettem a "gázt", mindezt nagyobb magasságban.
Így elsõ probálkozásra sikerült "dugóba" vinnem, kivezetni sajnos még soha nem sikerült! 😞(
Még abban tudnátok segíteni, h X-52-eshez milyen beállításokat használtok? Nekem pár napja sikerült vennem egyet, legszívesebben még az ágyba is magammal vinném annyira tetszik!! 😊))))
Üdv:
A Papa01
A Lock On természetesen nekem is fent van, meg az AF is. Utóbbi azért, mert lehet HyperLobbyn a neten is játszani, nagyon stabil, de sajnos rút kiskacsa a RedViperhez és az OpenFalconhoz képest.
Én szinte csak a RedVipert nyúzom.
Néha szoktunk hálózatozni is a RedViperrel, ez azért jó mert sokat tudunk egymástól is tanulni, csak nehéz összehozni, hogy mindenki ráérjen.
A Redviperhez van két patch, 1.0.0.3 és 1.0.0.4. Ha nem találod akkor átküldöm e-mailben. Az alap verzióhoz képest javít pár dolgot.
Vannak még újabb felhõmodellek és pár trükk, ha érdekel segítünk szívesen.
Pl: Nagynon sokszor csak "örömrepkedek", nagyon szertem a leszállást gyakorolni, néha egy kis BVR légiharc,vagy Maverick..., szóval a training-ekre van idõm, energiám, de sztem hatalams szimu!
Felraktam a Red Vipert is (köszi mlég 1x a linket! 😊 ), és hajnal 2-õig nyúztam. 😊
A gépem nem mai darab Athlon Xp 2220+ 1Gb Ram, és ATI 9800Pro a video.
Ezen szpen ment. És a grafikája valóban lenyûgözõ!!
Nagyon szép a gép a kabin is. Úgy látom a repülési modellen is változtattak sokat, pl a remegegés kis s nagy sebességnél, ha kint a futó... ez egy kicsit érdekes,Góbénál tapasztaltam ilyet (Bár ott nem lehet futót engedni 😄 ... 😊
Sikerült egy dúgószerû állapotba vinni a gépet, (igaz ez már a korábbiakban is volt.)
Errõl olvastam az Aranysasban is, (a gép úgy merül, h közben az orrát emelgeti fel, le.) és írták, h ebbõl úgy lehet kivenni a gépet, h a pilóta a pót elõre-hátra mozgatja a botot...
Nos itt nem sikerült! 😊
Összeségében nem értem miért fikázzák sokan a rep. modelljét ennek a szimunak, mert szerintem igencsak jó!!! 😊
Az avionika is magasan a Lock On velett van sztem.. (Bár azt is imádom! 😊 )
Üdvözöl mindekit:
Papa01
Letöltés : http://falcon.tonych.info/rv/
Ha itt tovább bogarászol, sok minden van még itt.
Egyébként ott a FAQ....
Segítsetek pls!!! 😊
A Red Viper ingyenes, vagy vásárolható? Ha ingyenes 1 linket tudnátok adni, én sajna nem leletem meg.. 😞(
Vagy a FreeFalcon ugyanaz mint a Red Viper? 😊
Nem igazán látom át.. 😊
Köszönöm a segítségeket:
A Papa01
http://www.dailymotion.com/loranger/video/x12565_beatbox
A Mirage 2000 változatokhoz is van korrekt 2D és szép 3D. Ezeket kipróbálom a Redviperrel is.
Az OF menüje az nagyon bejön, ritka szép kivitelezés, egy öröm kattintgatni. Gyönyörûek alatta a képernyõk.
Remélem a Redviper menüjén is szépítenek mert szerintem nem volt telitalálat az átrendezése, fõleg az az alsó ikonsor. Habár ez tényleg nem a legfontosabb, de ha már lúd, akkor legyen kövér 😄
A Redviper következõ javítócsomagja biztos ûberelni fog mindent, gondolok itt a BAlu által kiszivárogtatott képekre is. Már nagyon várom.
Ja és ma péntek 13-dika van. Alig merek felszállni, két hete egy percet sem repültem.
http://falcon.tonych.info/of/of4.3/ innen letölthetõ az újabb bõvített telepítõ.
Próbáltam patch-elni is, de a verziószám nem íródott felül a menüben, bár kicsomagolta a Falcon mappába. Még nem ástam bele magam, lehet nem jól csináltam.
A régi OF 3,4,4,1 -est írt a menüben, ez a 4.3-as pedig: 3,9,1,6
menüjérõl is. Lehet itt is valami jogi dolog volt a gond.
http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=mutat&x_id=232
video
"From avcom.co.za (a South African aviation forum)
Quiet correct, the original release date was April 7, but due to RL issues Mad Dog and Kasper have lost about 2-3 months worth of Dev time. New date has not been set yet, but should be between July - September (my guestimate)"
frugals egyik SAAFOPS topic
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak viccelek😊
Yeah! Sikerültr kitolni a határidõt és videohosszat. Akkor megpróbálok egyet összerántani!
Már az Openfalconhoz is vannak javítások és a 4.4 -es patch is letölthetõ.
http://falcon.tonych.info
Hát eszerint a SAAFOPS sajnosa késik egy csöppet. Kár.
Így adja a tempót az esetleges történetben való vágásokat mindent meghatároz. Ha van egy 10 másodpercs ismétlõd melódiád arra vághatsz egy snittet aztán a következõre és így tevõdik össze. Nem beszélve arórl, hogy az egésznek még valami hangulata kinézete és története is kell, hogy legyen😊
Vagy próbálj meg Vivaldi négy évszak tavasz elsõ és harmadik tételére összehozni akciódús mozit. Kemény lenne...
Egyébként a klippkészítõ verseny kiírása elég vicces szerintem.
A Momnents kilppem pont 2:30 körül van és mindenkinek az volt a gondja, hogy túl rövid, itt meg ennyi a maximum. Sokaknak az a megjegyzése, hogy nem mesélnek el (szerinük) egy látható történetet. Na 2:30-ba mi az isten fér bele, úgy hogy KÖTELEZÕEN vannak elõírva elemek?? Nagyjból semmi. Még az én 4 perces videom is átlagban a rövidebbekhez tartoznak a többi 6-14 perces kippekhez Én ezt CSAK úgy tudnám megycsinálni, hogy snittekbõl, pörgõs zenére, mert ennyi idõ alatt az érzelmekre kell hatni, és azt így a legkönnyebb megoldani. A legviccesebb meg a határidõ. Kb. 3 hét a kiírástól kezdve. Namármost a megfelelõ zene kiválasztása kb. 1héttõl-1 hónapig tart és mire fejben felépítettem és elképzeltem a video-t az volt vagy 20 óra. Utazás közben (napi min 2x1 óra) csak ezen tptem az agyam 3 hétig. Hát sok sikert a készíõknek.
Ez volt az elsõ kísérleti videom. Ennek a zenéjét fel lehetne használni, de más ötletem perpillnat nincs.
Látom nen sok minden történt míg távol voltam.
Nos az ODS-t még az elindulás elõtt kipróbáltam, de az összes mostanában kiadott PMC helyszín igen fura. Teli van nyomva repcsikkel szárazföldi egység meg alig. Ez azért fura, mert az ODS eredeti helyszínéhez elég pontos leírások vannak, meg az iraki-iráni háborúlról is.
Az elõbbiehez ajánlanám Stan Morse könyvét a Gulf Air War Debrief -et.
A 0.4-rõl nemtok semmit...
De nem akarok, így azt mondom VISTA kompatibilitást és widescreen kompatibilitást javította... 😄
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=118607
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!