Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ja és még annyit, hogy ma az eredeti értékekkel repkedtem egy dogfightot, de ritka szar élmény volt. Az enyémek SOKKAL jobbak és realisztikusabbak. Az original object fileokat majd újra megírom egy 1.0.0.4-es install után. Az tutira jó lesz mindenkinek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na, tehát a tisztánlátás kedvéért. A ctrl+s-el kirakható füstöt NEM tudom állítani színben, csak a helyét. A helyét a simdata.zip-ben minden repülõnél a hajtómûvek pozíciója határozza meg. A színezés az a hajtómû füstjére mûködik, tehát ha kiteszem a hajtõmûveket a szárnyra és van színes füst, az csak 10000 láb alatt és 80 és 100 hajtómûteljesítménynél lehetséges.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ja, tehát azt meg tudom csinálni a kéthajtómûves gépekhez, hogy a wingtipnél szép vastag piros füstjük legyen. A képen az égés effektes kép látszik, de a fentit is megcsináltam már.

Molnibalage
Nos sikerült ezt-azt megváltoztani a füstefefktek tarén. A gond az, hogy a simdata-ban levõ sorszámok nem a füst erõsségét állítja, hanem a típusát. Tehát, ha például a 'mistrail' értékét átírom akkor nem csak a vastagság, hanem a szín is változik. Ez a hajtómûvekre is igaz, nem tudtam megvasagítani, de átszínezni igen...

AA-11 megvastagított füsttel.

Bucser
Na ez az egy bajom a falconnal... ezek a lehetetlenszituációk... Az a kabin már rég lerepült volna😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Netmester kabriója:

Go:

a szinváltoztatés nem lenne rossz. akkor már tényleg repülõnap hangulat lenne 😊

repvez
Na majd legközelebb én is ott leszek.Könnyen ment a kapcsolodás?
Ha már igy 4en össze tudunk jonni akkor már kampány missiont is lehetne majd nyomatni 1 raj ként.
jo lesz a füst esetleg a szinét is lehet változtatni?
L Viper
A bentalvós buli az szent dolog, de bepótoljuk.
Rakok fel pár képet majd, de most vízszint. Tényleg jó volt.
Molnibalage
SIKERÜLT megcsinálni! Még nem pontos az érték, de át tudom pakolni a füstöt!

Gundark
Hát Repvez barátom ezt sajnálhatod hogy kihagytad. Gyilkos parti volt 😊 Kóól. 😊

Molnibalage
Multiztunk. NAGYON jó volt, szanaszéjjel dogfightoltuk az agyunkat.
Persze volt kötelékezés is. Pár kép.

L Viper
21:30 körül megyek, remélem ott lesztek.
na akkor most kezdjetek jönni skyp-ra

Gundark
Persze 😊 nem volt nehéz rád lelnem 😊 Köci Balázs, veszlek téged is 😊

L Viper
Engem felvettél már skype-ra ? Írtam az elérhetõségeim.
Molnibalage
Ja, az én módosításaimmal kéne játszani, sokkal relisabb lesz tõle a játék.

Molnibalage
Kösz. Skype-on molnibalage83 néven megtalálsz.

Gundark
Hoppá, majd elfelejtettem, nem is gratuláltam Balázs a bronzéremhez. Gratulálok 😊

Gundark
Hánykor jöjjek? 😊A skipén mindjárt jelöllek 😊

téves adat uploadom csak 512

helo én is értek a ts-hez. netmester4400 néven találtok sky-pon. az uploadom pedi 1.5 mb körül van ha kell akkor adok ts ip-t. még nincs szoba de ha kérek akkor csinálnak nekünk, ts-n mindig fönt avagyok. aki nem nagyon multizott még az inkább próbáljon meg elöbb jönni és elmondom neki mit hogy.grat a helyezéshez

Molnibalage

L Viper
Várunk, gyere és természetesen mindenki mást is.
L Viper
Hát igen, úgy meg nehéz összehozni a hálózatot, ha nem halljuk egymást, mert mindig van egy kis eszmecsere elõtte.
Bucser
Az a gond, hogy ezekj csak azután élnek, hogy bent ültök gépben. ergó a mission szerkesztés és építés "vakon, süketen" történne a host által. jobban preferálom TS-t vagy ventrilot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Ja öö nekem kici az uploadom csak 128. kábelnet 😊

Gundark
Jelentkeznék a multiba 😊 de még nem csináltam ilyet 😊 szal türelem 😊

L Viper
Teamspeek-et belõttük Netmesterrel a múltkori multi elõtt, tud kérni regjogot és akkor jó az is. Nekem már van.
L Viper
Olvasgattam az RV Manualt :
32. Oldal: Voice COMMS-nál vannak érdekes dolgok. Azt írja, hogy az RV -vel lehet kommunikálni is, csak ki kell pipálni a config editorban.
Ír érdekes dolgokat a team-ek esetére is a csatorna használatokról.
Ezt mielõbb kipróbáljuk skacok.

Olvassátok el mit ír, sajnos nem tudom beilleszteni pdf-ben nem enged kijelölni.
Bucser
Nincs idõm játszani. Lassan 4 hete el sem indítottam a Falcont. (mióta nincs rampstart) 1,5 hét szakdoga leadásig utána meg záróvizsgára készülök szóval legalább 2 hónap mire repképes állapotba kerülök😊

repvez
Jövö héten ugy néz ki hogy majd ráérek.Az egyébként nem lenne hülyeség ha tudnánk szerezni egy saját bejáratu TS servert, mert akkor nem kéne kilépegetni a játékbol ha valakinek megszakad a Skype.
Bucser esetleg te is jöhetnél valamikor .
Molnibalage
Eddig azon nyomtuk, mert a TS-hez csak neuro ért, õ meg eddig nem volt itt. Ha jön, akkor mehet a TS próba, de a találkozás jobb Skypon, nem zavar senki más. Amink kontakt megvan mehetünk a TS-re. Nem vettük észre, hogy vinné a sávszélt. A FunFalcon is Skype-on keresztül készült.

Bucser
Skype nem zabál túl sok sávszélt? Lehet, hogy egy public TS serveren jobb lenne találkoznotok. csak egy megjegyzés volt.

Molnibalage
Ja, és kösz. Az aki majd a farokkódot megcsniálja, azt mondta, hogy õ rám szavatott. Valami frappáns farokkódot kéne kitalálni, valami magyarosat. Csikós legény meglovagol egy rakettát? 😊

Molnibalage
Kár, pedig neked van a legnagyobb uploadaod. Aki jön multinzni az itt jelentkezzen be és megadjuk a skype címeket, ott szoktunk gyülekezni. A legnagyobb uploadsonak kéne lenni a szervernek. Azt is írjátok be, hogy kinek mekkora az upload, jó lenne elõre tudni. Nekem névlegesen 256 kbit (32kbyte), de csak 25 ér el, de azt irtó stabilan.

repvez
Gratula balage a helyezésedhez !
Sajna most nem tudok menni multizni,mert "bent alvos buliba megyek"
L Viper
Péntek este aki ráér, multizhatnánk egyet. 21:30 körüli kezdéssel.
Molnibalage

Molnibalage
Bazz, az egyik különdíjam, hogy kérhetek bármilyen vezérsíkon levõ emblémát és megcsinálják. Valami jó poénosat kéne...

L Viper
Miért szemetelnél, szerintem mindannyiunkat érdekli a dolog.
Én szeretem a fórumképeket 😄
Nem szemetelek ide több képet,nekem a helyére ment az MDF 3D-be,
nézd meg a galériámban.By

Molnibalage
Nekem is csinált ilyet, nem'tom miért, bár nálam akkor nagyon sok gép repkedett és nekem ennél jóval gyengébb konfigom van.

Nem tudja valaki miért csinálja azt a redviper, hogy idõgyorsítás, majd lassítás után véletlenszerûen átkapcsol pause módba?

Illetve mostanában hadjárat módban hatalmasakat ugrál a gép repülés közben valamint akadozik és swappol mint az õrült...

1.0.0.4-es változat, 2.3GB RAM + 4 GB swap

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Gratula a harmadik helyhez és a textúra csomaghoz !
Egészséggel használd 😄

De a fórumon a neved mellett magyar zászlót szeretnék látni, állítsd át légyszi !
Molnibalage
3 vs. 3 dogfight?

mehet majd a multi de mostmár auzért egy kis légiharc is kéne

benne vagyok 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage

Molnibalage
Kösz. Valamkior lehetne majd egy "megamultit" repülni. Nem érsz rá kb. két hét múlva?

Ennyien lehetnénk: Neuro, Gundark, Repvez, L Viper, Netmester, és én. Szép kis kötelék lehetne, jó kis felvételeket csinálhatnék.