Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
nekem fennvan az OF, de nincs simdata.zip, söt zips könyvtár sincs.DE a sim könyvtárba több alkönyvtár van mint az RV-ben
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Topi utolsó repülése (katapultálás elõtt)

Elég izmosan füstöla 29-es. Remélem megfelelõ.

Vári Gyula 2001 RIAT -on nyújtott szereplése.

A Mig29 jellemzõ koszolása mindkét videon látszik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ok.

Más, i_hawk-kal beszélgettem ma egy sort, és megjegyezte, hogy tesztelni kéne a modomat és, hogy az OF hasolnó értékeket használ. Nincs fennt valakinek az OF? Elküldhetné a simdata.zip-et és az objects könytárban levõ kis fileokat, hogy csekkoljam. Azt is visszaírtam, hogy van tesztelés mögötte bõven, mert már tavaj nyár óta tesztelgetem és így nyerte el mostani formáját. A füsteffektre a MIG-29 kapcsán azt írta, hogy jó lenne valami fotó/video. Nincs valakinek hazai repnaról ilyen, ahol látszik, hogy izmosan füstöl?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

csinálj az a biztos

Molnibalage
Netmester, csináljak olyan videot amin látszik, hogy MIG-29-cel hogyan lehet gépágyús légigyõzelmet elérni?

Molnibalage
Na, kb. 3 hónap és RV alatt lehet az ITO2-vel bohóckodni.

Jópofa lesz, mert kb. akkora jön ki a SAAFOPS is. Azt rohadtul várom az új skinek, és kabinok miatt.

Molnibalage

Bucser
lehet, hogy késõbb addon formájában kerülne bele még repülõ.

Egyébként a video az nekem néhol kicsit pre rendereltnek tûnik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Igazából itt is az izgat fel, hogy valszeg moddolható lesz, tehát ha írnak egy jó hadjárat motort, akkor a lehetõségek elég tágak, csak tehetség és idõ kell hozzá. Mint a Falcon-nál látjuk az van!

Molnibalage
A fúvóka alapú szimre én is kíváncsi leszek. Lehet majd odavágni a gépet rendesen. A multi stationt meg nem tudom mire vélni, mert ennek csak a Vulcanon van jelentõsége, de az meg nem repülhetõ, az összes többi gép egyszemélyes vadász (talán valamelyik 2 személyes). Érdekes.

Bucser
Ez az egy ami felizgatott belõle😊

" Multi-station vehicles simulation (a bomber plane can have its pilot station, gunner stations, etc, all networked in the same virtual battlefield)"

Na jó meg a fúvóka alapú Harrier szimuláció😊

Egyébként pre alpha alpha állapoban van az engine azaz a rendszer mûködik, csak fel kell töteniük adattal az egészet valamint még finomhangolniuk kell.

Molnibalage
http://www.thunder-works.com/

Új honlap, de hogy mikor jön ki...

Molnibalage
Tutira. Egyébként semmi különbséget nem tapasztaltam normál esetben.

L Viper
A következõ videódban is jól jöhet. <#eljen>
L Viper
Jól néz ki, a linket rakd fel a Frugalsworld fórumra is !

De arra lennék kíváncsi, amit beszéltünk ennek kapcsán, hogy ez végülis a hajtómû helyének pozícionálása és mi lenne az egyik hajtómû leállása esetén. Megnõne az asszimetria ?
Molnibalage
Na és a video milyen? Nagyon repnapos lett nem?

Molnibalage
Az Aeyes kabinok mûködnek, de át kell írogatni egy-két számot egy fileban. Bucser itt leírta, de a külföldi fórumokon is megtörtént már.

Van F-15C és E kabin is.

Gundark
Ne kísérts 😊 Igy is alig van idõm 😊 De megnézem. Ha rászokom akkor az a TE hibád lesz 😊 Jaj még egy. Lehet volt róla szó de akkor nem figyeltem. F15ös kabint szeretnék fõleg 2d-t ami mûködik az RV alatt. Ami nekem van az nem jó 😞

L Viper
Látom te is csippantod az I. Vil háború masináit.
A Red Baron 3D most is nagy kedvencem. Nagyon él még ma is, sok kieg van hozzá a neten. Nézd meg a galériámban, ég és föld az alapkiadáshoz képest. Na abban aztán lehet Dogfight-ozni 😊
Molnibalage
Na ja, de mi téged hányszor? 😊

Molnibalage
Akkor jól sejtettem, hogy elsõ Vh-s csodák.

Gundark
Öö lefelejtettem nekem az Albatrosz D III volt a kedvencem 😊

Gundark
Lelõni én is lelõttem párszor DE nem fordulóharcban. Abban a délibáb verhetetlen ekkora sebességnél. A két "valami" amit emlegetek? Tényleg nem tudod? Hö. Akkor most elkaptalak deltaszárny 😊😊 Mindkettõ Fokker, elsõ világháborús, az eindecker (egyfeledû😊 nevéhez fûzõdik az ún. fokker-csapás )az elsõ szinkronizált géppuskáinak hála 😊 a másik pedig egy Sopwith Triplane koppintás a DR1, a Vörös Báró hires gépe, bár õ szerette de sokan húzták rajta a szájukat.Fordult mint a ménkû, de lassú volt és a nagy bazi szárnyak miatt sok irányban rossz volt a kilátás De legyen kaphatsz egy Fokker VIIest. Ha nem lenne ismerõs akkor sokak szerint ez lenne az I vh csúcsgépe. A háború végén a szövetségesek elkobozták mindet és megtiltották a gyártását a németeknek 😊

nem volt olyan kemény még én islelõtem -2szer

Molnibalage
Úristen! <#wow2> Csak nem túl táp voltam? <#vigyor1>
Mi az a két valami amit emlegetsz?

Gundark
Nem mehet Balázs többet deltaszárnyúval 😊 Ha kell degradáljuk egészen egy Eindeckerig, vagy egy DR1ig 😊

Molnibalage

L Viper
Jól hangzik, de azért ne variáld túl.
Molnibalage
Balázska nagy f*asz votl már megint. Terrdataban van egy trail.txt file. RGB kódban ott az összes trail leírása meg sokegyéb más. 58 fajta van.. Olyan színû, hosszúságú és vastagságú füstök rakok össze, amilyet nem szégyellek.

Molnibalage
Missile trail sor. A szürke füstök a 16, 2 és 1 sorszámúak így hirtelen fejbõl. 2-es a legvastagabb, aztán a 1-es és végül a 16-os. Mint lentebb írtam az a gond, hogy legalább 56-fajta füst van a játékban. Meg kell nézni mindet.

L Viper
Hát ahhoz képest, hogy most multiztál velünk elõsször elég hamar összeszokott kötelékeket hoztunk össze.
A Dogfight-os bohóckodás nagyon jó volt, fõleg az eszement poénkodás <#mf2> Köcög Deltaszárnyú.
Gundark
És? Mi leszünk a lógós vadásszázad 😊

L Viper
Melyik sorban állíthatom az AIM-9 füstöket ? Most ez csigázott fel legjobban. Hiányoznak az alap FF3 szép füstjei ( vagy a BMS 1.03-é ).
Molnibalage
Na, újra megcsináltam ami eddig megvolt, de még tovább finomítottam a dolgot és még egy-két gépet belevettem a modba. Felrakjam valahova?

Ja, aki a füstölést akarja állítani, azt a simdata.zip-ben az adott típus dat file-ban megteheti.

nEngines 2
engine1Location -30 -1 0
engine2Location -30 1 0

Ezt a részt kell kereseni, ezt az F-18C-bõl másoltam ki. X,Y,Z koordinátarendszerben van és lábban mérve a távolság. X a gép hossztengelye, z a függõleges. Tehát, ha átírjátok a -1 és 1-et kb. -24 és 24-re, akkor kb. a szárnyvégek helyén lesz a füst.

Más. Összevágott sok videoból, de jó.

L Viper
Videókészítésnél nem hátrány a füst 😄
Molnibalage
Igen.

L Viper
Azt én sem értettem miért vették annyira vissza az AIM-9 füstjét.
Jobb volt az alap FF3-ban is, bár az talán picit erõs. A Cobrában már kevésbé.
A M verzióé gondolom arányban áll a régebbi füstölõsebekkel, erre ugye figyeltél ?
Molnibalage
Most, hogy a régi rakéták masszívabb füstöt húznak még valóságosabb lesz. Láttam felvételeket orosz és USA éleslövészterõl is, hát OLYAN masszív füstcsíkja van az R-27-nek (AA-10) és a régebbi Sidedwinder-eknek, hogy ehaj. Az M verziójú csörgõkígyónál már picivel jobb a helyzet. Egyébként, ha megnézitek az F-14 vs. MIG-23 videon is elég masszív a füst, pedig '86-ban már AIM-9M volt az elterjedt...

L Viper
Nem lenne rossz dolog, de sajnos nagyon ritkán tudunk összejönni.
L Viper
A Simdata buherálásról annyit, hogy én a múltkori változatot elég erõsen teszteltem. Próbáltam az AI ellen is több szituban és multinál is látszott, hogy hasonlóbb a valóságoshoz, mert tényleg jobban oda kell figyelni a találati feltételek meglétére.
Az AF simdatája IR rakétáknál meg egyenesen nevetséges.
repvez
Ezt egyszer probáltam már .Haj ha ugy tudnék programozni mint ahogy nem ,akkor már beleturnék ebbe a progiba vagy a Frakk által készitett repszimbe.Csak az a baj vele hogy nincs fenn a neten olyan anyag amiböl addhoc jelleggel el lehetne sajátitani az alapjait.Mert szedtem már le párat,de a bevezetö után egyböl nekiált kinaiul beszélni a legalapvetö dolgokrol is 😞
Molnibalage
Egyébként gyakorlólégiharchoz jól jöhet, ha átszínezed pirosra a füstcsíkot.

A módisításaimat tovább bõvítem azzal, hogy a MIG-29 erõsebben füstöl, hogy a réegbbi rakétáknak is erõsebb füstöt adok. Majd ki is próbálhatjátok.

Molnibalage

repvez
Na megörököltem a bátyámtol egy webkamerát és be probálom állitani trackIR-ként ,de valamiért nem akar muködni az eger nyilát mozgatja,de a nézet nem mozdul .A mause look és a trackir enabled be van kapcsolva.
A cam2pan progival probálkozok és van hozzá egy newview nevü progi amivel finomitani lehetne a mozgásást,de még nem jöttem rá hogy az hogyan muxik.A sturmo alatt sikerült csak viszonylag használhaton belöni még egy kis finomitás ott is elkel,de se lockonnal se falconnal nem juttottam semmire.
Valaki ha használja vagy tud olyan oldalt ahol érthetöen le van irva a használata ennek a 2 proginak az szoljon.
Molnibalage
Na végiglépkedtem a füsteffek egy részén, de rohadt sok van belõlük. 1-tõl 16-ig végigpróbáltam az összeset, be még az 56-os sorszámra sem fagyott ki és produkált igen vasag fekete füstöt. 90-es sorszámra már kifagyott. Aki akar segíthat letesztelni az összeset. A MIG-29-nek már találtam egy jobbat.

Gundark
nem nyga hanem nagy 😊)

Gundark
Valaki a nyga vadászat közben bedobta (nem figyeltem bocsi mert nyomjelzõk jöttek hátulról 😊 hogy akár lehetnénk egy század is. Legyünk? Én benne vagyok. A tegnap bizonyitotta hogy nem vagyunk rosszak együtt 😊

Molnibalage
Mert a találati arány jobban megközelíti az elmúlt háborúkban feljegyzettekét, és azért érzésbõl is tudja az ember. Az alappal megcsináltam, hogy 1 másodperc alatt kidobtam 22 (!) flare-t hajtómû ALAPGÁZON és az AIM-9M talált. VICC! Falklandon az egyáltalán nem rossz minõségû francia rakétákkal a jólképzett argentín pilóták számtalan indításból nem voltak képesek nemhogy légigyõzelmet, de találatot sem elérni, mert a Harriereken volt flare. FÉNYESEN igazolta azt, hogy igenis van létjogosultsága.

Bucser
Mibõl gondolod, hogy a tied realisztikusabb? Én még most sem értelek.

A jobb meg eléggé szubjektív dolog.