Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Uraim! L_Viper úr és jómagam arra gondoltunk hogy röpülnénk egyet szombat este közösen. Akit érdekel egy jó kis multi (gépágyús légiharc, és repülõnap 😊 az jöjjön. Olyan este fél tiz körül kezdenénk.

Aha, nem rossz <#eljen>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Láttam a képeken, hogy jelzi az FPS-t kis fehér ablakban, gondoltam tesztelek egyet. Na majd belebújok a konfigba, kössz.
L Viper
Köszi, nagyon jó ötlet, nem kell küldözgetni.
Látom felraktad a Sky_And_Cumulust is. Gondolom tetszett.
Felraktam ide a két patch-et és a redvipert, hogy végre elérhetõ legyen mindenkinek (már aki ide jár).

http://neuro.agria.hu/falcon/

Ha van még valami legális cuccotok, aminek hely kell szóljatok...

Molnibalage
Frugalson egyszer láttam valahol említve. Emlékeim szerint a config.cfg vagy milyen file van a fõkönytárban, azt buzerálja a config editor, de vannak olyan sorok amikhez nem tudsz nyúlni az editorral. Asszem az FPS kijelzés is ilyen. Keresd meg és írd át set_1-re. Persze mindezt csak fejbõl írtam, ne vedd 100%-ig biztosra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Sajna rohanós napom van és nem volt még idõm.

Az fps kijelzést nem tudja senki ?
Molnibalage
Na, megy? Szerintem rohadt jó, hogy rájöttem, most aztán olyan koplex dobási módokat dolgozhatok ki amit nem szégellek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

én azt olvastam hogy kell a 003 a 004 elõtt, pont ezért is kértem el a multkor 😊

L Viper
Én eddig mindig úgy pakoltam fel, hogy elõbb az 1.0.0.3, utána meg az 1.0.0.4-es. Nekem úgy logikus, meg mint lentebb írtam hosszabb is a régebbi patch.
Kérdezzük meg esetleg i_hawkot a frugalsworldon, patch ügyben. Õ biztos tudja <#nyes>
Molnibalage
Nem vitás, hogy melyik a jobb naná, hogy az RV. A programozás kipróbálása sikeres volt. Nálam az 1.0.0.4-es Patch valamit elbarmolhatott, mert dogfightban egyes F-16-os típusnál nem programozás szerint dob, hanem gombnyomás szerint és egyesével, mint régen a nem F-16-os gépeknél. Úgy látszik elõször tényleg 1.0.0.3 kell és aztán az újabb. Viszont érdekes, hogy ugyanannál a gépnél ahol dogfightban nem mûködik a program, ott TE-ben már igen.

L Viper
Kérdés: Az FPS értékét, milyen billentyûparanccsal lehet kitenni a képernyõre?
L Viper
Na ezt kipróbálom !
Molnibalage
Skacok rájöttem, hogy hogyan lehet áprogramozni BÁRMELYIK chaff/flare programot a 4 közül! Nos a módszr teljesen egyezik az eddigikkel csak amikor azon az oldalon vagytok ahol gépelitek be a chaff/falre szórás 4 paraméterét a fel-le választóval (nem a négy irányúval, hanem azzal amin nyíl van) tudtok a négy program közül választani.

Látjátok, az elsõ képen az van amit eddig is láthatattok, a másodikon meg látszik a 2-es program flare oldala, a jellegzetes 2x4 falre dobással.

Molnibalage
A tegnapi Seaweed-del folytatott vitához még annyit fûznék hozzá, hogy milyen alapon kritizálta a modomat amikor:

1. Ki sem próbálta.
2. Nem is játszik a Falconnal.

Akkor meg honnan tudja, hogy milyen? A Lonciban még így is pontatlanabbak a raketták...

Molnibalage
Skacok, valaki benevez velem egy F-15C cockpitra? Mert akkor jövõ héten csináltatok webkártyát.

Bucser
Errõl semmit nem tudni sajna😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Egyszer régen mintha goshawkot láttam volna... De mindegy is. Lényeg hogy jól menjen a kiképzés 😊 Van már valami hired arról hogy mikorra szeretnék megjelentetni? Tuuudom 😊 2 hét múlva 😊

Seaweed
hahhh..az olyan regen volt igaz se volt....regen naiv voltam hittem benne hogy lehetnek meg csodak..nem lettek... tuti Mig-21-est (az egesz csaladot) is onnan "kaptunk" ahonnan legkevesbe vartuk (SFP1 scene)....szal mar regen lesoportem a lila halyogot a szememrol...es oregszem is...egyre kevesbe erdekel mar manapsag az egesz....neha neha ramjon akkor jatszok kicsit ezzel azzal..oszt meg is volt a ferde hajlam kielegitese..maradnak a szaklapok/konyvek olvasgatasa...melazas ezen azon...oszt csokolom....
Nem szoktam jatszani manapsag..szal en tuti nem fogok multizni.
(fentvan Lockon is gepen de 1x inditottam el winreinstall utani telepitesnel oszt csokolom...Flakon meg nincs is fent...)
Bucser
Talon és Texan van benne kiképzõgépnek. Meg gondolom apuka nem vesz 100 dolláros szimutláort kisfiának😄 Miután szerintem boltban nem lesz kapható a drága.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mirage hmm nos hát igen valóban gyorsan körberepül csak hirtelen gondja támad ha a 29 -es (vagy akár a 15 -ös) elkezd emelkedni... <#vigyor3>
L Viper
Oké.
Gundark
Tudom bocsánat 😊Valóban. Bár én még emlékszem Seaweed a mi álmainkra még az indekszes Lock-on toppicban 😊 Akartunk Szu 22est és mindent ami megy 😊 Egyébként tényleg jó lenne egy olyan ultraszim mint amit a fighterops igér. Bár... Már látom a sok okos kisgyereket aki beleül egy Goshawkba (vagy nem az van benne kiképzõnek? Már nem emlékszem) és keresi a lõgombot. Niiincsbenneee? deeehülyesééég 😊

Egyébként multizunk fálkont valamikor? Bevetném a 15öst Molnibalage köcög deltája ellen 😛

Bucser
<#mf1>Bazze mekkora mákod van, hogy nincs idõm flamelni... holnapután legkésõbb el kell vinnem szakdogát beköttetni és még 6-7 oldal hiányzik a boldogságomhoz... Meg a tanáréhoz is. És még Synopsys-t sem írtam meg atyámfüle... basszameg...

Molnibalage
Hát akkor nekem is, mert csak az 1.0.0.4-est tartottam meg.

L Viper
Természetesen el, jöhet a cím.
Seaweed
EECH2-nek van totyikja sg-n 😉)

Kihagytag Bucser rozsaszin bilibelogo allmat a Fighterops mindent vivo sultraszimulatort 😄DDD<#hehe><#gonosz1>
El tudja nekem valaki küldeni az 1.0.0.3-as patchet? Ha igen, PM-ben adok egy email címet...

Gundark
Te nem szóljál bele 😊 NEM repülhetsz vele multiban és kész 😊 Gyakorolj a Fokker VII-tel 😊 AMi meg a rétegjátékot illeti mindig is az volt. Csak régen könnyebb volt velük játszani. (pl F19) gáz felszáll raketta. Akit érdekelt az már nem penguint lõtt a MiG-25re 😊 Aztán fokozatosan elkezdtünk tolódni (helyesen) a szim felé. (tornado, EF 2000 Longbow stb) Aztán jött a flanker és a falcon. Talán túl nagyot lépve, mert a sok okos kisgyerek elhúzta a száját "juuuujdebonyolúúúút mivel lehet lõni?" Aztán jött az IL2 és bebizonyitotta hogy lehet sok pénzt csinálni szimmel. "egyszerûvel" nem modernnel (kezelhetõségileg eccerû nem repmodellel, nincs radar meg a sok kis bizgentyû amit imádunk a modernekben függetlenül attól hogy Seaweed a flankerében, vagy Balázs a köcög deltájában néz ki a kabinból 😊 Sokan vegyunk akik szeretnek repülni csövessel. Ezt az AF is bizonyitotta. Talán egyszer jön egy olyan cég mint anno volt a microprose és ad enni nekünk éhezõknek 😊 Addig várunk a Black Sharkra, SAAFOPS-ra vagy a jet thunderre. (Én még az EECH-2õre is 😊 Már nemsokára 😊 alig két hét 😛

Mirage benne van! Csak épp angolul keresd! A Rafale viszont francia szó és tényleg nincs benne...
L Viper
Most nézegettem a sztakin, hát a rafale nincs benne, de a mirage sem.
Pedig milyen fontos ez most nekem !
Ha jól emlékszem "szélroham" / "szélvihar"...
L Viper
Sajnos a 3D-s kabin csak a 2000 C-nél korrekt, a többi típusnál is ez van, de ez annyira nem zavaró. Elég jól kidolgozott és ez elég.
Seaweed
az nem tudom mit jelent...
L Viper
Ja tényleg a kis délibáb.
Akkor a Rafale a darázs, vagy sok sört ittam ?
Molnibalage
A köcög deltaszárnyú? <#idiota>

Seaweed
ki se probaltam..az a kor nem erdekel...kepeken kivul nem is lattam a FE-bol semmit.
Seaweed
"kisdarázs."

<#confused>

Hogy lett belole darazs?! Mirage az delibabot jelent.

Egyebkent jo lenne ha a labai nem lennek ixek, a modelje is hagy kivetni valot maga utan. Amugy meg szep hogy jol orsozik...a modern gepek kozt az egyik legjobb orsozo-szogsebesseget felmutato tipus!
L Viper
A Firs Eaglestõl többet vártam, szerintem elsiették.
A régi Red Baron 3D még mindig a tuti ebben a témában.
L Viper
Megint más téma, kicsit visszakanyarodva a Falconhoz.
Kezdek rákattanni a Mirage-ra, néhány kép a 2000 C-rõl. Baromi jól orsózik a kisdarázs.

Bocs a sok képért <#vigyor1>
Seaweed
mostanaban mar en is par dolgot igy vettem meg (Pl ArmA)...es ha igy is hozzajutni az ember nem fog az usabol az amazonrol rendelni vagy az ebayrol egy WoV-ot....
Seaweed
bar szerencsere terjednek egyre jobban a neten legalis letoltos megoldasok...(le a kiadokkal..nyajjak' ki!)..igy mar a Thridwire-nel is kaphato letoltosben mind a 4!
L Viper
Természetesen megvan nekem is és elég sokat nyomtam, mert szórakoztató egyszerûsége ellenére.
Seaweed
A kevesbe jot sem...pl az SFP1 "dinasztiat" se forgalmazzak...csak evekkel kesobb kapni "occson"(az se mind..SFP1 es most a WoE-t..de a tobbit nem kapni) ilyen olyan pl "ezt vedd meg" kiadasban....az ilyenekre sokan fel se figyelnek..elmennek mellette...max ha felhivjak kulon ra figyelmuket...
Szoval nem csak a "komolyabb" szimulatoros mufalyt..az egeszet leszarjak.
Molnibalage
Rétegesen le vagyunk szarva és ráadásul még egyik keresztbe is tesz a másiknak. Lásd LP.

L Viper
Sajnos ebben igazad van, élõ példa erre, hogy Lock On FC-t sem forgalmazzák kishazánkban, egyszerûen érthetetlen és felháborító.
Esélyt sem kapnak a fiatalok, hogy megismerjék a komolyabb mûfajt.
Molnibalage
Meg a földháttér és az IR sugárzás erõssége még minden gépre más-más. A helikoptereket alig látják a régebbi IR rakéták.

Molnibalage
A kiáramló gázhõ a Falconban is, meg persze a rálátás iránya is. A doksiban megtalálszt mindet. Elküldjem?

Molnibalage
Van egy Realism Patch 5 nevezetû doksi, abben elég részletesen le van írva a modellezés. Ilyen nincs benne, és én sem emlékezetem ilyesmire de ez idõközben változhatott, mert az még 2001-ben készült asszem, de nagyrészt most is azokat a modellezõ egyenleteket használja a Falcon, de persze lett bõvítve újakkal is. Erre talán Balu tud válaszolni. Tehát jelen tudásom szerint nem, de majd multiban ki lehet próbálni.