Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(Illetve a linkelt irasbol az mar kiderul hogy Block 10-15 mar kepes lehetett az alkalmazasara!)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
F-16 melyik block szeriajatol es melyik evtol, milyen utemben es kik (pl kulfodldi alakulatok kozul kik elsonek) kaptak meg az AIM-120 alkalmazasi kepesseget!?!
(Nem hobortbol irtam fel..tenyleg erdekel!)
repnap
Lesz utas mürepültetés jak-52-essel Vári gyula vezetésével.Nem tudom mennyibe fájna,de pár éve olyan 15k volt 10perc mürep vele.Be kéne rá fizetni.(az más kérdés, hogy ennél olcsoban is el tudok ájulni és összerokázni magam <#nevetes1>#nevetes1>)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://rapidshare.com/files/31607561/COMAO_87th.avi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nálam ez a sorrend, erõsen érzõdik rajta az idõrendiség. Visszanézve az elsõ kettõt és in csak mosolygok.
1. World of FreeFalcon és Funfalcon hotversenyben. A WoF -nál sajnos itt-ott képminõség gondok vannak. Én barom 768x576-ban konvertáltam, mikor full screenes felvételek voltak...
2. Moments és Warriors holtverseny megint. Az elõbbinek jobb, a zenéje, de ma már sokkal jobb képet tudnék alávágni.
4. Fly!
5. Desrt Storm
Vagy a Band of Brothers nyitózenéjére megy majd vagy a Féktelenül kezdõzenéjére. Jelenleg ez a két szám van elõjegyezve.
A 10 éves évfordulóra már olyan ötleteim vannak, hogy ehaj, csak megvalósítnai lesz nehéz.
CTRL+Y lenyom --> elenged --> R lenyom így mûködik, köszi <#eljen>#eljen>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Natehát mikor a lokátor GM módban van akkor ugye hudon is megjelenik egy nagyobbacska négyzet amit a kurzorokkal tudsz mozgatni nah most ez az ami túl gyors... Fõleg ugye akkor van gáz mikor mondjuk CCRP -ben bombáznál és nem tudod szépen finoman mozgatni mert fél hudokat ugrál a kurzor... És nem mellesleg olyankor nem feltétlenül van nálad tgp...
Odáig meg még nem jutottam el hogy a Snipert mozgassam mert jött a zacsi ficsör... 😄 (Egyébként mintha régebben olvastam volna még talán AF -el kapcsolatban hogy bugos...)
Én úgy szoktam, hogykisebb nagyításon céltkeresek, utána nagyítok v-vel, ha az újrabefogásnál rosszul rögzül a kép korrígálok és újra rögzítem, immár közelrõl.
A Balage féle kézikönyvben, ami AF-hez készúlt jó képek vannak az MFD-krõl. Az jó segítség. Itt is teljesen úgy kell.
Mennyi éjszakai vadász van még ébren... 😊
Tehát megvolt a leoldás csak ekkor hopp beúszott a kamerába egy bomba o.O és köszihello többet nem lehetett használni... Mintha ráhúztak volna egy zsákot! 😄
Juteszembe másik kérdés a földi üzemmódjában a radarnak van a kurzor amivel ugye be tudom fogni a célokat nah most az hát hogy is mondjam kezelhetetlenül gyors még DBS2 állásban is... 😞 Valószínûleg ha nem egy 0-1 állású mikrokapcsoló lenne az amivel mozgatom akkor nem lenne gond de így esetleg van e rá megoldás?
1.GBU kiválaszt
2.TGP Be
3.V-vel radar nagyít
4.Num 0 célbefog
6.Num Inserte célbefog kikapcs
5.V-vel nagyít, célkeres
6.Cél megvan újra befogás
7.Lézermegvilágít
8.Nyomvatart-potyy talál
9.Ja és a magasság és irány is fontos ott is lehet paraméterezni.
GBU training a szituáció.. Ugye 8db GBU-12 + Sniper XR
Átváltok A-G -ba meg van jelölve a cél bal MFD -n látszik hogy fogja... Jobb MFD -n kimászok az sms -bõl bemászok a tgp -be bekapcsolom a laser armot és amint oldhatok oldok is csak éppen ahol az épületet kellene látnom egyszer csak "bemászik" egy bomba és kitakar mindent... <#wow2>#wow2>
Ezután csinálhatok bármit a Sniper XR tulképpen megdeglik ha kilépek meg vissza helyezt nem változik... Ez így e normális? <#csodalk>#csodalk>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A bal felsõ sarokban írja kis fehér alapban.
U.I
Netmester jössz?
tudom ez több mint 2 sór
ON
Ki mondta, hogy döngetem a mellem. Akkor rég kitettem volna külföldi Falcon oldalakra is, és terjeszteném az "igaz hitet". 😊
Valójában az egyik fejlesztõ megkérdezte az egyik videom kapcsán, hogy mit hogyan csináltam és ott került szóba a mod. Megnézte, közölte, hogy érdekes, de a nagy többségnek nem tetszene, hogy ledegradálom a technikát mindkét oldalon.
Igazából csak az itthoni kollegáknak küldtem el rajta kívül, mert kezdetben csak magamnak csináltam és sejtettem, hogy ez lesz a véleményük.
(Persze ott azert sok minden marha konnyu..mert ini filokat kell baszogatni..es ha egy bomba 500Kg akkor beirom hogy a megfelelo helyre hogy 500Kg es ugy is kezeli..mar amennyire jol kezeli maga a jatek motorja, de ezt hagy ne en iteljem mar meg...azon nem lehet (ott) de epp ezert nem is akarok javitani!)
Ez akkora bak...hogy meg Arpad apank is mingyart kikel a sirjabol hogy megnezze! <#gonosz1>#gonosz1>
Egyebkent a Lockonnal is konkretan tudni lehet hogy orosz pilotak es mernokok is segitettek legalabb mint szakertok a projekben, de a DW-nel is felmerult jopar neves szakerto neve is a keszitok kozt...bar ez utobbi tavol all tolem igy sokat nem tudok a DW-rol.
(Nem kene mondom en igy vagdalodznod..inkabb tajekozodj!!!)
Egyébként a régebbi Falcon nem megy nálad? (FF3) Mert azon is kipróbálhatod, amit csináltam, ha van hozzá ingerenciád.
(mert ez igy nem tobb semmivel se pl annal aki szetmoddolja a GTA-jat...de nem szimulator!)
Skacok, hétvégén akkor ki kéne próbálni, hogy a nap zavarja -e az IR rakétákat vagy sem.