Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
ágyúgép ha mar varacskosdisznaja <#beka3>

Géppuska? <#wow1>

Khm gépágyú...
Ha már, akkor legyünk precízek!

a vhs-t le tudom játszani. lehet 1 nagy kérésem balázs.az a-10-esnek a gépuska tüze elég gyenge és a géppuskatûz és a füst is a gép alól jön nem tudnád elõrébb rakni??ha kell tudok videót küldeni a füstrõl

Molnibalage
Az csak a beépített ACMI opcióval tudod visszanézni magában a játékban, NEM tudod sehogy máshogy. Egyébként a fõkönytárban az acmibin-ben vannak vhs kiterjesztéssel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

amit falconal csinálok felvételt azt hova teszi???

Molnibalage
Esetleg egy hatalmas veres vipera?<#idiota>

Molnibalage
Sakcok, az Afterburner filmfest-en az a különdjíam, hogy kaphatok egy teljesen saját függõleges vezérsík skint. Segítsetek már valami értelmeset és jópofát kitalálni, úgymond közöset.

Itt az eredeti levél, hogy könnyebben érthetõ legyen.

What do you want your custom tail to look like? I really need SPECIFIC
information, backed up by photo reference. For instance, you might say:

"I want a chick with huge boobs hugging the tail." That would not be
specific enough. Send me a pic and if I can't use it due to lack of
detail etc, I'll have to recreate it, but at least it would give me
something to go on.

If you want me to replicate a specific squadron, I'll need their logo,
numbers, etc. I truly want you to be happy with what I give you and a
lot depends on the information you provide me.

As far as time frame...I teach full time at the college level and am
working toward another degree. My time is limited, so please understand
this. All I can promise is I'll do my best and that all depends on what
you want and how complicated it is. So let's get started!

Seaweed
A patch-et majd legközelebb cserélem 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Veeegre uj loko....mar untam a regit epp szolni akartam...de Neu! Meg mindig a Dan flakon patch van benne 😄
L Viper
JÓ AZ ÚJ TOPIC-KÉP <#eljen>
L Viper
Én vezettem végig lépésrõl lépésre skype-on, alap installtól indulva, RV, majd patch-ek konfig editor és belsõ setup, mit hogyan állítson be. Az már régen volt 😄
az ember elfelejt dolgokat.felraktam és a játék 50 fps-el megy!!már csak be kéne álítani pár dolgot

Molnibalage
Eddig hogyan Falconoztál, ha azt sem tudtad, hogyan kell felrakni?

thx

Bucser
A redViper felrakásához fel kell raknod elõbb a Falcon 4.0-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

az alap falcon 4.0 kell neki

nem engidi felrakni a redvipert. nem kell elötte valamylyik falcon fölrakni?? mert a rgistryb nem talál valéamit és azért áll le. sûz windowsom van

Molnibalage
Hát igen, de a koreai hadszíntéren nem túl gyakran fordul elõ ilyen. Igazából ezern kéne változtatni, egyes repszázadok túl közel vannak a DMZ-hez. Minden fontosabbat hátrébb kéne pakolni és akkor már lenne értleme. A lehetõ legmesszebrõl járni bevetésre, mert a távolság védi a reptereidet. Saját terület felett légitenkolnál és utáa repülnél át a FLOT felett.

L Viper
A Flanker 2.5-ben szerettem nagyon a légitankolást, azelõtt meg az EF-2000-ben.
Molnibalage
Az a vicc, hogy nekem nincs programozva a joyom, csak akkor szoktam amikor légitankolok, az meg szökõévenként van. Az évek alatt túlságosan hozzászoktam a billentyûzethez... Nekem Cyborg Evo-m van kb. 1,5 éve.

Bucser
Ná jáhh.. ha a jó öreg Cíborg 3d-t lehetne programozni 64 bites windows alatt😊 de nem lehet😊

Szóval ez van😊 várok az FCC-re ami be lett ígérve õsök által születésnapra aztán elnapolódott (mint ahogy az már volt 2-3- éve folyamatosan😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nekem ebben is ment. 😊

Molnibalage
Mert NEM gázadással kell szabályozni a sebességet. Beállítasz egy olyan gázkarállást amin alapból lehagynád a tankert, és a airbrakes-t rakod rá joyvezérlésre, hogy a sihft+b és alt+b legyen két gomb és így tudod igen finoman nyitni vagy zárni a féklapokat. AF-ben mikor még régen játszottam elsõre sikerült realisticon tankolni, persze csak akkor amikor belerakták valamelyik patcgba, hogy ha nyitva van a tankolónyílás akkor leveszik a vezérlés érzékenységét a botkormánynak. Szólni kéne, hogy az FF4-be is kerüljön már be ez.

Bucser
MOndjuk nekem egyszerûen a halálom az F-16-al a tankolás.. lehet a szar joy miatt, de egyszerûen nem tudom tartani a tempot. vagy tul gyorsan közelítek (pedig szinte óvatosabb vagyok vele mint amikor grafikon t rajzolok) vagy túl lassan. egyszerûen túl kicsi a joyon a gáz útja a rendes skálázáshoz.

Kéne már vissza az a kurva cougar picsába...

L Viper
Na ebben volt nehéz a légitankolás, ne ma Falconban:

Ez volt ám a szimulátor (C-64 ACE) csak az ifjak kedvéért <#eplus2>
Molnibalage

L Viper
Csinálj jó kis TE -ket,többfélét is és majd kipróbáljuk.
nekem jó a ma este csak nincs redviper a gépemen ha esetleg valaki tudna küldeni egy torrent fájlt vagy megmondaná máshonan honnan lehet leszedni. na azt megköszöném

Molnibalage
Nem baj, repkedek szólóban és csinálok neketek akkor pár látávnyos ACMI felvételt meg lehet, hogy egy jó nagy TE-t.

L Viper
Nem jó a ma este nekem sem.
L Viper
Nem jó a ma este nekem sem.
Molnibalage
A controlsnál az advancedet kell megnézni. Még repveznek volt valami ilyen problémája, mert valamilyen grafikus alaklamzás amit használt megbabrálta azt is.

Egy kérdés:
Az install után mûködött a mouse look külsõ nézetben (azaz 0 + egér = forog a nézõpont a gép körül) - de most már nem, lehet kikapcsolatam valahogy...

Nincs valakinek egy tippje mi lehet a baj?

Seaweed
nem tudom...de Amman az Jordaniaban van <#beka3><#vigyor3>
Gundark
Azt irtam "Ammán igaz". Miért szerinted nem igaz Ammán <#buck>

Seaweed
mikor gyülekezõ ma este??

Flééééééééééééééééém! <#mf1><#hehe>
Seaweed
Ammán?! 😄 az Jordania forvarosa.. <#gonosz1><#mf2>
Molnibalage
Most jött ki egy hete az új Aeyes 3D cokpit. Linkeltem is be videot. Fizetõs.

Gundark
Én sajna nem. Csak éjfél után érek haza. Meg pihentetni kell a 15öst 😊 Bár azokat a hajtómûleállásokat nem igazán értem. Ennyire kicsi lenne a negativ tartály? Vagy nemtom. De hogy szivtam vele az tény. ÖÖ a 15ösnek van cép 3d kabinja? Ami megy is multiban 😊

Molnibalage
Ma esetleg egy mini multi? Bárki aki ráér.

Gundark
Ammán igaz de akkor nekem este nem jó mert kedd reggel jönnöm kel dolgozni... A délutánt meg nem tudom. Akkor lehet hogy nem jó nekem.

repvez
Ha hétvégén is lesz multi akkor nekem a péntek, vasárnap kilöve és a szombat is csak max éjfélig, mert reggel korán kell kelni.De pünkösd hétfö az sztem mindenkinek ünnepnap.
L Viper
Én nem vettem észre akkora külömbséget Az AF-es, meg eközt.
Bár a régi Falconhoz két HiTiles létezik, van a Tom's Free_HiTiles1, ami szintén installos. Ez utóbbi pár textúrát cserél csak le, de ahhoz képest nem rossz.
Gundark
Háháá! 😊 Bejöttél a csapdába 😊 Csinálunk hétvégén multit? ha pénteken nyomjuk akkor én csak 22:30 körül érek haza a melóból. Ha szombaton akkor nekem mindegy 😛

Mit kell nyomni hogy menjen az AFes a veres viperával? Mármint a hitiles 😛

Nekem az AF-es Hitiles tetszik a legjobban.
Sajna mostanában nem nagyon volt(van) idõm játszani, de lehet a hétvégén összehozom valahogy.

Gundark
Milyen trükk? 😊 És melyik a jobb az AFes vagy a sima? Jobbat természetesen a "látványosabb"ra értem. Ja.... Neuro merre jártál? 😊 Nem úgy volt hogy jössz? Mintha Repvez azt mondta volna. Közben elemeztem a gépválasztást pszichológiailag : Balázs, Mirage (még rímel is hö 😊 - könnyed, elegáns (már ha harcra lehet ilyet mondani) amolyan igazi rapír, vannak hátrányai de a cikázása sok mindenért kárpótól. L_Viper is húz hozzá, de õ hornetet is választott ami megbizható és szívós és bár esetünkben nem számit terhelhetõ. (Kell is még alig ülnek a B-17ben) 😛 , Netmester pedig a MiG29cel egy igazi harcost választott robosztus, sérülésálló, és csúf meglepetéseket okozhat már most is de késõbb gyilkos ellenféllé válhat. Repvezrõl még nem nyilatkozom, róla még adatokat gyûjtök 😊 de ha jól emlékszem 16ost választott a párbajokra. Egyszer meg Eurofightert? Az már árulkodó jel lehet 😛