Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Sebaj. 😊 Jól néz ki!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Ez esetleg lehetne egy alap vörös árnyalatban a farokjel rajzhoz vagy a veres viperák jelvényhez (igaz hogy ez kobra,de mindegy) <#hehe>
http://www.tawerna.rpg.pl/dane/img/galeria/kobra.jpg
Molnibalage
Hát ma este nekem nem jó, megyek a szokásos röpladzázásomra és azt pont fél tízkor van a multi idõpontjában.

ma este is jöhet valaki multizni

Molnibalage

L Viper
Úgy látom meggyógyult a géped, csak így is maradjon !
Molnibalage
A 8-szoros Anti-Aliasnig csodákat mûvel a skienkkel nmi AF-fel vegyítve.
A modommal használjátok a TE-t.

Molnibalage
Lerepültem a bevetést és rohadt jó lett. Képhegyek következnek.

Nem hófehér, de Jaguar!

Ennyi naftával szálltam le...

Irány a sörgyár, öööö akarom mondani hangár. 😊 (A sörgyár már szét lett bombázva északon.<#vigyor1>

Már bennt vagyok.

Kívülrõl.

L Viper
Csinálhatsz elképzelt konfliktust , nem kötelezõ mindig a történelmi hûség. A küldetés legyen jó, nekem ennyi elég.
Na azért egy hadjárat már más tészta.
Molnibalage
Na itt egy TE.

Van benne minden földi jó, de most egyelõre nem bõvítem tovább. Sok típusból csak 1-1 szerepel, hogy reprezentálják a balós arányokat.
Került bele még az eddigieken kívûl még számos típus. Összesen kb. 45 gép repked asszem. Jó mozgalmas lesz. Aki nem akarja tudni, hogy mik az ne olvasson tovább....

SZU-27, MIG-31, MIG-25 és Jaguar.

Gundark
Jó gondolat 😊 De még modernben lerohanhatjuk koreát is 😊 Hogy felszabadiccsuk a zelnyomó gonosság alól 😊

Molnibalage
Na ja, de akkor az ellennek is modernet illik betenni. Majd akkor rakhatok össze egy Irán elleni támadás szimulálást is. Akkor aztán jöhet majd az ellen SA-10-zel, F-14-gyel és F-4 és F-5-tel vagy akár mást is.

Gundark
És? Legyen modern 😊 Lépj tovább a 83as koreától 😊

Molnibalage
Nem lesz, mert azon AMRAAM van..

Gundark
Eftizenöt cét akarok bele a nép nevében 😊 Ha már mindenki van akkor nem lehet elnyomni szegény kis eftizenötcét 😛

ha nem jó a péntek akkor szombat.ha meg az se jó akkor mind a 2 este

Molnibalage
A TE meg készülget. Sajnos az AH-64-ket ki kellett venni, mert nem akarták azt csiánli amit én akartam. 😞
Sebaj, tettem bele Tornado-t, Mirage-2000-et, SZU-24-et, EF-111-et és F-111-et. Hidegháborús hangulat lesz a javából! Lehet, hogy Jaguart is teszek bele, meg Mirage F-1-et. Már most több, mint 30 gép van benne.

Molnibalage

A másodikon ott a magyar a többi az csak poénból. A tesóm profi rajzos, megy megkérem, hogy rejzoljon le egy parodizált csikóslegyényt, ahogy lovagol egy rakettán, de csakis vicces formában. 😊

Molnibalage
Még nagyon régen volt egy olyan kétoldalas poszer a Top Gunb-ban, hogy milyen az ideális NATO katona, de karikatúrában minden nemzetbõl. Berakom ide a képet.

L Viper
Valami jó magyarost kéne, vagy esetleg humorosat.
Az sem rossz, amit múltkor beszéltünk, egy Amraamon ül egy bõgatyás hortobágyi csikóslegény 😊, olyan karikatúra szerûen.
Ha lesz idõm rajzolok valami marhaságot, vagy valamit amit mondassz.
Régebben foglalkoztam dekorációval, karikatúrával.
Gundark
Jááj ma nagyon dulva vagy veles vipela 😊

Molnibalage
Na, hazajöttem és elsõre beindult, pedgig nem csináltam SEMMIT! Érti ezt a fene... Imádkozok, hogy mûködjön legalább a vizsgaidõszak végéig.

Bucser
rövid ötlet.

Volt nálatok vihar az este? Ha igen akkor húzd ki a gépet a connectorból meg húzd ki a tápkábelt cavard szét a gépet és süsd ki a házat és a ábelt is a kezeddel. Lehet hogy kóboráram maradt a rendszerben. (nálam elég sokszor elõfordult meg szomszédnál is eddig. Ez a módszer mûködött kb ugyanezen szimptomákra).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Skacok van egy "kis" gond. Van rá esély, hogy pénteken nem tudok multizni, ma reggel ugynais nem állt fel a gépem 10 bekpacs után sem. Azon még nagy nehezen fél perc alatt túl megy, amikor felismeri a winyókat meg a DVD meghajtót, de az utána követekezõ részen,aikor ez a zövek van: "a veryfing DMI pool...." vagy mi a szar csak szépen áll és áll és áll, holott ezen egy pillanat alatt át kéne mennie. Ezt most suilból írom. Ha hazamegyek és akkor sem rántzódik helyre, akkor lehet, hogy vagy egy héitig nem lesz gépem, ami így vizsgaidõszakban különösen vicces és vannak még beadandó feladataim...

Kezdem már unni, hogy mindig az én gépem megy tönkre, a bátyusnak még soha semmilye nem szállt el, ez meg nekem már a sokaig hiba. Eddig elszállt 2 winyó, 1 alaplap, 1 proci, 2 memória, 1 táp, 1 videokari, 2 CD író. A mostani gép is azért lett véve, mert az elõzõ tönkrement, még nincs egy éves. Márpedig, ha még a szoftverek indjtásásig sem jut el, akkor szerintem nyilvánvaló a hardverhiba..

L Viper
Akkor csatlakozol hozzánk késõn és kész ! Jössz és nincs duma <#vigyor1>
Volt már, hogy este 11-kor kezdtünk régebben is, pl mert késõn értem haza.
Gundark
Csinálhatnál egyszer egy olyan TE-t amiben mehetnénk a "kedvenceinkkel" Te a Mirázzsal Netmester a 29essel L_Viper Hornettel vagy a Soufával, Repvez amivel akar én meg a 15sel 😊 Mindenféle cél nélkül, csak a reptér körüli funfalconhoz meg kötelékezéshez. (már az sem lenne semmi mikor egyszerre kiállnánk a kifutóra 😊

Molnibalage
Én is jövök, addigra összerakok egy olyan TE-t, hogy beszartok. Lesz benne, B-52H, F-15A, F-16A, F-4G, F-4E, MIG-21bis, MIG-29, MIG-23, AWACS, SA-2, SA-4, SA-5, AH-64. Ezek már biztosak. Már most több, mint 30 gép van a küldetésben, jó mozgalmas lesz és sokszor újrajátszahtó. Sokféle feladatkörben lehet parádézni.

Gundark
Nekem nem jó a péntek, délutános vagyok és késõn érek haza. Nekem a szombat jobb lenne, de ha nem hát nem 😊

L Viper
Eddig oké a péntek, megyek.
L Viper
Elvileg a Redviper1 (vagyis FF4) telepíthetõ az Allied Force-ra is, bár én még nem próbáltam, csak kizárólag az alap Falcon 4.0-ra.
krisztian005
Bocsi, igazad van ténleg van egy szép nagy F.A.Q. felirat, csak én vagyok kicsit fáradt meg bamba, amúgy kösz minden segítséget.

Molnibalage
Az FF4/RV az amit ott látsz a logoban. Az alapjátk amitbõl az AF-lett az a Falcon 4.0. Az FreeFalcon4/Redviper erre települ rá és torrentrõl tudod leszedni vagy neuro is belinkelte a tárhelyét kb. 1 hete ide.

A TE létehozásról külön fejezet van a manualban.

Ha már a fenti kép alatti felirat nem tûnt fel: http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=268&Itemid=43

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

krisztian005
Amikor rákattintok egy magyar reptérre akkor azt mint célpõntot jeloli meg és más fõleg olasz reptereket rak be magától induló és érkezó poziciónak, Molnibalage a manuálod még nem olvastam, de megnézem biztok sokminden van benne amit nem tudok, az FF4 nem tom pontosa micsoda, és hol lehet beszerezni?

Molnibalage
A mission builder mindkettõben TELJESEN egyforma. Törölni csak köteléket vagy package-t tudsz, de a már meglevõt nem tudod változtatni. Az ATO-ban le tudod bontani részletesen és tudsz törölni. Az FF4 motorja már engedi a küldetés típusát megváltzotatni akkor is, ha már létrehoztad és OK nyomtál. Viszont igen gyorsan tudsz létrehozni új küldetéseket és a szinkronziálása is könnyû a kötelékeknek mert, ha egy packageben vannak, akkor már szinte alapból tökéletes a "harmónia".

Bucser
Ami baromi idegesítõ számomra.

Megtervezett TE editálásakor gépet nem tudsz lecserélni adott missionben csak ha az egész kiadótt missiont újrakreálod. Vagy csak én vagyok a béna?? A beépített mission builder hihetetlenül béna... mintha AF-ben kicsit jobb lett volna anno.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Bazz, de ócskán gépelek ma.

"mibe magyar reptérrõl indulok és egy másik magyarra szállok le, de nem akarja engedni"

Hát ezt azért fejtsd ki bõvebben. Mit nem enged? Elmenti a TE-t? Leszállni a betonra? Az meg, hogy nem engedi? Felrobbansz? ATC nem jelentkezik be? A manualomat olvastad.
bop.agria.hu
Sajnos kicsit már elavult, azóta pár új dolgot tanultam és hiányzik belõle. Tölts le mindent amit ott találsz.

Bucser
Amit kereselaz a FighterOps<#gonosz1>

Molnibalage
Keveréke nem, de kéaszülget a Fighter Ops. Van itt fóruma is, de tudsz köülnézni a www.fighterops.com-on. Sajnos a fontos dolgokat a fizetõs Area 51-ben teszik csak közzé, de van "beépített" emberünk. Ugye Bucser? <#worship> A gond az, hogy lassan készülget, több darabban érekik, rohadt dárga lesz. Ez van, ezt kell (nem)szeretni...

Az AF-et meg szerintem hagyad a fracba az FF4 klasszisokkal jobb.

krisztian005
Hali, nem ismerem igazán a Falcont, de érdekel, bár sok hibát látok benne, fõleg az idegesít mikor a betonon gurulok olyan mintha reszketne a gép a betonhoz képest, én Falcon 4.0 Allied Force használok, és a netrõl leszedtem hozzá valami patch-et de ez sem sokat segített, a grafika sem túl jó, a Lock On-ba sokkal jobb, ami miatt mégis érdekel az hogy itt majdnem minden müxik a pilótafülkébe és teljesen kikapcsolt állapotból is lehet indítani, a pályaszerkesztõvel is van némi gondom, pl. próbáltam csinálni egy pályát amibe magyar reptérrõl indulok és egy másik magyarra szállok le, de nem akarja engedni, nem hiszem hogy lenne a Lock On-nál és a Falkonnál jobb harcirepülõszimulátor, de esetleg nincs valami készülõben lévõ, ameik olyan mintha a ennek a kettõnek a keveréke lenne?

Seaweed
hadititok?! <#ravasz1>

de akkor se geppuska...gatling rendszeru gepagyu
én tudom hogy mit nem tudok. csak azt nem tudom hogy ti mit tudtok

nézd meg nekem nem tetszik és amúgy is úgy realisztikusabb lenne

Molnibalage
Most bocs, mert hogy megsértelek, de nem tûnik fel, hogy azért messze te vagy itt a legfiatalabb és legtudatlanabb mindenki közül? Naná, hogy ismerjük (hogy a francba ne ismernénk), és erre ott van a haditechnikai topik.

Molnibalage
Mármint a valódi A-10 füstrõl tüzelés közben? Láttam már róla eleget... A gépágyútûz füstjét odább tudom rakni mert a simdata-ban van ilyen sor, hogy "gunLocation" és utána x y z koordináták lábban. De miért is tenném? Rossze helyen van? Nekem eddig nem tûnt fel. A füssttel asszem nem lehet mit kezdeni, mert egyetlen gunsmoke van az összes gépágyúhoz.

péntekre multi. kötelezõ jönni 😊

remélem ti sem álnátok elé amikor tüzet nyit mert akkor biztos nem baradna belõletek semmi. remélem ti si tudjátok azokat az adatokat amiket én tudok eröl a "vasról"

Seaweed
Idézek:

"Fléééééééééééééém <#mf1><#hehe>"

<#idiota>