52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#49159 Az NVG textúra mod használható 4.33-hoz? -
#49158 Azért látszik az a rengeteg munka, amit beletettek a készítők! Pár képet "lőttem":
-
#49157 Itt már van térkép:
Videó 1.
Videó 2. -
#49156 Szerintem a kamera kezdőpozícióját a 3d modell tartalmazza, így nem változtatható. Amit változtatni tudsz, hogy mi legyen az alap FOV, ha azt kicsit nagyobbra veszed, akkor kizoomol a műszerfalból a kamera. -
#49155 Persze, hasonlítsd már össze amit össze tudsz.
Köszi!
Ki tudom azt eszközölni, hogy a 3d cockpit nézet fejpozíciója máshol legyen indításkor? Az oké hogy beszállás után egérrel pl tudok mozogni, bár ha megy a track ir akkor már nem, azzal kell bíbelődni. Valahogy úgy érzem hogy a Tornadóban túl közel ülök a műszerfalhoz. Gyakorlatilag ez látszódik is, ha hátra nézek akkor a pilóta teste előtt, szinte az öle fölött lebeg a virtuális fejem. -
#49154 Warthog HOTAS, pedál, trackir kipipálva, folyamatban a hardware beszerzés ;) -
#49153 a többi már kinn van ugye? -
#49152 Off
Üdv all!
Eladó LG IPS LED 231 23" (58 cm)-es full HD 2014-ben vásárolt pár hónapot használt monitor kiváló állapotban, minden tartozékkal, eredeti csomagolással. Eladás oka, nem érte meg kireptetni Thaiföldre. ára: 35.000.- HUF. Átvétel Budapest, XVI. kerület, Veres Péter út eleje (közel az Örshöz) Érdeklődni a [email protected].
Postázás is lehetséges, egyeztetés kérdése.
adatok:
Képernyő átló: 23"
Ívelt kijelző : Nem
Panel tipusa: IPS
Felbontás: 1920 x 1080
Képarány: 16:9
Kontrasztarány: 5000000:1
Fényerő: 250
Válaszidő: 5 ms
VGA/D-SUB : Igen
DVI: Igen
Mini DisplayPort : Nem
TV tuner : Nem
Szín : Fekete
Multimédia : Nem
3 nap pixelhiba garancia: Nem
Forgathatóság: Igen
On -
#49151 A tolóerő görbéket össze tudom hasonlítani pillanatok alatt, ha érdekel. -
Wampapa #49150 Nagyon szép a viztükör. -
#49149 tehát minden repülhető gépnek saját repmodellje van, csak az avionika F-16 (ezt tudtuk), de pár gépnél már az f-16 avionikát is próbálják átszabni, hogy jobban hasonlítson a repülhető gépben lévőre.
Nem tudom a Tornadonál mennyire ásták bele magukat a repmodellbe, de szerintem még mindig iszonyat gyorsan lehet vele nagy g-s fordulót csinálni. A hajtómű tolóereje viszont már jobban van optimalizálva mint a 4.32-ben -
#49148 -
6 hónapja volt feature freeze. Ami azért mutat némi bugtalanítási időt. Meg is látszik. -
#49146 Megnéztem az adatbázist. Benne van Hayab összes munkája, tényleg mindent, egyet kivéve. A Szu-24M. Egy rakás szovjet-orosz fegyvernek is 3D modellje van, a rackek és sínek is benne vannak. -
#49145 Valaki kérdezett az OFM és AFM-ről. -
#49144 -
#49143 Akkor passz. Gombokkal volt olyan gondom, hogy néha magától váltott, és a DMS jobb/bal egyúttal a SOI-t is átdobta a másik képernyőre, szóval én betöltöttem a blank bill kiosztást, és azon állítottam be mindent, amire emlékeztem, hogy kelleni fog. Azt még észrevettem, hogy a gombok beállítása ablak szeret néha meghülyülni, ha ki/be ugrálok a menübe, vagy ha szimplán Esc-el hagyom ott. Köv belépésre egyszerűen nem csinálja meg, amit beállítok. Falcon restart után jó.
A Training doksi legelső leckéje a Rampstart. Azt nézd végig, ott leírnak mindent, azt is, hogy mi változott 4.32-höz képest is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.11.03. 17:08:42 -
#49142 sajnos az egér nézelödés nem müködik sehogy. A billel már müködik ,de csak a 2 es verzios a 3asnál ez sem , de ezt irták is. ott kéne az egérnek átvennie ezt a funkciót.
Viszont ami egy kicsit zavar, hogy a 3as kabinnézetnél eléggé olvashatatlanok a feliratok .
Már a rampstart megy , legalább is felkapcsolok mindent amit eddig szoktam,de a test oldalon IFF hibákat látok meg RWR. illetve semmi rádiózás.
A freki panel üzemel csak épp nem hallani semmit sem.
A ramp start ceck listet végig olvastam ,de nem jövök rá, hogy mi az a rész ami megváltozott és ami miatt ezek a tünetek.
A fault kijelzőn nincs hibakijelzés csak az MFD test menüjében irja. -
#49141 Classic -
#49140 ITO 1.0 BMS4.33-hoz. És mégis csak van tree autogen.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.03. 14:38:06 -
#49139 Hamarosan, teaser már van. Ez azonban nem lesz full kompatibilis, mert fák nem lesznek rajta, csak a régi módon.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.03. 14:09:57 -
Wampapa #49138 Repvez
Nekem sincs rátéve most joy, a 3D-s kabinnál működik a jobbegér dolog.
Az 1 es kabinnál jobb shift+numpad gombok.
Régebben irta valaki úgy emlékszem, hogy kijött a israeli theater a 4.33 hoz, de nem találom.
Valaki tudna egy linket adni ? -
#49137 Ha valaki nem ismerné. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.03. 14:03:02 -
#49136 Jajj, még winamp-hoz is vannak vezérlő gombok, track + - , volume + -. Zenghet ám a déndzsör zón -
#49135 Most nyálazom át részletesen a controlst, állítom be a saját joyt rendesen, és középtájon (default 4.33 bill kiosztás) van olyan kapcsoló, ami az egér nézelődés és egér klikkelés közt vált: CKPIT: Mouse look / clickable cockpit Toggle. Meg van egy olyan szekció is, hogy "keyboard flight controls" FCTR, ott a bill-re rakható bot funkciókkal.
-
#49134 Ha van szép új screenshot gyűjteményetek már az úh dolgokról, akkor ne tartsátok magatokban. A PCpilot hír részébe lesz egy galéra, jöhetnek hozzá képek. Én is gyűjtottemm már párat. -
#49133 GFX cards or FPS problems in 4.33 -
#49132 Köszi -
#49131 Úgy tűnik. -
Razor18 #49130 Hihetetlen, mekkora terhelés van a BMS szerveren. Bármely fórum topikba bejutni percekig is eltart, ha egyáltalán... -
#49129 4.32-ben a kneepadot használtam én is, az egy olyan 3D modell volt, ami szervesen beépült a kabinbelső 3D modellbe, és manuálisan kellett az egész kabint lecserélni a LOD editorral. A 4.33-ban a kabinokban is sok változás jött, biztos, hogy nem kompatibilis. Majd lessük a fórumon, hogy frissítés mikor jön.
Ha van a közelben androidos teló vagy tablet, akkor töltsd le ezt: a térképek, freki táblázatok 4.33-al is kompatibilisek:
https://play.google.com/store/apps/details?id=kosmo.bms.efb&hl=hu -
Talon11 #49128 Hogyhogy nem kapott a Szu-24M normális kinézetű modellt? Hayab még dolgozik rajta? -
#49127 A 4.32-ben én használtam a 2D pitet, igazából csak a térkép miatt. Az Open Falcon kneemap-pal, amiben a torony frekvenciák voltak jelölve.
Láttam olyan videókat, ahol ez 3D-ben a pilóta combján volt. Elő lehet csalni valahogy a térképet a 4.33-ban? -
#49126 semmi hatása, csak annyi, hogy igy a jobbra balra hajolgatás nem megy az egérgörgöre -
#49125 Nekem így néz ki a konfigom, jobb egérgombot nyomva tartva tudok egérrel nézelődni, ha nem megy a FreeTrack.
-
#49124 Kiprobáltam 32 és 64 bites verzióban is,de sehol sem tudok nézelödni a kabinba, külső nézet rendben.
DE kabinba se billentyű kombóval se egérrel nem mozdul semmerre. -
#49123 A launcher elindul? Konfigolni tudod? -
#49122 A FreeTrack miatt át kellett állítanom nekem is 32 bitesre a Launcherben. Utána kiválóan működött minden mozgás, minden tengely.
-
#49121 Mentem végre egy iskolakört.
Az MFDE frankón működik :) (minden műszere)
Ha az idő engedi átírom a Foxy makrót az új kiosztásra, aztán az X52-t is.
Meg kell valljam őszintén, tetszik a progi :)
A kis sebességen imbolygó gép, az oldalkormány hatásossága, a táj, a fák ....
A többit majd a küldetések alatt kitapasztalom. -
falcon16 #49120 Sziasztok !
Letöltöttem a BMS 4.33-at, de amikor feltelepítem és elindítom mindig kifagy ,ill. leáll az op rendszerem Windows 7.
Mit tudnátok javasolni ?A 4.32 az megy rajta azzal semmi probléma.
Segítségeteket előre is köszönöm.