Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hej, tavaly áprilisban a manual elkészültekor volt az 1000-dik, az FF4 megejelenésekor kb. a 2800-adik. 4 hónap alatt 3300 hozzászólás. Nem semmi... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bocs hogy nem tudtam menni de anyám nem engedett gépezni elég nagy hülyeségek miatt. mostanáb anem nagyon leszek de azért az esti multikra majd megpróbálok menni.majd legközelebb

Gundark
elértük az 5100 hozzászólást 😊

Gundark
Amirõl megfeledkezel az a 27es. Ami éppen ott tartott bemutatót 😊 Alig emelkedtem el mikor már csipogtatni kezdett. Kezdett izgulni, és szoritott vissza a reptér felé. Mivel csak Kõvári úr irásaiban vagyok ellenfele fordulóharcban a 27esnek, már zárta a szöget mögöttem ,eldobtam a bombákat. Aztán valami vagy talán L_Viper bezavarta és megtorpant, mire körberepültem és lõttem volna rá. Azután elkezdtem felzárkózni de akkor jöttek a 21esek. Mivel nem volt bombám ilyen téren hasznom nem volt, igy elkezdtünk játszani. Mikor elkaptam õket akkor a 25ösre mentem rá ami a titeket jelzõ markerek mellett ólálkodott. Helyezkedett mögétek de valamiért lassulni kezdett, ekkor úgy 15-20 ra lehetett tõlem. Fáklya, de mielõtt a csörgökigyó lõtávolába ért volna kifordult és fénysebességre kapcsolt. Legalábbis az érzékelõim szerint. 😊 Ez volt a hármas története 😊

Molnibalage
Kipróbáltad már amit belinekltem?

Gundark, ha zavar a csipogás halkítsd le. 😊
Sõt kapcsold ki! Az a tuti 😊

L_Viper, hogyan kell helyrebillenteni a Mirage-2000C kabinját?

Én szoktam TE-ket csinálgatni, de csak saját szórakoztatásomra 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Gundark
Ezen könnyen lehet segiteni. Kapjon mindenki saját köteléket. Legyen valami szép cél kikötö vagy hasonló, elõször mennek a tisztogatók, utána a sead végül akik ledobják a vésõket. Persze hogy leálltam velük harcolni. Utálom a csipogtatnak a fülembe 😊

Molnibalage
Hát én megvártam mindenkit, csak aztán jöttek a MIG-21-esek. Mondtam, hogy nem kell beléjük kötni, mert földháttérben elvesztenek, de te leálltál velük harcolni. Ekkor szakadtnuk szét. Nem baj, tanulnuk az esetbõl. Én végig 90-92-es gázon repültem a föközelben tehát elivleg neked simán utol kellett volna érned bombák és fél készlet légiharcrakétával.

Ma este ki is ér rá multira? Már nagyon elkeveredtem. Ja az helikopteres cuccot meg elkezdtem leszedni. Milyen?

Gundark
Nekem ugyan ez a gondom 😊 Kéne egy összerázókör a reptér körül mikor felszáll a kötelék. Aztán széthúzódni ahogy megfelelõ és utána elindulni. Akkor nekem mint hármasnak nem kell full milen mennem hogy utolérjem a vezérgépet.

Molnibalage
Na ja, de a légvédelem és úgy, hogy 4db MK-84 volt rajtam és a környéken én voltam az egyetlen célpont és már chaff-em sem volt...

Ha más is lett volna mellettem.... 😊

Gundark
Ja. Mégis te voltál akit lelõttek, nem én. Az én gépem hazament.

Molnibalage
Hát a 3 MIG-21 vs. 1 F-16A az a könnyû eset kategória. Neked van all aspect IR rakéta, nekik meg nincs. Szerinrem ez nem nehéz, kb. 1 perc alatt lezavarom mind a hármat.

L Viper
'83 mánia <#idiota> Azéris csinálok valami modernes euróvóros TE-t <#vigyor1>
Gundark
Hagyjuk már 😊 Én csak modern hadjáratokban harcoltam a single-ban. A fejetlen repülésrõl meg csak annyit hogy ha 3 mig 21 jön mögöttem akkor hadd használjam már az utánégetõt. Fõleg hogy egyedül voltam.

L Viper
Csinálnék én, de nincs idõm meg inkább türelmem hozzá 😄
L Viper
Hát az lehet, hogy mi voltunk számbeli fölényben, de tényleg nagyon jött ránk az ellen és elég izgi lett. Azért el tudtunk bánni velük.
Szerintem már így is elég jó ez a TE <#nyes>
Molnibalage
Egyéként ti miért nem csináltok TE-ket? Nem túl nehéz és idõigényes. Ha létrehozol egy package-t, csak húzogatni kell a waypointkat és magasságokat. Ennyi. Ott a manualom is hozzá.

Molnibalage
"Az ellenség lehet modern az nem izgat 😊 "

Hááát azt majd megnézem. Ha a mostaniak ellen nem tudsz mit kezdeni, akkor mi csinálsz majd SA-10 és Tunguzka meg SZU-33-os ellen ráadásul a modom nélkül? Az érdekes lesz. Még a modommal se nagyon lehet mit kezdeni ellenük, nemhogy az eredeti értékekkel. Csinálok ilyen TE-t is, de azt majd késõbb...

Molnibalage
Igen, mûködnek a bombák, elõtted L_Viperrel repültünk egyet ebben a TE-ben, csak kétgépes F-16A kötelékkel és fasírttá bombáztunk egy radarállomást.

A küldetés azét olyan amilyen, mert még közel sincs készen. Egyébként meg kevés az ellen szerintem. A támadók, azaz mi. Kb 30%-os létszámfölényben vagyunk. A 4 gépes kötelék lényege, hogy elivleg 2 gép vinne bombákat (2-4db MK-84), 1 gép CBU-val fogná le a légvédelmet és egy meg csak AIM-9-cel fedezné a köteléket, de tegnap csak hárman voltunk..

Ja, mellesleg ez egy hidegháborús helyzet szimulálása, az ellenség számbeli fölénye lenne a relális, de kevés modern típussal. Ház ez meg is látszik. Asszem van 6db MIG-23 és 8db MIG-21bis. Rajtuk kívûl van egy szem SZU-27, egy MIG-31 és egy MIG-25 meg 2-3 MIG-21. Ehhez képest mi vagyunk vagy 30-an támadók... Ez még egy laza TE, nem fejetlenül kell nekiurani az ellennek, hanem tessék bujkálni és kihaszánli, hogy az orosz típusok nagyon gyengék fölháttérben való keresésben és itt még AWACS sem volt nekik. Ja és mindenképpen a modommal kéne játszani, mert azzal sokkal jobb. Ja és beosztani az üzemanyagot és figyleni az RWRt. Én is keveredtem közel MIG-ekhez, le is durrantottam egyet, 4 bomba volt rajtam VÉGIG fölközelben repültem, de mégis 4400 lbs üzemanyaggal érkeztem meg a célkörzetbe. Nem kell fejetlenül midig max. gázzal repkedni.

Nekem az ezalatti bevetések a "we are so cool" hangulatot okoznának. A gidegáháborúban sem sétagalopp bevetések lettek volna. Ha már vagyunk multiban akkor mutassuk be, hogy milyen az igazi kooperáció. Igazából az lenne a jó, hogy 4 ember estén két-három 2-4 gépes kötelékbe ülnénk be. Én vezetném a SEAD bevetést ti meg lehetnétek az csapásmérõ és védõvadászok. Tehát egy tipikus package 2-4 F-4G, 4-F-16A és 2 F-4E vagy F-15A. Ezzel igen nagy pusztítást lehet mûvelni, mert minden köteléket mi dirigálnánk. Ki kéne póráblni, majd bõvítve lesz a TE. Most van benne kb. 40-45 gép és simán akadás nélkül ment a multi. Én olyan 100-120 gépre bõvíteném az akciót. A plyaer bubble-val meg majd játszogatni kell.

Gundark
Hát igen. De többet nem megyek F-15tel 😊 Elegem lett belõle. Egyfolytában szivat a hajtómû. A TE jó volt valóban bár én magam hamar kiváltam azzal hogy leoldottam a bombákat. De azok a teppedt 21esek nagyon jöttek. A kisérõk meg nem voltak sehol. De kettõt elkaptam egyet meg orrbavágtam, ÉS meg lett volna még az a 27es is HA bekacsolom a master armot felszálláskor 😊 Azt mondom hogy modernebb kéne hogy a kötelék ne szoruljon rá a valahol tébláboló kisérõvadászokra, legyenek AMRAAMjaink ÉS póttartály 😊 Az ellenség lehet modern az nem izgat 😊 Ja meg Balázs kicsit sok volt az ellenség 😊 Ez jól mûködik akkor ha valamelyikünk viszi a kiséretet és nem kószálnak el semerre hanem a dolgukat végzik.(mint az ez elõttiben amikor Te vitted a 15ösöket mig meg a pályákat ütöttük ki) Ebbõl ez a tanulság 😊 Egyébként mûködnek a bombucik rendesen a multiban? Még mindig nyomaszt (a master armon kivül 😊 hogy a durandaljaim (L_Viperé is 😊 nem robbantak fel. Pedig elõirásszerûen üzemeltettük õket 😊

L Viper
Nem észleltem még, bár a 2 patch után még nem igazán teszteltem a campaignt. Kipróbálom, nálam csinálja-e.
L Viper
Multi képek

Összeverõdött a vegyesbazár:

Jó volt a TE, mozgalmas buli lett.

Molnibalage
Bazz, ezt én is kipróbálnám! Javasolni a FF teamnek, hogy ezt megvalósítani a kétszemélyes gépeknél is!

L Viper
Jó, leszek operátor, te meg arra repülsz amerre akarsz, nem szólok bele.
Gundark
Na gyere báz lehetsz az operátorom, ha nem szólsz bele a vezetésbe 😊

L Viper
Gyülekezõ a szokásos idõben, 21:30-kor lépek Skype-ra.
Gundark, amikor jössz, csörgess engem és beraklak a konferenciába.

Enemy Engage 2 !!! IGEN !!! Anno a HIND-del is repültük az operátor pilóta multit, hát igen jó móka volt <#hehe>
Molnibalage
Gondolom L Vipert.

Gundark
Ki lesz a konferanszié? 😊 Márhogy kit hivjak mikor be szeretnék csatlakozni.

Molnibalage
Az meg mi? Multi ma este. Gyülekezés Skype-on szokás szerint.

Gundark
Én csak fél-háromnegyed 11 körül tudok jönni. Egyébként mielõtt elkezdõdne az ütésváltás összeállhatnánk egy kötelékbe egy pár fotográfia kedvéért 😊 A zinternacionalizmus jelképei lehetnénk, ahogy a sok furcsa együtt van 😊 Ja meg megjelent az enemy engaged 2. Szal L_Viper azzal is mehetünk majd egy kört. De ott még az operátor és a pilóta is lehet "ember" egyszerre. A dinamikus hadjárati részét pedig ajánlom Neked Balázs 😊

akko a mai multi uyge félé 10-kor kedõdiki mint mindig.ugye?jöjjön aki tud

Gundark
Nem akarok izgulni de akkor most van ma multi vagy nincs? Mert akkor megpróbálok korábban lépni a melóból ha van 😊

Molnibalage
Bõvítettem a buglistát az FF fórumon.

Molnibalage

Molnibalage
Én 32x-es gyorsításon is szoktam repkedni hadjáratban...

Most raktam fel újra, és ugyan ezt csinálta a régi XP alatt és most Vista alatt is. Esetleg azt kellene kipróbálni hogy másnál elõjön-e ez a hiba:

1. hadjártaban küldetés
2. idõgyorsítást feltolni 8x vagy a fölé

Molnibalage
Strange. Próbáld újrarakni hátha segít. A patchek gonoldom fennt vannak egymás után mind a kettõ. Egyébként írjátok meg a gondotokat a buglistába, ha már ott van a topic.

Minden alkalommal mikor hadjáratot repülök és feltolom az idõgyorsítást. Mikor visszakapcsolom egy ideig jól megy aztán véletlenszerûen leáll a játék és csak úgy indul újra ha felkapcsolom 2x-esre majd vissza.

Molnibalage
Hát igen, de pont az idõlmit miatt lett voln nehéz, de kiváló a képminõsége és a HUD video is jó lett.

L Viper
Ez egy igen jó kis mozi.
Más stílusú, nem olyan pörgõs, de rendesen visszaadja a "Falcon feeling"-et <#eljen>
Szerintem, a videóversenyen is esélyes lett volna a dobogóra, ha bent van az idõlimitben.
Molnibalage

Molnibalage
De állandóan csinálja? Én összevissza 1-szer találkoztam ezzel a jelenséggel, de még a két patch elõtt. Azért vannak anomáliák a progiban mint látszik. Az emberek 99%-nak mûködik a Hitiles, nálam nem és még az alap textúrák sem. Ferakom a bátyus gépére, ott sincs semmi baj. Akkor nálam miért..?

"Az idõlassulás majd pause akkor van, mikor a program már nem képes száloni és követni az eseméyeket, ha gyenge a géped ez elõfordulhat, vagy ha NAGYON sok dolgot mozgat. Ha a fentiek ellenére is elõjön, akkor valami gebasz van az oprendszerrel szerintem."

Hát nem mondanám, hogy gyenge a gépem hozzá 😊
Ráadásul csinálta XP alatt és most Vista alatt is, szóval mindenképpen a játék bugos.
Kipróbálom majd úgy is, hogy egy TE-ben csak egyedül repülök és aztán tréningben is, hogy kiderüljön csak hadjáratban jön-e elõ...

L Viper
Szerintem meg bug, mert az Openfalconban nyoma sincs, meg az AF-nél sem tapasztaltam.
Azért rá lehetne kérdezni.
Molnibalage
A nézetváltás az nem bug, hanem így mûködik a progi, engem totál nem zavar.

Az idõlassulás majd pause akkor van, mikor a program már nem képes száloni és követni az eseméyeket, ha gyenge a géped ez elõfordulhat, vagy ha NAGYON sok dolgot mozgat. Ha a fentiek ellenére is elõjön, akkor valami gebasz van az oprendszerrel szerintem.

A g-lockkal tényleg csinálhatnának valamit, mert vicckategória, hogy 20-25 mp-ig kell húzni 9g-t, hogy elinduljon a beszürkülés..

A kitüntetés osztásról van egy leírás a frugals-on, kb 1-2 hete lett megnyitva.

L Viper
Engem még mindig az idegesít, hogy dogfightnál csak az alap Korea hadszíntéren lehet a kezdõponton állítani, a többin mindig egy ponról kezdi a missziót.

Esetleg meg kéne még említeni a HUD kontraszt problémát, hogy eléggé haloványka, bizonyos esetekben nem is igazán látszik olvashatóan.

Aztán még egy dolog: amikor a 2D kabinból váltok 3D-be egy kicsit "gondolkodik" megáll a program, igaz ez csak az elsõ váltásnál van. Igaz ez a külsõ nézetre kapcsoláskor is.

Én eddig egy hibát találtam de az nagyon idegesítõ: idõgyorsítás után a játék néha "pause" módba kerül.

Gundark
Igen. A 15ösnél is. A 22nél gondolom besegit a tolóerõvektor 😊 Nem figyeltem hány g-nél állandósul a forduló de ott pillanatok alatt jön a csõlátás. De majd a legközelebbi multinál jobban koncentrálok 😊

repvez
Éncsak inkább kisebb grafikai hibákat találtam ,mert a nagyokhoz eléggé fel kéne turni a progit.
A kisebbek.
-A 2d-be nem mozog a kabin nyito karja igy nincs visszajelzés ha nyitva marad.
- teljes utánégetön nem nyit ki a GSF, igy néha átmegy rajta a láng.De igazábol is a GSF utánégetésnél teljesen kitágul.
-A repmodelnél valahogyan meg kéne oldani azt ha függölegesnez közeli álapotban elkoptatom a sebességet akkor hiába kapcsolok utánégetöt vagy bármilyen kormánymozdulatot akkor is a földig zuhan 110 mph-val vizszintes helyzetben.
-A kitüntetés osztáshoz is hozzányulhatnának ugy az aranyközép utra tehetnék az AF és RV közé.AF-ben szinte lehetetlen medalt kapni vagy elölépni RV-ben meg elég volt 3 LGB-t ledobnom a kampány elsö küldiében és már jött is a medal.
-A g-lockot is realisabra lehetne tenni, mert F-16ban nekem még nem sikerült se elszürkülni vagy elvörösödni.(Gundark az F-22esnél mondta hogy ott hamar elöjön)