Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Téged meg fognak merényelni a külföldijek, már megint derékig másztál bele a moddolásba ! <#nevetes2>
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát szorgalmi idõszakban és is így vagyok ezzel. A sok házi, mérés, néha zh +elõadás, röpi edzés és meccs között elolvasom a híreket, levelezést lezavarom, repülök 20 percet, ami csak tesztelgetés a modomnak azt csá. A maradék szabadidõ az pár jó sorozat megnézésére és tanulásra megy el vagy végre egy kis olvasásra.

Ezért veszélyes a vizsgaidõszak, mert úgy TÛNIK, hogy hirtelen milyen sok idõ vanm. Sajnos csak tûnik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

gondoltam elõre szólok hogy ne keljen majd az utolsó pillanatokba kapkodni

Molnibalage
Újabb érdekes dolgokra jöttem rá. Nos az F4Browse-ban van egy olyan érték, hogy ECM strength. NAGYON komolyan lehet vele a zavarás erõsségét. Visszamásoltam az eredeti fileokat és csak annyit csináltam, hogy az ECM strength értéket 0-rõl felvittem 50-re az F-15C-nél(255 a max. érték). Aztán repültem egy 1 vs. 1 dogfigtot ace F-15C ellen, a hatás döbbenetes volt. Nem is dobtam chaff-et, de a zavarás a nagyobb távolságról indított rakéták ellen igen hatékony volt, amit 5-6 mérföldön túl indítottak az ellen elég volt a zavarás is. Persze tudom, hogy ez irreális, de nagy lehetõségeket rejt magában.

A nagy repcsikben pl.: EF-111, B-52 és társaiban egyértelmûen elég erõsek az ilyen szerkezetek, nagyon kicsit meg lehetne növelni a EMC erõsségét. Kipróbáltam, hogy 4 B-52H-t bezavartam 4 SA-2 közé és kb. 8-10 rakétával le tudtak szedni egyet. Ez vicc, még a vietnámi háborúban is SOKKAL több rakéta kellett ennél.

Viszont a gond a következõ. Az ellen CSAK akkor aktíválja az ECM-et, ha TE fogod be radarral, de akkor is csak akkor ha RWS-ben vagy TWS-ben nem sziplma befogást csinálsz, hanem kétszer nyomod le a befogást és itt a gond. Mert õ nem fogja a felturbózótt ECM-et használni, csak ha megefelõlen fogod be. Ezügyben konzultálok majd még az FF fórumon.

nemsokatleszek a nyáron,legalábis anmál kevesebetmintamenyit lehetnék. megyek mjajd görögbe 10napra meg anyámékkal balatonra 2 hétre. vagyis addig nme lessz falcon ezért elötte ki akarom gépezni magam.ottmegmajd építjük a kapcsolatokat 😊

L Viper
Nálam pont fordított a helyzet, örülök ha egy kicsit le tudok ülni a gép elé és nemsoká még kevesebb idõm lesz a gépezéshez, multikhoz, de azért nem fogok teljesen eltûnni.
Nem megoldható ez az otthoni hostolás: folyamatos internet kapcsolat kellene, sosem kapcolhatnád ki a géped, raid vinyó kell bele a biztonsági másolatokhoz, állandóan figyelni kell a támadókat és a biztonsági réseket stb.

Szóval olcsóbb és egyszerûbb bérelni egy szervert valahol vagy csak tárhelyet.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Hát bizony velem is elõfordult már többször is, hogy 12 órát ültem a gép elõtt és sokszor érzem a függõseg jeleit, de ez nem azt jelenti, hogy képtelen vagyok mással foglalkozni. Húzós vizsgaidõszakok után jólesik a korlátlan Falconozás. Vizsgaidõszakokban jön rám az olvashatnék, mert sok értelmetlen szar helyett inkább valami jópofa regényt olvasna az ember.

Viszont én is el tudom magam foglalni. BÁRMIKOR azonnal felállok, ha a legkisebb esély is van arra, hogy röpladázhassak. 😊 Este fél tíz és tíz körül kezdünk, de eszembe se jut az, hogy nem menjek és otthon üljek a gép elõtt. Nyáron igen sokat szoktam tekerni és kajakozni, meg évek óta a nyaralás az, hogy túráznuk a Mátárban a legjobb barátaimmal és a tesóimmal. 1 hétig semmi TV és PC, de totál nem hiányzik.

hát igen én meg folyamatosan beszélek ts-n haverokkal.ha nincs net akkor nem nagyon szoktam itt ûlni mert szinte csakonlin játék van a agépemen.

szerintem nem kell bekapcsolv lenni mert ezt egy olyan vodeóban láttam amiben fórumtelepítés volt, bár errõl nemvolt benne szó.de ezt neuro úgyis jobban tudja

Bucser
Én is ennyit ülök a gép elõtt. Szerintem ettõl még nem lesz defektes valaki. csak akkor ha úgy ül a gép elõtt, hogy nem vesz tudomást sem a rajta kívül történõ dolgokkal és suliban sincsennek haverjai.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Tényleg nem akarlak bántani de a napi 8-16 óra számitógép elõtt ülés az nagyon sok. Most nem jövök azzal hogy elromik a szemed, de ezen a számitástechnikai dolgon kivül is van élet , nem is akármilyen. Persze ez mind a Te dolgod, de nézz szét jobban a világban 😊

Molnibalage
Na ja, de akkor a saját gépnek állandóan be kell lõve lennie nem? És csak az én sávszélességem a szûk keresztmetszet nem? Ha így van, ez nem járható út.

jóbvan asszem elöbb megtanulok írni

a saját géppbõl is lehet tárhelyet csinálni egy progrmmal mainek most ne hut ezembe a neve.de gondolom neuro te ismered

Van a google-nek és szerintem a microsoft-nak is videomegosztó site-ja, azokaz is ki kell próbálni...

A másik ötletem, hogy nem avi-ban vagy wmv-ben kellene feltenni, hanem flv-ben, ami sokkal kisebb tárhelyet igényel (igaz nem letöltõs hanem streamelõs)

A bop-on elvileg "végtelen" tárhely van, de az az oldal nemtudom meddig él még, ugyanis a cég ahol a szerver van megszûnt létezni. Szeretném átteni máshová mielõtt elvesznek róla a cikkek.

Molnibalage
Nagyon félve kérdezem, hogy a BoP-on nem alakítható ki egy bõvebb Falcon rész. Ha igen meddig engedhetem el magam tárhelyügyileg?

Molnibalage
A kiképzõ videok a Lock On-hoz lennének hasonlók, de ahhoz a youtube édeskevés sajnos. Valaki még régen belinkelt ide egy angol tárhelyet ami 2GB-os free volt.

Help Center Home > Your Videos > Uploading Videos to YouTube

What's the best format to upload for high quality? | Video

We recommend the following settings:

MPEG4 (Divx, Xvid) format
320x240 resolution
MP3 audio
30 frames per second
Resizing your video to these specifications before uploading will help your videos look better on YouTube.

Ha alapból ekkora felbontásban töltöd fel, akkor szerintem nem romlik annyira a minõsége.

Bucser
olyan fontot kell hozzá választani. Megfelelõ kódolás kérdése az egész.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Feliratos okotatóvideok lennének, szóval kis méretben semmi nem látszódna belõle.

repvez
Youtubera is lehet jo minöségben felrakni videot csak ahhoz ugy is kell kodolni és azt is ki lehet tenni teljes képernyöre hogy jobban lássa az ember vagy google videora.
A youtube-on tárolt videó, illetve annak a lejátszója megjelenik a saját lapodon.

Molnibalage
"Ha embedded videokat akarsz"

Ez mit jelent?

Bucser
Ha embedded videokat akarsz akkor tutorialnak totál megfelel a youtube hogy lássa a user mit akar csinálni. Onnan pedig HTML kóddal vagy UBB-vel lehet embedelni honlapba vagy éppen postba a videokat. Nem kell full felbontás és egyebek.

A tárhely mérete csak pénzfüggõ... pont ezért is teszi fel a videókat mindneki a youtube-ra.

Olyan helyen, ahol kapsz supportot is 1 gb tárhely kb. havi 2000Ft+áfa. A domain regisztrálása egyszeri bruttó 5000 Ft. Persze lehet olyan ajánlatokat is találni, ahol "mindent" megkapsz 3999Ft-ért de ahhoz semmi support nem jár és ha valami gáz van a szerverrel, nyugodtan el is felejthetsz minden adatot, amit feltöltöttél.
Vannak ingyenes tárhelyek is, de az ugye nagyon ciki, és ott teljesen semmibe veszik az "ügyfelet".

Molnibalage
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=120054

Érdekes, valami újfajta helyszíaloktási lehetõség vetõdõtt fel, ha jól értem.

Molnibalage
Nem jó, mert csak körülményesen letölthetõ. Mellesleg úgy akarom megcsinálni, hogy videolinkként lennének benne a manualban.

L Viper
Fórum szerintem is ez maradjon.
Ha máshogy nem megy az oktatóvideók a youtube-on is elférnek, de ott a minõség elég gyengus.
Fel lehetne tenni a weblapra a bõvített manualt is 😄
Molnibalage
Hát ezt majd a kollegákkal megbeszéljük, de tárhely az kéne rendesen.
Lentebb írtam, hogy csinálnék kiképzõ videokat. Azok önmagukban lennének darabonként vagy 50-100MB-osak és lenne belõlük kb. 10 db.

Fel lehetne tölteni jó sok skint és egybet, hogy ne 500 helyrõl kelljen összevadászni, még a két patch-et is fel kéne rakni a modomat és a TE-ket amiket majd összerakok. Fórumról nem tudok nyilatkozni, de lehet, hogy nem kell, hiszen itt van már ez. 😊

Át kell gondolni, hogy mire is van szükség, mekkora tárhelyre, milyen funkciókra a lapon (hírek, fórum, szavazógép stb.), saját domain-re...

L Viper
Ebben az országban csak nyirbálás, meg összevonás van, kár azért a hangulatos bázisért.
repvez
Na most vergödtem haza a Szentkirályi repnaprol.Szétégedt a fejem olyan vagyok mint a rák,de nagyon jo volt csak kár hogy a szombati boeingot nem láttam.
Azért azt szomoru volt látni hogy a 3 éve még élettel teli épületeket ellepte a gaz.De legalább nem lett szétlopva.
sajna képeket nem tudtam csinálni mert elég váratlanul ért az indulás, máshogy terveztem, de igy sokkal jobb volt.
Molnibalage
Ez sajnos nálam is így van. Holnap lesz 3tól vizsgám és 2 nap alatt képes voltam rá, kb. 8 órát tanulni. Hozzáteszem egy olyan tantárgyról van szó aminek semmit értelme. Aminek van értelme az simán megcsinálom, de ez a két villamoságtanos tantárgy amit még meg kell csinálnom... Booooooooaaaaaaaa. Undorító és szart sem ér.

Más. Vizsgálgattam még a játékot és rájöttem, hogy van értelme az ECM erõsséget állítani a játékban. Bõvebben
itt.

L Viper
Nem kell valakinek egy iwiw meghívó? Lejár pár nap múlva !
na jó a soha kicsit erõs kifejezés néha tanulok kb 15-30 percet is.de akkor anyám nincs itthon.

na akkor velem az a baj hogy 5 percnél tovább nem tanulok soha, ami max annyi hogy átolvasom az anyagot amibõl dogát irok.másnap jön az 5-ös

Bucser
Sokat segítene a helyzeteden ha látnának néha tanulni.

Esküszöm😊 Amikor 2 napig tanultam szigorlatra fater rámnézett és megkérdezte: beteg vagy?

ja én elviselem a gép hiányát is ha van helyette mit csinálni

akkor ott kezdem hogy haza jövök a suliból gép bekapcs. nincs suli, átlag napi8-16 óra gépezés.eddig sehol smmi tnulás ugye.a jegyeim azok pedig jók már ha annak számít hogy év végén a legrosszab jegyem 3-as lessz aból is max 4 db.és csak gépezek

Bucser
Õszinte kérdés: milyenek a jegyeid az iskolai eredményed és mennyit látnak otthon tanulni? mert ezek erõ összefüggésben állnak...

14 éves korom óta vagyok számítógépfüggõ (lehet korábban is megvolt csak nem tudtam róla😄)

ÉS igenis kihat mindenre amit csinálok. suli munka szociális kapcsolatok.

tölem majd beszélhetsz anyámal,fõleg õ van itthon.péntek óta nem játszottam.szombati kifogás:ha éjfélig negednek gépezni akkor én 1-ig akarok ( gondolom a pénteki multikra gondolt) gépezni.vasárnapi kifogás: tönkremegy a szemem anyit ülök a gép elött. mai: mert nem! és akkor én tegyek meg nekik mindent mint most is anyám puskályát én írom, közbe tudom ezt is írni.na ilyen jó szüleim vannak.ha lessz veblap akkor már szüleim valószinüleg engednek majd játszani.

Molnibalage
Akkor vedd úgy, hogy szoltunk! 😊
Persze ez a nem sürgõs kategóriába esik egyelõre.

Ja, a tsó ma itt volt és vállalta a farokemléma megrajzolását. Két rakettát meglovagoló csikóslegény lesz, de kicsit kifurázva, amolyan muchacho-ra véve. A két rakéta természtesen vigyorgó cápafogas lesz.

Hát én 6 éve weboldalak készítésébõl élek, szóval ha kell segítség szóljatok 😉

Molnibalage
Hát én szívesen beszélnék a szüleiddel, mert örülhetnének, hogy legalább valami valódi agytornát és gondolkodást elõsegítõ játékkal foglalkozol és (nem szerintem agyatlan hentelõs hülyeségekkel) és nálad idõsebekkel is megismerkedhetsz és leglább tanulsz is valamit. Hála istennek az én szüleim soha nem tiltottak el semmitõl "csak mert" alapon.

én minimális szibten értek hozzá, és kioróbáltam több szerkesztõprogramot is. gondolom nem felelnék meg az elvárásitoknak, de nem is karom vállalni mert nem tudom hogy jutok majd géphez mert anyámék nem nagyon szoktak engedni mostanába.õk se tudják hogy miért csak hogy ne ûljek a itt és ne tudjak még multizni se veletek.

Molnibalage
Akkor most már konkrétan megkérdezem, hogy ki ért a techiknai részéhez egy honlap elkészítéséhez? Honlapcím bejegyzés (?így mondják?), és maga a honlap elkészítéséhez ki konyít és ki hajlandó elvállalni?

Ha valaki elvállalja akkor valali normális kinézetben is meg kéne állpodni.

Molnibalage
Jó, de ki csinálja meg és hol találsz neki ingyenes tárhelyet. Kapásból kéne vagy 2GB...

L Viper
Ha nem is virtuális század, de legalább egy weblap kellene a magyar Falconosoknak és azon belül lehetne esetleg a század is.
Molnibalage
A TE-mel meg van valami gubanc. Elég sokszor CTD-t produkál. Sebaj, csinálok egy újat, és akkor ez modern cuccokat fog tartalmazni.