Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Aha szoval ugyse megoldhato hogy a lementett google erth képeket feldarabolva a játék osszerakja és igy legyen valos város kép,mert mondjuk van 5-6 városkép és azt véletlenszerüen variálja?
Bár lehet megoldhato csak kinek lenne rá energiája hogy az igyis 4000 kép helyett talán 5x több is lenne ha nem variálná a meglévökböl.

Ja és ujra él az SAAFOPS oldala és ezt találtam rajta:
No worries - we have not given up - never will but our private lives (mine and Kaspers) have been bad - I set up a new company called Rendercast (left Anglo) and I am an editor for the Coastal Newspaper - whilst old Kasper is off once again to Africa and Oz - I spoke to Bigfoot tonight and I am thinking of making the project open source for all to help finish it off
Ugy hogy lehet ebbol is kiszivárogtatás lesz
Bucser
Ehhez az kell, hogy valós fölgeometriai adatokat használjon a terrain engine egy GPS lokáció meghatározásakor és azt a tileproxyserver fel tudja ismerni és be tudja rá illeszteni a szükséges textúrát.

De tudtommal a Falconban saját textúralokációsrendszer van azza nem fölhosszúsági és szélességi adatokhoz vannak rendelve a textúrák hanem lokáció típushoz (azaz város felé 5-6- féle várostextúrát variál elõváros esetén szintén, gyártelep esetén szintén és így tovább).

De ha nem így van Balu majd kijavít.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
HÁt a kabinokat nehezebb ugy találni, mert nagyon ritka az olyan jet sim ahol valosághü kinézeü 3d-s kabint használnak és még modolhato is hogy sok uj gépet készitenek hozzá.Talán az FS szériábol lehetne hozzá vadászni ,de ott is csak a polgári gépek kabinjára gyurnak jobban.
gépmodelt sokkal könnyebb találni akár az FS, SP1,WoE és Wov vagy akár csak egy 3ds kiterjesztésü modellt.ÉS az FS-hez is 3ds be csinálják a modelleket csak átkonvertálják mdl kiterjesztésbe ami visszafordithato 😊.és ott talán hasonlo a 2d s kabinok kapcsolgatos rendszere is.Csak az a kérdés hogy mekkora a polygon szám megkötés amit képes a falcon kezelni.
Esetleg ez a konverter ki fog kerülni valamikor publicba hogy uj gépeket lehessen késziteni hozzá vagy a régieket lecserélni és csak jármüveknél használhato vagy bármilyen 3d-s objektumra?
?
Vagy ezeket csak ti fogjátok végezni?Várhato hogy szépen lassan uj részletesebb modellt kapnak a gépek

És egy kis érdekesség:
TileProxy
Nem tudom hogy az mennyire lehetne megoldani hogy lecserélni a talajtexturákat egy rézsletesebb valos mühold képekre a google earth-böl mint ahogy a videon van egy kis SRTM-el megbolonditva?
Molnibalage
Ez jó!!!! Nekem a kabinok a fontosak, hogy szimulálják a valós kilátást a gépbõl, még az sem baj, ha nem lesznek klikkelhetõek. A legtöbb gép skinje nekem bõven megfelel. Az A-50-essel kéne még kezdeni valamit, meg a SU-27 és SU-27 skineket kéne helyrerakni, hogy az skin legyen repülés közben amit ki is válaszotk a munitions-nál.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rosszul fogalmaztam az elején.
CSAK kabinokra gondolok, gép modelleket inkább magunk készítünk...
Esetleg hajó és földi jármüvek modelljei jöhetnének még szóba..

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
Közös steerpointokkal nagyon jól meg lehet csinálni az idõzítést. Csak adott sebességet kell tartani és figyleni az érkezési idõt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Üdv Sakacok, már megint csak most olvasom a mai adagot.
Örömmel látom, hogy történnek a dolgok.

Balage, az F4 formáció óriási ötlet !!! <#hehe> Természetesen ezt össze kell hozni mindenképp a 10 éves videóhoz.

Látom, Baluék is gõzerõvel dolgoznak.
Molnibalage
Nem is olyan rossz, csak túl sokáig nem történik semmi. Az akció a végén jó. Az elején meg is ismerõs lesz a zene. Majdnem ugyanaz, mint a World of FF4-ben, csak nem a remixelt verzió.

Bucser
Project -1 Strike fighter.

combatace.com-on vagy http://www.checksix-fr.com/ on van elég sok modder.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Hát 30-40 póbálkozás után valszeg skierülne. Idõzítésen és a sebesség tartásán múlik a dolog. Idõ kell hozzá, ezért akarom már most gyakrolni, mert lenne rá több, mint 1 évünk.

Molnibalage
Ez kabinokra is igaz?

jó ötlet, de honnan lesz nekünk annyi idõnk hogy begyakoroljuk ezt???

Molnibalage
Seaweed-ed kéne megkérdezni (bár õt állítólag kivágták innen, de a Bop-on keresztül még el lehet érni) és Strike Fighter Project/Wings Over Vietnam.

Sziasztok.. jó rég írtam, kicsit feje tetején áll az életem ATM, de mind1

Gyors kérdésem lenne. Anno valaki felvetette hogy más játékokból 3d modelleket át lehetne hozni RV-be. Akkor azt mondtam, hogy bonyolult mindenkit levadászni engedélyért, De most van egy jó kis gyors modell konverterünk amivel az RV adatbázisába be tudunk rakni új modelleket és valaki nekiált engedélyekre vadászni szép lassan.

Nem elékeszm melyik másik szimulátort ajánlottátok amihez szintén 3DS modellekt csinálnak.

Ha valaki bedobná a nevét a proginak meg hogy melyik angol fórumon lehet elkapni a fõbb moddereit azt nagyon megköszönném...

Üdv Balu

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
Vagy meg lehet kevesebb emberrel is csinálni, de ahhoz meg pecíz idõzítés kell és vastag füst.

Az mindkettõhöz elég 3 (4) ember, az F-nél egy repül egyenesen elõre és kettõ keresztezi, de ehhez is elég jó idõzítés kell, a 4-eshez meg aztán tényleg fel kell kötni a gatyát, hogy egyszerre érjen be oda a 4-es balodlali csúcsához a két delikvens.

Azt meg tényleg impossible kategória, hogy ezt valakinek fel kéne venni a földrõl is úgy, hogy pont felette csináljuk, de NAGYON király lenne.

Ezt úgy tudnánk gyakorloni, hogy egy kiválasztott reptér kötül kix terreppontok segítségével gyakorlonánk, persze elõtte megpróbálom távolságokat ACMI segítségével lemérni és sebességeket és idõket számolni ehhez.

Molnibalage
A videohoz ezért is kéne 9 ember.

Ezt kéne alakzatban lerepülni egymás után... Jól nézne ki szerintem. Kéne hozzá gyakorlás, de ilyet még SENKI nem csinált falconban és a játék is megérdemelné! De ehhez kell 9(!) ember.

Az is szóba jöhet, hogy este a betonon kirakjuk ezeket, de nem villogó, hanem állandóan világító helyzetfényekkel.

Molnibalage

L Viper
Multi szombaton nekem is kilõve.
L Viper
A második nagyon tetszett <#eljen> Tiszta multi feeling !
Molnibalage
A bagdadit láttam már Patricknál már elég régen, a másikat még nem.

repvez
Két jo kis HUD muvi:
SAM launch over irak
F16 vs F14
Molnibalage
Szombat este meg lehet, hogy én nem érek rá.

Gundark
Én a héten nem 😊 Éjszaka vagyok. Esetleg szombaton de az sem biztos.

apám most avval jön, hogy nem figyelek mert állandóan a gépen jár az eszem .nem is szoktam gondolkodni. ha gondolkodok akkor gép vagy nõ és akkopr tudok figyelni a dogáimat is így írom 4-5-re. meg persze a jó kis zenék amiket mindig halgatok ha dogaírás van vagy valmi miatt tanulni kell.én mehetnék multira mert holnap nincs elsõ órám de most nem gépezhetek most is azért vagyok itt mert anyámék kint vannak. csütörtökön tudok mé idejönni akkor informatikám van.jó repkedést.18 korom után ha lessz pénzem úgyis eleköltözök

Molnibalage
Ma valaki multira? Most már tényleg ki kéne próbálni egy hadjárat bevetést is.

Molnibalage
Igazából nem túl sok repülés lesz benne, inkább olyan idõbeli lefutást fog mutatni. A menu 3 változatát, külnöbötõ helyszíneket és textúrákat. Hitiles-et, kabinokat. Nyáron majd megcsinálom azt a részét amit magamtól is meg tudok, de csak TI (a külfödiek nem) fogjátok látni és az alapján majd módosítom.

Bucser
Azt a jubileumi klipppet szerintem kezd el már most szervezni sketchelni hzozzá a formációkat milyen gépek mik történnek. Ha már jubileumi film akkor jól átgondolt legyen ne 1-2 hét alatt összeütött😊

Molnibalage
Perszem jó a single, se sokszor zavar a tudat, hogy leszedik a kötelék többi tagját, mert Gundark-hoz vagy Viper-hez képest buták. Az AI az esetek többségében már AI szinten sem elég kihívás az alapbeállításokkal ezért is kezdtem el moddolni. Az AI sajnos még most is néha megbolondul.

Molnibalage
Pedig a tízéves jubileumi klipphez majd bõ 1,5 év múlva gyakrolatilag mindenki segítségét kérném, mert egy magaköteléket szeretnék összerakni a legszebb gépekbõl. Ehhez legalább 89 ember kell velem együtt.

F-16, F-18, F-14, F-15, SZU-27, MIG-29, Mirage-2000, Phantom, MIG-21 és MIG-23. Ez 10 gép... Ennyi gép kéne a kötelékbe és ezt berakni a jubileumi klip záróképei közé és egy szétválást is kéne csinálni.

Én örülök ha naponta egy campaign küldetést letudok repülni.

Meg igazából nem is vonz a multiplayer, jól elvagyok single-ben. Most persze nem rólatok van szó, de van pár rossz tapasztalatom a multis játékokkal kapcsolatban, legyen az szimulátor, fps vagy akármi.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Nálam is ez a fõ probléma, az idõhiány. Csak a Falcon van fent, de mostanában van olyan, hogy csak a fórum elolvasására marad idõm. Napokig el sem indítom a Falcont, vagy csak csapok pár kört, néhány felszállás-leszállások átstartok, egy fél óra-óra. Campaignra már nem marad sajnos.
A multiknál meg nem kell sok gyakorlat. Dogfight mód használata, kötelékezés gyakorlás, örömrepkedés, TE-ben meg bohóckodás. Azért a heti egy multi szerencsére hellyel-közzel összehozható, gyakorolni szuperjó az is, meg kikapcsolódni.
Gundark
Erre ott a nagy igazság hogy "arra van idõnk amire akarjuk" 😊 Régen hajnali 3-4 ig tudtam játszani mert jó volt 😊 ma már hetente pár óra. Balázson kivül itt nem nevezhetsz senkit igazán profinak. Mi csak felszállunk és harcolunk 😊 Igazán rampstartolni már nem tudok de nem is izgat. Ha van idõm reppenés közben akkor újra tudom inditani a hajtómûvet, de általában ehhez a sérülés vagy a magasság kevés. De pl L_viper is szeret örömrepülni (fõleg a 15ösével😊 igy ez sem akadály. Fõleg hogy a fõ mûsorszám még mindig a gépágyús kergetõdzés 😊 Szal szerinte egyszer gyere el. Én nem harapok és L_viper sem, kivéve ha 15ösben ül 😛

Bucser
Õszintén megvallom nem vagyok tapasztalt falconos.

Próbálgatom és tanulmányozom a manualt, de sokmindent nem tanultam meg szimpla idõhiányból kifolyólag.repülni tudok (azta hülye is tud) megtanultam a rampstarttot meg a BVR módokat és ennyi. De már ez is kopik. A Nyáron akarok nekiülni megtanulni hozzá mindent addig max örömrepülök (meg talán addigra elkészül az új base a joystickhoz is (már fel van adva a rendelés))

Multis tábor szûkülése terén meg rájöttem, hogy igazából a külföldiek sokkal komolyabban ûzik ezt a multimókát mint itthon a magyar multis közösség (kivéve a magyar vatsimesek).

Egyszerûen itthon túl kicsi a tábor és az emberek komoly dolgokat megtanulni már nincs ideje. Haverom anno imádta a Falcon 4.0-t (én elõször nála láttam) Ma bankban dolgoziik egyetemre jár mellette meg a bank belsõ képzését is csinálja napi fél órában megnéz egy sorozatból egy részt szimezni már rég elfelejtett játszani meg már alig játszik (néha mikor itthon van)

Felnõnek az emberek és prioritásokat kell tenni... Van akinek elsõ a munka van akinek a család és a sokféle dolog egy idõután kiszorítja a szimezést sajna. Magamon is érzem. kemény szimes voltam aztán MMO-s. sahogy a suli keményedett úgy maradt el minden játék. Lassan én is napi 1 órát ha játszok vagy felet az meg tanuló korszakra édeskevés sajna😞

L Viper
Remélem, ha kijön az új nagy patch az RV-hez ez a tábor bõvülni fog.
Molnibalage
Végül is igazad van, csakhát tovább szûkül a multis tábor. 😞
Szoktunk is furcsálni, hogy jár ide egy két tapasztalt Falconos, de õk nem jönnek multizni. Miért? mi is max. heti egyszer érünk rá...

Gondolok itt rád (bár emélékeim szerint most diplomázol), neuro-ra, sindelnet-re így hirtelen.

Bucser
Szerintem, meg nem a te feladatod a szülõk nevelési módszereinek megkérdõjelezése. Általában csak a gyerekek szokták úgy beállítani, hogy a szülõ cselekedeteinek nincs értelme. Én rájuk hagynám. Aztán majd benõ fejük lágya.

Próbáljon meg hatni az eszükre aztán ha nem sikerül bebizonyítani, hogy nincs igazuk. De nem a mi feladatunk megoldani, hogy a szülei engedjék játszani.

Molnibalage
Bocs, de ez már beteges a szüleid részérõl. Hány éves vagy? (mert nem tudom...) Ha csak nem rontod el katasztrofálisan az életed nem értem miért ez a tiltás. Én komolyan beszélnék velük, hogy mégis mi bajuk van azzal, hogy multiban repkedsz. A késõi idõpont a baj? Ha ez, akkor kisebb multit majd csaphatnuk napközben is, de az nem mostanában lesz.
Most vizsgaidõszak van, aztán 1 hónap nyári gyakorlat és utána 1 hét Mátrai vakáció...

Nekem (hálistennek) nem is emlékszem mikor tiltottak meg valamit utoljára a szüleim, de úgy 14 éves korom körül lehetett utoljára, de TÉNYLEG nem emlékszem rá. Tehettem amit akartam, de következményeit viseltem is mindig. Persze, hozzáteszem, hogy általában nem követtem el (azért) túl nagy állatságot sohasem, bár van egy-két dolog amirõl a mai napig sem tudnak, de jobb is így.

L Viper
Mentek nyaralni, utána meg még lesz szünidõ !
Úgy néz ki nem fizettek a domain fenntartásáért...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Nektek sem mûködik a Saafops.com és combat360.org?

apám kitalálta hogy õ fogja beosztani mikor gépezhetek mert multkor sokáig voltam. vagyis ritkán leszek gép elött, és lehet hogy majd multizni se fog engedni

L Viper
Jóvanna, még szoknom kell az EF-2000 -est, akkor próbáltam elõsször úgy istenigazából. És annyira jó kis masina ezért adtam nektek némi elõnyt <#beka3>
Na majd legközelebb a jól bevált F16-CJ, be vagy CG-be ülök !
Már láttam régebben: klasszikus! <#taps>

HATALMAAAAAAS <#nevetes2>
Molnibalage
Egy kis OFF.

Molnibalage
Egy olyat is osze kéne hozni, ahol a két fél földi csapati egymást gyepálják, FAC, CAS és egyéb bevetési formákat megcsinálni. Igazából majd ilyen résszel is bõvíteném a modern TE-z is meg újra meg kéne csinálni a '80-as éveket. Ott az a nagy elõny, hogy még az ECM erõsséggel is lehet játszadozni.

L Viper
Szerintem a modern TE elég jó lett.
Molnibalage
Ja, és még egy megjegyzés. A modom tökéletesen mûködött, úgyhogy szerintem a továbbiakban azzal kéne játszani, hihetetlenül jó dolgokat tudok majd így a TE-ben megcsinálni!

Molnibalage
Nem emlékszel? Mondtam, hogy nálam láthatatlan voltál, nem látszottál külsõ nézetbõlé sem, ezt úgy értem, hogy nyomogattam a barát és ellenség külsõ nézet gombot is, de te nem voltál sehol.

Sérülésmodellt kérdezd Balu-tól, mert azt õ csinálta egy-az egyeben!

L Viper
Érdekes, mindkét videót megnéztem. Így nehéz lesz eldönteni melyik szín maradjon.
Gundark
Az acmi nem akkor volt Veres Vipera <#smile> Az ACMI akkor készült mikor Tom Cruise-nak képzelted magad<#nevetes2> De utána a dogfightban párszor <#violent> a kis jurófájteredet <#buck> Egyébként érdekes hogy a 29est rommá lehet lõni legalább 8 robbanást láttam mikor soroztam, mig az EF-t egyszer kicsit megpöccintettem, és már komoly gondjai lettek. Ami általában a lezuhanásához vezetett. <#confused> Belejátszik az hogy hol találom el? Bár a 29est is vertem már hátba úgy hogy legalább 3 robbanás volt a közepén mégis kifordult. A sérülésmodellrõl lehet valamit tudni? Az elõléptetés : nekem az FF3 ban ales volt már rangom.(megvolt valahol hogy hány pont a rang 😊 TERMÉSZETESEN nem lehett használni az AF-ben. Mert nem vót kompatibi. Szal AF <#action> ÉS MIÉRT NEM VAGYOK RAJTA AZ ACMIN? <#integet2>