Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
1.0.0.4-es patchet valaki felrakná a gmail-es címre? Nem tudom leszedni sehonnan.

A videoklippjeimre van megoldás, egy fatális véletlen folytán. Majd egyszer elmesélem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Erre mondtam azt, hogy érdemes lenne északi oldalról is játszani, hogy lássuk mit tudunk. Persze csak a modernebb gépeken repülénk, MIG-23 és MIG-29 vagy SU-25. Persze a '83-as hadjáratban még MIG-29 sincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát volt olyan és be is linkeltem a képet emlékeim szerint, hogy a kötelék 40 földi egységet takarított le, de az egész package 80-at asszem és nem kaptam lószart sem, pedig egy gépet sem lõttek le....

F-15E-nél nincs RWR?? Hogyne lenne? A 15 földi egység leirtása az nekem az átlag, ha az a célom. Még J-6-tal is meg tudom csinálni összevissza 4db type 250-3-as bobával.

A JDAM/JSOW használatban te otthon vagy? Én szart sem érek el velük.

A hadjárat elején be lettek állítva a prioritások, szóval egyelõre az északiaknak esélyük sincs. Gyakorlatilag elvesztették az összes repterüket és a frontvonalon lévõ földi egységeiket is kipucoltuk.
Szerintem "holnap" reggel próbálkoznak még egy nagyobb offenzívával, de elõbb utóbb végük lesz teljesen.
Ha rendesen lehetne irányítani a földi egységeket, már Phenjan is a miénk lenne 😊

Az F-15E-vel csak egy bevetést repültem eddig, és bár az egyik kedvenc gépem, sajna a játékban nem igazán használható (nincs RWR és CCIP módban nem látszik a piper).

A legtöbb földi célt A-10-el lõttem szét, fõleg CBU-97-el, illetve a "keményebbek" ellen F-16+JDAM kombóval mentem.

A kitüntetéseket akkor kaptam, mikor egy bevetés alatt 15-20+ földi célt semmisítettem meg, Excellent volt a minõsítésem és nem volt vesztesége a köteléknek.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Igazáûból egy hadjárat szempontjából a földi gyõzelmek sokkal többet érnek mint a légi gyõzelmek. Légigyõzelem csak a védelmet szolgálja míg a földi célpont megsemmisülése igen nagy csapás lehet. (egy szétbombázott reptér rendbehozatala nagyobb csapás mint egy repülõ pótálsa)

Szerintem.

edit: neuro F-16 squadronban ment az F-15-ösök gondolom nem az õ géppárja volt(szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
F-15E-vel nem nehéz...

Molnibalage
Nekem meg az A-A majdem 4... (55/14 emlékeim szerint)

Molnibalage
Sõt még a rating átlagom is magasabb volt....
Látom modern hadjáratot nyomsz. Most én is egy olyat tolok ace szinten, de már az elsõ nap este elõtt ronggyá van törve az ellen. A '83-as hadjáratban, ha nem foglalkozol a priority beállításokkal elég esélytelen vagy, északiak igen hamar leamortizálják a reptereket.

Ehhez is lenne egy-két szavam a készítõkhöz. A valóságban kétlem, hogy a nagy harcértékû típusokat ilyen közel állomásoztatnák a DMZ-hez. Minek van a sok déli bázis, ha nem oda vannak viszonylagos biztonságba telepítve a nagyértékû gépek? Én ezt tenném. Az F-5 az lehet közelebb a határhoz, de az F-16, F-15 és F-4-es lehetne messzebb is, legalább lenne értelme a légitankolásnak.

Bucser
A Hangsúly az A/G ration van ahogy nézem neuronak ez majd 10 földi kill per mission...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Hát ezt én rohadtul nem értem. 100-as realismon 0 halállal 14 bevgetésbõl lõttem le több, mint 50 gépet, A-G 80 felett volt és a static 10 körül volt és mégis csak 2 Air Medalt tudtam összegályázni a '83-as hadjáratban és csak F-16A val repkedtem. Air Medalon kívûl SOHA nem kaptam semmi mást amióta Falconozok!

A modom legutolsó verzióját valaki felrakhatná a falconos gmail címre, hogy ne kelljen megírnom újra az egészet. Mázli, hogy a data excel file az asztalon van, így legalább a lista megvan, hogy mit csináltam.

Lassan vége az elsõ napnak...
Nulláról indulva: századosi rang, 5 Silver Star, 2 DFC, 2 Air Medal 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
A Warriors... és a Funfalcon megvan a gépemen 😊
Molnibalage
Skacok, BÁRKINEK is megvannak a videoklippjeim letöltött avi formátumban? Az enyiméknek úgy tûnik, hogy lõttek.

Molnibalage
Na skacok én most asszem egy idõre eltûnök. A 80GB-os adatvinyómmal valami nagy gubanc történt. Tegnap még minden rendben volt, ma meg gépet belövöm, gond nélkül felismeri de nem lát rajta semmit. 0 bájt hely és 0 bájt van rajta RAW formátumban az XP szerint. Mintha egy zsír új vinyó állapotában lenne, amin végig kell menni Partition Magic-kel. A PM is látja, de úgy, hogy fullra tele van szerite a vinyó, de a partíció neve meg ez ?c?, mikor eredetileg Data-nak kéne lennie, ja és emelett még lát egy extended particót is és az is tele van? (Mi a túró lehet ez?)

Ki mit ud errõl, hogyan lehet visszanyerni adatot? MINDEN rajta volt, amit az elmúlt idõkben alkottam. MINDEN!!! Ha nem sikerül, akkor buktam egy tárgyat kapásból, mert azon volt rajta az egész. Hát örülök kurvára.
Az összes Falcon cuccom is elveszett... MINDEN az FF4-bõl!

Molnibalage

Molnibalage
Igen, én is, de még senki nem írt vissza, hogy nem érti mit írok. 😉
Tehát mi is a gond?

ha a apám rakta volna össze a gépet akkor most nem itt lennék.szakértelem van 1 kicsi, inkább még csak próbálkozok. te is hibázol balage.

Molnibalage
A sokgépes köteléket valóban így kell megcsinálni, a sebesség szabályozása egyébként a törzsféklapokkal könyebb, mint gázadással.
A reptér elõtt 10 mérfölddel legalább el kell kezdeni és már akkor is közel kell lenni egymáshoz. Radarral ehet majd egymáshoz a távolságokat belõni. A sorok közti távhoz meg marad a szemmérték.

L Viper
szerintem azt is meg lehetne csinálni, hogy a kifutóra lenne egy egyenes rávezetés és már eleve több mérfölddel elõtte kötelékbe fejlõdnénk és alakzatban repülünk tovább az "álló kamerához". mindenkinek csak az elõtte levõre kell koncentrálni meg a sebességre.
Molnibalage
A kötelék tagjainak azonosaknak kell lenniük szerintem, mert:

1. Egyébként elég hülyén nézne ki.
2. A kevés emberes megoldásnál meg egy db 4-gépes kötelék lenne az egész és közös steerpointok lennének, tehát itt meg a játék motorjából adódóan kell azonos gép.

A 9 gépes köteléknél viszont nagyon szorosan kell majd repülni, hogy látszon is belõle valami. Nekem az még nehetebbnek tûnik, mint az idõzítéses dolog, és a laggolás is bezavarhat.

Molnibalage
Ilyen sebességgel és távolságokkal kb. 50 sec van a kezdõ steerpointoktól a találkozásig, ez elég sok idõ lehet, hogy kisebb távolság is elég. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Ezt még szólóban is lehet gyakroloni.

L Viper
Szerintem F16-os kötelék kéne, különféle skinekkel, modellekkel.
Molnibalage
A navigáció meg nem lesz nehéz. Ha csak a 3 emberes vieziót repüljük, akkor olyan sterrpoitokat teszek ki, hogy mindenkinek csak rá kell állni egy adott sebességre és kb. 1 mp pontossággal megérkezni. Segítségképpen egy ábra:

Mindnki látná az összes steerpointot és kb. 5 mérföldre lennnének egyámstól. A HUD jobb alsó sarkában ott az ETA tehát a bevezetõ steerpointokhoz is nagyjából egyszerre érkezünk meg adott sebességgel (kb. 350kts)akkor onnantól cask apró finomítás kell a gázon, hogy a végsõ steerpointokhoz egyszerre érzkezzünk meg. Ez a F kirajolásához az ábra, a 4-est is így meg lehet csinálni.

Molnibalage
Rejtam kívûl kell majd 8 ember.

Eddig tehát aki számításba jöhet: Te, akit hozol, L_Viper, Gundark, Repvez, netmester. Ez már hat, de ha neuro és Bucser is jönne, akkor már meg is lennénk. Csak egyszer kéne pár órára ráérni, annyi idõ alatt meg lehetne csinálni a köteléket.

Addigra majd megpróbálok szolgáltatót váltani, hogy jó nagy upload legyen nekem is. ÉN úgy tervezem, hogy a diplomám után lehetne megpróbálni ezt a nagy köteléket. Ez több, mint 1 év múlva lesz, szóval nem kell kapkodni, a kötelékezést lehet kevesebb emberrel is gyakorolni. A legeslegjobb az lenne, ha meg tudnánk úgy csinálni, hogy összeáll a kötelék és áthúz egy reptér felett ahova kipakolok földi egységeket vagy felszállni készülõ repülõket és azok lesznek a földi kameraállások és lentrõl is fel lehetne venni a köteléket. Nagy gépekkel kéne repülni, hogy jobban látszódjon az egész. Én az F-15-öst ajánlanám, csak itt az a bibi, hogy nem lenne stílusos, elvégre ez mégiscsak egy F-16 szim... Ezen még gondolkozhatunk.

A kéthajtómûves gépeknél további elõny, hogy meg tudom csinálni a wingtip füstölést is és át is tudom színezni a füstöt, hogy jobban látszódjon a háttérben. (Az egyhajtómûves gépeknél is, de csak úgy, hogy kéthajtómûves gépet csinálok belõlük, magyarán kétszeres tolóerejük lenne.)

Molnibalage
Ebbõl SEMMIT sem értek, kérlek fogalmazd újra. A mondatoknak van eleje és vége, szeretném ezt látni. Ja és egy két gépelési hiba belefér, de azért ez már túlzás. Ebbõl azt veszem le, hogy nem is figyelsz oda arra, hogy mit írsz, tehát nem is fontos.

Az enyimével egyezõ gépet 60 ezerbõl (én ennyibõl hoztam ki, egy éve) meg lehet csinálni, ha csak procit és videokarit akarsz cserélni, azért ez nem egy vészes összeg. 6600GT (AGP) 256MB RAM DDR3. Ezen nem is olyan rossz kari. Minden játék fut rajta még a legújabbak is. Ez 30-ból megvan, másik 30-ból kijön egy középkategóriás alaplat és egy AMD 3400-es proci.

Szagértést érzek a levegõben!

Netmester én azt tanácsolom a gépfejlesztést inkább bízd a faterodra vagy valakire aki ért hozzá!
addigra már én is megtanulok navigálni az biztos.de lehet hogy nem veszek erõssebb gépet csamk ddr2-eset hogy tudjam fejleszteni.ha minden igaz akkor lehet az is a baj hogy a gépem nem nagon fogadja el a videókártyát se mert amikor nézegettem a driver lemezt találtam más vidkarikhoz is illesztõprogramot azok szeintem azok amik kompatibilisek a gépel és a mopstani nem volt a listába. vagyis lehet nekem is meglenne a 60 fps ha anno néztem volna ezt.

A 8 géphez majd adott esetben szólj hozok magammal még egy embert! <#wave><#vigyor3>
Molnibalage
A 8 gépes kötelék meg perpillanat tutira nem áll össze, nem is vagyunk annyian. A kevesebb emberes formációhoz most is elegen vagynuk.

Molnibalage
Hej, hej ez a NAGYON nem sürgõs kategórába esik. Én úgy terveztem, hogy a gyakorlást, jó ha szeptemberben el fogjuk kezdeni. Megvárjuk amiíg lesz új géped. Csak jövõ decemberre kell készen lenni a cuccnak. Hol van az még... Akkor elvileg én már diplomás ember leszek...

gondolkodtam és van 1 nagy baj evel az alagzattal, a gépem nem fogja bírni sajnos amikor 8-en repültök körülöttem.és nem nagyon tudok nevigálni, de ez a könnyeben megoldható probléma apám mostanába egyre többet enged géphez. hétvégén akkor lehetne multi és akkor be kéne próbálkozni a beálításaimmal hogy bne 8-as fps-el repkedjek

Molnibalage
Ja, és hitiles nélkül meg nagyon gagyik a textúrák. Sivatagos felvételekhez most is a ODS vagy Iran helyszín kell.

Bucser
Ez még developer only. tele van bugokkal. várjál még vele szerintem. (nem hiába v0.3)

Molnibalage

Molnibalage
Ja sakcok, hétvégre levileg meg lesz a farokkódom amit majd felvarázsol a külföldi skac.

nálunk egéazen eddig mindig 5 óra körül jött az esõ ma csak nagyon csúny felhõk voltak.bár azárt szivesen repkedtem volna benneük 😊

Bucser
Ez újdonság?? Nálunk már 1 hete minden nap, meg este...

Molnibalage
OFF

Na, skacok nálunk leszakadt az ég! Jégesõ esik!

repvez
A mienk is igy néz ki.Akkor csak a svédeké lehet a monitor nélküli
Bucser
Ez két különbözõ változat és nem csak a plusz kijelzõ az egyetlen eltérés.

Ez a csehek gépe

A másik meg gondolom a svédeknek készült c változat vagy az EBS-HU is lehet.

repvez
egy kérdés az elöbb linkelt oldalon van egy gripen kabin amin a kis kijelzö a jobb oldalon van ezen a képen viszont balon a gázkar elött, de ezen a képen meg már monitor sincs pedig mindegyik C változat.Akkor melyik a kakukktojás?
repvez
Molnibalage
Ezt hol találtad rajta?

Bucser
gondolom nem a kód lesz opensource hanem csak a material. azaz modolható lesz tovább.

Molnibalage
Ja, a belinkelt video döbbenetes, fõleg mikor a hegyek közt repked. ELKÉPESZTÕ!

repvez
Mondjuk ez nekem is furcsa hogy hogyan akarnak nyiltá tenni egy olyan forrás kodot ami más cég tulajdonában van és megtiltott minden babrálást vele.
igy ebbol megint csak késés lesz vagy csak félkészen kiadva.
Molnibalage
Mármint akkor nem fix összegben állapodtak meg, hanem csak az eladott pédányok után fizetnek?

Tökmindegy, LP eltakarodhat a francba, utálom az egész bandát.

Bucser
Tudtommal megegyeztek az LP-vel errõl, hogy royaltyt fizetnek az eladott példányok után. De ez nem tiszta számomra de valszeg pénz van a háttérben.

Molnibalage
Ez jó is meg rossz is, mert a rajongók segíthetik befejezni, de így sajnos a miõsége csorbulhat. Kiszivárogtatni meg nem kell, mert õk eredetileg pénzért adták volna, tehát elvileg õk babrálhatják a forráskódot. Vagy nem?

A nyíltság további elõnye lenne, hogy még ha nincs is befejezve, a benne levõ cuccokat azonnal ki lehetne kapni. Modelleket, textúrákat, kabinokat és ez a FF4 manual szerint kompatibilis az FF4-gyel...

Bucser
"Ugy hogy lehet ebbol is kiszivárogtatás lesz"

Nem hinném. Van aki elõrendelte. Akkor azzal mit csinálnak?? Bocsi hülye voltál, hogy fizettél??