Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
MSN van, de szökõévenként vagyok fennt. Skype is van, ott szoktunk gyülekezni a skacokkal multi elõtt, de ott sem vagyok fennt máskor. Csütörtökig nem is érek rá, de ami kérdésed felgyûlik, azt akkor megtárgyalhatjuk, de csak este 6 és fél nyolc között érek rá, mert elõtte tanulok, utána megy megyek sportolni.

Ha ide írszm tuti, hogy megnézem igen hamar, vagy írj a [email protected] -ra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Várjál nemvagyok képben <#lookaround>
chattopig! <#idiota>
VAGY INKÁBB ITT TARTSUK A KAPCSOLATOT
Msn ed van?
Molnibalage
Ha nem tudod beszerezni a Falcon 4.0-át elküldöm postán.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az alap Falcon 4.0 kell és arra kell rárakni. Elvileg AF-re is lehet, de csak elvetemültek csinálják azt szerintem.

http://www.mininova.org/
Írd be, hogy Redviper és láss csodát. 😊
A patcheket majd átküldöm, ha megadod a mailcímed, meg a moddolást is amit használunk, meg majd írok pár fontos apróságot is.

Aham. És az FF4/Rv hez hogytudok hozzájutni? Leszedhetõ esetleg valahonnan?
Molnibalage
Hát a multival az a gond, mi nem AF-et repülnük, hanem FF4/RV-t és azt is erõsen moddolva. Én az AF-fel kb. azóta nem játszom, hogy megírtam a manualt, nagyon kiábrándultam belõle. Messze a legrosszabb Falcon verzió szerintem. Ha azzal játszasz mindenképpen rakd fel a legutolsó patchet, ami asszem az 1.12-es.

A leírás megvan (nagyon hasznos sokat segített ez úton is köszönöm) Allied force.A küldetéslista: elmmentettem 1 állást majd mikor visszatöltöttem (a mentést) mást listát kaptam.
Nah mindeggy nemérdekes a multis rész viszont érdekelne de még azt se sikerült elindítanom.(kell hozzá valam Ip cím vagy patch?) nekem még teljesn alap a gamma semmi javítás nincs rajta.
Molnibalage
Hát ez egyre zavarosabb amit írsz. Ott kezdõdik, hogy más hadjáratot választottál naná, hogy más lesz a küldetéslista.

Mivel játszasz? OpenFalcon, FreeFalcon 4 vagy Allied Force?

bop.agria.hu-n találsz egy általam írt manualt, kicsit már elavult, de kezdésnek jó lesz. Ha tudsz gyere multizni és majd tanítgatunk.

Hát úgy hogy a Koreai hadszíntéren vagyok 2 es kampány.Megált az Óra (10 napon) gondoltam vége van kijelöltem a 3. ikat és elkezdtem.Belekukkantotam hogy mi várható majd mentés kilép.Másnap ujratölt a mentés és 1 uj küldetéslistával találtam szembe magam és a fegyverek között ott volt a gbu bomba is ez lett furcsa és mivel én még ismerkedés szninten vagyoka gammával gondoltam emgkérdem hogy mi okbol adhatott be block 52 õt mer elõtte még sose találkoztam vele.
Részben igazad van azzal a különbséggel hogy a su-25 nem fog neked a harctér fölött x rácsapást végezni! Egyet oda és ha nagyon muszály egyet vissza és tûnés haza! Az A-10 ezzel szemben szépen elkörözget csinál ezer lõkört amíg elfogy mindene és go haza... Más harcmodor! Teljesen!
Molnibalage
Hogy nem ugyanahhoz a repzázadhoz csatlakoztál vissza szerintem. Pontosan mit értesz kilépés újratöltés alatt? Reültél vagy exiet nyomtál a hadjárat térkép alatt?

Sziasztok.

Falcon 4.
Csak 1 kérdés.Olyan történt most hogy a sima játékba uj kampányt kezdtem és beadta a bolock 52 õt.Kilépés utánn újratöltéskor más küldetéssort kaptam és már csak bolk 50 es gép van.

Mi okozhatja ezt?

A választ elõre is köszönöm 😊😊😊
Molnibalage
Az A-10 is pont ugyanezt csinálja, van egy FAC aki lehet elég sokmindenki aztán kommandírozza a többit. Mellesleg a SZU-25 mi, ha nem "tankkiller" 30-as ágyúval és egyéb cuccaival?

Nézd ez fegyverzetfüggõ is azért meg azt sem érdemes elfelejteni hogy a két repülõnek totál más a feladatköre! Az A-10 ugye a tankkiller a Su-25 meg kirepül egy várakozó légtérbe és ha szólnak neki akkor odacsap és takarodik haza...

Ha már összehasonlítunk akkor inkább a Su-25T -vel érdemes hasonlítani az A-10 -et a Vikhr raksik miatt!

Bár tény hogy egy harckocsioszlopot az RBK-500 is szépen begyalázza nem is beszélve a KMGU -ról...
L Viper
Ez jó : UFO Felvétel
Molnibalage
A 2D-s hadjáratmotorra is ráférne némi optimalizáció. Például már eddigis feltûnt, hogy túl táp az A-10.

A TE-ben tesztelegettem egy kist. Két A-10 rázavarva egy T-72-es battalion-ra, 20-30 között kilövést produkált 5 futattásaból 4 Mavercikkel és 6 MK-20-assal.

Két SZU-25-re 6 irányított rakétával és két CBU bombával rázavarva egy M60-as battalionra 6-11 kilövést produkál. Ez rohadtul irreális szerintem, ennyire nem durva azért az A-10-es sem és a SZU-25 meg annyira azért nem szar...

Molnibalage
Hát úgy tûnik lesz esélyem a gyõzelemre, a három legfonotsabb déli repteret skierült szétbombázni. Osan, Kanagug és Seosan. Itt vannak az F-4G-k, F-105-ös és A-10-es gépek. Enélkül igencsak nehéz dolga lesz a gépnek... Az ár nem volt olcsó. Osan környékére bezavartam vagy 40 gépet és a felét lelõtték. Én egy 4 gépes MIG-23 köteléket vezettem és egy 4 gépes F-16A úúúúúúúúúúgy szétzavart ott mindenkit, hogy rossz volt az nézni. Engem és még két gépet secperc alatt ledurantottak és szétvaratak 4db J-5 és 4db J-6 gépet(itt a labels-t bekapcsoltam és a katapultált pilóta volt a fix kamera). Visszaültem a maradék MIG-23-asba és sikerült belopakodnom egy F-16 mögé és indítottam két R-60-ast, de egyi sem talált, de õ kivált a harból a védekezõmanõverrel. Ekkor a maradék két léiharcrakétámmal elindultam dél fele, hátha megtalálom a AWACS-et. Két lassan és magasan repülõ célt láttam a radaron, gondoltam az egyik vagy a tanker vagy egy AWACS. Mázli, az AWACS-re mozdultam rá ls sikerült is leszedni. Eztán végzett velem egy HAWK..

Molnibalage
Na, de ez a baj.

Most J-6-os kötelékeket vezetve két bevetés alatt szétkaptunk 25 déli jármûvet. Koksant is sikerült szétlõni, de sokba volt. Rohadt jó volt, pont a szemem láttára kapták szét a Hawk állást, de pont bombaoldás után egy K-SAM leszedett... A többi gépbõl is szedtek le, de a MIG-ek szépen lefoglalták az F-16-osokat.

Hogy könnyebb legyen õket leverni a déli oldalról 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Persze sok-sok bevetést megbabrálok, hogy esélyünk is legyen. pl.: Kanagug airbase-re ráküldök, 8 db SZU-7-est és még 4db J-6-ot a Hawk állásra és még arra söpröget majd 4db MIG-21PF és 4 MIG-23-as. Ennyi csak elég lesz. 😊

Rohadtul idegesíõ bugok vannak azért benne. Egyes légibáziokra hagyományos és nem ARB bombákkal támad az AI és nem is a kifutót célozza meg az AI a steerpoint ûok adatai szerint, más van kijelölve. A J-6-ra nem irányított rakétákat tesz, de én még SOHA nem láttam az AI-t ezzel tüzelni sem magától sem a parancsomra. A BAI és inerdiciton bevetére menõ gépek is sima és nem kazettás bombákkal mennek. A SZU-25-re meg mindig csak bombákat rak az AI semmilyen orosz A-G rakétát nem rak. Miért?

Molnibalage
Na elkezdtem egy északi-koreai '83-as hadjáratot ugyanazzal a felállással, mint amikor a déli oldalon repkedek. NAGYON hangulatos. Elsõ bevetésen 3 F-4S-t szedtem le, a kísérõm nem élte túl. Sikerült rajtukütni, pont mikor egy SA-3-as elkezdett lövöldözni. MIG-21-ek is megjelentek a végére. Mivel hajnalban kezdõdik a móka, szerepet játszott a Nap vakító hatása is, az egyik F-4S-re jó sokáig nem tudtam emiatt R-60-ast indítani. Ekkor jött a gépágyús ügyeskedés amibõl egy pillantkép itt:

Éppen veszettttül fordulóztunk, ez meg egy kapáslövést eresztett meg egy MIG-21-re, ha jól láttam nem talált. Lehettünk vagy 200 lábon...

L Viper
A modjaidat elküldtem a freefalcon4 -es gmail-esre <#eljen>
Molnibalage
Elég, ha kézzel megrajzolom és ráteszi azt is. Ezt kb. 1 óra alatt hozta össze. Ennyi idõ telt el az elküldés és a válasz e-mail között.

Molnibalage
Nem, még mindig kell, az objects-es cucc is kell + Fraps.

Tegyetek be mögé valami nemzetiszín szalagot a háttérbe. Akkor lenne benne egy kis mozgás és dinamizmus és persze több szín is.

Esetleg egy Falcon photoshop szkin templatet nem tudsz szerezni tõlük? 😛

L Viper
Na valami magyaros a Falconban. <#vigyor1>

Megvan már a simdata, aktuális még a kérésed ?
Molnibalage
Na, ezek már az én képeim. 1024-es felbontású dds-ben van a cucc. Ez még nem a final, csak egy teszfázis.

Molnibalage
Akkor az. 😊 Mehet rá? Milyen betûkészlettel menjen? Vízszintesen legyen vagy a vezérsík függõleges kontúrjával párhuzamosan legyen rajta?

Bucser
vagy e -vé alakul az a, vagy pedig s-t teszel a végére. de mindkettõt nem lehet.

Horsemen lenne helyesen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Rosszul írtam volna? Hogy kell helyesen írni? Vagy egyéb ötlet?

"Horsemens" ?

Gundark
valami még kéne oda a farok felsõ részéhez. "Olyan üres" ott. Most mással szívok 😊 egyszerûen nem tudom hogy a gépem miért nem gyorsul. Emlékezzetek vissza ti is otthagytatok amikor egyszerre szálltunk fel. A kisérõm elemelkedik szó nélkül a pálya közepérõl nekem meg a végétõl nagynehezen sikerül. Már az utánégetõt is átállitottam a "szokásos" kétharmadhoz és semmi. Lehet újrainstallálom a az egészet.

Molnibalage
Kb. így fog kinézni, de a srác még finomít rajta. Mit szolnátok a Horsemens felirathoz alá esetleg?

Molnibalage
A skinkészítõ cimbi még azt kérdezi, hogy szeretnénk -e más szöveget vagy jelzést is rátenni? Amenniyben nem érkezik jelzés 1-2 napon belül, akkor úgy tekintem, hogy nem.

Molnibalage
A modom legutolsó verzióját még mindig nem rakta fel senki. Tegye már meg valaki, fontos lenne...

Molnibalage
Le lehet egyszerûsíteni, a rojtokat és árnyékokat eltüntetni és kisimítani és csak a külsõ kontúrokat megtartani. A srácnak akinek rá kell tenni, nincs más dolga, csak Phtosoppal ráhúzni egy farok dds-re layerrel azt csá. Ja és ezt a low res lebutíott verzió. Az eredeti verzió 4900x3500-as. Abból azért lehet szépet csinálni.

Valóban ügyes a tesód!

Ellenben van egy kis gond ezzel a rajzzal:

Szerintem ez csak nagyban mutat jól, egy függõlegesen elvesznének a részletek!
Molnibalage
Szerintem olyan jó, hogy simán rá lehetne tenni a megyar girpenekre,

Molnibalage
Na itt a farokkódom, a tesó rajza.

Molnibalage
Asszed ilyen primitív trükk nem jut eszembe? Ennél SOKKAL komolyabb volt a gond, és sokkal komolyabb dolgokat is próbáltam, de mint írtam, már vége. Elszállt minden, adios...

mért nem próbáltad átrakni ide2-re ide1-rõl vagy megcserélted volna a ketõt

Molnibalage
Valszeg azért történt ez, mert az elmúlt héten 3 nap alatt vagy 12(!)-szer volt áramszünet, biztos megviselte. Volt olyan, hogy 1 órán belül 3-szor.

Majd lesz új véve is, de nem jön ki a fülemen pénz.

Bucser
ahelyett, hogy vennél egy új vinyót.... Nálam az ilyen azonnal kuka. Ha egyszer hibázik máskor is fog...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Hát ma nem. A vinyómról eltûnt minden adat, ez már biztos. Hát örülök neki.... Mi összeszedek mindent ami eltûnt az lesz vagy 1 hónap, de van ami pótolhatatlan, az egyetemi munkáim nagy része az enyészeté lett, de a két legfontosabb hálistennek megvan.

Holnap lehet róla szó, addigra kiderül, hogy mûködõképes -e az újraformázott vinyóm. Ezek után minden fontos cuccomról dulpa DVD backupl lesz, mert annak a garanciája egyenlõ a nagy büdös nullával.

nem jöttök multizni???

Molnibalage
Kösz. Az a fura, hogy ma próbáltam már a címet, de akkor nem jött be erre semmi.