Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- AWACS keresõradarját az RWR mutatni fogja.
- A TGP képen megint be lehet majd kapcsolni a textúrázást.
- A radar kép javítva lesz, a reptereknél megint elkülöníthetõek lesznek a kifutók zoomolva.
- A köv. patch-tõl minden hadjáratnak külön adatbázisa lesz (YES!), szóval végre lehet korszakokra bontani a dolgot. (Olyan modokat fogok csinálni, hogy még az AA-10A és AA-10C is láthatóan más lesz! A korea '83-ban pl.: ki lesz véve a Mistral és az Avenger a földi csapatokból, mert akkor még nem volt és még sorolhatnám...)
- Az Allied SAM-ek valszeg le lesznek gyengítve a javaslataim alapján.
- Egyes LOD problémák javítása.
- SFP1/WOV kabinok importálása még függben van, a modellerektõl függ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bucser, a hires paraméter minek kell? Nekem semmire sem volt jó. Az 1600x1200-hoz kell?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ide az SG-re is jár egy magyar srác aki a Transformers c. filmhez dolgozott a 3d vizualis effecteken és modelleken.
Nekem mondjuk az 1024x768 bõven elég, én nem használom, mert kicsit régi a masinám.
RedViper.exe -g5 -hires
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Majd a RedViper Config Editorban állítsd be a Performance settingsben a Tex Detail Factort, ha nem lenne kipipálva. Így nagyobb magasságból is éles marad a tájak textúrája. ( Bár nagyobb a gépigény. )
TS-em van nekem is.Amugy téves volt az infom a feltöltésemröl, mert csak 512-es van nekem is 😞
Látom Balázs azért téged is megérintett az OF szele.Azért ha nem gond egy kis doksiba le tudnád irni miket kell állitani és hol hogy mindent lehessen használni a monitorokon.
Akkor elég jol haladnak Baluék hamár a bétánál tartanak, ha jol tudom ez az utolso lépcsöfok a megjelenés elött nem?
Nem tudom ezt láttátok-e? valami eszméletlen szép modelleket gyárt a srác a forum hsz-e alapján 1-2 nap alatt dobta össze öket:
Modellek
Klikk ide !
Nekem még fent van ez is: ts2_server_rc2_20201.exe szintén innen tölthetõ le.
Kommunikáció Skype-al történik, mert még most se lõttük be mindenkinek a Team Speak-et, de egyszer majd ez is kész léesz.
Kell még a RedViper1, hozzá az 1.0.0.3c és a z 1.0.0.4 -es két patch !
Gondolom megvannak.
Vevõ vagyok a hülyeségre <#eljen>#eljen>
Na végre, hogy multizunk, remélem Repvez is gyün !
Eddig te, Gunfark, netmester és én, de gondolom Supersix is beszáll majd és Pzolika is szóba jöhet.
".. most kaprunk új béta exe-t azt tesztelgetem kevés szabadidõmben.
A brain cuccos valóban az AI dolgait manipulálja, de OF-el keverve a nyakam rá hogy bugos lesz, mivel RV-ben a grafika mellet az AI kód lett a legjobban megváltoztatva..."
Hopsz..!
Magyarázkodsz....Boszorkány? 😊
www.steelhussars.hu
Asszem még a szerverük is üzemel😊
Egyébként a merc egy rakat fos az packok nélkül szerintem.
Van egy csomó addon pack hozzá érdemes kipróbálgatni õket van egy õpár klasszikus fegyver és mech amit kihagytak a mercenariesbõl.
Egyébként mechwarrior szinten MW2 fan vagyok😊 Az illeszkedik a legjobban az eredeti Battletech szabályokhoz.
Nekem Mechwarriorból a 3 van meg az még régebbi egy CD-s és a Mechwarrior 4 Vengeance ami két CD-s.
Az elõbbivel rengeteget játszottam régen az utóbbival gyakorlatilag semmit.
Van itt még pár ember akik szeretik, de néha a neten is találok bolondokat akik nyomják. Persze általában arénát szoktunk ami a falkonban a dogfájtnak felel meg. De ha van ötleted hogy kikkel lehet normálisan játszani (nem agybeteg szabályokkal) én vevõ vagyok arra is. Ja és Daishi-t használok.(ha valaki nem ismerné 😊 akkor 100 tonna és 12 méter magas rohammech, japó, izé kurita eredettel és a nevének a jelentése Nagy Halál 😊 Game-day festéssel szal nem olvadok bele a háttérbe 😊
L_Viper:
Mercerariest. Az a legjobb szerintem. Gray Death Legion rulez 😊
Balázs :
Nem hiszem 😛 mert ÉN vagyok az inkvizició 😊 L_Vipert már egyszer majdnem elitéltem mert majdnem letért a hitrõl. 😊
Rádszabadítom az inkvizíciót.. 😊
<#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
Közel volt, de elment felettem.