Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az OF meg nem akarja uninstalláli magát, csak törölni lehet. Kedves..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nekem most két nagyon húzós hetem lesz, úgyhogy asszem a köv. két hétben nem nagyon érek rá. Aztán kezdõdik a nyári gyakorlatom, de akkor már hétvégén ráérek elvileg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

majd valamelyik este 1 multi???? mostmár itthon leszek mindig

Molnibalage
Kezd egyre jobban tetszeni az OF, multiban ki lehetne majd próbálni ezt is. Repültem egyet a kis deltácskával. 😊

Érdekes módon ezzel elég könnyen megfogtam a MIG-29-est, F-15C-vel meg nem. Rohadt jó kabinok vannak benne!

Molnibalage
Kész a farokkód, szerintem rohadt jó lett, ha lesz végre gripen kabin a gripenre is rá kell majd tenni!

Molnibalage
Ehhez jönnek még a grafikai anomáliák.

Molnibalage
Sajnos. 😞
De reméljük történnek elõrelépések. Balu mondtam hogy FOLYAMATOSAN dolgoznak az exe-n is annyira, hogy az általam javasolt módosítások egy része annyire low priority, hogy majd 1 év múlva lehet vele foglalkozni, mert már ennyire elõre van terv. Azért doglgozhatnak egy-két dolgon akkor...

Egyébként az MI viselkedése asszem részben mintha a simdata-ban lenne, megpróáblom majd az OF-es egyes részeit átrkani az RV-be és megnézem, hogy mi sül ki belõle.

Bucser
AMiket kérsz ahogy néztem nagyrészt exe moddolásból erednek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
További negatívum, hogy egyes moddolási lépésekre nem reagál semmit. Az egekbe felratam próbaképp az AMRAAM chaff chance értékét, de le sem szarta. Az IR rakéták állítgatása az megy.

Pozitívum a hálós kapcsoltanál, hogy ÉN írhatom be, hogy mekkora a savászél. Netes játékban valszeg az OF a bajnok.

Molnibalage
Ja, és az OF olyan gyakran fagy le, hogy ehaj...

Molnibalage
Az RV-ben a robbanások egy része egy az egyben az OF-bõl vannak. Jó lenne a jó dolgoakt szinte "harcopy"-ban átvenni az OF-bõl.

Ilyenek:

- Catridge és MFD predefiniálás.
- Grayscale radar, TGP és MAV megjelenítés.
- Az EWS panelon az chaff/flare dobást át lehet állítani manulálisra, azaz egy nyomásra, egy dobás.
- Fejlettebb datalink és rádiózás.

L Viper
Ha jól tudom a 4.4.1 a legújabb ?
Bucser
OF-nél is folyamatosan patchelnek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Nem tudom, hogy az OF-et fogják-e még fejleszteni, azt viszont tudjuk, hogy az RV-t igen. Biztos, hogy a jó dolgok nagy részét át fogják venni az OF-bõl, az az érzésem. Úgyhogy mi csak nyerhetünk <#eljen>
L Viper
Hát a campaign részét én nem nagyon próbálgattam, de ha olyan rossz az fps akkor nálam sem lesz jobb, mert nekem sincs nagy erõmûvem hozzá.
Molnibalage
Ami viszont nagyon üt az OF-ben a TGP-vel végrehajtott repülõgép azonosítás.

Molnibalage
Tovább teszteltem az OF-et, csinálhatok bármit, az hadjáratban az FPS 10-11-et alig ér el. Ez így nem játszható...

Az AI viszont itt nagyon jól muzsikál rakétakitérés terén és a chaff/flare dobás is jobb, mint az RV-ben. Hát nekem az OF ennyi, nincs hozzá gépem. Kár.

L Viper
Persze, ezt biztos megoldja, mint hozzáértõ.
Molnibalage
Azért látszik elütõnek, mert itt nem világítja meg semmi a vezérsíkot, de ezen tudtam jól vázolni az elképzeltést. Nézzetek vissza egy olyan képet ahol vilgáos a vezértsík és majd meglátjátok. A srác meg gondolom, majd úgy is belövi a színeket. Én az pait-tel csinátam, õ meg PS-sel ennél sokkal jobbat összehoz, mert õ ért is hozzá én meg nem.

Gundark
Intruder rulez <#vigyor2>

L Viper
Szerintem el tudja képzelni a sárga vonal alapján.
Arra viszont vigyázzatok, nehogy túl rikító legyen a lovas színvilágához képest.
L Viper
Nagyon érdekes koncepció, de szépek.
Molnibalage
Na, kb. ilyenre képzelem a végleges farokkódot. A szalag mikor hátrameny megcsavarodik maga körül, remélem, jól írtam le az angol srácnak.

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Atyaisten...<#falbav><#banplz>
Kéne még egy gurulós, röhögõs simley is.

L Viper
A rajzfilmkészítõ hiányos ismeretekkel rendelkezik, ezért tett operátor malackát is a kabinba 😊
L Viper
Amerikai disznó imperialisták <#idiota>! Ez a sorok közti mély mondanivalója, filmesztéta szemmel <#vigyor1>
Gundark
Kiru 😊 de miért ül KÉT disznócska a 22ben?

L Viper
Hihetetlenül beteg, nézze meg mindenki !!! <#nyes>

Propaganda kici kínai ovisoknak 😄
Molnibalage
Hát abban nem nagyon, mert a hadjáratokban nem kell és realisticon elég nehéz, mert a vezérlés érzékenysége nincs kellõen levéve az RV-ben csak az AF-ben. A másik gond, hogy még MINDIG enyhe fordulóban van végig a tanker egyes ritka kivételektõl eltekintva, így meg tankoljon a jó....

Nézd meg a videoimat és az elárukl egy-két dolgot. 😊

Itt az egyik, a többit ezen keresztül megtalálod.

L Viper
Ritkán kell olyat, a Koreai helyszínen mondhatom bátran, hogy szinte soha. Viszont nagy élmény és jó szórakozás a tankolás.
Realisticon nem egy leányálom az biztos, ugyebár a tanker finoman fordul.
L Viper
Valóban így van, akkor jó volt a kapcsolat.
Nekem 2 Megabites a letöltike, a feltöltike meg 512. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy amikor rengetegen ülnek a net elõtt, csúcsidõben ( MSN-ezik a fél ország tini tábora <#duma> ), akkor ezt nem tudja produkálni, bár voltak a szolgáltatónál jelentõs fejlesztések és mostanában már lényegesen jobb lett a kapcsolat minõsége.

A minõség bizony nagyon fontos, mert a csomagveszteség az nagyon elcseszheti a multit.
Valamikor nagyon régen, amikor sokat nyomtuk FPS-ekkel (pl.Q3) akkoriban nagyon tapasztaltuk sajnos.

Supersix
Ti már nagyon profik vagytok például légi utántöltés?

Molnibalage
A nagy kötelékhez még nem, de majd idõvel összejöhet. Az áthúzásos F4 kirajzoláshoz elég 4 ember is. A nagy kötlékhez 9 ember kell, azt min. 1 hónapra elõre kell szervezni, hogy 9 ember ráérjen egyszerre.

Supersix
Azért majd kiprószálhatjuk hogy én leszek a server próba cseresznye!Csak jönne már meg a cucc állat lenne azt a F4 köteléket össze hozni!Leszünk annyian?

Molnibalage
Névlegesen 256kbits (32kByte/s), de valójában 25kByte/s a plafon.

Gundark
Ebben van valami elég ha csak arra gondolunk amikor L_viper volt a szerver tök jól ment. pedig neki 256 ha jól emlékszem. De tök mindegy, kipróbáljuk aztán meglátjuk 😊 Bucser te meg nem izéljél hanem gyere játszani 😊 L_Viper : Õ az egyik akinek Balázs pápa elküldte az "áldás" úgyhogy nemsokára õ is a hivõk közé fog tartozni 😛

Bucser
Nem csak az upload sávszéle a mérvadó hanem az elérési idõ külsõ hálózatokba és a packet loss mértéke. (azaz nem a mennyiség a lényeg hanem a minõség is)

L Viper
Kinek, minek van olyan uploadja ?
Molnibalage
Skacok, Supersix-nel 1MB-es uploadja van!!! Haj, de jókat fogunk mi repkedni... <#vigyor1>

L Viper
Dogfightban biztos jó az FPS, meg TE-ben is.
Felraktad az összes javítást 4.4.1-ig ?

Az SRTM felszín is nagyon jó szerintem.
A játék menüje is elég esztétikusra sikeredett.
A ronda füst, ami alapból benne van ahhoz meg van patch.

Lehet felteszem én is, mert már baromi régen nézegettem és akkor sem túl sokáig.
Az mindenesetre tetszett, hogy a küldetésbe belépve nem gondolkodik a 2D és 3D kabin váltáskor és külsõ nézeteknél sem.

Küldök egy jó felhõmodellt mindjárt a mail-edre.
Molnibalage
Bocs, hogy teleszemetelem a fómumot, de úgy érzem a tapasztalatokat meg kell osztani. Tehát folytatás következik.

Nos, az OF 3D kabinjai gyönyörûek, de van egy szépséghibájuk, a 2D és 3D cockpit között, ha átváltok 10-12FPS difi van!! Azért ez durva... Pont ott ahol nagyon kéne az FPS és kell a 3D-s kabin, a dogfightban, ott a legkisebb az FPS. Mélyütés a javából. Avionikilag viszont ez a progi a merõ tökély. Elkpesztõ, hogy mennyire lehet állítgatni a dolgokat.

A SAM-ek sem buták már hála istennek és az elõre programozható catridge meg FÕNYEREMÉNY!

Molnibalage
Vszont az LGB mód ebben valami hihetetlenül jó! DE jó lenne, ha az FF4-ben is átvennék (átvehetik?) ami ebben van és jó lenne ott is a különöbzõ megjelenítési formákat átvenni a TGP esetében.

Jó lenne a game, de ki bírja ezt erõforrással?

Molnibalage
Nos, dogdightra vagy TE-re esetleg jó a cucc, de egyébként túl erõforrásigényes. Repültem egy dogfigtot egy MIG-29 ellen, még mindig a "szuperlegyõzhetetlen" repmodell van benne...

Kipróbálom, hogy az OF-bõl kimásolom majd az egyes gépek adatait és azzal repülök majd RV-ben.

Molnibalage
Aztán az F-15C-n csak A-A fegyverzet volt, nuku póttartály, de ha CAT I-re váltottam jelez a Master Caution. Miért?

Baromi sokat töltöget, egyszer már lefagyott dogfigthban F-18A-ba ültem bele és mikor 3D kabinra váltottam CTD-d kaptam ajándékba. Hát skacok ez nagyon messze van szerintem az RV-tõl, de az adatbázisa az érdekes, vannak benne olyan értékek, amik nagyon messze vannak az RV-tõl, de mindkét irányban.

FF4-ben MIG-29 radar chaff chance érték 0.013 itt meg 0.2! Ehaj, most akkor vagy máshogy számol a motor, vagy igen fura szemlélet van az OF csapatnál. Ezt ponéból jó lenne megtudni. Minden gépnek igen magas ez az értéke, még a Raptornak is 0.1! Érdekes.

A HUD adatai is túl gyakori frissítésûek nem olyan, mint az FF4 (és a valóság). A hangok szerintem ócskák.

Egyszerûen alig van benne pozitvum, de ilyen a Textured TV/TGP, a szürke TGP és MAV célzókép és a radar screen is és maguk 3D kainonk, de ezzel asszem vége is. Kár érte.

Szóval a Pápai dekrétum: FF4, amen!

Molnibalage
So, én nem akarok senki lelkébe gázolni, de ez borzalmas, a 15 FPS-t sem éri el a cucc úgy, hogy a környéken alig bóklászik valaki és csak 5-ös a bubble. VICC!!!Nehogy már egy 256MB-os videokarival 1GB RAM mellett egy AMD3400-on ennyi legyen, ja és olyan szánalmas füsteffekttel az FF4-hez képest...

A Blank MFD-vel meg nem értem mi a gond. Egyszerûen be kell csak kapcsolni az oldalakat és be kell állíteni, minden üzemmódban külön. Rakjak be screen-t? 20 sec alatt megoldottam.

A chaff/falre szórás meg valamiért nem mûködik, legalábbis az F-15C-n nem ment. Pozitívum, hogy az F-15 repmodellje nagyon el lett találva, de hajátszhatalan a játék ez nem sokat ér, bár át lehet másolni akkor az RV-be, azt megnézni, hogy mûködik -e.

A textúraváltás hiba itt is megvan, tehát az én konfigom nem tetszik egyik Falconnak sem. Kár, új videokarit csak ezért nem fogok venni.

Na röviden ennyi, holnap (ma) még megnézek ezt-azt, de én egyelõre (és valszeg örökre) eltemetem az OF-et, videot csinálni alatta halál reménytelen az én gépemmel.

Molnibalage
Na hát elsõ tapasztalatim még felszállás elõtt. Megnéztem az összes gépet a Tacref-ben és az összkép sajnos siralmas. A fõbb nyugati gépek tényleg szépek, sõt túl sok is van belõlük (vagy 4 fajta F-16 agressor festés, tényleg látványos, de sok értelme nincs, mert hadjáratban ilyen gép nincs, de videohoz jöhet!), tehát F-111 (ezek különösen és jó sok van ebbõl is), F-16, F-18, F-14, A-10 és F-4 jól néznek ki, de pl. ha az F-15C lehet szép akkor az F-15A miért nem??? Kívûlrõl nem különbözik a gép....

A Crusader és Corsair sem rossz, de hadjáratban ezek sem túl gyakoriak.

SZU-27-bõl nincs a hagyományos két skin. Boooooaaa! MIG-23/27, SZU-24, egy okádék, de az F-5-ös sem túl jó, pedig elvileg fõszereplõ a koreai hadjáratban. A MIG-21 igen gyenge, de hogy a bisz-hez meg miért a legkevésbé hasonló modellû van betéve...?

A TU-16 viszont ESZMÉLETLEN jó és az IL-28 is ebben eddig a legszebb. A MIG-19 szép a MIG-17 elmegy.

A hadjárat alatt iszonytosan szaggat a menurendszer olyan, minr az RV még a patchek elõtt.

Na akkor most röppenek egyet a hadjártban 5-ös bubble méret mellett. de nincs túl jó elõérzetem..

Molnibalage
Mint mondtam mér az õsrégit próbáltam ki, de az olyan erõforrásigényes volt, hogy még a Lonci is semmi volt hozzá képest és a grafika is csak egy-két helyen volt kiemelkedõ. Vannak dolgok amik azért vonzanank benne jócskán, ezeknek járok majd utána.