Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Jól látod, tényleg a levegõben van 😄
repvez
Bocsi hogy nem tudtam menni a multira, remélem a leközelebbinél nem jön közbe semmi.

NÉztem a videot jol nyomtátok.

Közbe találtam pár linket ami lehet hogy hasznos:
interaktiv tréning készitése

human awacs és egyébb dolgok

OF multiserver keresö
és egy video
Gundark
Ezt hol látod?

a videón a levegõbe vana reptér. vagy csak az én szemem rossz<#confused>

L Viper
Na ezt kipróbáljuk <#lookaround>
Molnibalage
Ja, a kötelékezés segítéséhez eszembe jutott valami. Nyissuk ki a refueling door-t, mert akkor csökken a vezérlés érzékenysége.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Épp errõl beszélek, hogy NEM! Iszonytosan félrevezetõ szerintem amiket irkál.

Bár ott lennék... Majd szeptembertõl ZMNE.

Ez egy szép álom de elötte még van egy suli amit el kell végezni meg a reporvosi sem tõlem fog függeni...
Bucser
Most a fõsulin vagy? Mikor mész Kanadába?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Kötelék:
L Viper
Ezt akartam a dupla helyett 😊
L Viper
Multi képek:

Start :

Zárkózz! :

A szentatya vigyáz ránk :

Isteni gondviselés :

Nem akarom védeni az indexet mert nem! De Balázs azt ugye te sem szeretnéd komolyan mondani hogy az egyszerû faszparasztnak aki még repülõt sem látott majd egy -45 oldalas fejtegetés informatívabb mint ez a kis iromány? A lényeg benne van ha olyan fomában is mint amilyen benne van és ez a lényeg!

Nem mindenkit érdekelnek a technikai részletek sõt van aki az egész ügyet pont leszarja...

(Engem sem érdekel egy percig sem hogy ki miért mit vett csak repülhessek majd...) <#rolleyes>
L Viper
Rakom mindjárt a képeket !
L Viper
Na itthon vagyok, most olvasgatom a fórumot.
Sajna holnap korán kell kelnem, ma nem tudok multizni.
Molnibalage

Molnibalage
Ma ki ér rá multizni?

Molnibalage
Nem tudom ki ez az ipse aki írta a cikket, de jól pofánvágnám legszívesebben, mert már meging hülyeségeket írkál a sajtó. Elhülyüli az egészet, a technikai részében alig van valami ami pontos vagy jó. Röhej. Így NEM lehet jól tájékozóni. Legalább egy 4-5 oldalas fejtegetés kellett volna és nem egy ilyen szar. Ilyet én is összedobok 20 perc alatt.

Gundark
Figyelem kedves Mercédeszes barátaim 😊 Tanulság van itten 😊

Miért nem lett mercédeszünk 😊

Gundark
Ez tényleg jó. A zene is 😊 Még egy kis gyakorlás és igazi zárt kötelékben és szemberepülésekben fogjuk borzolni a nyugati srácok idegeit 😊 Hátha rájönnek hogy a lándzsadobáláson kivül jók vagyunk másra is 😛

Gundark
Te képeket igértél bûnbocsánat fejében... <#buck> Vagy netán olcsón jutottál tüzifához? <#vigyor2>

Molnibalage

Molnibalage
Most rakom össze totál vágatlanul az összes jól sikerült felvételt, de 0 editálással, csak a nyers anyagot úgy ahogy van. Lássuk majd mit szólnak a nyugati skacok.

Molnibalage

L Viper
Jó kis snittek! Az AK-s fószer nagyon vagány, mint álló kamera. <#hehe>

Kár, hogy a zoomolt képeknél annyira "reszket" a kamera.
L Viper
Jó volt tényleg én is kösz mindenkinek <#eljen>
Molnibalage

Molnibalage
NAGYON ott voltnuk a szeren skacok! Ezer köszönet. Ja és rémlik valakinek a Végsõ Visszaszámlásából a zene amikor a Zero-kal fogócskáznak? Na arra rohadt jót fogok összevágni.

Gundark
Uraim kiváló móka volt ma! Köszönöm 😊

Molnibalage
Megyek, totál tintás vagyok, az egy sörbõl három lett. 😊

ne má! most én pedig ráérek. valaki jöjjön föl skypra

repvez
nagyon ugy tünik hogy az én multimnak a vihar vet véget, nálunk már eléggé jön a szele és az áram is ingadozik.
Molnibalage
Utál a fene, velem is fordult már elõ ilyen. Nyáron több esély lesz multira, mert akkor nincs suli ,könnyebb lesz elõre tervezni.

Ma sikerült egy vizsgám. 😊 Már csak 1 van hátra idén...

Supersix
Nah skacok az van hogy tudom most utáltok de ma nem tudok részt venni ebben a mókában mert közbe jött vm de gondolom nem én vagyok az elsõ akinek ilyen baja gondja van SORRY!!!Remélem lesz legközelebb és én is itt leszek de ezek után nem igérhetek semmit tényleg sajna!

legyen ts. ezek szerint akkor mindenkinek be van álítva ugye. én már most fönvagyok skypon.

L Viper
Én fent leszek Skype-on és majd ott egyeztethetjük a TS-t !

9 körül megpróbálok ott lenni, de kicsit késni fogok lehet, mert 8 után érek haza.

Supersix
9 körül jövök holnap én ts-re szavazok!

Molnibalage
9 fele elkezdhetünk gyûlni. Skype-on vagy TS-en lesz a gyülekezõ?

L Viper
Uraim, holnap hány órakor kezdjük a multit ?

Gundark, mi ketten összeállunk egy jó kis F15 kötelékre megint <#vigyor1><#idiota><#eplus2><#nyes><#hehe>
Gundark
Megvan.

na ha ez megvan kkor majd utána mondom a többit

igen menj be a connection-be itt a connekt. jobb klikk bárhova a bal oldali ablakban:add server.label:szerver név.server adress szerver ip-je(pl amit adtam lentebb).bejelölöd anonymus. beírsz 1 nevt és connect.
remélem érthetõen írtam le.
ha nem akkor majd holnap panaszkodhatsz skypon ha fönt leszel

Gundark
A ts-en kell még valamit nyomkodni ha felinstalláltam? Valamit át ki vagy beállitani.

repvez
gyanitom azért nem tudja megnézni mert valaki lementette youtubrol és azt töltötte le ami meg .flv kiterjesztésü amihez FLVPlayer kell
L Viper
Lehet még nem volt ideje megnézni, csak most ?

Elég jó a fogadtatása a videókollekciós topicodnak is <#eljen>
Molnibalage
Láttam. A nagy kérdés, hogy miért csak most jelentkezett az, hogy nem tudja megnézni? Mert a rapidos link már nem él, valaki elküldte neki vagy fel van téve valahova amit én nem ismerek.

Molnibalage
Majd felteszem a legutolsó verziót, bár asszem nem változott semmi a múltkori óta, a SU-7-rõl szedtem le az AA-8-at és az õ RWR-vel kísérletezgettem. Ennyi. Az esti repülés elõtt még megcsinálom kötelékezéshez szükséges steerpointos TE-t.

L Viper
Falconpápa ! A mozidról van megnyitott fórum a Frugal's -on :

The Movie from 'molnibalage': Moments from FreeFalcon 4. No picture in MS MediaPlayer

Kattincsá ide má 😊
L Viper
Balage a pénteki multihoz van valami új mod ilyesmi ?

Ha van akkor addig le kéne szedni mindenkinek, hogy ne akkor tökörésszünk vele.