Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Most húzok aludni <#vigyor1>
L Viper
Install Falcon 4.0 ( nem muszály a full, elég a közepes ! )
Install RedViper1
Install 1.0.03c utána az 1.0.0.4 -es patch

A config editort ne piszkáld, majd abban segítünk.
Tallózd ki a RedViper exet benne, ha nem az lenne és játszható is.
eLGi84
A path felrakásában majd valaki segíthetne ma este.
Elõre is köszi szépen.
Gundark
Most én leszek a gonosz 😊 : A "való világban" miért nem ilyen segítõkészek az emberek...

Mert rossz emberekkel kezdesz 😛

Falcon vs Lock-on : Anno az lett igérve a lokkonra hogy A szimulátor lesz. MINDENBEN. Ehhez képest kaptunk egy fizikát, nulla avionikával. De cserébe a hívek (hö, hitetlenek😊 meggyõzték magukat arról hogy az minden és más nem is kell. Engem majdnem megköveztek akkor mikor kijött és megkérdeztem halkan hogy az F-15ösben miért nincs TWS mód. A falka kórusban vonyitotta hogy NEM KELL néhányan már odáig merészkedtek hogy ha van is benne (az igaziban) akkor sem használják, mert minek, de a legfanatikusabbak közölték hogy --nincs az igaziban sem. Aztán az egyik pecs nagy hire volt hogy lesz benne 😊 Ilyen hozzáállással nem tudsz vitatkozni 😊 Sorolhatnám még a példákat kezdve attól hogy a 16os szar, mert izé, és nem tud orsózni és hasonló (ja csak 300 fok az orsózó szögsebessége 😊 Elegánsan figyelmenkivül hagyva a tényt hogy a Fighting Falcon a könnyû légifölény vadászgép tender nyertese volt, szal azért akad benne ez s az 😛

Balázs : hogy hogyan és mi alapján számolja a sérüléseket.

L Viper
Itt vannak szép dolgok a RedViperhez : Fák textúrák egyebek

Csak még nem volt idõm kipróbálni.
eLGi84
Az RV-hez skinek vannak?
És ha vannak honnét lehet letölteni?
L Viper
Ismerõs szitu.
Az a furcsa, hogy a Falconosok nagy része szereti a Lock Ont is, de elég sok Lock On-os viszont gyalázza a Falcont, tisztelet a kivételnek.
eLGi84
Bõvül a nyáj 😊
Molnibalage
Látom a pápa hívei terjesztik az igaz hitet. Helyes. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

eLGi84
Hát itt a koliban a "hivatásunkból"(nem pilóta jelültek vagyunk) adódóan elég sokan foglalkozunk rep szimulátorral és elég keményen ki kell állnom a FALCON mellett a Lock on-nal szemben.
L Viper
Nekünk is fontos, hogy a Falcon tábor gyarapodjon, mert multiban az igazi !
eLGi84
A "való világban" miért nem ilyen segítõkészek az emberek...<#conf>
L Viper
Nem kell Torrent, innen le lehet tölteni: RedViper pack - innen

A két patch is kell, telepítés után az 1.0.0.3c elõbb, majd az 1.0.0.4 es és ennyi.
eLGi84
Redvipert honnét tudom letölteni?
Elõre mondom, hogy nem tudok torrentezni, mert le van tiltva.( kollégiumban vok)
L Viper
Elvileg az AF-re is telepíthetõ az RV, de az alap Falconra ajánlott.
A szimulációja is sokkal jobb, csak még ennyit tennék hozzá.
eLGi84
L Viper
A lehetõ legjobb helyre jöttél !
Rendszeresen Falconozunk néhányan.
A Falcon 4.0-ra telepíthetõ RedViper1 -el repkedünk.
Az AF nem a legszebb Falcon verzió, bár stabil.
A RedViper sokkal jobban néz ki minden téren!
eLGi84
Üdv mindenkinek!
Régi Falcon "õrült" vok.
Kb 3hete sikerült megszereznem az f4af-et, és most találtam rá a fórumra, és ennek nagyon örülök.
Egy kérdés: ti melyik verzióval toljátok?
A multizás érdekelne, csak kéne majd egy kis segítség a kapcsolat felvételére.
Elõre is köszi.

eLGi
L Viper
Ejj tesztelnék én is, csakhát a konfigom...1024x768 4:3 "oszt szeva"

Aeyes: Cockpit tester needed
Molnibalage
Mit kérdezzek a sérülésmodellen? Szerintem az még egy jó darabig nem fog változni.

L Viper
Ja, épp ezért írtam a szokásos idõt 😄

Apropó, az "új fiúkat" is szeretettel várjuk mindenképp !

Ja és Repvez kolléga és Netmester ifjú titán is remélem ráér...
Gundark
Na várjál... A szokásos igen profi elõzetessel, vagy megmutatjuk az "új fiúknak" hogy tényleg igen profik vagyunk? <#vigyor2>Apropó mikor kezdünk? Bár szerintem 10elõtt szokás szerint nem jön senki <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

L Viper
A szokásos idõben mehet a móka pénteken <#nevetes1>
Gundark
Én ráérek éppen. Legalábbis most úgy látszik. A sérülésmodellt nem kérdezted Balutól? Vagy azt nem õ csinálta? Már nem emlékszem 😊

Molnibalage
Levélváltás Balu-val:

"A G'lock idejével nem tudtok valamit csinálni? Ami most van bene az röhejes. Több mint 30 másodpercig kell 9G-vel húzni egy gépet, hogy egyáltalán elkezdõdjön. A negatív G-re jó ami van, de a pozitívra....

So, errõl van duma a fejlesztõk között?"

Válasz:

"Persze, ez volt az egyik elsõ probléma amit jelentettek.. javítva lesz..."

Molnibalage
Péntek este multi?

Molnibalage
LP az én szememben egy sunyi kis banda. Utálom mindet.

repvez
Attol még nem hivatalosan összedolgozhatnának azon amit ki sem adtak, és az OF-hez megszünne mindenfajta ujabb kiadás, igy az LP teljesen elvesztené a hivatkozási alapját amit eddig az OF-el szemben tett.
Igy egy játékban lenne benne minden amit a 2 tábor kedvel.
Bucser
Mert az egyikük feloszlott hivatalosan (az OF team) hála az LP nyavajgásának a bíróságokon. A FreeFalcon team pedig nem is adott ki semmit hiszen az jogellenes lenne.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Jol hangzanak a tervek és az hogy hosszu távra terveznek, de csak az nem fér a fejembe, hogy mi akadályozza meg hogy a 2 csapat együtt dolgozzon egy projecten?Mindegyikböl átvenni ami jo és igy gyorsabban haladna a munka is és nem osztaná ketté a falcon tábort.Esetleg beépiteni egy kapcsolot hogy OF szintü hardcore beállitással menjen vagy egy kicsit lightosabbal.Vagy valahogy meggyözni az LP-t, hogy engedje az exe modolást, igy nem kéne megkerülni azt, ezzel is csökkentve a fejlesztési idöt.
mondjuk biztos nem soroltak fel minden fejlesztést,de azért az egyikfö szempont lehetne még amit nem olvastam az a fizikai sérülés és mozgás realistikusabbá tétele.Mert azért valljuk be a ketté tört gép egyhelybe forog efect az eredeti F4.0-es ota nem sokat változott.
L Viper
Remélem az új patchban lesz még pár jó 3D-s kabin, legalább olyan Mirage színvonalú. A nagyon rossz, darabos kabinokat meg a készítõk helyében inkább kivenném, ahogy az OF-ben.
Akkor már jobb a 3D-s F16, mint egy ronda illúzió romboló.
Molnibalage

Molnibalage
Na ebbõl látszik, hogy kezd agyamra menni a hõség és tanulás. Már olvasni sem tudok rendesen...

Bucser
Eléggé rosszul értelmezted amit írt.

"the reason I ask is because 2012 is the year when both Intel and AMD promised to deliver 1THz equivalent processors... yes no mistake, that's 1000GHz! " (ezek az intel+AMD tervek 2012-re).

Majd folytatta, hogy: "Nowadays F4 is bounded by CPU. If you increase bubble too much and you have too many units around... you will still cripple any home used CPU. "

Azaz a bubble settings azért van behozva mivel CPU limitált. azaz az objectekhez tartozó +1 koordináta a bubble-n BELÜL plusz a terrain + modell+lod assignement eszik meg egy csomó CPU erõforrást.

"I believe with such processing power available (itt a legfelül írt 2012-re várható prcikra reflektált), first time we would be able to allow no bubble!!! means all happen in 3D for real... "

Tehát ha az 1 Thz-es CPU-k meglesznek akkor lesz annyi ereje egy asztali gépnek, hogy ne legyen szükség a Bubble-re (azaz az adatok butítására) hanem lehet az egész kampányt 3D-ben számolni.

Reméli, hogy addigra Dx9-10 lesz a grafika is. De nem arról beszél, hogy a Dx9 miatt nem lesz bubble...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Újabb érdekes bejegyzés i_hawk-tól ugyanitt. Ha átkerül DX9 alá minden és még gyorsabb CPU lesz, akkor NEM lesz bubble! MINDEN MINDIG 3D-ben fog történni repülés közben. Nem lenne rossz.

L Viper
Helyettem szóltál <#eljen>
Akkorra már nagykorú lesz a Falcon. Ami jó volt majdnem 10 éve, még jó most is. Legalábbis nagyon sokunknak ( Külföldön is ! )
Molnibalage

L Viper
Akkor hajrá ! Én is szeretem a jó videókat.
Molnibalage
Tök jópofa, a youtube-on egyre többen jelölnek be úgy, hogy értesítést kapjanak, ha videot töltök fel. Csak nem tetszenek valakinek? 😊

L Viper
Van egy pár szép verzió 😊
Molnibalage

Molnibalage
Hát igen, de ez F-16,szóval kipróbálta amit én még nem. Kéthajtómûves
F-16-ot csinált, mert a füstök a hajtómûvekhez vannak kötve. Ez exe kódolt.

L Viper
Na itt van egy másik linkje a Vatikánosnak : Katt ide !!!

Ebben nem a Balage féle füsteffektet használja ? Dupla füstölõk !
L Viper
Ez érdekes, nem jönnek be a linkek 😞
L Viper
Nik belinkelt 4 videót a másodikban a Vatikánt támadják a gazok, de megfizetnek <#vigyor1>

Nem pörgõs videó, de érdekes.
Molnibalage
Üzenet Balutól:

"Kezdem úgy érezni, hogy akkor jársz a legjobban, ha csinálsz egy komplett kiegészítõt pl: "FF4 Reality Patch" vagy valami hasonló 😄 Írsz hozzá egy 100-oldalas manualt és Saját neved alat release-eled 😄

Csak ne tedd publikussá míg kész nincs... FF politics ftw eh ?! 😄 "

Molnibalage
Z buffer hiba asszem, Koksannál is elõfordult már nekem, igaz még a patchek elõtt. Azóta nem vizsgáltam.

L Viper
Igen az F4 kabintesztrõl. Ha figyeled akkor a kifutó vége a levegõben van.
Molnibalage
Az F-4es videoról van szó?

Az AWACS programmal próbálkoztam, de nem sokra mentem vele. A campaign screen is kiválóan megteszi, ha valaki AWACS-en akar "játszani". Vagy többet is tud ennél a cucc?