Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Gyere el pénteken 😊 Nem kell semmi csak gépágyú 😊

Boconadi
Most repültem egyet az ai-val, úgyhogy háálám jeléül fogadd e két képet !<#smile> Remélem minél hamarabb játszunk együtt, azonban a játék még jórészt tanuló részben van. Lõni és a radart kezelni még egyáltalán nem tudok, de a gép irányítása, mûködtetése, trimelése már talán megyeget :p

L Viper
Az #5791 -es hozzászólásnál van egy jó link.

Ha lemégy az #5786-os hozzászólásig és elolvasol mindent pont nemrég írtunk egy másik srácnak, mit és hogyan kell csinálni. Szerintem ez is segít.
Boconadi
Na végigolvastam a FAQ-t, meg 22 oldalt (többre már nem volt ma erõm), ezért merem megkérdezni, hogy honnan tudom letölteni a RedViper-t. Torrentet nem akarok, mert nekem sajnos fizetnem kéne érte a hülye netem miatt... Ha jól olvastam ingyenes, találtam is egy linket nem tudom hányadik oldalon, de sajnos nem mûködött a link. (Ha jól emlékszem ezen az agria-s honlapon volt, de mivel a faq sem volt jo, az sem)
Boconadi
nekem csak Allied Force van <#smile>
Molnibalage
Nem csak nekem van 80-as évek mániám..

Balu-tól a sérülésmodellezésre:

"Attól függ mit értesz sérülésmodell alatt.. a 3d megjelenítést, vagy a kódot ami a rendszerek sérülését számolja ? Vagy a HitBox-ra, magára a metódusra gondolsz ami alapján a sérülést érzékeli?

A kód kivételével ami az F-16-os rendszereinek sérülését modellezi, minden más nagyon gyerekcipõben já sajnos. Minden objektumot körülvesz egy láthatatlan doboz, ez a hitbox, ez figyeli hogy eltalál-e valami.. ezért van hogy pl hiába lövöd a szárnyak végét egy Ai- gépnél, az észre se veszi.. kompromisszum kell, vagy az egész benne van a box-ban, de akkor egy csomó terület ahol nincs is gép, mégis sérül, vagy egyes részei kilógnak... nehéz eset...

Vizuális szinten van lehetõség "damaged" lod létrehozásához, ezek alapban benne is voltak, de jelenleg az RV-ben ezek még nincsenek átkonvertálva, de ezen a téren is lesz változás, ha nem is mostanában."

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
<#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Na akkor imádatunk tárgya ! Gyûljön a nyáj, nehogy máglyára jussunk:

Gundark
Mikor ki. Akinek a legnagyobb éppen az uploadja. Az ip-t majd akkor mert ott csináljuk meg a szervert. Ha Repvez jön (és nem a vihar 😊 akkor szerintem õ lesz. De majd az összeülõ zsinat eldönti 😛

eLGi84
Ip címet, lehetne kérni majd, vagy azt csak skype-n adjátok majd meg?
Általában ki a szerver?
L Viper
Nem ez ami a Lead Pursuit oldalán van (1.0.12) csak a Falcon4 Allied Force-ra telepíthetõ.

Az alap Falcon4.0-ra a RedViper-t kell telepíteni, ezzel szoktunk multizni, mert ebben sokkal több újítás van mint az AF-ben.
Boconadi
ezt az 1.0.12-es patch-et telepithetem az alap falconra is?
L Viper
Hivatalos oldal az AF-hez

1.0.12 a legújabb patch AF-hez, bár itt inkább az alap Falcon4-re a RedVipert használjuk !
Boconadi
Melyik a legújabb Patch a Falcon 4.0 Allied Force-hoz, és honnan tudnám letölteni azt? Googleból letöltöttem vmi 1.12-es patch-t, nem tudom mit kezdjek vele, netán ha van annál frissebb is akkor inkább az kéne.
L Viper
<#nyes> Naon hüjje vagy mán megint <#hehe>

Na szóval, valóban maradjunk pénteken a Skype-nál, ha fent van mindenki akkor csinálom a konferenciát.
Molnibalage
Nekem bejön.... Mi a kérdés?

L Viper
Ha HiTilest telepítettél, utána el kell indítanod a : Falcon4\Utilities\-ben a TerrainTexCompress.exe-t és válassz évszakot.

A nyár és a tavasz nagyon jó.
Boconadi
Fene egye meg, nem jo a F.A.Q.
Gundark
Valóban skypen szoktunk gyülekezni mellõzve minden más huzavonát a multi elõtt. ... Vagy az mostantól lesz? <#buck>

eLGi84 : Máj ném iz Gundark-1-1 a szkájpon. De szerintem a Szentatya kommunikációs vezetõjét L_Viper Fõesperest (elnézést mi itt az inkviziciónál nem vagyunk tisztában a rangokkal, mert mink itt csak gyõzköggyük a embereket😊 méltóságos urat keresd meg (aki mellesleg kiválóan kötelékezik F-15össel) aki körkapcsolást szervez <#worship><#worship><#worship>

L Viper
Jaja, fél 10 nekem is jó. L_Viper vagyok ott is, meglepõ módon <#vigyor1>
Molnibalage
molnibalage83 vagyok Skyepon, mindenki ott szokott gyülekezni. Este fél tíz tíz fele gyûlik a nép imádni vallása tárgyát. 😊

eLGi84
A multizás pénteken mikor fog kezdõdni?
És Skype- n kit tudok elérni, hogy majd segítsen összehozni a kapcsolatot.
Elõre is köszi.
L Viper
Én nem bántom a Lock On-t, mert az elõdje a Flanker 2.5 volt a másik kedvencem. De a jó hadjárat tényleg hiányzik, de az valóban nagyon látszik, hogy újabb a megjelenése.
Viszont mióta az RV kijött alig indítottam el a Lock ON-t.
L Viper
Skype-al szoktunk, de van TS-is, de valhogy az elõbbire álltunk rá.
Molnibalage
Egyszer kifejtehetnétek benne, hogy mi az érdekes benne. Egyedül a nagyon kis sebességeknél fura a dolog és az ottani nagy állásszögeknél. Láttad már a videoimat? Kívülrõl teljesen valóságosnak hat a dolog.

Nekem már ez is nagyon jó. A Lock On-ban meg mire alapozod, hogy sok a kiaknázatlan lehetõség? Asszem még a Lock On fórumon írta valaki, hogy a legtöbb fontos dolog, egy az egyben hiányzik magából a játék motorjából, tehát z EGÉSZET le kéne kódolni. Ez a Falconnál folyamatosan történik, mig a Lock On-nál gyakorlatilag a nagy büdös semmi, pedig én örülnék a legjobban, ha történne valami. Repkedni viszont imádok vele. 😊

A dinamikus hadjárat hiánya, meg aztán tényleg elég durva...

42nd Intruder
Hmmm.... Maradjunk annyiban, hogyha valaki keleti technikával akar repülni akkor annak a Lock On az etalon, ha meg nyugatival akkor meg a Falcon. Ha tovább akarok kukacoskodni akkor mondhatnám, hogy a Ka-50 (techdemo) után akár lehetne bizakodni az avionika fejlesztésében is, de ne teszem, mivel már ez is csúszik majd' 1 évet minimum. De szerintem egyezzünk ki abban, hogy a Falcon jó kis avionikás game, bár a fizika "érdekes" benne, a Lock On meg egy gyönyörû szimulátor, tûrhetõ fizikával és rengeteg kiaknázatlan lehetõséggel, aminek kiaknázásához sajna igencsak idõ kell és nem tudjuk mennyit kel rá várni.

eLGi84
A kapcsolatot min tartjátok egymással?
Skype v. TS
L Viper
Fúú ! Nem lettem volna ott a kocsi körül !
L Viper
Elküldöm neked az általam használt felhõket, meg a tbonepe sky-t is egy zip-ben, instrukciókkal.

Megy az msn-es freemail címedre mindjárt ! <#eljen>
repvez
a 9 10mb-os darabra szétszedett rar-ba van benne.Mindet toltsd le majd tömöritsd ki egybe utánna már telepitheted is fel.
eLGi84
repvez !? amit adtál fiókot, azon melyik a HiTiLes ?
eLGi84
Meggyõztetek, tényleg jobb az RV, mint az AF <#nyes>
repvez
remélem az 5 éves terv végére már ilyen bevetéseket is lehet repülni, amikor megadják hogy ezt az autot kell kilöni meg ebben a házban bujtak meg a rosszfiuk.És igy nézne ki az MFD:
bombázás
eLGi84
a sima f4.0-ra telepítettem
Molnibalage
Ja, próbáltad már éjszaka? A fények "kicsit" máshogy mûködnek, mint AF-ben. Próbáld ki és meglátod. Ja, és kapcsold be kivilágított kabin mellett a nigth vision-t és kapcsod le a világítást.

Molnibalage
És ne felejtse el használni a tbonepe skyfixet. Ott van a \docs\extras\FF4_Tod files-ban. A \terrdata\korea\weather-be kell másolni tod.lst néven a tbonepe file-t.

Molnibalage
Jaaaaa, hát nem AF-re kéne telepíteni. Én már nagyon rég nem repülök AF-fel. Kb. mióta megcsináltam a manualt.

L Viper
Nálam ilyen a RedViper

És sok jó kabin van ellenben az AF-ben csak 16-os kabinok mûködnek
L Viper
Az F16 cockpiteket, ha 1024x768-ban használod, akkor használd az én módszeremet.
Nevezd át a: Falcon4\art\ckptart\-ban az F-16CG és F-16CJ mappákat bármi másra és akkor egyfajta cockpit lesz ugyan, de az nagyon nagyon jó.
Aztán: Hasonlítsd össze pl az A10 modellt ebben és az AF-ben, hát ebben gömbölyûbb.

Ja és HiTiles ehhez is van természetesen. Kis trükkel jó az AF es HiTiles is hozzá, de jobb az eredeti.

Ugye nem az AF-re telepítetted, hanem a régi falcon 4.0-ra.

A felhõkre és égre van javításom, amit használok, szívesen átküldöm, mit és hogyan kell csinálni.

Esetleg nézd meg még a fémfelületeket az f-16 hajtómû végén ebben és AF-ben.

A config editorban a performance settingsben állítsd a tex detail factort be (pipáld ki) , ekkor nagyobb magasságból is szebb a táj.
eLGi84
Az RV-t sima f4-re vagy AF-re telepítetted?
Molnibalage
Ja és a Hitiles használható ebben is.
Pár screen és egy rövid video:

Ez csak egyetlen robbanás, de a videokon láthatsz ennél szebbeket is.

Hát, ha így nézki ki az AF, azt nagyon megnézném.

Molnibalage
Mondtam, AF és AA. Ennyi. A kátékon belül húzz fel mindnet maxra. Ennyi. Ha nálad nem így néz ki a game, akkor a gépeddel van a baj.

eLGi84
oké, oké de akkor kérnék egy kis segítséget, hogy hogyan állítsam be, hogy pl a cockpit is olyan legyen , mint a képeken amit felraktatok?
Molnibalage
AF jobban néz ki, mint RV? Te viccelsz? Nézz vissza februárig, hogy milyen sreeneket raktunk be, vagy nézd meg a videoimat..

Talán kapcsold be az Anti-Aliasing-ot és Anisotorp filteringet. 4x-esre mindkettõ elég jó, de ha erõs a gépet húzd feljebb nyugodtan.

eLGi84
Hát gyerekek, nemtudom...
Felraktam az RV-t, de ha nem segítetek megszépíteni, akkor lehet hogy az f4AF jobban nézn ki, plána a hitilesAF-el.
Molnibalage
Már az 1.02-ben is van TWS mód.

Molnibalage
Hát jó mulatást, bár egymillió fokos hõség van most ott...

pénteki multi nem jó megyek görögbe.jövõhét vasárnap jövök haza

eLGi84
Na szal, a hivatásbólt "" jelek közé tettem.
Katona vok, és , ha meglesz a záróvizsgám légierõs leszek és ebbõl adódóan foglalkozom a repülõkkel, nem vezetni, hanem lelõni fogom a rossz repülõket, ha bántják kicsiny hazánkat.

Röviden ennyi. <#nyes>
repvez
Ha meg szabad kérdeznem milyen koleszba jársz hogy hivatásbol rep szimulátorral foglalkozol?Készited, használod vagy egyéb modon kapcsolodsz a szimulátorokhoz?