Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Jövök.Ma nem tud a vihar eltántoritani a multitol.
L Viper
Na akkor minden oké, leszünk páran... Repvez ???
Molnibalage
Na, ma újraraktam a rendszert, végre megint azt csinálják a hangkártyáim amit én akarok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
igen, közben rájöttem 😄
Bucser
eredeti Falcon 4.0

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Lassan lejön a viper, sajnos nem túl gyors, addig Allied Force-zok.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mert AF van fennt. Tedd fel az RV-t F4 -re és mindjárat jobb lesz.

Gundark
Boconadi :

Hú de furi. És nem 😊 Bár mostanában nem (mióta multizunk a falkonnal) játszottam vele. Már nem köt le úgy mint régen.

Balázs :

Valóban megfeledkeztem errõl a végtelen dolgoról. Akkor királyság 😊

L_Viper

Akkor Te mint fõeszperesz a júeszesz esszesszen (U.S.S. ESSES 😊 teljesitesz szolgálatot? 😊

U.I.
Kiváncsi vagyok picológijailag hogy az "újak" milyen vasat választanak a dogfighthoz 😊)

Boconadi
nektek is ilyen a 'Superhornet'?
Molnibalage
Van unlimited chaff/falre opció, de a szentatya bármit megold, ha a hívek szépen kérik. Áldozat bemutatása felszállás elõtt. 😊

L Viper
Fõesperess jelentkezem !
21:30 -kor körkapcsolás. Ott leszek <#eljen>
Gundark
Megoldjuk Szentatyám mert mi erõsek vagyunk a hitben. 😊 Rájöttem hogy a hátrepcsi szép a kifutó felett de orsózni fogok hátha beleállok a fõdbe 😊 És lejjeb megyek mert igen magasan vótam. De belepiszkálhatnál az agresszorba hogy legyen sok szép flerje, ne kelljen spórolni 😊)

Molnibalage
Én jövök mint állat. Majd kéne ugyanolyan látványos figurákat csinálni, mint a múlkor, mert még kevés a felvétel egy FunFalcon Part II-höz...

látom azér jöttetek volna csak sajnos én nem tudtam menni mert anyám nem engedett.ma meg már megyek görögbe 10 npra. utána 1 hetet itthon leszek, utána megint nem leszek 2 hétig szóval nem nagyon tudok majd multizni. skyp:netmester4400.msn:netmester2006Vhotmail.com. na akkor csá mindenki és jó szórakozást a multikon.Kérek videót a multikról!!!!!!

Gundark
Szegény LG-t jól betettük a hintába 😊 Netmester sem jött el nekem meg közbejött egy dolog. De talán péntek este még eljön 😊

Gundark
[email protected] skypen gundark-1-1.

Netmester merre vagy? 😊

eLGi84
Gundark!
Megtudnád adni vmilyen elérhetõségedet?
Gundark
Este mehetek én is ha gondoljátok. Netmester mikor kezdenénk? nekem a szokásos fél 10 jó lenne.

eLGi84
!!!netmester!!!

Engem érdekelne a ma esti multi, csak valahogy felkéne venni a kapcsolatot egy mással!
Molnibalage
De sajnos nem valami nagyszabásúak, ilyeneket én is összeütök kb. 5-6 perc alatt. 1-2-ben meg a nehézség a béka segge alatt van. F-16CG és CJ-k vs. MIG-23 és MIG-21 ellen? Hát max. egy kezdõnek okozhat gondot.

Mindegy örüljünk, hogy van. Az egyik viszont kifejezetten jónak tûnik, csak az benne a fura, hogy mindkét oldalon van Tu-160-as. Érdekes.

Majd csinálok én is pár TE-t a hétvégén. Lesz pár igazi nagyszabású megint. Egy modern és egy '80-as évek beli is, azon majd tesztelhetitek a modom új verzióját. Egyre jobb lesz, szinte átírtam az egészet ami már eddig is volt. A gond pár olyan aprósággal van, amit nem tudok változtatni még a simdataval sem. Majd rákérdezek a Frugalson.

L Viper
Hát ebbõl lehet szemezgetni.
Molnibalage
A moddolással végre eljutottam a légvédelemhaz is. Hát iszonyatosan túl vannak tápolva a dél-koreai légvédelmisek, mind mennyiségben mind minõségben. Ezen tutira változtatni fogok. Mire készen lesz a modom szinte egy vadi õj játékkal lehet majd játszani. Az egyik Europe helyszínen levõ hadjáratot meg majd fel fogom tupírozni. Persze azt is a modommal kell majd tolni, akkor lesz jó. A '86 körüli állapotokat fogja tüközni, de pár apró változtatással át lehet majd állni a '80-as évek legelejére. Ott annyi lesz a difi, hogy a legmodernebb AIM-9M-bõl nagyon korlátozott lesz a készlet és a többi új fegyver ami a Regaen érában szültett az még nem lesz meg. Alig várom, hogy készen legyen.

Molnibalage

Molnibalage
Holnap lesz, fél tízkor gyülekeznük. ma a netmester szeretne, de ma én sem érek rá, megyek este röplabdázni.

L Viper
Sajnos én csak péntek este érek rá, ma este meló.
eLGi84
Mikor lesz ma a multi? (remélem jól értem)
Akkor egy idõpont és jövök.
ha ma mélg tud jönni valaki multizni akkor gyertek

L Viper
Én is nyüstöltem az X-plane-t egy ideig, tényleg jó szim és nagyon komolyan megcsinálták. A grafika meg egész jó, igaz a városok, házak utcák sablonosak, de ez nem szempont, ha valaki magasan repül és a gép rendszereit tanulja. Ez erre készült.
L Viper
Jahh, nálam még 6-os van, na akkor leszedem.
Boconadi
Majd meglátjuk 😊
Molnibalage
A Fighter Ops egy az egyben a X-Plane fizikai motorját haasználja majd?
A gond az én szememben a szuperszónikus áramlások közelében és a szuperszónikus áramlásnál van. Nekem volt fennt egy X-Plane demo, de csak 5 percig lehetett repülni vele és B-747-sel nem tudtam vizsgálni a szuperszónikus tartományt. Ezt is SZÁMOLJA az X-Plane motorja? Akkor megemelem a kalapomat, mert tényleg nem semmi.

Molnibalage
Quicktime 7.

Bucser
X-plane eredetileg egy szárnyprofilok vizsgálatára létrejött egyetemi kutatás volt. Azonban a kutatást beszûntették és a vezetõ kutató felvásárolta a cuccot és jogokat az egyetemtõl és elkezdte fabrikálni tovább. kisebb teamet épített mellé adott bele repülhetõ repülõt meg használható alap avionikát meg némi terepet és megstzületett az X-plane.

Azóta renegeteg változáson átment azonban. de az alapok ugyanazok. nem a grafikus engine miatt kell alá a vas hanem a fizika miatt. Tudtommal szmol anyagdeformációval határértékek között és levegõáramlésokkal is.

nem beszélve, arról , hogy a villágon az gyetlen olyan szoftver melyet a légügyi hatóság engedélyez civil pilóta képzésben való gyakorlati elemek oktatására.

Attól, hogy csúnya még kurvára sokminden van az Xplaneben ami messze felülmúlja a vetélytársaiûl.

A Modokkal még széppé is tehetõ. Az egyetlen gondja, hogy drága. dehát aki ezzel lekezd repülni általában mással nem igazán fog.

BTW: a Fighterops nem véletlenül fogja a fizikai szimulációt átvenni az X-planebõl. (grafikus motort eldobták, de a fizikai marad ha jól tudom)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Egy jó MP4 lejátszót nem tudsz ajánlani ?
Nem tom megnyitni.
L Viper
<#eplus2>
Molnibalage
Megint? MINDIG! 😊 Kezdezben teremté az Úr a Falcon-t, de mivel elrontá, a Falconpápa javítja!

L Viper
Na már szimdatáznál megint <#vigyor1>
Molnibalage
Tuti?

L Viper
Sose aggódj, hogy még kezdõ vagy benne, pont erre jó a multi.
Egymástól tanulunk a legtöbbet.
Mi nem arról vagyunk híresek, hogy a kezdõket agyaggalambként kezeljük.

Ami kérdésed van multi közben felteszed, elmondjuk estleg felírod egy cetlire. 10x gyorsabban fogsz tanulni, mint önállóan.
Egy idõ után meg észreveszed, hogy minél többet Falconozol, annál rutinosabb leszel, meg függõ is <#hehe>
Csak türelem, mert ez tényleg elég komoly szim <#eljen>
Bucser
"Shzerintem a Lonci is paraméteres görbéket használ az erõk leírásához, nincs olyan progi ma, ami igazán precízen fizikailag real-time-ban tudna VALÓDI erõket számolni"

de van. X-plane😊

Nem lehet kiszámítani, mikor üt be egy villám a szerverszobába 😊

Egy olyan tárhely, ahol van rendes support is 3-4000Ft+áfa/hó, ami elég sok egy hobbi oldalhoz.

A domain ettõl független, az egyszeri 5000Ft.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage

Molnibalage
Hát tennék rá anyagot bõen, manualt, kikézési videokat, ACMI-t. Milyen gyakran üthet be a gebasz a no support esetben? A supportos honlap mennyibe fájna? Ki mennyit hajlandó rászánni egy évben?

Molnibalage
Alatta is ugyanolyan errõforrás igényes. Shzerintem a Lonci is paraméteres görbéket használ az erõk leírásához, nincs olyan progi ma, ami igazán precízen fizikailag real-time-ban tudna VALÓDI erõket számolni. Úgy értem, hogy áramló levegõ sebességét és a szárnyprofil alakját figyelembevéve, fõleg, hogy a játékban 3D-s moddellek repkednek, de a szárnypfrfilok alakja nincs lemodellezeve.

Srácok, volt szó róla, hogy csinálni kellene egy új repszimes oldalt, akár a Falcon köré építve (bár szerintem annál mindenképpen szélesebb kellene hogy legyen).
Én a héten elkezdek vele foglalkozni, mert a BOP alól lassan eltûnik a szerver és menteni kell amit még lehet.

A kérdésem a következõ:

- kikre lehetne számítani, hogy anyaggal tölti az oldalt? (repszim, haditechnika, hír szekciók stb.)

- mennyi pénzt tudnánk erre áldozni? (support nélkül havi 1000Ft-ért is lehet tárhelyet kapni, de ha valami gáz van elveszik minden adat)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Klikkelhetõ lesz a kabin hasonlóan a Falconos megoldáshoz!

Pl ott lesz a TFC MFD amivel realtime lehet ótvonalat tervezni majd bennt a játékban...

AFM = Advanced Flight Modell
A Su-25 el vezették be és kb aról szól hogy minden erõhatást realtime számoltat a processorral az engine!
Ez a Ka-50 -tõl kezdve érvényes lesz a fegyverekre is magánál a helikopternél pedig mind a 6 rotorlapáton külön lesz számolva (persze a sárkányon létrejövõ erõk is beleszámítanak) = a valósághoz lehetõ legközelebb álló repmodell!

Pl MiG-29 -en elképzelésem szerint azért nincs AFM mert a hangsebesség körüli és fölötti tartományokban számolni a fizikai erõket iszonyú erõforrást igényelne. Erre viszont lehetne megoldás hogy egy bizonyos értékig AFM utána pedig a mostani script rendszer. Kérdés menniyre mûködne?
Molnibalage
A manuallal az a baj, hogy ráférne egy alapos ráncfelvarrás, de nekem nincs már meg az eredeti ppt verzió. Pár embernek küldtem DVD-t és azon rajta kell lenni. Nem küldené el darabokban valaki nekem? Azt módosítva csinálnék egy újabbat és összevonnám az elõzõekkel.

Molnibalage
Mi a baj a játék ráidózásával? Igaz, én nem sokat játszottam vele, de az AI böcsületesen hajtotta végre a parancsaimat és gyorsan is. Túl kevés a lehetõség? A Falconban számtalan olyan parancs van amit még én sem adtam ki soha és azt sem tudom mire jók.

A Ka-50 kapcsán pont akartam kérdzeni, hogy sok-sok kapcsoló mozgott, de kilkkelgetésnek nyoma sem volt. Akkor most az klikkelhetõ lesz vagy sem?

Mi az az AFM?

42nd Intruder
Nem lehet letagadni, hogy a Lock On-ra ráférne egy új engine (hej majd a lock on 3.5 😄) A büdös nagy semmit azért én nem mondanám, mert ehezekhez a lehetõségekhez mérve igencsak kitesznek magukrt az oroszok, gondolok itt a "nyomogatós" KA-50-es kabinra (ergo ha lenne rohadtsok idejük minden kabin ilyen lehetne), új pletykák szerint a fegyverek kapnak AFM-t, ide tartozik, hogy videók alapján a lövedékek már igen szépen gurulatot kapnak a földön, KA-50 rotorlapátjait érõ fizikai hatások. Mondjuk emiatt értem azt, hogy sok benne a kiaknázatlan lehetõség, mivel egy-egy ilyen újítás sokáig tart, tehát ha mondjuk minden gép kapna AFM-t akkor az igencsak sokárra lenne kész, sajnos a fejlesztõk le vannak terhelve, de újításokban, ötletekben nincs hiány.
Dinamikus hadjárat hiánya mellett szerintem a rádiózás is egy gyenge pontja a játéknak.
Félreértés ne legyen én csak arra akartam rávilágítani, hogy aki keleti technikával akar repülni annak a Lock On úgyis jobban fog tetszeni, mint annak aki a nyugati technikával küldi.