Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Jó lett a videó. Na ezt is elértük, már felfigyelnek ránk küföldön is <#eljen>
Boconadi
Felvettelek Skype-n, nem tudom láttad-e, csak gõzöm sincs hogyan kell használni <#smile>

Ma lesz valami repülés?
Gundark
Hát hiába Pápa, beba**ott a világhír 😊

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Tehát arról van szó, hogy a füst helyzete alapból a hajtómû koordinátáihoz van rendelve a simdata.zip-ben. Rakétának olyen tulajdonságot megandi nem lehet, hogy szárnyon maradjon és ott füstöljön, de fel lehet veti a fejlesztõknek.

Molnibalage
Káthajtómûves típusokon meg tudom csinálni a pozíció átrakást én is sõt talán még a színezést is. A \terrdata\trail.txt -ben vannak felsorolova, hogy mi mit használ és kb. mibõl állnak össze és a particlesys.ini-ben meg a részletes lebontás elvileg ott kéne átírni a dolgokat, de még nem próbáltam ki. Majd a héten esetleg valamikor.

Boconadi
Vagy nem lehetne létrehozni külön smoke generátor "rakétákat"?
Boconadi
<#eljen>
Gundark
Hihi szines füst és kirakjuk a magyar zászlót 😊

Molnibalage
I_hawk üzent az új video kapcsán, hogy ha BRÁMILYEN füstre lenne szükésgünk, csak szóljak. 😊

Itt.

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Na itt kezdõnek a gondok. TE-bõl nem tudok olyat csinálni, hogy hordozóról lehessen felszállni, csak hadjáratban, de azt is erõsen meg kell buherálni. REpkedés megy közösen, de a felszállás nem.

Más. Renderelés közben megint volt egy pillanatnyi áramszünet és leállt a gépem, kezdhetem elõrõl a renderelést. A tököm teli kezd lenni vele, mart már majd miden másnap van egy áramszünet. A bátyus gépében szaros noname táp van, de az õ gépe nem kapcsol le csak az enyém...(szerintem a vinyóról is a sorozatos áramszünet miatt tûntek el az adataim)

eLGi84
F-8 at repülöm, stipi-stopi.
Mikor lenne?
Ja, és lehetne olyan is, hogy mindenki carrier-rõl szálna fel?
Jó buli lenne( pl. Végsõ visszaszámlálás), Tomcat-ek megvannak hozzá<#heureka>
Boconadi
Nekem nem sikerül 😞 Mindig átmegy rajta...
Molnibalage
Na készen van, mindjárt kezdem a renderelést. A készítõk neve természetesen fel lesz tüntetve. Nekem nem tesztik annyira a cucc mint az elsõ FunFalcon, de ez sem rossz. A legközelebbi két video az már komoly lesz. Az egyik a Band of Brothers zenéjére megy majd.

Gundark
Beza 😊 Királyul ment a tomcatek ellen. Kellemesen vezethetõ és a pontiac gépágyúk kis szokás után remekül muzsikálnak.

Letöröltem a falkont hogy újrateszem. Igen ám de nem olvassa a cdmet 😊 Báz most éppen töltöm torrentõl.

42nd Intruder
Le lehet. Legalábis én többször tettem le mind a Hornetet, mind a Tomcatet.

Molnibalage
Az is, bár talán azt lesz az összes közül a legacélosabb. Iszonyatosan jól repülhetõ a kicsike.

Boconadi
F-5E még szóbajöhet?
Gundark
Jóóó <#buck> Enyim a 19es <#crazya> Az nagyon szép kivülrõl<#hehe>

Scottt Te meg koncentáljál arra hogy elkészülj a falconnal és a következõ multin ott legyél 😊

Scottt
Funfalcon 4 a kettedik rész a világ (nem) elég <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Funfalcon 4 vol 2 is szóba jöhet.
L Viper
Retro party, én benne vagyok 😊

A videó jó lett, sok jó snitt ki fog jönni belõle <#wink>

Molnibalage
Jó lenne egy kis oldtimer dogfight. MIG-21, MIG-19, F-4, F-8. Ráadásul ezek a gépek kívûlrõl szépen néznek ki.

Gundark
Kizárt hogy nem bir 800 csomót az F22es. fõleg hogy pl a 27essel minden gond nélkül elérem. Ugyan azon a magasságon. Egyébként a 21esnek tök jó kabinja van. Igaz alig látok ki 😊 A következõ multinál megpróbálom ezt is meg a 19est is. Feltéve ha mindnki más hasonló korú gépet választ nem nem szivatom magam egy 22es ellen, de még egy 27es ellen sem 😊

Molnibalage
Készülget a Funfalcon 4! Episode II video. 😊
(Vagy Part II legyen?)

Molnibalage
Nem lehet.

Ha a legnagyobb sebességeket akarjátok kipróbálni az 30-40 ezer láb magasságában lehet elérni. MIG-25-tel mentem már 3 Mach felett és az FF3-ban kipróbáltam SR-71-gyel is a száguldozást. Sajnos az FF4-bõl kivették a Feketrigót.

Az F-22 azért áll le (nem csak az), mert torlónyomás sérülése modellezve van, egy adott sebessgét átlépve a gép megsérül és egy idõ után darabokra hullik. Neked azért állt le a hajtómû, mert azt hozta ki sérültnek.

eLGi84
Egy kérdés:
-ha f16-hoz van 2D hátsókabin cockpit, akkor nem lehet 2 ember 1 gépen?
A videó k...@ jó lett szerintem.<#nyes>
Boconadi
Durva<#eljen>

felraktam a Skype-t.
Boconadi
a Superhornettel 813-mat mentem 😄 Menj 10500láb magasra minimum, majd ott adj neki kakaót.

Nem tudom tudjátok-e, hogy az anyahajóra nem lehet leszállni. Legalább is amit találtam alap missziót abban nem lehetett. Szimplán átment az anyahajón, pedig a kampó is lent volt...😊
Gundark
Kipróbáltam a Spiritet 😊 A következõ multin akarom 😊 Nagyon jó, nem megy gyorsan viszont kiválóan irányitható. Jobban tetszik mint a B1es lancer. Igaz azzal 973 csomós sebességet értem el 😊 Felteszem újból a falcont hátha lesz mûködõ 22esem. Mert az igen tetszik és nem hagynám ki. Nyomtam egy egy kört a 21essel meg 19essel is. Jól ment mind a kettõ. Ja meg hátha lesz mûködõ Eurofighterem is. Mert az csak simán kiakad.

Gundark
Jó lett a video. Kár hogy csak a feléig vagyok rajta 😞 Hallod é Pápa! 😊 Legközelebb mikor 52essel mész én meg B2essel 😊

Gundark
Próbáljátok már ki hogy tudtok e a raptorral 800 fölé menni. Nekem akkor szétdurran valami a hajtómûvek leállnak és a hidraulika is elszáll.

Molnibalage

Molnibalage
Na mégse kell darabolni, összetömörítve már csak 56 MB.

Molnibalage
Majd nézd meg mozgás közben.. 😊

Molnibalage
Na megvannak a mai videok is. 136MB-os lett szóval két darabban mennek fel majd a rapidra, de megpróbálok más tárhely után nézni.

Boconadi
omg😄
L Viper
Mai multi: A Falconpápa a Papamobillal 😄

Gundark
Most komolyan ez a gond? Hát... Gratulálok.

Boconadi
Skytól függetlenül tudtok adni vmi elérhetõséget?
Molnibalage
Hát márpedig most csak Skype lesz, mert mi azon szoktuk nyomni. Ehhez szoktunk hozzá. Majd egyszer TS-t is kipróbáljuk, de ahhoz én nem értek.

Boconadi
ahogy akarjátok. Am nekem nincs Skype -om, és nem is fogom felrakni, mert utálom :S. Valami ts esetleg? Vagy hol kapok elérhetõséget?
Gundark
Én ráérek de én is kb éjfélig. TE szerintem legyen máskor mert egy rendes sok idõ 😊) Dog és videorepülés 😊)

Boconadi
fent a Red Viper 1.0.0.4 <#smile>, mikor lesz a játék? <#smile>
Molnibalage
Ha az elsõ a nagydarab, akkor jó a sorrend. A soundpacket nem használok semmilyet.

Boconadi
Hogy telepítsem a red vipert? Elõször a 'redViper1a.exe', majd 1.0.0.3c, aztán 1.0.0.4 majd a soundpack?
Molnibalage
Skacok, valakinek tutira meg kell lennie ppt formátumban a manualomnak, akinek meg van jelezze, mert kéne. Azt írnám át. Egy teljesen újat elkezdeni nincs erõm se idõm.