Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
ami alapból az RV-hez volt. Abban amit mondtál hogy töltsek le, patcheltem 1.0.0.4-re is (vagymenyi)
L Viper
Milyen 2D cockpitet használsz F-18 -hoz ?
L Viper
Ahhoz már a fizetõs aeyes cockpit kell szerintem.
Boconadi
mai móka:

és a misszió után kiérdemelt pihenõ <#smile> Csak sajnos eleredt az esõ...

Egyre sajnos még nem jöttem rá, hogy hogyan tudok ramp-ról indulni F-18-cal. Sehol sem találom az indito gombot. Mellesleg ha felkapcsolom azt a start kapcsolót, nem pörög fel 20-as rpm-re, mint az f-16-nál. :S
Boconadi
Rakhatnál a mig29-hez is kormolást <#smile> (vagy van nekije?)
L Viper
Meggyõzõ fotó.
Máris írhatsz i_hawknak !
A következõ patchbe be kellene rakni. <#pardon1>
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ennél SOKKAL jobban füstöltek a régi verziók, majd rakok be képet az eredetirõl is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nem tudom az életben füstöl -e ennyire, de baromi jól néz ki.
L Viper
Csak az F22 roszz, a többi tökéletes.
Molnibalage
Módosított B-52 füstölés.

Boconadi
nagyon szép <#eljen> 😞
eLGi84
Oké, akkor törlöm õket! <#violent><#gun><#falbav>
L Viper
Ezek tényleg óriási videók és elképesztõ "betegek" <#idiota>
L Viper
eLGi, átküldtem neked is a Free kabinokat, de az F-22 kiakasztja, azt ne használd !
eLGi84
Bucser a bill és john kaladjai 3. részhez, a 12 perceshez nincs magyar felírat az oldalon, te tudsz hozzá valahonnan?
Megköszönném.
L Viper
Köszi, megkaptam <#eljen>
Gundark
Nagy gépet akarnak? 😊 Báááz legközelebb C5öst viszel. Vagy inkább a Mriját 😊 Pénteken gyûlünk? Nem felejteni el : Enyim lenni MiG 19 és Typhoon 😊 Ha meg nagyot megyünk akkor stipi stopi B2 😊

Molnibalage

Molnibalage
Szép fotók.

Viper, küldöm az F-22-es fileokat.

L Viper
Elég durva videó, meg az FSX gépigénye is : Hornet-F117-stb
L Viper
Való igaz, egy bizonyos Galileo Galilei is kóstolgatta õket, aztán mégis meggondolta magát !
Gundark
Van egy javaslatom : Ne tedd próbára az inkviziciót. Az Inkvizicióval lehet viccelni mert érti a humort. Utoljára nagyot egy Giordano Bruno viccén nevettünk.

L Viper
Oké, jó úgy is, csak ne felejtsd el.

Ha addig valaki átküldi, majd írok, hogy ne fáradjon kedves sekrestyés barátom <#vigyor1>
Gundark
Én most nem tom mert a melóban vagyok otthon meg nincs xp 😊 De ha holnap jó akkor megcsinálom.

L Viper
Átküldené valaki az e-mailemre az F-22A mappában lévõ asszem 3 db eredeti fájlt ?
L Viper
Vazzeg, az F22 cockpittel nem jó, úgyhogy azzal csak csínján, de a többit teszteltem az elõbb a módosított simdatával is mennek jól.
Érdekes, mert eddig jó volt az F22 -esé is 😞
L Viper
Amiket küldtem, azok Free cockpitek és teljesen kompatibilisek a multiknál, nekem mindig fent is vannak.
Nem zavarja õket a Balage féle simdata sem, ha elõtte, ha utána rakod is tökmindegy, szóval ezekkel nem fagy ki.
eLGi84
Köszi Bucser, már töltöm is.
Gundark
Most sem mennék vele semmire 😊 Ha a virusosról csináltam vola cseszhetném. 😊 Most olyat teszek fel amiben benne van már az sp2. Csak sikerül 😊)

Cép hosszú füszt ... 😊 Pláne hogy nekem a két hajtómûbõl jön 😊) Ja még annyi hogy most akkor megy az aeyeses kokpitokkal a multi vagy nem? Csak a 2dt akarom a tájfunhoz. (Fõesperes megkaptam a titkos levelet köszönöm, alkalmazom a következõ RVnél 😊 No meg leszedtem olyan Dr.Stop-os kokpitokat (amik nagyon kóólok egyébként) amik jók az RVhez állitólag. Azokat felteszem, legfeljebb anyázok a multinál. Ja meg beállitom a képmentészt a x52re, mert neke a kalvim az egy lézerdeszktop 6000res és a printszkrin egyben módváltó is és mire módot váltok elszáll a pillanat 😊) (a föstölõt már rátettem egy közeli gombra hogy a Szentatya parancsára azonnal tüzel...ööö füstölni tudjak 😊)

Molnibalage
Nekem a rendszer újrarakása 3,5 órás örömteli folyamat, de megéri, hogy rendesen menjen minden. A füst meghosszabítása i_hawk szerint könnyû, meg is kérdezem, hogy hogyan lehet.

L Viper
Miért nem használod a Ghost nevû 1000 éves progit?
Mindent lementesz vele és 5 perc egy teljes visszaállítás, mindennel együtt, amit használsz.
Boconadi
valahogyan biztosan át lehet skinelni õket. Én szívesen meg is csinálnám, csak az a gond, hogy álltalában a skinek .dds formátumban vannak, de itt egy olyat sem találtam. Sem BMP-t esetleg, pedig végignéztem az összes mappát.
Gundark
No este felteszem újra a zikszpét 😊 Egyszer sikerült hibás lemezt kiválasztani, másodszorra virkós volt, amit akkor még nem ismertek fel de a nod32 azonnal elkezdett siránkozni most 😊 a harmadik jó lett, de elcsesztem az sp2 felrakását, mert elfelejtettem kikapcsolni egy csomó mindent és beleizgult 😊 Szal most jó lesz. Mondjuk mindez nem volt nagy idõ, mert egy ikszpé feltelepités jó 10 perc. De a stressz 😊) Na meg a többi szar installálása...Ez bizonyára a büntetésem amiért Il2vel játszottam...

A hornet tök jól néz ki, mármint ahhoz képest 😊Még annyival tetézném a bûnömet hogy megjegyezném, a luftwaffe (itt is azzal vagyok hö 😊)) Tájfunnak nem túl világos a festése? Mert asszem lufisat még nem láttam de pl a RAFnak igazi "légifölény" szürke szerû. Esteteg nem lehet megoldani hogy a gépek szinesek legyenek, mint egy igazi mûrepülõ csapatnak? Igaz szedett vedett az EFA-tól a Hornetig, de mégiscsak egyben hiszünk 😊

Bucser
Bill és John kalandjainak 3 videoja van. van az elsõ rész az F-15-ösökkel van egy összevágott trailer augyanebbõl más szöveggel aztán van a második rész A-10-esekkel.

Mindenestre a szöveg oltári szóval csakis felirattal érdemes nézni😊

innen letölthetõ nagyfelbontású változatban+ a feliratok is mindegyik részhez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

eLGi84
Igaz nem Falcon, de egyszer megéri megnézni!( Lock-on)
http://www.youtube.com/watch?v=4elJT8y1F_M
Bucser
Próbáld ki a hypersnap DX-et. talán azzal mûködhet.. tudtommal azzal szoktak desktopról is filmeket csinálni tutorialokhoz egyebekhez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Az ACMI. Azt nem tudod semmilyen formában kiexportálni és azt a mikor visszanézed nem tudod Fraps-szel felvenni, mert a fõmenüben és a többi almeüjében nem mûködik.

Camtasia-val próbáltam, mert az bármikor tud rögjteni, 3-4 FPS-t prudukált az én gépemen. Halott ügy.

Boconadi
De ha jól láttam van ilyen gomb, amivel fel veheted a cuccokat, majd a menübõl betöltheted. Vagy az semmire sem jó? (még nem próbáltam csak láttam hogy lehet, meg néha megnyomtam véletlenül, és felül kiírta hogy recording, majd a missön végén kilépéskor elkezdte mentegetni)

Mai termelés <#smile>:

Hiába próbáltam, mindig átment a hajón, pedig videót is láttam róla a jutyubon.

Jas-39A "gripen"

Eddigi sebesség rekordom F-16D Block 42-vel 😄 (És nem csattantam!)
Bucser
Egyszerû az oka. Mert szar a videorögzítõ felülete. Mikora Falcon készült nem volt ilyen toolra igény így nem is került bele.

Kicseszettül macerás egy jelenetet összevágni. Túlképp realtime kell kamerázni és a felvett rengeteg nyers anyagból kell dolgozni. Nem tudod ugyanazt egyszerre több szögbõl ugyanúgy rögzíteni mint PL IL-2-ben a tracket visszanézve más kamerából szögbõl felvéve.

Boconadi
csak azt nem értem miért nincsennek virtuális légibemutató századok a falconban. pl: Virtual Thunderbirds, Virtual Blue Angels, Virtual Swifts, Virtual Turkish Stars, stb, stb..

Avagy vannak?
Gundark
No feltettem az egész xpt újból mert mindenféle csúf dolog lett belõle (bevallom tettem új hátteret is, egy Carmen Electra képet 😊 Feltettem a verest is, most kiru. Megy a 22es (815 csomóval döngetem el a reptér felett) és végre megy a Typhoon is. Szóval ezentúl ha nem Hagyományörzõ vagy f16 kötelékben megyünk akkor EF typhoon enyimé 😊

L Viper
Helyes 😊

Veres Viperások Forevör <#nyes>
Gundark
Én a B2õt választom 😊 Nincs valakinek hozzá kabinja?

Molnibalage

Boconadi
<#idiota>
Molnibalage
Ki mondta, hogy F-16-tal tervezem? Nem írtam. Mûrepülhetünk B-52-vel is! <#vigyor1>

Gundark
Lehet. De lehet hogy önállóan is ki kellene találni valami eredetit. Mit pl a B52eses dolog, amitõl mások leszünk. ha már veres viperások vagyunk <#eplus2>

Molnibalage

Molnibalage
Ma nem, legközelebb szerintem pénteken. Addigra talán lesz idõm kidolgozni egy rövid repprogramot és valós videoket is mutatnék, hogy mit kéne lemásolnunk.