Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLGi84
F-4G-t vállalom, csak küldjetek hozzá kabint, ha tudtok.
Molnibalage
Pont úgyanúgy kell repülni velem, mint F-16-tal csak kicsit lomhább, de alacsonyan repülve gyorsabb én nem kell spólni a keróval. A jammerje is kicsit fel lett erõsítve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Mivel nem repültem soha aardvark-kal gondolom kicsit ideges lennél ha odamennék és nem találnám el a célpontot 😊 Milyen gépeket akarsz használni? Osszuk el kinek mi jó 😊 Nekem mindegy, jó a sas, de vihetek mást is.

Molnibalage
Akkor leszek én F-111 és lesz te F-15A. Semmi gond. 😊
Viszont akkor ki lesz F-4G?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Én egyáltalán nem ismerem és soha nem is repültem a földimalaccal. Lehet még valamit választani?

Boconadi
<#hehe>

Molnibalage
Természetesen '80-as évek hangulata lenne, mert ott a rakéták füstölnek és látványosak. igazából F-111-es pilótákból van hiány.

Gundark
Szivesen vennék részt a vállalkozásban mint légoltalmi tájfun kötelék 😊 Vagy csak "rendes" hárcedzett nyugati vasak mennek? Ez esetben egy 15öst igényelnék 😊 Már persze ha van igény rám.

repvez
uj Aeyes cockpit widescreen-re:
aeyes f16c
igy már remélem nekem se fogja megnyujtani 😄
Molnibalage
Péntek délután majd megpróbálom felrakni, hogy ha kötelékezünk akkor mit kéne elõadni, bár most már inkább harci bevetéseket kénre repülni, mert az kell az új videomhoz nem örömrepkedés.

Gundark
Azért a 21es sem rossz. Kicsit minimalista kivülrõl, de belül rémisztõ 😊

aki a virágot szereti az rossz ember nem lehet 😊

EZ csak mert szép, L_Viper fõesperes kedvéért 😊

És a tájfun :

Végül ahogy Sztálin elvtárs mondta :Gyorsabban magasabbra erõsebben

eLGi84
Na gyerekek. most végeztem a záróvizsgámmal<#guluszem1> Pénteken jövök én is.
Gundark
No akkor sorban 😊

Máj big masin :

Máj old masin

Gundark
Ja és köszi 😊

Boconadi
www.kepfeltolto.hu

Ide feltöltöd a kívánt képet, majd belinkeled a "kép beszúrása" gombal.
Gundark
Regeltem 😊 De most megyek aludni majd holnap felteszem õket.

Bucser
VIP-nek kell regelned és akkor 200K-ig tölthetsz fel képeket (nem a galériába hanem aképfeltöltés gomb alatt) és akkor be tudod tenni.

vagy elküldöd nekem összenyomom õket 200K alá és én teszem fel õket. nekem tök8😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Öö már volt róla szó de nam találom hogy lehet nagyobb képet berakni ide? Csináltam párat. Oszt hadd teljen a topik 😊

Gundark
Én délután dolgozom. Addig nem érek haza.

Molnibalage
Elvileg nekem is.

L Viper
Várom az elõzetest !

Pénteken ki jön multira ? Gundark már kérdezte lentebb. hogy gyûlünk -e ?
Nekem jó eddig a péntek.
Molnibalage
De bazz olyan extázisban vagyok, hétvégén OLYAN kilppet vágok össze, hogy még én is összcsinálom magam, nemhogy ti. <#vigyor1>
Valszeg nem lesz kész, de részleteket már láthattok.

L Viper
Sajnos ismerem a problémád. Renkívül bosszantó lehet 😞
Molnibalage
Teljesen mindegy, hogy milyen Hititlest rakok fel, nem számított soha sem. Az FF3 alatt MINDEN Hitiles ment, most meg egyik sem. Sem az én gépemen sem a bátáymén nem mûküdnek még az ALAP textúrák sem rendesen. Nézd a Fly videomat, a Hitiles a "végtelenségig" szép. Nézd meg a az általam berakott screeneket február környékén és látszik a didi. MINDENT próábltam már, de SEMMI sem segít, egyszerûen nem tetszik neki vagy a videokarim vagy a vasamben levõ cuccok kombinációa.

Már kb. 3-szor raktam újra az XP-t mióta kinnt van az FF4 szóval az nem segítene semmin. Épp a hétvégén raktam újra...

Bucser
egy windows reinstall nem ártana. (ugye nem az AF-es HiTiles-t teszed fel? hanem a 4.0-hoz valót?)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Majd felrakhatom a Hitilest, de nem fog tetszeni amit láttok attól tartok.

L Viper
Rohadt jó ez az osztott képernyõ ! <#eljen>

Azért kár, hogy csak ezekkel a tájtextúrákkal tudsz videót csinálni.
Molnibalage
Gyakorlatilag új fejezet kezdõik így videokészíésben, persze nem hal ki a játék közbeni felvétel, de most már TELJES értékû hari bevetéseim igen izmos mozzanatai bárhonnan visszanézhetõek. Az új klippem mellett lehet, hogy a régiek gyenge tréfának tûnnek majd. A nagy kérdés az, hogy eláruljam a titkot másnak? Szerintem önzõ dolog lenne, ha nem tenném... A szimesek, különösen a Falcononsok tartsanak össze.

lassan már tényleg rá kellene szánnom magam egy kis multira, mert a videókat néve egyre jobban hiányzik a botkormány... 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Akkor felrakom mindkettõt a gmailes címre, de akkor azért van, mert már töltöttél a rapidról és ha nem premiumos vagy, akkor várni kell. Ez van.

L Viper
Nagyon "hüjje" <#vigyor1>
Boconadi
Én nem tudtam letölteni sem a felsõt, sem az alsót. Kiírja hogy várjak még 78 percet... Na hát mondom anyád.
Molnibalage
Hát annyira közel sem repülünk még jól és lehet, hogy te nagyon ráérész, de mi sajnos jó, ha heti egyszer...

Na de most kapaszklodjatok meg, itt egy komolyabb demo, hogy mit lehet összehozni! Aki még nem töltötte le a lenti linket az ikább ezt töltse le, de ha nagyon sürgõs akkor felrakom most a gmailes címre is.

Hát akkor kapaszkodjatok! 😊

Boconadi
Zsír. Létrehozunk egy mûrepülõ századot? <#vigyor1>
repvez
Egy csöppet se lett hirtelen 200 a vérnyomásom mikor 1 orán keresztul leforditottam 10 oldalt az OF manualjabol a catride programozás részét és az a K...tt MSWord nem a mentésnél szállt el.<#boxer><#falbav>
egyébként ha benne lenne a társaság akkor nekiállhatnánk a manualt leforditani.
Viszonlag gyosan haladni vele.2 progi kell hozzá:
Adobe acrobat professional, meg aza k... Word.
És a forditást http://www.webforditas.hu/ ezen az oldalon el lehet végezni ,
Ha benne vagytok akkor meg lehetne beszélni hogy ki melyik részét válalja be.
Molnibalage

Molnibalage
Ja és az elsõ csak azért szaggat, mert akkor még nem mertem 20 fps lölé állítani a felvevõt, a második már 25-tel készült és meg sem reccent. Megérte Baluéknak átdolgozni az ACMI-t is.

Molnibalage
Jaja!! Most ez csak egy próba a másdoik felvételen alig látszik valami a Hrnetbõl amire megy a rekatta, mert rosszul pozícionáltam a felvevendõ képtereületet. Ki kell próbálni még, hogy ingame felvétel közben lehet, hogy még a Fraps-et is veri. Most csak két független felvételt mutatok a gyorsaság kedvéért, de majd honlap ha lesz idõm csinálhatok többet is.

Itt a demo.

Na most a nyugati skacok majd maguk alá piszkíthanak, mert a leglátávnosabb jeleneteket több szemszögbõl is meg tudom majd mutatni, sõt egyszerre két ablakban is, mert rájöttem hogyan ábrázolhatok egyszerre több dolgot a Vegasban. Ehaj.<#vigyor1>

Bucser
ACMI-bõl is tudsz így rögzíteni?

Molnibalage
Felirat van a bal felsõ sarokban (Vegasben kizzomolom azt jólvan) és idõlimit, de majd crackelem, de MOST kapaszkodjatok meg, 640x480-ben LAZÁN rögzít 25FPS értékkel a cucc, úgy hogy még Azureus is futott a háttérben! Mindjárat fel is rakok egy bemutató videot, 3--szor ugyanaz az esemény. Uraim, MOST aztán lehet élevezkedni...

Bucser
Fizetés nélkülit ugyanis a trial csak 30 napig él ha jól láttam.

Molnibalage
Okosan mûködõ? Ezalatt mit értesz?

Bucser
bocsesz hülye voltam😞

hyperCam ugyanaz a progicsalád😊 De ebbõl keresned kell okosan mûködõt😊

Molnibalage
Hát az istennek se jövök rá, hogy ezzel hogyan lehete videot menteni, csak képet tudok. Any help?

Molnibalage
Még tengap írtam. Az õ útmatatása alapján megpróbáltam változtatni a füsteffeketeken, de nem történt semmi... 😞

Boconadi
de nem is taxi, és nem is take off <#smile>
Bucser
Az nem ramp start.

Boconadi
így már értem. Volt olyan is, hogy a ramp startnál a hajtómû már be volt indítva.
repvez
Meg az 1.04-es patch-töl nem müködnek a 2 hajtomüves rampstartok ez egy ismert probléma a kov. patch javitja majd.

És ha majd retro multi lesz akkor én lehet hogy a mig23-assal leszek ha lehet egyáltalán.
Bucser
A 2 hajtómûves típusokhoz kell az engine cranbk és a hajtómûválasztás beállítása.

Sajnos A köv patchig az engine crank nem mûködik így sem az F-14-el sem az F-18-al nem lehet rampról startolni (ha jól tudom F-15-el sem)