Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Én mindig is erre gondoltam, volt is ilyen TE csak elveszett, de talán még megtalálom valahol a rapidos linkjét. Majdmegint csinálok néhányat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Még annyi észrevételem lenne Õszentsége , hogy nem lenne jobb ha olyan (egyébként kiváló) TE-ket csinálnál amiben mindenki egy rajt visz? Mert szorosan már csak messzerekkel kötelékeznek, ha meg közel vagyunk akkor még laggol is 😊 Gondolok itt arra hogy egy röptérrõl indulnánk Pl Te lennél a SEAD, L_Viper (kiváló crusader ((keresztes lovag)) pilóta 😊 még a név is illik a környezetünkbe 😛 ) vinne mondjuk egy bombázó köteléket Repvez vinné az elfogókat stb, persze olyan gépekkel amiket akarnak. Igy idõzithetnénk a "rendes támadást" hasonlóképpen mint a való életben.Persze ez csak egy ötlet.

Gundark
A Pápamobil nyomában episode 2

A nagy menekülés a modern mobil elõl <#buck>

Jegyezném meg Balázs, ha beszélsz Baluval, akkor megemlithetnéd neki ezt. Vagy a többi erõgép is pusztuljon el 800 felett alacsonyan vagy a22 ne 😊 Nézegettem valóban van korlátozás 800 csomóra alacsonyan a raptorra szerkezeti okok miatt, de ugyan ez érvényes az EF-re is. Egyedül a 15ösnek nincs emlitve ez.

Gundark
Nos, akkor jöjjön az én történetem 😊

Hazafelé háttérben a kikötõ füstjével

Lendületben a retro party

Homályos rossz minõségû loch-ness szerû felvétel a Pápamobilról mely lángot vet a 30 gépágyú találata után. Érdemes megfigyelni hogy még igy is fordul a bátor F-8 után.

a Pápamobil nyomában

Molnibalage
A Mavercik oktatóvideo mindjárt kész.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
látom ez a felhõ mindenkinél nagy sztár volt :]
Boconadi
látom ez a felhõ mindenkinél nagy sztár volt :]
Molnibalage
Tõlem is pár secreen, megnézem, hogy ACMI felvételbõl mit hozhatok össze.

L Viper
Már hazafelé:

L Viper
Na keresek valami jó screent én is, mindjárt rakok fel egy párat.
L Viper
Jók a képek, meg jó volt a multi is.
A 2. T.E. nagyon jó volt, jó volt a hangulata.
Boconadi
Mai játék képei <#smile>

L Viper
Egyébként most épp jó kis multi buli van itt 😊 5-en már vagyunk.
L Viper
Köszi a választ. Akkor van meló bõven.
Nem, az FPS ugyanaz.. a nagy változást, mégpedig pozitív irányba az fogja hozni mikor már a földet is az új engine rendereli.. de az még jócskán odébb van..

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Diplomatikus válazs: Ha elkészül 😄

Egyértelmû válasz: Még mi se tudjuk 😄

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Molnibalage
De, csak elfelejtettem belinkelni.

L Viper
L_Viper
Boconadi
mi a skype elérhetõséged? :p
L Viper
Lépek skype-ra, gyertek !
L Viper
Na mostmár tényleg tûkön ülünk ! <#hehe>
Az erõforrás igényt nem fogja nagyon megnövelni ?
repvez
És legalább egy kb idöpontrol lehet tudni hogy mikorra várhatjuk a Patchet?
Jah, még wörkinprogresz 😄

de figyeljétk a magasságot.. bizony alacsonyan készültek a képek... 😛

Ha valaki elsiklott volna felette..
Új HiTiles az FF csapat kezébõl a következõ patchben...
Csak 2x nagyobb a felbontása mint a fizetõs HiTiles-nak 😄 😄

L Viper
Az nagyszerû, addig mindent belövünk úgyis.
Ha a legutóbbi multinál használt biblia a jó, akkor azt átküldöm.

Kedves Pápa nem variálta azóta ?
eLGi84
Hu... ez jó kérdés... Amit a stopworks oldalán a block 52-es van.
Ahhoz hasonlít nagyon.
Gundark
Múltkor ha jól emlékszem Repveznek volt valami izéje hogy akadtunk az aeyessel. Melyik stopworksot használod? Mert az nagyon tetszik 😊 Az aeyeses is jó de az kicsi sötét nekem . Bár kitûnõen olvasható minden mûszer 1280x980 ban.

eLGi84
Nálam, megy az aeyes is a stopworkos is.
Gundark
Addig fogtok megint profiskodni? 😊 megy az aeyes kabinokkal a multi? Elküldhetnéd nekem Pápa a legújabb bibliát, mert amióta újratettem a rendszert nem találom 😊 Csak a mentés van meg az eredetirõl 😛 Ja olyan fél 11 felé érek haza.

Boconadi
nos, az biztosan érdekes lesz 😄
Molnibalage
Csak ACMI-t, de még nem vettem fel abból HyperCam-mal semmit. Sajnos ACMI-ban csak a fegyverek füstje és a flare füstje látszik, de a gép által húzott nem, de ezen egy trükkel lehet, hogy segíthetek. Ha azt a füsteffektet adom be a gépnek ami a flare füsthöz tartozik akkor lehet, hogy már látszani fog.

L Viper
Hát akkor majd csatlakozol, mikor hazaérsz, úgyis akkor a legjobb.<#nyes>
Boconadi
Molni, csináltál videót a tegnapiról, vagy nem?
Molnibalage

Molnibalage
5-kor találkozó a Skypon. Addig rakj fel egy általad válaszott Aeyes cockpitot.

eLGi84
Balage! Ha ráérsz, akár most is lehet próbálgatni dolgokat.
Molnibalage
Igen, gond lehet, de megpróbálhatod. A lényeg, hogy AZUTÁN tedd fel, miután a cuccaimat bemásoltad, akkor elvileg nem lehet gond, fordítva igen. Ha menni fog multiban, akkor lehet, hogy én is rászánom magam a használatukra, de akkor újra meg kéne szereznem, mert nem találom egyetlen DVD-n sem õket és a vinyómról meg elveszett.

Gundark
Én nem érek haza arra az idõre mert délutános vagyok ,szóval azt hiszem én
nem leszek.

L Viper
Ha igen, akkor csak azt a mappát kell átnevezned bármi másra amilyiké fagy, és jó lesz.
eLGi84
Igen igen. Én is jövök.
raktam fel aeyes cockpitokat. Az okozhat gondot Multiban?
L Viper
Ma este a szokásos idõben gyûlik a nyáj, multi végett ?

<#integet2>
Molnibalage
A PMC fórumon egy rakás kabinos topic lett hirtelenjében, de azt még nem néztem meg mire ez a nagy felbuzdulás.

L Viper
Mit akartál csinálni ilyen korai órán ???
Molnibalage
Bassz, ez így nem mûködik, majd déluátn megnézem mik is azok amiket be akartam tenni.

Molnibalage

Molnibalage
A multi legyen inkább 6-kor.

L Viper
Hát az az igazság, hogy az OF tényleg iszonyat gyönyörûen néz, ki de az én gépemen is játszhatatlan a Campaign annyira kicsi az FPS és a közeljövõben nem is lesz nagyobb masinám. Viszont az biztos, hogy többet is ugrik ki és jelez hibákat.
Remélem Balagénak igaza van és a jó dolgokat átveszik az RV új patchéhez.
eLGi84
Igen, igen; maga a pápa tanítja az "új fiukat", aztán meg majd jön a vatikánból a pedofília botrány.<#mf1>
Boconadi
Énizs <#smile>
L Viper
Nagyszerû a pápa, maga tanítja a híveket a hitre, tevékenyen részt vállal a hit terjesztésében <#nyes>