Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Sakacok, nekem az Aeyes F-15 cockpit kifagy mikor jobbra nézek. Vajon miért? Az F-18 mûködik..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Szerintem Pápa, rakosgassunk szép képeket mikor kedvünk szottyan, a betévedõ "idegen" -nek megtetszik , és többé nem eresztjük 😊 Remélem Cimbi látunk a multikon is 😊

Ez gyors volt.Postán eltudod küldeni persze kifizetem.
Molnibalage
Milyen update? Azok OF-hez kiegek meg a reflectiont állítják. Nekem az MFD képernyõk vannak rossz helyen. Az \docs\extras-ban levõ kis progit azt hogyan kellett volna használni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Torrenten próbálkozz, de ha megy, elküldöm postán.
Gyarapodik a nyáj! 😊

Azért nem rossz szerintem. A legjobb 15-ben benne van az összes videom.

Sziasztok!
Segítséget szetnék kérni, nem tudjátok honnan lehet az alap Falcon4-t beszerezni?Az Allied air force megvan (most ismerkedünk) és egybõl függõ lettem de miután láttam a kabin képeket és a sok reülhetõ típust a FF-ban hát.... ez nekem kell.
Boconadi
igen igen erre. Kurva jo! Nem akarok tolakodo lenni, de honnan tudnám letölteni? Nagyon tetszik :$
Gundark
Igy jár aki gyorsan hajt... Ez sebesség túllépésbõl jött. 900 környékén nyekeregni kezdett 😊

L Viper
Netmester: Jó multizást nektek, sajna ma én sem tudok menni, mert nem leszek itthon.
L Viper
A Pápa rontást küldött a jobb oldaladra <#vigyor1>
Bucser
A Jobb beömlõ kicsit kisesett a geometriából....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark

Balázs :Tacan

találós kérdés : Mi a nem megszokott a repülõgépen? 😊

Ilyenekre gondoltál Boconadi? Én a pirosat használom mert szép 😊

Bucser
Aeyes honlapjáról le tudod szedni az update-t hozzá. Az kell neki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Sakacok, valaki régen mûködésre tudta bírni az F-14-es Aeyes 3D cockpitot, hogy az MFD-k a helyükre ugorjanak. Ki volt az? Nem küldené el azt a file-t amit akkor?

eLGi84
Skypon fenn vok, elgi84 néven keress.
oké fönnmarad skypon. a nevem netmester4400-rajta

én vasárnaptól megint nem leszek szóval szeretném addig kijátszani magam ugyhogy gyertzek.

eLGi84
Szia Netmester! Én ráérek ma.
Molnibalage
Igazából semmi, csináltam egy maverick oktatóvideot. Tegnapi hozzászólások között van. Én legközelebb pénteken érek rá repkedni.

csá mindenki.látom mostmár van itt minden.most jöttem haza görögországból ugyhogy nem tudom mi történt eddig csak azt láttam hogy 350.ezért nem fogok visszaolvasni olyan sokat.jó lenne ha ma tudnák valakivel játszni 1-et vagy legalább beszélni hogy mirõl maradtam le meg hasonlók.ja és nálam abba maradt a tanítás én is megyek ha tudom mikor van.

L Viper
Remek ötlet !
Molnibalage
Na akkor esetleg még csinálok egy-kettõ késõbb. Mirõl legyen? Chaff-flare progromok programozása? Tacan használata? Steerpoint programozás?
Override módok bemutása? Sisakcélzó? LGB?

Boconadi
igen!
Molnibalage
És érthetõ? Használ?

L Viper
Ma nem jó, holnap korán kelek...
Gundark
Ma este nem játszunk kicsit? Én már megjöttem a mozibúl 😊

Molnibalage
Sok-sok sikeres küldetés. Bõvebb info az elõlépetésrõl itt.

eLGi84
A Hadjáratokban, mi szükséges ahhoz, hogy elõléptessenek?
Bucser
funkciója kb 0 és a 2D kabinban ugyanúgy látszik flare dobáskor....

Boconadi
csak design szempontjából. Például videófálvételnél. Avagy flare dobáskor elég látványos.
Bucser
miért? (mi értelme?)

Boconadi
3D-ben jobb lenne 😞
Molnibalage
Stopworks kabinban 2D-ben ilyen.

Boconadi
Nincs olyan kamera nézet ami belülrõl a pilótát nézi?

ilyenre gondolok: 1, 2, 3.
Boconadi

Molnibalage
Igen, ezeket ajánlanám én is. Most töltöm a fizetõs Aeyes-eket, de csak az F-14 3.0, F-16AM és és F-16 superpit 1.7 jött le eddig. A régiek 66,7-nél megálltak, mert nincs fennt most elég ember. Jövõ héten most megpróbálom rászánni magam a webkártyára és megveszem az F-15C-t.

L Viper
Én momentán azokat használom, mert még az FF3-as idõkbõl installált gifeket eltettem és mûködik bemásolva.
Szerintem egész jók ezek : F18, A-10, Su27, de sokkal szebbek a fizetõsök terméstetesen, gondolok itt az F15-re és az EF2000-re.
L Viper
Hát szerencsére néhányan szépen életben tartjuk ezt a fórumot, jó volt nagyon a 6 gépes multi tegnap <#nyes>
Boconadi
áá nem fogom letölteni, elõbb egyáltalán meg akarok tanulni repülni, majd utána lehet róla szó <#smile> De azért itt van a gépemen a torrent.
Molnibalage
Ha letöltötted õket szóljál és elmondom, hogy hogyan használhatod õket.

Boconadi
Ezt is <#smile>
Boconadi
köszi! <#eljen><#eljen><#eljen>
Molnibalage
Elõször azt kéne tisztázni, hogy ki mit ért ingyens Aeyes cokpit alatt. Vannak ingyenesen letölthetõk, de azok nem full clickablek. Torrentrõl az új F-15C 3.0-ás kivételével mindegyik letölthetõ.

Van fennt pár ingyenes is, de azok csak 2D-ek, mert azok még az FF3-hoz és elõdeihez készültek, tehát a 3D-s részük nem volt. Az összes 2D-s kabin fennt van egy yahoos amilboxon.

log: koreamod83
psw: korea83

Molnibalage
Okataóvideo.

Hát nem'tom hogy többet megcsináljak -e, kicsit idegesítõ volt, hogy le kell írnom mégegyszer amit már megtettem...

Boconadi
ugy nincs ingyenes aeyes cockpit?
Gundark
<#eljen>

ja és átléptük a 6200 hozzászólást...

Molnibalage
Persze, hogy lesz F-15E is.

Gundark
A Sasok és az eurofighter még szám könyvtárba települtek. Nem is vót gond 😊 Köci a leirást!

repvez
Ha jol tudom akkor az RV már nem szám alapján különbözteti meg a gépeket hanem név alapján igy nézd meg, hogy van -e még egy másik F18-as mappa és abba tedd bele majd nevedózd át igy az aeyes féle mappát fogja használni.
Egyébként itt van az összes aeyes kabin részletes telepitési leirása:
install
Gundark
Kéne egy ki segitség 😊 Felinstalláltam az aeyes f18 c kokpitot, (hogy kipróbáljam és elmondhassam a Fõesperesnek hogy mennyire jó és használja õ is 😊 de ez nem számos könyvtárat csinál hanem egybõl dirr bele az F18c könyvtárba. Azt szeretném kérni a nyájtól hogy valaki megnézné az eredeti RV által használt "cockpits2d" után lévõ számokat és elküldené nekem? Ja a 16_ckpts.datban van. De érdekes hogy igy is megy, de csak 16os müszifallal. Balázs egy szép TEben majd nem lehetne egyszer F15 E? Mégiscsak a strikesas a király 😊