Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A szentély. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Szép kép 😊 Aggyá még 😊 Ja, kérem 😊 Valóban az igazi hõskor volt az a gurus idõ. Én is sokáig irtam az Index Gameznek. Aztán megszûnt. De kaptam egy csomó eredeti játékot. Például a Hindet 😊 Az orosz kézikönyv durva volt 😊 Mi lenne ha elterjesztenénk hogy ez a kép amit belinkeltél az új pecses falkonból van ? 😊)

Bucser
A honlapjukon sokkal jobb minõségben nézheted meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nemtudom melyik változat lehet 😊

Írtam én is, kb. 4-5 éven keresztül.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

repvez
Azért az nekem fura benne hogy a block40-esbe a legujabb sisakcélzoval ül a pilota.Vagy ez most melyik változat ?
Egyébként te irtál is cikket a Guruba igaz?
Scottt
Húúú most jöttem haza karate táborból és nem tom eldöntönteni h ez igazi vagy vmi gémes kép 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Jó nagy kép 😊

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

Molnibalage
Az utolsó 576kbyte-ban volt - amit még megvettem - benne a játék két oldalas ismertetõje és a Jane's IAF is. Mi lett volna, ha soha nem akad kezembe az az újság? 😊

régi szép gurus idõk... <#wink>

Gundark
Ó barátaim el sem hiszem : Turkáltam a kincsek között, kerestem egy újságot melyet még Guttenberg nyomtatott ,(persze nem találtam) és mire leltem? Hö : PC Guru 99 /3 as szám. Benne a Falcon 4 leirással 😊 Nagggyon jó 😊) Tatcom irta, és a végén a panaszkodás , ehhez már egy duál xeon kell hogy menjen 😊 Grafikailag leveri a vetélytársait, és pl támogatja a glide-t és a d3d-t is 😊) De inkább riva 128on használjuk, mert néhol nem szép a voodook grafija 😊 Végigolvastam az egész ojságot 😊))

L Viper
Üdv ! Végre elõkerültél.
A Balcsis mókáért irígyellek, idén nem sikerült arra tekernem.
repvez
Nem csak rászakad a válamra egy gerenga a 3 csillag helyett.Ha érted mire gondolok 😄
Bucser
hova felvételizel? Zrínyire?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Sajna nem megy most szombaton lagziba megyek és még pár dolgot el kell intézzek reggel.
Nem leszek kidobo ember csak a felvételihez kell legalább 16 perc alatt futnom 3200m-t és 50-50 felülés fekvötámaszt csinálnom és valahogy ez nem tetszik a testemnek (nem is értem miért 😄)
Gundark
Repvezbõl kidobóember lesz 😊 vagy inkább 😛 Jösz valamelyik nap hétvégén (pé-szo) multizni?

repvez
HÁt igen csak másnap szántodnál tudtunk fürdeni a balcsiba már csak azért is hogy nehogy szényenszemre ugy jövünk haza hogy nem voltunk a tóba.Gyenesdiáson volt az elsö napi pihenö egy kampingbe ahova 16h-kor érkeztünk és ugy terveztük hogy ugy este 9 ig elmegyünk standolni erre fél 5re olyan szél támadt és lehült az idö ,hogy nem volt kedvünk hozzá.Addig meg 40 fokba tekertünk.
Szép egy idöjárás mondhatom.
Bucser
" kedd szerdán körbebicikliztem a balatont pár kollégával"

A legjobb idõpontot választottad😄

repvez
bocs hogy eltüntem pár napra,de a meloban nagy változás lesz nálam és fizikailag kell készülnöm rá.És csak esténként tudtam lemenni ebbe a nagy melegbe futni meg erösiteni.
Meg kedd szerdán körbebicikliztem a balatont pár kollégával pont 250km volt.Most kezelem a szétégett hátam 😞
Gundark
Ez komoly Lajos? 😊 Ez nem az . Bucser pilótafülkéje az az 😊 Õszentsége dobhatja a képet a székesegyházról 😊

L Viper
Ez a vallás lényege, szentatyám egy puritán szent <#vigyor1>

Nekem Black Widow joy van, bõven 10 alatti árú ( jelzem bevált ), 4 programozható gombbal, de szintén megszoktam a billentyûzetet.
Sajnos nekem is elég szûk a hely, csak egy 85 cm széles asztal fért el.
Molnibalage
És a pápa cuccain? Lefotózzam, hogy én hogyan tolom. Egy nyamvadt Saitek Cyborg Evo-m van, de még konfigurálva sincsenek a gombok, mert az évek során túlságosan megszoktam a billentyûztetet. A egérnek is igen furán van csak hely...

L Viper
Hát nagyon "dizájnos" !
meglepõdnétek az én szerény cuccaimon, nem mostanában lesznek ilyen komoly dolgaim. <#oooo>
Gundark
Remélem akkor jössz velünk multizni is 😊 A pedálon gondolkodtam én is cs ak kurta sokba kerül.

Bucser
Én maradtam a legotechnél billentyûzet/egér kombóban.)

Meg 3 hét múlva megint ott fog parkolni hûséges cougarom mellettük az asztalon immáron FCC2-vel kiegészítve😊 (meg persze asztal alatt egy SIMPED pedál😊

Na akkor végre belevetem megint magam a szimezésbe rendesen😊

Gundark
Igen. És nagyon király, az a lézer deszktop 6000. A lézeregér sajna lemaradt 😊 Illetve ott van a legszélén de alig látszik 😊

Bucser
M$ Billentyûzet?? excommunikálva leszel az egyházból!!

Gundark
Ime az én oltárom 😊

L Viper
Hú de ígéretes <#eljen>
Molnibalage

Molnibalage
Az inkvizíciónak vannak kémei. 😊

L Viper
Mire visszajön, megcsináljuk a reformációt ! <#vigyor1>
Gundark
A szentatya helyére pályázol mi? <#hehe>

L Viper
Jó pihenést !<#wink>
Molnibalage
Péntek nekem jó, szombat nem, mert másnap korán kelek. Vasnárnap elmegyek és csak köv. szombaton jövök. NYARALOK!!

Gundark
Felõlem lehet szombat is csak beszéljük meg 😊

L Viper
Péntek este dolgozom, nem tudok résztvenni, esetleg szombaton.
Gundark
Khmm, izé.. Tartunk partit pénteken? Mert akkor úgy rendezem az életem 😊

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Hát akkor egy vigyor elfért volna a kommentbe. Nekem úgy tûnt komolyan gondolja.

Bucser
Szerintem meg csak túl komolyan veszel egy kis viccelõdést. És el kell ismerni a reofizika nem erõssége a Falcon motornak még feltúrbózva sem.

L Viper
Néztem tegnap a leszállás videóidat, szerintem jók. Lehet úgy tûnik könnyû megcsinálni, de próbálják inkább meg 😄
Molnibalage

Molnibalage

L Viper
Hát igen, jó ajándék lenne az is.
Még jó, hogy magyarok mindenhol vannak, célzok itt Balura. <#eljen>
Molnibalage
Hát eddig nem mondtak semmit, rajtunk kívûl mintha nem tudná senki, hogy megapatch készül, a külföldi fórumokon semmit nem lehetett olvasni errõl az új menu felbukkanásáig aboszlúte semmit se, de mi eléggé sokat beszélnük róla, mert Balu köztük van.

Én azt tippelném, hogy szept-okt elõtt nem, de én annak is bõven örülnék, ha karácsonyi ajándék lenne.

L Viper
Egyáltalán lehet tudni valamit kb. mikor jön ? A majd egy kicsit ködös.
Molnibalage
Hát én isd nagyon várom, kíváncsian lesem majd, hogy mennyi kerül bele a javaslataimból. Ha végre kijön akkor befejezem a modomat, mert végre szeparált adatbáziok lesznek a hadjáratokhoz! Mondjuk az Europe helyszínnek most is az van. Messze a legjobb kieg helyszín jelenleg, utána az ODS. Az lesz jó, ha majd az ITO2-t végre átteszik FF4 alá. Azonnal végigtolom majd a '73-as balhét az tuti..