Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Na miva? Kiürül ideiglenesen a vatikán, a nyáj meg szétszéled? 😊

L Viper
Szerintem konfiguráld rá a padlock nézetet, kezdõként a padlock külsõt is meg ami számodra a legfontosabb.
Én mondjuk ezeknél is a billentyûket használom.
Gundark
Az Allied Forcera nem lehet 😊Ezzel meg is van oldva a dolog 😊

krisztian005
Sziasztok, arra lennék kiáncsi meikre érdemesebb a Red Vipert felrakni? a régi Falcon 4-re vagy az Allied Force-ra? És van-e valami ujjabb kiegészítõ vagy a Red Viper a legujabb? Nekem egy Genius MaxFighter F31U joystik-om van (anyagi okokból egyenlõre nem is lessz jobb) ezen van egy "gázkarként" használható kettõsgomb, egy tüzgomb, egy 8 állású nézetgomb, ezen kivül még van 8 gomb, én még kezdõ vagyok, és arra lennék kiváncsi miket lenne érdemesebb beállítni ezekre a gombokra?

L Viper
Ugyanez a bajom nekem is, de még tetõzi, hogy idõm sem lesz...
Molnibalage
Kecskemétre elvileg én annak függvényében megyek, hogy mi fog repülni. Ha az elõzetes programban nem fog repülni a SZU-22 és MIG-21 akkor lehet, hogy a fater nem megy és akkor én sem, mert õ a sofõr.

Azért a Jetfly erõsen túloz, hogy ez milyen fasza repnap lesz. Lesz magyar Gripen, cseh girpen és svéd. Lesz holland F-16, belga F-16 és lehet hogy USAF. Se F-15, se Mirage-2000... Legalább lesz F-4 és Tornado, de hogy ebbõl mi repül.

Hol van az már amikor Jagjuar és F-4 KÖTELÉK repült, F-15, F-16, F-18, 5(!) mûrepülõ kötelék, MIG-29, MIG-21, Galeb Mirage, Tornado, Harrier és még sorohaltnám. Ahhoz képest ez egy nagyon zsenge dolognak ígérkezik és k*urva drága ahhoz képest, hogy elvileg az adónkból szervezik. Zeltweg ingyenes volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Repnapra én sem tudok menni.

Szentatyám távollétében is vigyázunk a hitre.
Jó pihenést !

L Viper
Próbáld ezt feltöltésre használni : http://sgupload.cwi.hu/
Gundark
No akkor sorban 😊

Bucser : Bevonulsz a Luftwafféba? 😊

Netmester : Én úgy néz ki megyek a repnapra.

Balázs : Kellemes nyaralást szentatya 😊

Molnibalage
Na én holnap elmegyek nyaralni és csak szombaton jövök. Addig bíborosaim és kardinálisaim terjesszétek az IGAZ hitet, hódoljatok gyakran a vallásnak egyedül és csoportosan is!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Nekem nem jó repnap sajna😞

Németországban leszek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

helo mindenki. végre itthon vagyok és tudok gépezni, de anyámékra anyaralás alt megint rájött az hogy naponta menyit engednek gépezni. pénteken lesz multi??repülõnapra ki jön majd???

tudtok adniu 1 olyan képfeltöltõ linket amit enged az sg és akkor én is fölrakom hogy honnan játszok

Bucser
igen én is így érzem😞

"Bucser maga a leggyengébb láncszem. csak egy maradhat"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser ezekszerint mindenkinél rend van az asztalon csak nálunk nincs? Már-már elszégyellem magam mikor ezeket a képeket nézegetem! <#idiota><#gonosz1>
Gundark
Valóban jó film. Jó zenéi is vannak. Bár ahogy a trendet ismerem, a második részben lesz lelkiválság. Gondolom Optimusz a lelke mélyén nem hiszi el hogy õ egy transformer, és ezért nem fog tudni átalakulni peterbilt nyergesbõl 😊 Mondjuk leszámitva azt hogy a légitámogatás 10 másodpercen belül megjelenik, igen szórakoztató volt. Fõleg mikor a Spooky a 105sel lövi a skorpinokot 😊) De az A 10esek is szépak voltak 😊)

Ja és a kép 😊

Bucser
Aza film nagyon jó pedig😊

Én moziban láttam kétszer is😊

L Viper
A zene nem rossz, de ez a film ez nagyon gáz. Egy kissé amerikai <#idiota>
Molnibalage
Senkit nem hoz lázba ez a zene rajtam kívûl? ÉS van még 1-2 ilyen a filmben...

L Viper
Igen Jazz szett, jó régi, de elégedett vagyok vele, nem cserélem le még egy jó ideig, az tuti.
Falconozni fülesben szoktam, de azért néha rálököm a szettre is, jó ahogy körbevesznek a hangok.
L Viper
Ez egy Black Widow márkájú Joy, elég masszív az árához képest.
Az akkori ára akciósan 6600 Ft volt.
Most decemberben lesz 3 éves, azóta gyepálom.
Van 4 programozható gombja is, amit nem használok, mert megszoktam a billentyûzetet 😄
Nagyon kézreáll, jó az elrendezése. A gázkaron van elõl a lábkormány egyébként.
Bucser
pontosabban lehetnek. csak legyen olyan aki elkészíti hozzá a domborzat mesht és a tiletextúrákat. Ami azért tegyük hozzá nem kicsi munka.

Molnibalage

Molnibalage

Bucser
Csak most veszem észre: Neuro az egy drawing board?

Bucser
Azt hogy ez

SZerény Véleményem SZerint BullShit😊

Molnibalage
Ez mit jelent?

repvez
Ja tényleg hülye vagyok csak a képek alapján ugy láttam hogy az elektronika is hiányzik az FCC-bol és azt az a korong tartalmazza,de igazad van az még kell hozzá.
Egyébként a müanyag mechanikánál azért jobb lehet vagy felfurva és perselyezve a tengelyeket lehetne javitani rajta?Mert igazábol az Mjoy elektronikár vagy az ibodnár féle BDU panelt akarom az enyémbe belerakni és a mechanikát is fémre cserélni.Már terveztem párat csak mindegyiknél megakadok azon hogy a potit hogyan fogassam fel rá .Mert egy kis áttételt szeretnék közbeiktatni hogy a poti teljes 270fokos tartományát kimozogja ha kitéritem a botot.
Bucser
Ezt a mechanikát nem akarod berakni semmibe. olyan szinten ki van lazulva az egész.

Azt nem tudom, hogy rá lehet-e kötni, de az FCC-2 csak érzékelõiben új és mechanikájában, de a régi cougar mainboardot fogja használni. (ha jól értesültem.)

De az általad kérdezett transitionrõl inkább a cougarworld-on kéne körbekérdezni.

repvez
Apropo azt mondtad, hogy FCC2-est raksz a joyodba, arrol lehetne valahol infot megtudni hogy az eredeti cougar elektronikát rá lehet-e kötni a TM F16FLCS/TQS joyra?A gombok és a kialakitás ugyan az csak müanyagbol.Esetleg a régi mechanikát is be lehetne szerelni,mert akkor lehet, hogy érdekelne a tiéd ha megválnál töle.
repvez
2xesen is árulo vagy mert f1-ben a mclaren a király 😄
Bucser
A Jelen állapotról nem tudok, mert le van merülve az összes aksi a kamerában és töltés alatt vannak.

A joyom most így né ki

A a gépemen meg teljes csere volt így arról nincs képem.

Gundark
Hóhó! Azok Jazz hangfalak? Nekem olyan volt 5.1ben. Király volt, de mikor kaptam ajándékba egy 5.1es Creative-ot megváltam tõle. Holnap a világosban csinálok én is szép képet a "feszty körkép"hez 😊 Persze ebbõl ki fog derülni hogy áruló vagyok és egy f1es ferrari van a monitor mellett 😊 Mentségemül csak azt tudom felhozni hogy szeretem a rendes "szim" autóversenyeket is. (pl GTR2 GT legends stb) Bár ez igy utólag elolvasva a " Magyarázkodsz...Boszorkány. " kategóriába tartozik 😊

Egyébként L_Viper, milyen joy az? Nem vagyok járatos, nem ismerem meg 😊

Bucser, te nem osztod meg velünk a fészked képét? 😊

Bucser
"A "rendmánia" valszeg a repszim jellegébõl adódik, valamiféle rend uralokodik egy repszimes agyban és ez az élet más területeire is kiterjedhet"

SZVSZ BS😊

Molnibalage
Igazság szerint ez nem a normál állapot, mert még ennél is nagyobb rend szokott lenni, csak a hõség miatt át kellett telepítenem a házat máshova. A "rendmánia" valszeg a repszim jellegébõl adódik, valamiféle rend uralokodik egy repszimes agyban és ez az élet más területeire is kiterjedhet.

repvez
Van rá megfelelö személyzet 😄
Bucser
bazze mindenki rendet szokott rakni csak én nem?😄

Molnibalage
Falconosok csoportkép helyett egymás mellé rakhatjuk a "szentély" képeket. 😊

L Viper
Hogy én se maradjak adós. Hát helyben én sem állok valami túl jól.
Ez a viperafészek 😄

Bucser
én egy lassan 7 éves Belinea 17 colos CRT-t használok😊

repvez
Na akkor én is bemutaton a saját "fülkémet":
(Sajna most csak mobillal mert nincs ithon a gép)

Jelenleg ilyen,de nemsokára ilyen lesz:
Molnibalage
Az is vicces, hogy úgy látom már csak én használok CRT monitort és az is olyan régi, hogy ehaj. Egy fiatalokból álló cég azzal foglalkozott, hogy hulladék monitorokból raktak össze használhatókat. Mikor megvettem tõlük, szebb képe volt az enyimének, mint egyes zsír új monitoroknak a boltban és csak ideiglenes megoldásnak szántam. Persze elszállt felette már az idõ, ez kb. 6 éve volt, nem hittem, hogy ennyit kibír és még most sincs semmi baja.

Molnibalage
Tágas pilótafülke? 😊

Egy kis OFF, ma megnéztem a Trasformerst, jópofa film, de zenére figyeljetek, ha megnézéntek! Olyan fasza Falcon kipphez valók vannak, de a soundtrack-en egy sincs a jók közül. 😞

Ha gondolod készítek pár képet még 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Mondjuk az nem látszik, hogy a szobában mennyi hely van😄

AZ biztos, hogy van hely: egy bazinagy munkalap és 5 láb az Obi-ból 😊

Molnibalage
De legalább van hely az asztalodon. Majd ha visszajöttem a nyaralásból megcsinálom a kihúzható joytartót, amit már 1 éve tervezek..

Nekem is csak egy régi Cyborgra telik 😞
19:06-os állapot 😊

Molnibalage

Molnibalage
A joy alján látod az a szürke részt? A kürül forog a gázkar, csak most teljesen le van tolva. Van egy kis folytonosság hiány ott válik el a gázkar a többi résztõl.

L Viper
Hogy van gázkar ? Nem látok olyat.