Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Igen😊 Új menû😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Én az új RedVipert várom a legjobban, hogy maradjunk a kaptafánál 😊
Nagyon felcsigáztak az új menüképek.
Nagyon készül ott valami ! <#nyes>
Gundark
Háát nem tudom, a rowanos dolgok annyira nekem nem jöttek be.A Dawn Patrolt nyomtam egy ideig, de az RB jobban tetszett. Az elsõ szimem a Gato volt 😊) Majd F-19, Redbaron, stb. A BOB II kipróbáltam de nekem nem tetszett. Nem tudom miért, olyan semmilyennek tûnt az Il2 mellett. De majd a FighterOps 😊) Tényleg jó lenne már egy rendes szim. Akár 1. 2. vagy 3. világháborús 😊 Ja az a Fallout 3 lesz 😊) Mindegy azt is várom.. 😊

L Viper
Én szeretek minden szimet kipróbálni. A BOP II. a Rowanból megmaradt emberkék csinálták. A menü is olyan mint a Flying Corps-é és a MIG Alley-é.
A Rowan mûve volt anno az Overlord, a Dawn Patrol, a Navy Strike és az Airpower is. Húúú mekkora szimek voltak jó sztorival körítéssel és a korhoz mérten kimagasló grafikával. Az idõsebb szimeseknek biztos jó emlékeik. Na ez hiányzik a mai progikból. Csak a geafika és minden más elhanyagolva. Semmi sztori, történet, karrier, hangulat.
Régen ez nem így volt.

Nosztalgiabuli <#hehe>
Gundark
Azt hiszem kardinális én már csak maradok az zil2nél 😊 Osztán majd átnyergelek a Storm of Warra. De én szeretek a Pumákkal röpülni 😊 Most kezdtem el megint egy új hadjáratot. Mert szórakoztat 😊 De az én igazi mûfajom a 163as 😊

L Viper
Mikor és melyik patchel próbáltad, mert most asszem az 1.26 alegújabb.
Valóban könnyebb le és felszállni vele és a repmodell is egyszerûbb, mint az IL-ben, de nekem ennek ellenére nagyon tetszett. A víz a felhõk, a nagy kötelékek és a kabinok is szuperek.
Bucser
és a fizika szimuláció a béka feneke alatt van...

nekem nem tetszett egyáltalán.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Az a szerencse, hogy nálunk rengeteg szolgáltató közül lehet választani és óriási a verseny, ami levitte az árakat.
Egyébként jó a mostani net is, csak ritkán van kiesés, nem úgy mint amikor beindultak, de mindenképp megérte otthagynunk a régi szolgáltatót.

Gundark: Ha már messzerezel, próbáld ki a Battle of Britain II-õt felpatchelve a legújabbra. Szerintem igen zsír. Ekkora kötelékek sosem voltak az IL-2-ben.
Ez a videó annyira nem adja vissza : Battle of Br II. mozi. de elég jó.
Na vissza a Falconhoz, mert baj lesz <#eplus2>
Gundark
Bizony. Nekem 4900 a kábel és csak 1mb \ 128. Igaz az mindig 100%on használható. Hamarosan ha lesz új munkám áttérek a 4mb \256 ra. 😊 Aztán ki tudja , hátha a tonline is megtébolyodik és felemeli a határokat 😊 Egyébként még egy eretnekség igy a végére : Csak annyit mondanék ilyen melegben, hogy hajrá Messerscmittek 😊

Molnibalage
Hallod, a te szolgáltatód így is VILÁGBAJNOK!!! Én 3-szor (!!) ennyit fizetek egy szaros 4Mb/256kbit-es netért (akkor is leírom, hogy Invitel) és csak a névleges sávszél 75%-a van meg. VICC ez az ország, de komolyan. A te szolgáltatód ára a relális, ha ennyibe kerülne a net elõfizetés mindenhol atz lenne a normális és mindenki elõfizetne. Két pizza ára havonta..

OFF vége.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ne igyunk rá elõre, de dolgoznak rajta, és a weboldalukon valóban ott a mi városrészünk is a tervezettek közt.
Amúgy DMCC a szolgáltató, vagyis összeolvadt a DIGI-vel Weblap, alul középen lesz ami ugyanannyiba kerül, mint a mostani felül jobbszélen.
Tényleg jó lenne...
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Ki a netszolgáltatód Vipera Kardinális? 😊) illetve több tiszteletet : <#worship><#worship>

Molnibalage
Aaaaazt a durva!!! Áladassék az úr neve. Még ha csak 1,5Mb upload lesz még az is egy HATLAMAS lépés elõre. A sávszélosztó kardniális pozíció elkelt! 😊

Gundark
Királyul néz ki az új menü😊 A joystick setup nagyon komoly 😊 Az RV menüje tényleg fura. Évekig oldalt volt minden aztán átkerült alulra... De cserébe kaptunk egy nagy vörös viperát középre... 😊

L Viper
Hát igen, nagyon nem tetszett a régi menüje az RV-nek, fõleg az OF-ét is látva, nagyon lehangoló volt.

Más: Balage, a területünkõn a netszolgáltató fejlesztésekbe kezdett és a kiszivárgó hírek szerint ugyanannyiért többszörös lesz a sebességem.
Én annyira nem értek hozzá, de átalakul "PPPoE terület"-é a városrész.
Az új tarifatáblán én ebbe fogok esni : "max. 15Mb/15Mb"
Ha ez igaz akkor igen jó multik elé nézünk.
Bucser
jó lesz nagyon😊 csak jönne már!!

(meg végre érkezzen meg az FCC-2-m😄 Oszt kezdhetek tanulni mindent elõlrõl falconban (legalábbis a gombokat😄 De már csak 3 hét ha minden igaz😊)

Molnibalage

Molnibalage
Ok, ki lesz próbáláva.

Bucser
Balázs találtam egy kis leírást ,mhogy hogyan tudod a legobb minõségûvé tenni a youtube-on lévõ filet (és nem is kell hatalmas raw-ban felöltened õket)

6 kicsi lépés

L Viper
A melegtõl mi is kiakadtunk, még elviselem, de már a tûrõképességem határán van. Azért most hûvös van és Flakonoztam egy kört <#vigyor1>
Molnibalage
Õszentségét lefárasztja a meleg és a nyári gyakorlat meg egyéb meg nem nevezett dolgok. A manualhoz is sikerült 1(!) egész oldalt írni a héten...

L Viper
Látom mindenkinek melege van, mintha egy kicsit kevesebet üzengetnénk<#vigyor3>
Még Õszentsége sem valami aktív...
Gundark
Miért máskor ELÕBB kezdtünk ?<#hehe>

Molnibalage
A melegre való tekintettel kezdjünk 10-kor szerintem.

Gundark
Én ráérek. Ebben a melegben nem megyek sehova 😊

Molnibalage
Ma este lesz multi? Mert akkor úgy sörözök...

L Viper
Pedig jól néz ki...
Bucser
Biztos, hogy nem.

miután még egy alphaverziójuk sincs így igazából screent sem tudtak belõle csinálni😊

A forrásnál látható

"Screenshots added: 2004-06-18"

Gamershell forrás

L Viper
Fighter Ops terrain :

L Viper
Vajon mekkora erõmû fog kelleni a Fighter Ops-nak ?

Gundark
Egyébként jegyezném meg hogy már nem gyártja a revell. Csak tomketet tornádót meg falkont csináltak fémbõl. Mondjuk nem tom mér de mindegy. Eredetileg egy 1:48as vagy 1:32es Messzert akartam dettó metálból. Persze már nem gyártják és nincs is. 😞 De majd holnap csinálok egy képet az otthoni oltáromról 😊 A klaviatúrán helyezem el a kegytárgyat és az X52 es tartozékai veszik körül 😊 Persze lesz a képben egy messzer is 😊 Majd a háttérben egy eredeti falcon 4 cd tokkal 😊

Molnibalage
Vagy le ne lõje egy kis delta! 😊

L Viper
Csak el ne repüljön onnan <#vigyor1>
Gundark
Revell 1:72es F16-c Block 52es. Fémbõl 😊

Molnibalage
Én csak jövõ hét vasárnap megyek. Ez 1:72-es? Milyen F-16?

Scottt
Cuki

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark
Nos miután mindenki elment nyaralni legalább a saját szórakoztatásomra berakok egy képet az én falconomról 😊

Gundark
Nos valóban egyszer majd talán lesz . 😊 Balut ráizzitjuk 😊) A külsõ valóban nem minden, de amirõl megfeledkezel ó Pápa, az az hogy a népeket ezzel lehet megfogni. Aztán lehet hogy azt mondja hogy "bonyolútt" és nem játszik vele. De lehet hogy egy szép százalék igenis neki fog állni az avionikának hogy megértse.

Molnibalage

Molnibalage
Hej, nem semmi. Lesz vajon majd egyszer ilyen a Falcon? 😊
Nálam úgyesm számít ez. A legnagyobb vesszõparipám most az, hogy minden repcsinek 120 fokban lát elõre a radarja. Ezzel kéne valamit kezdeni, csak nem tudok...

Gundark
Beza 😊 Akkor már inkább az új gran turizmó 😊

kép

kép2

Bucser
ne gyere kérlek te is ezzel az 1 talajextúra felett egy csomó doboz épület játékkal...

A konzolok képességeihez ez a game egy nagy nulla...

L Viper
Ez iszonyat jól néz ki, XBox 360, hát igen.
Nekem jó lesz azért még elég sokáig a vallásunk legnagyobb szentje, a pápa szemefénye Vereszvipera <#worship>
Molnibalage

Gundark
Inkább a holdraszállás topikban kéne lenned, azon jobbat mulattam 😊)

Molnibalage

L Viper
Na ennek örülnék !
L Viper
Na végre, az õsi Flankerben is már benne voltak a csillagképek és ráadásul úgy ahogy a valóságban. Forogtak szabályosan az északi pólus körül és lehetett navigálni is a csillagok segítségével.

Remélem így lesz a Falconban is, bár szerintem csak díszítés lesz.
Igen , lehet csillagok alapján navigálni 😄 nem vicc

És a Tornado pit sem..
Nah elmentem Horvátba nyaralni.. jó repkedést mindenkinek XD

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!