Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Én voltam a régi klasszikus nagy magyar repülõnapokon, még a 90-es években! Azokhoz képest ez egy sovány esemény lesz, az ár viszont...hmmm.

Érdekes, hogy a csehekhez, de még a szlovákokhoz is mennek "nagyvasak".
Az oroszok, vagy az ukránok nem hoznak ide egy SU 27-est legalább.
Valamiért haragszanak ránk ? Nem vagyunk nekik szláv testvérek, vagy "miafene".
repvez
Sajna én még repülni nem láttam se harriert se tornádot se fantomot, csak statikuson láttam öket.
Majd amikor már ilyen terület fölött lehet repülni a bevetéseket az lesz ám a jo:
terragen2
Molnibalage
Mindet láttam már, valamelyiket már vagy 3-4-szer is... Hátha máshogy nem megy asszem megyek a csehekhez.

Holnap és hétfõn NAGY lépést tervezek a manualban, legalább 10 oldalt szeretnék írni hozzá és legalább 1 kiképzõ videot megcsinálni. Lesz egy újfajta prezentációs video is hozzá, e errõl egyelõre csak ennyit írok, a többi legyen meglepetés.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Üdv ujra itt.Nekem már megvan a jegyem a vasárnapi repnapra,de tervezem hogy a cseh repnapra is ki kéne menni, mert oda jönnek a nagyvasak.Mondjuk azt én is furcsálom hogy tornádobol és harrierböl is több darabot idehoznak,de nem repülnek.
De azért tényleg sok nagy kötelék is eljön.
L Viper
Szuper <#eljen>
Molnibalage
Parádsasvár és környéke, Mátra. A tesókkal és cimborákkal voltunk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Merre terjesztetted a hitet, merre jártál ?
Bucser
Hát akinek "küldetése" van az nem törõdik a ráfordított idõvel😊 Nézd csak mg a cockpit építõket😄 van aki 10 éve dolgozik eggyen beleölt 40K dollárt és még mindig nem elégedett😊

Egyébként lehet sasolni Fighterops topicba tettem pár képet (egy készülõj Falcon CJ-rõl)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ok, ez lesz. Azért ennyit begépelni és átfogalmazni rengeteg idõt vesz el. Lefotózni és szépen betenni max. 1 óra.

Bucser
kérdezd meg az aranysast. ha meg nem engedik fogalmazd át és akkor nincs gond. Plágiumért meg max akkor perelnek be, ha anyagi hasznod van belõle.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
A manual dolog meg a héten be fog indulni számtalan ötlet született a nyaralás alatt. Az lenne a kérdésem, hogy az Aranysasból két(három)cikksorozaztot betennék mellékletbe, mert NAGYON hasznosak a kezdõk, de más számára is. Jogilag tartható ez?

A két cikksorozat a 2003-as évfolyamból lenne, az egyik a "Ha rövid a kardod" címmel jelent meg a másik meg "Pilótasuli" címmel és az elsõ 5 részes a másik 6. A harmadik még nagyon régen jelent meg '95 táján légiharcsuli címmel és az vagy 10-12 részes volt, de ennek felhasználhatósága kérdéses, mert nem tudom, hogy a valóság mennyire korrelál a Falcnnal és az AI viselkedése is bezavar és '95-ben még erõsen érzõdhetett az szovjet kiképzési rendszer hatása ami olyan volt amilyen...

Molnibalage
Üdv hívek, hazajöttem!

Látom nem sok dolog történt. Kecskemétre meg úgy tûnik nem megyek, mert egy rakás f*s lesz ami ott lesz. Jóformán SEMMI nem repül! Se Tornado, F-4, Harrier és lehet, hogy a svájci kötelék sem, mert az egyik tag eltörte a lábát. És még ezért pénzt kérni, mikor HM rendezvény?? Vicc a jávból. Ha az ember tisztességes repnapra akar menni már ezért is külföldre kell menni. SZÁNALMAS!

Mellékzöngeként megjegyzem, hogy a nyaralás közben néha hallgattam rádiót és SZU-30MKI-ról pusmogtak valaimt, de akkor az scak kacsa volt és akkor gondolom az is, hogy beengednek az E-3-as belsejébe.

na ez maulti jó volt. végre én is lõtem valamit<#eplus2>

L Viper
Multi kép. Jól fordulózik az a fránya F8-as, de nem elég jól <#hehe>

L Viper
Na 21:35-ig várunk, utána indítom a szervert.
Ha még beszállna valaki, csörgessen meg skype-on.
Én is fennvagyok de nemlátok senkit (skypen)
L Viper
Skype-on vagyok !
én is megyek

L Viper
Gundark neked is jó az idõpont ?
OKÁ 😊
L Viper
Lesz, a kezdést majd lepontosítjuk, találkozó a Skype-on, szerintem este 9, fél 10 körül.
RedViperrel repkedünk.
Ma este lessz repülés?
L Viper
Nálam az az elsõ, hogy AF-ben az intro mozit kikapcsolom a menüben, úgyhogy nem sokat vesztettél, hogy le kellett törölnöd 😊
Bucser
vagy tegyen fel rendes codeceket😄 (combined community codec pack még soha semimben nem hagyott cserben)

meg meg 😊 thx
na, akkor megoldódott 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

és ha simán törlöd az intro videót?

lehet hogy a codec packommal van a gond (windows extended edition powa) de ha valakinek hasonlo gondja van meg tudja oldani ahogy neuro tanácsolta töröljétek le az intro.avi-t a movies/Common -bol köszönök mindent 😊 ügyesek vagytok
Bucser
Allied Force-on nem fog rendesen futni. próbálj szerválni egy eredeti Falcon 4.0-t és arra feltennia redvipert.

megvan a szirénázos zene forrása, az az intro windowsban lejátsza, játékban nem, megpróbáltam hogy megvárom amig végigérne 2perc 36mp es a video, de ctrl+alt delnél az látszik hogy a program nem válaszol 😞 amugymeg se ESC-re se semmire nem szakitja meg a nemlátszó introt, redvipert meg már szedem, majd kiderül, köszi a gyors segitséget
Allied Force mostani patcheleés szerint, és a zene passzol de inkább valami sziránázás van még +ban 😊
Falcon 4.0 vagy Allied Force?

Mert ha a régi Falcon 4.0 akkor annak az elején van egy videó... és lehet, hogy annak a hangját hallod. (rádiózás+zene)
Ha igen, akkor simán töröld azt a fájlt és próbáld meg újra.

Bucser
Szedd le Redviper1-t és úgy próbáld ki. Kicsit visszább a topicban még talán egy link is volt hozzá ha jól tévedek.

hello lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a falcon 4.0-t feltelepítettem és nincs kép, a zene jön. jött az update exe a könyvtárából és most sincs kép 😊 volt ilyen gondom más játékokkal ott pl a video codec volt a gond de itt nem, aki tud valami megoldást annak megköszönném, geforce 6600GT, driver 94.24 de azt ne irjátok hogy vegyem meg az eredetit mert amig ki nem probálom addig nem fogom. nem szeretek zsákbamacskát venni... thx, bye
Gundark
Netmestert megint eltiltották? Bár elvileg jöhet õ is hiszen engedik péntekenként 😊 F 15-tel fogok menni. Az lesz az én gépem mint Szentatyának a pápamobil Mirage 2000es 😊 Vagy mint valakinek a páncélautó 😊)

L Viper
Persze, gyere Te is, minél többen legyünk <#eljen>
Ezért kell Su-25 kabint építeni... Aki egyszer repült vele többet mással úgysem akar! <#hehe>

Aki meg igen az nem ép... <#mf1>
Bucser
NA ezért kell csak egy vázat építeni mozgatható mûszerekkel és MFD-kkel😄 A mûszerek ugyanazok így maximálisan alkalmazkodhatsz a falkonhoz😄

Gundark
Eretneknek nevezel...Boszorkány? 😊 Talán én akarok reformációt? 😊 Tényleg izgi lehet egy olyan fülke. Persze kérdés hogy mi van akkor ha kedvem szottyan egy 15öst repülni? Egy 16os kabinban? Na EZ eretnekség 😊

L Viper
Fúúú, a durva, hogy van aki meg is veszi.
Ebben a világban mindent meg lehet csinálni és el is lehet adni.
L Viper
Eretnek <#beka3>
Nekem jó a péntek.
Sziasztok. az elmúlt két péntek sajna kiesett de ha lesz multi rám számítthattok 😊
repvez
Sajna én szerda, péntek, vasárnap melozok 😞
Gundark
Jól néz ez ki barátaim 😊 Jól látom hogy 60.000 euro? Ingyen van. Szinte. 😊 Ja még annyit akarok hogy multikázunk pénteken vagy nem? Mert ha nem akkor megyek Il2õzni. Vagy CODozni 😊 Ezt még nem döntöttem el 😊

Scottt
ÖÖÖÖ ha megnyerem a lottót mindenkinek veszek 1et

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
Hamár Homekokpit akkor itt is van egy amit meg lehet venni:
f16
L Viper
Hát vannak jó megoldások.
De helyem az nem lenne nekem sem.
Gundark
Azt hiszem ha én hómkopkpitot épitenék otthon elég nagy ivben ki lennék vágva a kokpittal együtt 😊

Bucser
Érdekes móka home cockpit építõknek a Saitek tõl.

L Viper
Nincs itthon a macska, cincoghatnak az egerek <#vigyor1>