Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Erre mondhatnám, hogy lényegtelen, mert már készül a Tornado cockpit és a gép modellje sem olyan rossz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Lehet csak kivágta ollóval és fel van ragasztva <#hehe>
Nem tudom...
Fasza de ez csak dísz nem? A földön nincs radarkép.
Bucser
Egyetlen lehetõség, hogy regel egy új accot és vagy STnek ír egy privátot vagy megkeresi az SG e-mail címét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Srácok, Gundark segítséget kér, idézem mit írt nekem e-mailben:

"Sziasztok 😊 Itt vagyok megint némi technikai szünet után. Pénteken délután kipunnyant a videokártyám. Most vettem újat és azzal muzsikálok 😊 Van még egy furcsa kérdésem. A sima "gundark" bejelentkezõm nem megy. Azt irja ki hogy a nick vagy a jelszó a hibás. Ez mondjuk fura de legyen. Mindenféle jelszót kipróbáltam amiket használni szoktam de nem. Kértem jelszó emlekeztetõt is. Igen ám de azzal meg az a baj hogy a régi (2001es) cimemre küldi el ami már lehet nem is mûködik. Nem tudjátok hol tudnék elérni egy rendszergazdát hogy a "régi" sima Gundarkos jelszómat a mostani cimemre küldje el? "
Bucser
Ezért szeretem én az Armed Assaultot😊

Tornado Gr.4. Concept by RKSL team

Csinálják bele a Lynx-et és a Merlin H3-at is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Na, az Aranyasastól még nem írtak vissza semmit, szóval egyelõre úgy tûnik nem érdekli õket, hogy felhasználom -e a cikkjeiket vagy sem... Ma asszem lefotózom az összeset és fel is rakom rapidshare-en keresztül. A manual mellé is oda lesz téve persze.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Jó a gépházad ;D

Molnibalage
Benne hagytam az ID tagot? <#falbav>
Sebaj. 😊

L Viper
Illik az egyházi szellemiségünkhõz, jó, magasztos zene.

<#vigyor>
repvez
mivel benne van a cimben hogy a LOTR-bol van igy nem volt nehéz 😄
Molnibalage

repvez
Nekem tervbe van véve egy hasonlo, ahol az ICP van külön.Az az elektronika ami a joyomhoz kell 128 gombot támogat és abbol csak 32 lesz felhasználva a joyhoz a többit meg ki tudom használni egyéb dolgokra.
Molnibalage
Hát igen...

L Viper
Én ezzel is ki lennék egyezve Falcon fronton:

L Viper
Számomra kellemes olvasmány, kedvenc olvasmányom volt akkoriban.
Remélem a kezdõket nem ijeszti el 😊
Molnibalage
Kb. ilyen minõségben mellékelném a tervezett cikkeket amennyiben engedik. Ez 3 db elõnézet.

Elsõ oldal.
Második oldal.Harmadik oldal.

Molnibalage
Az "itt" szöveg alatt levõ linkek mûködnek? A PMC helyszínes is? Nekem nem csinál semmit a pdf-ben, ha rányomok, nem indul böngészõ egyik esetben sem. Ezt átalakítottam és most már szövegesen vannak benne a linkek.

Az alap textúrákról azért nem raktam be képet, mert azzal ugyebár mindenki találkozni fog elvileg. Az tbonepe miatt van csak az a kép alaptextúrákkal.

L Viper
Mit nem konvertál át ?
Amit most letöltöttem ott jók a linkek.
Nagyon tetszik eddig a manual, egy észrevételem lenne: Olyan képet tegyél be az alaptextúrákról, amin annyira nincs sötét, mert nem jól látható.

Csak ezeket találtam a gépen, mert most HiTiles van fent. Ennyire világos jobb lenne szerintem:

Bocs de ennél csak ez az "elbarmolt" van meg, de ez Tbonepe sky 😊

Molnibalage
A rohadt életbe! A hiperhivatkozásba betett linkeket nem konvertálja át PDF-be. Hát ez kurva jó...

Molnibalage

valamikor valakivel multi??
a multkorgész jó volt hogy nem laggoltam annyira

L Viper
<#worship> GYÛLNEK A HÍVÕK, BÕVÜL A NYÁJ <#worship>

<#taps><#nyes><#taps>
zsoltfireman
Ez így van! Igazad van ott van pl: A-4 Skyhawk,gyönyörû! Na meg a többi!
Na mégegyszer köszi a dolgokat nagyon boldog vagyok!!!
Most aludnom kell holnap vár a Tûzoltóság

Remélem még beszélünk!

Üdv!

Zsolt

Molnibalage
Régen talán az voltam. Nagyon tetszetõs és elterjedt gép, de az igazi nagy kedvenceim a Hidegháború igálovai. F-111, A-6. Nagyon kevés gép van amit nem szeretek, minden gép kínál valami egyedeit, szépet.

zsoltfireman
Tudom!
Én külföldre járok rendszeresen! A nagy dolog BRNO -lesz!
Amúgy te is F-16 örült vagy???

Molnibalage
Háááát, nagyon talán. 2 éve nem voltam sehol, csak ez motivál, de ez egy nagyon átlag alatti repnap lesz.

zsoltfireman
RESPECT!

Bár mindenki így álna a dolgokhoz!!!
Amúgy Kecskemét???
USAFE F-16CG Aviano Demo lesz!!!

Molnibalage
Privátban add meg a címet ahova küldjem és röppen is a cucc. 2 nap alatt szokott általában megérkezni a cucc. Neked ez nem kerül semmibe, terjesztem az igaz hitet. 😊

zsoltfireman
Az a baj,hogy egyik sincs meg,de már rohadtúl repülnék vele!

zsoltfireman
Úristen! Ez most komoly??? Mit kell tennem???

zsoltfireman
Az RV is érdekel meg az OF is!!! Csak valaki mondja el részletesen az instrukciókat

Molnibalage
Eredeti Falcon 4.0 nélkül nem megy csak az AF, de az én véleményem az, hogy az egy kalap szar. Ha kell hétfõn elküldöm postán az alap Falcon 4.0-át meg az összes OF és FF4 cuccot is. Skinek, helyszínek és persze a modom amit használunk.

zsoltfireman
Ez a paraméter megvan,de valaki azt mondta,hogy eredeti F4.0-val kkell kezdeni!
Mi van,ha nekem egyik sincs meg?

Molnibalage
"Az OF-et igy lehet felrakni: F4+OF4.3+4.4+4.4.1."

Ebbõl valamelyik csak másolgatós, nem telepítõs. Az 5500-as hozzászólások környékén volt róla szó, hogy hogyan kell és melyiket kell letölteni. Én az RV-t ajánlanám, mert itt gyakorlatilag mindenki azzal repül az idõ nagy részében és CSAK azzal van multis repkedés.

Az erõs gép alatt értem, hogy egy dual core proci, 2GB RAM és egy 512MB-os videokari nem árt, ha van, mert az alatt játszhatalan a hadjárat...

zsoltfireman
Elég erõs a gépem! Menni fog!
Az a baj,hogy rohadtul nem tudom a sorrendet,hogy,hogy ál össze a progi

Molnibalage
Mennyire erõs géped van? Az OF-hez NAGYON, NAGYON brutál gép kell és sokkal bugosabb, mint az RV/FF4. Pár dologban részletesebb és jobb, de azok elhanyagolhatóak, fõleg egy ekzdõ számára.

Az OF telepítését lentebb leírta valaki, mindjárt visszakeresem.

zsoltfireman
Szia!

Nagyon köszi,hogy ilyen gyorsan reagáltál!
Namost,F-16 Fan vagyok,majd meg õrölök mert láttam screeneket az OF-rõl elég durva!
Valahogyan nem tudnád röviden leírni,hogy milyen sorrendben épül fel a sim
Tehát mi kell hozzá,hogy az OF-el repüljek???

Üdv!

Scottt
H halad a manual õszentsége?!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Itt vagy itt. Ezeket be lehetne már rakni a F.A.Q.-ba, mert unalmas állandóan belinkelni. A manulban benne lesz a két cím.

zsoltfireman
Sziasztok!

Érdeklõdnék,hogy honnan lehetne a Red Vipert megszerezni,ill mi kell ahoz,hogy mûködjön is

Üdv!

Zsolt

Molnibalage

Molnibalage
Hát az a gond, hogy engem még a '83-as hadjáratban sem tud az AI még Ace beállításon sem nemhogy megverni, de még megszorongatni sem nagyon... Persze én nem átlaguser vagyok. 😊

A modern hadjáratok meg egy viccel érnek fel. A MIG-29-eseken kívül semmi komoly fenyegetés.

L Viper
Hát remélem, nem barmolják el az eddig megszokott dolgokat, néhany pattógó ütõdött kedvéért !!!

<#confused>
Bucser
AZ AI-val nincs semmi gond. Sõt jobban átlátja a dolgot mint a "complaining user" hisz a majma egy defensive pozícióba szorult ATO-tól várja el (azaz no légifölény és kevés a repülõ egyébként is) hogy Search and destroy feladatokat küldjön ki az északi páncélosok ellen mikor folyamatos az északról érkezett nyomás (ugye a kampány nehézségének átállítása magával vonja, hogy változnak a kezdeti erõviszonyok és a támadó fél kiléte is. Ezért mondják, hogy ne basztasd mert elkúrod ha nem értessz hozzá lásd Manual errõl szóló része)

Molnibalage
Hát épp ez az. Azért mert béna a user, nem kéne degradálni a dolgot. (Tényleg kiveszik? Nem olvastam még végig...) Inkább AI oldalról kéne fejleszteti, user oldalról elég jó, talán csak az AF-es package létrehozást kéne már beletenni.

Bucser
Egész topic legjobb postja😊

"You messed with sliders (contrary to what was suggested), get results you don't like, and call it a bug.

BUT, you agree that the same sliders you messed with should be removed?

How about this: leave the sliders where they start out, and PRETEND they've been removed.

I think you'll enjoy the RV campaigns alot more"

EGyébként nem látom mi lenne érdekes benne. ki fogják venni a csúszkákat a kampányállításból mert mindenki elbassza és aztán jelenti buggéknt.

Molnibalage

Molnibalage
Én is kint voltam '91-ben, de hát akkor még csak 9 éves voltam, nem sokmindenre emlékszem. A '97-es és 2001 és '03-as repnapok még jók voltak.

L Viper
Én voltam a régi klasszikus nagy magyar repülõnapokon, még a 90-es években! Azokhoz képest ez egy sovány esemény lesz, az ár viszont...hmmm.

Érdekes, hogy a csehekhez, de még a szlovákokhoz is mennek "nagyvasak".
Az oroszok, vagy az ukránok nem hoznak ide egy SU 27-est legalább.
Valamiért haragszanak ránk ? Nem vagyunk nekik szláv testvérek, vagy "miafene".