Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Melyiket?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
a lockon topicba árul valaki egy alig használtat 15k-ért.
Molnibalage
Hát igen, ha végre lesz állandó melóm veszek végre egy X52-est és egy Track IR-t. Akkor vége lesz a puritán életnek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Bárcsak olyan jól állnánk, mint sok nyugati "kollégánk" !
Mennék és vennék egy jól mûködõt.
repvez
A manualja szerint az FS széria csak joystick emulacioval muxik a falconba meg csak az OF-hez láttam profilt a többi játék meg nem táogatja a 6DOF-ot.ARMA alatt probáltad vagy valamelyik autos simben amelyik fel van sorolva?
Én a freelookot nem tudtam beüzemelni és semmilyen beállitást nem tudtam vele elvégezni.Én a cam2pan-nel szenvedtem,de mig a lockon és sturmoba jol müködött addig a falconnak még az alap nézelödését is letiltotta 3d-ben.
Molnibalage
A Freelook is házilag fabrikált cucc?

A legútóbbi verziót própáltam,a 6DOF mûködött is (ellenõrizhetõ a progival),de repszimek közül igazából csak az AcesHighII támogatja.
Próbáltam Fsx-el,semmi.Falconnal,Sturmovikkal csak körülnézni lehet,de itt
a FreeLook ennél azért jobb.Fontos hogy a webcam 30fps-t tudjon.
Két sorbakötött 1,5v-os ceruzaelemet,és 4db párhuzamosan kötött kék szinû ledet használtam,elõtétellenállás nélkül.

Nem akarok mellette vagy ellene nyilatkozni a repülõnapnak... Majd utólag esetleg értékelem a dolgot!

Amit biztosan tudok hogy a magyar 29 -es (Powered by Szatyi & Peszke) a lehetõségeikhez képest nagyon ott lesz! A másik amit tudok hogy a Griffünk igencsak impozánsat fog repülni! (Láttam a programot ezért mondom 😊 )

Ellenben én a Spanyol 18 -t sem írnám le róla csak jót hallottam!

Ellenben nem értem mi az ami miatt egy AWACS -be ne engednének be? Gondolom jópáran láttátok a Fighter Pilot: Operation Red Flag címû usafényezõfaszagyerek produkciót... Ott is látható volt az AWACS belülrõl... Valószínûleg nem lesz áram alatt a rendszer így ha beengednek mit látsz? Jópár üres monitort... Ezen mi a nagy titok?

Szerintem...
repvez
zeltwegben én is voltam tavaly és 5euros parkolási dij fejében ingyen olyan repnapot varázsoltak hogy csak néztem.Az olasz C-27-es ledobott egy orsot.Igaz jol eláztunk délután de ennyi belefért.Találkoztunk a magyar gép muszakijával is és mondta hogy a gyakorláson majdnem átlépte a 29-es a hanghatárt 0,95mach-nál kapta le a gázt a pilota.Szép nagyot szolt volna a völgyben 😄
Molnibalage
Számomra mindig is egyértelmû volt, hogy az olaszok messze a leggynengébbek. Számomra is hihetetlen, hogy felengednek egy E-3-asra, de az a sejtésem, hogy ez még egy modernizáció elõtti példány lehet, vagy csak kamuznak megint. Ha nem engednek fel akkor én lehet, hogy visszakérem a jegy árát, én CSAK emiatt megyek le, mert ezt leszámítva SEMMI új és egyedi nem lesz benne. Megint felviszik a bunko bocskort, de engem meg nem... Elmehetnek a jó anyjzukba, hogy ezt a szarházit államköltségen reptetik.

A török és a svájci F-5 kötelék nagyott ott szokott lenni. Múltkor olyat repült a svájci F-18-as asszem Zeltwegben, hogy majd seggre ültem.

zsoltfireman
Ha valaki nem ismerné...
No comment
http://www.janhas.net/

Gundark
Hát nem tudom Herr Pápa, nekem hihetetlennek hangzik hogy beengednek az AWACSbe. De ha igen ott leszek 😊 A svájciak röpülni jönnek. Kiváncsi leszek rájuk . No meg azért múltkor a Patroldöfransz nem kicsit repült jól. Egyéni benyomásaim szerint jobbak voltam mint az olaszok. Persze õk sem voltak rosszak.

repvez
A progibol melyik változatot szedted le, mert a v2-es az több mindent tud és ott lehet választani hogy 1,3 vagy 4 ledes váltoratba müködjön.Ha csak az 1 ledes része van bekapcsolva akkor nem fogja használni a 6DOF-ot.Nekem még nincs kész mert zárva volt ma az elektronikai bolt ahol ledet tudtam volna szerezni hozzá.De a kamera sebessége is sokat számit ha nem tudja a 30fps-t akkor szaggatni fog vagy az érzékenységen kell állitani.Sajna nekem is csak 12fps-t tud a kamerám 😞
Te mekkora ledeket használtál és mennyi elem kell hogy világitson a 4 led?
zsoltfireman
Ok!
Maga a progik+ kiegészítõk/szinek,terepek stb/ amit említettél,az mikor jön?

Molnibalage
A kézikönyv azon része ami a telepítésre vonatkozik már készen van, azt át tudom küldeni.

A brno-i repnap a jelenlegi feltüntetett állapotában, még a kecskemétinél is gyengébb... Ha a SZU-27 és TU-22 ott lesz és REPÜL csak akkor van értelme kimenni, vag yha repült az F-15. Azt is jó lenne tudni, hogy F-15C vagy E, mert rohadtul nem mindegy...

Kecskemétre végül mégis megyek, mert már nagyon hiányzik egy repnap, két éve nem voltam sehol... Az E-3-ra azért kíváncsi leszek, hogy mennyit kell várni, hogy beengedjenek és reménykedem, hogy a Svájci F-5-ös kötelék is felszáll. A legnagyobb szívfájdalamam, hogy se F-15C, se Mirage-2000 se svájci F/A-18C nem lesz.

zsoltfireman
Nagyon hálás vagyok!!!
Alig várom!!!
Ahogy megjött install,ha valamiben elakadok fordulhatok hozzád bizalommal???

Üdv!

zsoltfireman
Szia!

Lesz nem is akármilyen!!!
Itt a link:
http://www.airshow.cz/87-EN-CIAF-07-Invited-countries.html
+ ha nincs kivel menni:
forgotravel.hu

Üdv!

Szasztiok.

Idén lessz Brnoban repülõnap? Tud rólla valaki valamit?
Molnibalage
Igen, tegnap már megírtam. 😊

zsoltfireman
Szia Molnibalage!

Zsolt vagyok
Érdeklõdnék,hogy sikerült elküldeni a postát?

Üdv!

Zsolt

L Viper
Hát igen, a hit türelemre int !
Molnibalage
A gond az, hogy akkor vagy ezt vagy a manualt csinálom, a kettõ együtt nem megy.

L Viper
Nagyon dizájnos <#eljen>A fene bánná, ha mûködne akár a fejem is belefõhetne a sapkába <#eplus2>
L Viper
Oké, csak látnám már 😊
Molnibalage
A köv. videom erre a zenére készül majd. 😊

Repvez,ezt a vackot már megcsináltam de,qrva lassú,és 6DOF-ot nem sikerült kicsalnom belõle.A progi annyi processzoridõt eszik,hogy a játék lassabb tõle.A FreeLook talán egy fokkal jobb,de meg sem közelítik a TrackIr-t....

L Viper
Vagyis nem teljesen Free <#szomoru1>
L Viper
Egy próbát megér : Kedvcsináló videó

Innen letölthetõ: Aces High II

Kb 110 mega és ingyenes. Kipróbáltam offline módban, hát free game ellenére, le a kalappal a készítõk elõtt.
Boconadi
jajj, nem kicsit elnéztem.
Késõ van már.
Boconadi
mellesleg a fülesem is ugyan ilyen ;D
repvez
jo sok video :
videok
a youtube simulátoros változata:
http://www.simtube.com/
L Viper
Köszi, közben már megnéztem a neten is, jónak tûnik a videók és képek alapján <#eljen>
repvez
nem ezt csak vitorláso repülö simulátor de sokkal jobb mint az FS.Ezen rendesen odakell figyelni a termikekre, mert eddig nekem csak alig sikerült öneröböl emelkedni vele.
Bucser
LOL. Nem.

Nem ez egy totál más repszim ami csak vitorlázókkal foglalkozik

edit: bocs azt hittem másik HSZ-re írtál. Azt javítottam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Ez nem egy FS2004-hez készült Add On ?
repvez
Nem bonyolult a manual szerint párhuzzamosan össze kell kötni a 4 ledet a végére meg az áramforrást és kész.Még talán annyi változtatást megér hogy infra ledet is lehet használni mert akkor sötétben nem verödik vissza a monitorrol a fénye,de a kamera látni fogja.
Molnibalage
A manuallal meg haladok szépen lassan, már a mûszereket ismertetem. A hadtiechnikai összefoglalóval meg a cikkek fényképezésével a hétvégére meglehetek. A mûszerel ismeretése is meg lesz addigra és talán már a navigációs rész és a kiképzõ video hozzá.

Molnibalage
Mennyire nehéz egy ilyen LED-es cuccot összerakni? Nem vagyok villamosmérnök...

Bucser
Webkamera mintavételezési sebessége sem mindegy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
A linkelt oldalrol a handbook résznél van a manual, hogy milyen távolságra és hogyan kell a Ledeket elhelyezni és bekötni.
Egyébként 4 ledre és egy webkamerára van szügséged.
Molnibalage
Ehhez mit kell gyártani házilag?

Bucser
"csak az elv" már licencelhetõ. Lásd a mostani Sony per a Cell processzorok mûködési elve miatt, aminek kitalálását egy másik cég 91-ben levédette. 150 milliót kérnek a sonytól...

repvez
miért perelne "csak" az elvet használja minden más saját fejlesztés.
Bucser
Condor Soaring Simulator. Jó kis szim.

Érdemes kipróbálni. Szlovének csinálják

Egyébként erre a freetrackre kíváncsi vagyok mennyire mûködik😊 Vol már egy csomó szoftveres megoldás. Kérdés, hogy a Naturalpoint perel -e? lévén lemásolták szinte egy az egyben az õ megoldásukat.

L Viper
Hú ez jóóó.
Ez a vitorlázógépes videó melyik játék lenne ? Nagyon szép.
Gundark
Bizony srácok megjöttem 😊 Egy új videokártyával megerõsitve harcra kész vagyok 😊 A legközelebbi multinál meg is mutatom 😊 Azt hittem felrobban az agyam amikor péntek délután nem indult el a gép 😊

Boconadi :

Valóban 😛

repvez
Ezt most találtam :
Softveres TrackIR
Támogatja a 6DOF-ot is és a falcon meg lockonnal is compatibilis.Azt hiszem megint neki kell álnom forrasztani a kis led-ekel
L Viper
Tárgytalan, már vissza is állította Gundarknak a rosszalkodó !
L Viper
Srácok, balhé van !
Gundark nevében szemétkedik valaki.
Gundark kérdi Bucsertõl, hogy kinek is írjon, hogy is van ez pontosan ?

RFACTOR TOPIC

Ide nézzetek be !
Bucser
csak mikor fog így kinézni a talaj Falconban?😊