Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Na én is megérkeztem a repnaptol sajnos elég rossz volt az idö igy a program meg lett egy kicsit variálva,de délutánra sebb idö lett mint szombaton.Igy a törökök és a franciák is le tudták a joidös programot repülni.Készitettem egy rakat képet és videot.

Ezt a trackir-es videot nekem se játsza le,de a link az müködik és onnan a letöltés is.
tarckir progi
Ha igy se megy akkor felrakom valahová a progit.
Köszi balage az infokat és a kabint
L Viper
Nem udvarlásképp mondom, de eddig nagyon jó a modod.

Az Amraamhoz szokott nyugati srácok biztos húznák az arcukat rajta, de szerintem sok minden hülyeséget hagytak a Falconban és egyszerûen lehetetlen is lett volna a készítõk részérõl annyi "apróságnak" utána nézni.

Ezért is jó, hogy a RedViper nincs hivatalos betartandó határidõkhöz kötve, mert így legalább nem kell elkapkodni.

Bucser
Írtam a srácnak azt mondta, hogy neki megy.

Egyébként az ELTE-re mutató oldal sem mûködik már.

google tárolt oldalakból találtam valanit, de a file már nem elérhetõ sajna😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Nekem sem játszotta le...
Boconadi
szerintem ennyire nem volt rossz! Sõtt mi több. De hát kinek a pap(a) kinek a pappné...
Molnibalage
Na megint haladok apró lépésekkel a manualban. A mûszerek hamarosan készen lesznek és a haditechnikai alapok is. Az Aranysas 10 nap alatt sem írt vissza semmit, szóval lefotózom a cikkeket is és rakom fel õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem találkoztom egy falconossal sem, az átlagembert meg nem érdekelte, senki nem faggatott honnan van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

na az jó, nem szúrtak ki a tömegbe az egyedi polódal?

Molnibalage
Messze az eddigi leggyengébb volt sajnos, de jobb volt, mint otthon ücsörögni. Mp3 playeremmel vettem fel gázturbina hangokat, megpróbálom a Falconba applikálni õket, de nem remélek sokat.

helo mindenki milyen volt a repnap?? én sajnos nem tudtam kimenni mert anyám nem akart lemenni és akkor már senki se mehett el.valamikorössze lehetne hozni 1 multit nekmem bármelyik este jó

Bucser
Nem tudom én is úgy találtam. de a hozzátartozó leírás az ami lényeges.

Az ELTE-n olyan programot írtak aminek segítségével nem kell ledet építeni vagy infrakamerához visszaverõfelületet meg egyéb baromságot csinálni a fejkövetéshez.

Ott van a link is csak gondolom az átszervezések során az az intézet át lett nevezve.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nekem ez valamiért nem kezdi lejátszani a youtube, de minden más megy. Mi ez? Nem tudod letölteni és felrakni vagy mailben elküldeni?

Bucser
Lehet volt már de azt hiszem erre büszkék lehetünk.

Nézzétek meg

Gundark
Köszönöm szépen 😊

Molnibalage
Infomorzsák Balu-tól!

Molnibalage
"Még annyi lenne a kérdésem, hogy fél éven belül elkészül a szeparált adatbázisos patch? Mert, ha nem akkor befejezem a modomat, úgy hogy a leggyakrabban használt egységek be lesznek lõve korrekten és akkor végre a nagközönség is kipróbálhatná."

Balu
"Talán.. nem 100% de úgy 80 - 90 biztos."

Molnibalage
És eljött a nagy nap mikor közzé tétetik az F-15C 3D cockpit. Szép vasárnapot a hívekenek! 😊

<#worship>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Bármikor. 😊

valóban elnéztem, nekem az AF van... szerintem egyelõre ez jó lesz amíg betanulom a dolgokat, aztán innen folyt. köv. köszönöm szépen a segítséged!

www.smart-bus.hu

Molnibalage
NEM Falcon 4.0 Allied Force (AF) kell, hanem a Microprose-os Falcon 4.0 !

Fel tudtad rakni a Microprose-os Falcon 4.0 -ra az AF-es és megy? Valamit elnéztél és keversz.

Tehát.

1. Kell Microprose-os Falcon 4.0, ezt 1998-ban adták ki elõször. Ma elég nehéz beszerezni, de ezen segítek.

2. Kell Redviper. Ezen is tudok segíteni, de kezdetnek ké cím:
http://falcon.tonych.info/ és http://aoba.zapto.org/falcon/

Kéne ez a F.A.Q.-ba nagyon, meg hogy dolgozom az új kézikönyvön is. Ez sokaknak reményt adhat. (ó de magasztos <#vigyor2>)

köszi, közben megtaláltam a telepítési útmutatódat! 😄 egy darabig nem zaklatlak titeket... asszem! 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage

kezdek szerelmesedni! 😄 igen olvasgattam, bár sok dolog kínai még! 😄 az alap falcon 4.0 megvan, bár már felraktam az1.0.12-es patcht. hogy lesz ebbõl RedViper? 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Van egy régebbi manual az AF-hez, de kis korlátozással jó az RV-hez is. F.A.Q.-t olvastad? Nem viccbõl van ám. Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan. A lényeg, hogy az alap Falcon 4.0 meg legyen. Onnantól fogva már könnyebb a dolog. Ha nincs meg, akkor segítek ezen. Egy új hívõért bármit. 😊

Molnibalage
Rátapintottál a lényegre. Ehhez készül a manualom is. Van régi is, de afelett már kicsit eljárt az idõ.

ez egy fizetõs mod, vagy egy patch? hol találom? esetleg hazai oldal, ahol utána lehet olvasgatni?

www.smart-bus.hu

Bucser
Igen.

L Viper
Több a lehetõség benne.
Szebb egyértelmûen, fõleg ha HiTiles textúrákat is felrakod.
A gépek, füstök, robbanások sokkal jobbak. Az idõjárás, felhõk variálható.
Az RV-ben van rendes IFF, nem kell állandóan az AWACS-et kérdezgetni.
Jelenleg az RV az amin dolgoznak tovább, sajnos az OpenFalcon is "bedöglött" egy ideje.
mert az szebb és jobb? 😊

www.smart-bus.hu

Gundark
Voltam Kecskeméten 😊 Végülis nem volt rossz, lehetett volna jobb is de nem panaszkodom, bevásároltam 😊 Két MiG 29es póló meg egy 1:48as P-51 D Mustang 😊

L Viper
Elég a legújabbat feltenni, nem kell elé semmi.

Igen az a legújabb patch.

http://www.lead-pursuit.com/ itt van minden AF-hez, de mi a RedVipert ajánlanánk inkább, ami az alap Falconhoz használatos. Itt szinte mindenki RedViperezik.
sziasztok. az AF-hez 1.0.12 az utsó patch, elég ezt feltenni, vagy sorban kell az összeset? köszi

www.smart-bus.hu

L Viper
Ja priviben gondolom...jöhet, kíváncsi vagyok.
L Viper
Írt valamit ? Nem is figyeltem.
Molnibalage
Amit írt abból nem úgy tûnik. Bepostoljam ide az egyik hosszabb levelet?

L Viper
Jól sikerültek a füstös éjszakaiak és ahogy kiemelkedik az F16 árnykép, gondoltam ez másnak is tetszeni fog <#vigyor3>

Baluék remélem a munka vége felé járnak már, én már szívesen kipróbálnám az új RV-t !
Molnibalage
Látom tettél ki screeneket a multiból. Helyes! 😊 Baluval aktív levelezést folytatok, ennek KOMOLY hatása lesz a manulra, elég sokmindent pontosított!

eLGi84
Szeptember vége Október eleje.
L Viper
Szeva !
Ma sajnos nem jó.
Örülök, hogy elõkeveredtél.
Mikor lesz rendszeres neted majd ?
Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage

Bucser
Félreértesz szerintem. Ezt 60K euroért lehet kapni. Még egy projektor kell hozzá és tökéletesen mûxik😊

HA "rámszakad az otp" (azaz a havi fizum legalább ennyi lesz😊 Akkor beruházok egyre biztosan😄

Molnibalage
Na voltam kint Kecskeméten, érzelmeim vegyesek. Próbálok új topikot nyitni neki.

Bucser, te ennyire jó szaki vagy, hogy ilyenekt összedobsz és ennyibõl? Én nem lennék ilyen bátor. Ha rádszakad az OTP szólj! 😊

eLGi84
Hali mindenkinek! Újra gépközelbe és netközelbe kerültem, kb egy hétre.
Ha valakinek van kedve egy multit nyomni este, az szóljon.

Üdv
Scottt
*lanban

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Jó terv 4óránként váltjuk egymást a többiek addig laban nyomják <#vigyor3><#wave><#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
ha rámszakad az OTP akkor esetleg a kivetítõrendszert is veszek hozzá😄

Aztán ti vesztek sátrat és beköltöztök hozzánk a kertbe falconozni😄 Mindenki kap napi 4 órát<#hehe>

L Viper
Ezt nézegettük a múltkor, komoly cucc <#eljen>
Van akinek igen.