Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A lerahagsztás az csak a headmouse-hoz kell ugye? Azt talán meg lehetne poróbálni, hogy a programozható joyoknál az egérkattintást lehet, hogy át lehet tenni billentyûzetre vagy joy gombra. Megpróbálom.

A manual haditechnikai része bõvül. NAGYON tömény lesz de arra jó, hogy ezzel el leshessen indulni és képbe kerüljenek a kezdõk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
A leragasztással az a baj, hogy ha a jobb egérgombot nyomva tartod akkor nem tudsz a kabinba kattingatni viszont körbe tudsz nézni, ha nem nyomod le a gombot akkor meg pont forditva van.
Bekapcsoltam a config editorba is mindent a track ir-hez,de semmi változás csak mindha egy kicsit jobban akadna.
Molnibalage
Miért, mi a baj a leragasztással? 10 másodperces mûvelet... Te mindkettõt kipróbáltad már? Mindkettõrõl NAGYON kéne video, hogy lássuk mûködés közben a cuccot!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
De csak van valami jobb megoldás is az egérgomb leragasztása helyett.Egyébként a headmause az az ELTE-s cucc.Ehhez nem kell semmi más a webcamon kivül a Freetrack progihoz kell a led is, de az tudja a 6DOF-ot a headmause meg nem.Mert ahogy kinéztem ez utobbi inkább mozgássérült embereken probál segiteni, hogy a fejével tudja az egérnyilat mozdatni és kattintani, ezért nem pont játékra lett kifejlesztve az más kérdés hogy arra is használhato, igy kimaradtak belole azok a dolgok amivel jobban szabályozhato lenne a mozgás tartománya és sebessége.A freetrack viszont csak a játékokhoz készült igy több mindennel személyre szabhato és elmenthetök a profilok különbözö játékokhoz.
Bucser
A redviõper config editorban is be kell állítani a TrackIR-t is eõbb mielõtt a progi látja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ott van lentebb a valasz... JOBB EGÉRGOMB NYOMVATART!!
A program nem ELTE-s volt? Azt nem lehetett elérni. A headmouse az meg nem külföldi?

Na akkor most nagyon rendet kéne rakni, hogy ki mit használ. Nekem elég a fejorgatás is a többi már csak extra.

repvez
Csak a ledes freetrack-es progival muxik a 6DOF ezzel a BME-s progival csak körbenézni lehet,de én is azzal a problémával találkoztam hogy csak az egérnyilat mozgatja a nézetet nem.Majd a hétvégén talán meg tudom csinálni a ledeket és kiprobálom a másik progit is.
Esetleg Sidelnet leirhatná hogy milyen beállitások kellenek hogy ne csak a nyilat hanem a nézetet is mozgatni lehessen,mert a cam2pan progit is azért nem tudtam használni a falconba mert ez volt a probléma.
Molnibalage
Esetleg tudsz csinálni egy rövid video-t Fraps-szel és feltenni valahova?

Molnibalage
Ragasszed le celluxszal a játék idejére azt szeva. 😊

A 6 DOF is mûködik? Tehát nem csak a forgatás hanem a kamera helyzete is változhat? Tehát akkor csak egy webcam és a headmouse progi kell hozzá?

üdv!
elõször is gratulálok a manual-hoz!nem semmi munka lehet,és rengeteg idõ is!minden tisztelet érte!másodszor,ha nyomom a jobb egérgombot,akkor mûködik a fejkövetõ program,és lehet nézelõdni a cocpit-ben.jó lenne valahogy az egérgombot kiiktatni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Nekem is mindenféle hibát produkált ez a szim...

Amikor utoljára próbáltam a Janes F18-at XP alatt tele volt grafikai hibákkal. Tettem fel rá egy TSH-t is (nemtudom melyik verzió volt, talán a kettes), de az sem javított a helyzeten sajna 😞

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Gundark
Csak Neked nem megy 😊 Voltak hibák az elején de ma már régóta semmi gond nincs vele. Fõleg mióta a TSH 3 megjelent. Ahogy a flanker nekirugaszkodik a hordozóról még mindig lenyûgözõ 😊 A DI hornet felett eljárt az idõ. Akkoriban még nem voltak fák meg mindenfélék a talajon mikor a motor elkészült 😊 És azt csak tovább csicsázták. No és ne feledjük el hogy ezzel nyirta ki magát a DI (pc-n) és a Jane's 😊 Azóta sem készült rendes hordófedélzeti szim.

A DI Hornettel az volt a baj, hogy nagyon steril volt azzal a pár elõre scriptelt küldetéssel. Ígértek hozzá küldetésszerkesztõt és dinamikus hadjáratot is, de persze egyik sem jelent meg hozzá.

A Jane's F/A-18 sokkal jobb volt, fõleg a légi irányítás tetszett benne, csak kár hogy már XP alatt sem ment rendesen, Vistán meg már nem is fogok vele kísérletezni.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
A Jane's F/A-18 sokkal jobb. Ráadásul ahhoz van jó pár update meg kiegészítõ (még Trackir 6DOF által támogatott klikkelhetõ 3d kabin is😊

Én imádom, csak nincsen arra sem idõm (kurva régóta nem repültem tartósan rendesen)

De megvan a D.I féle superhornet is. az annyira nem tetszik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Ez mind klasszikus. A Hind örök 😊 Mudzsahedin gyalogosokat géppuskázni, meg abramsekre vadászni 😊 És milyen tök jó videók voltak a missziók elõtt. A DI Superhornetnek egy hibája volt : a statikus hadjáratok. (videok itt is királyok, intro, mikor elkapják a tengót, meg a hidbombázás vonattal 😊 A kiegészitõ az meg albánia volt. Itt volt talán elõször az hogy a gyakorló missziókra gyakorlõ festésû géppel mentünk 😊 De majd a fighteropsban igazi gyakorlógépekkel mehetünk 😊

Molnibalage
Hát ezt nagyon kipróbálnám!

L Viper
Az Apache Longbow, Hind és F16 FF készítõi "követték el" .
Ha mai szemmel nézed, a Falcon után már lehet, hogy nem tetszene, de ritka jó volt.

Superhornet Frugals
42nd Intruder
Max amit a google kidob.
Itt fórumon esetleg pár infó

L Viper
Gratula Balage !!! Ez már igazi fanatizmus.
De sokan fognak ennek örülni, ha készen lesz teljesen <#eljen>
Molnibalage
Mi is ez a játék? Nincs róla valami screen, video vagy honlap?

L Viper
Ja a Balkán. ( már megint <#wink> )
Ezt a progit ki lehetne adni felturbózott grafikával, csemege lenne.
Molnibalage

42nd Intruder
Kár, hogy egy hadjárat kiegészítésen kívül nem volt hozzás semmi plusz.. Amúgy nekem is eredetibe van meg. De jó is volt anó 😊

L Viper
D.I. Superhornet, húúú de nagy volt anno. Képes voltam megszerezni eredetiben.
Na az anyahajós felszállás az irányító emberkékkel, volt hangulata,
L Viper
Nem kell sms-ezned Boci <#eljen>...Jóóóó
Boconadi
Hallod gecc Te nem semmi csávó vagy. Minden elismerésem!

Pénteken multi? (mikrofon már van)

Molnibalage
Nos, mûködik? A manaulból a haditecnikai átteknitést írom, majd jó lenne ha ezt más is megnézné...

Molnibalage
Mert ahhoz hogy a kamera mozogjob a jobb egérgombot lenyomva kell tartani és úgy mozgatni az egeret. A 2-es vagy 3-as nézetet próbáld.

az Enable mouselook be van kapcsolva alapból nálam.semmilyen beálításra sem tudtam beálítani,hogy a kamera megmozdúljon.de nekem alapból sem mozog az egérrel a kamera,hanem a kurzor mozog csak.

Molnibalage
Enable mouselook van az adnvenced a setupban a cotrollersnél. 6 DOF = 6 szabadságfok.

még egy kérdés.a falcon-ban nem lehet a config file szerkesztésével engedélyezni a cocpit-ben az egér használatot a nézelõdésre,mint a lock on-ban?mert akkor valszeg mûködne ez a progi is benne.

akkor azért nem lehet a játékban kipipálni a trackir-t.mivel nincs a gépen.egy kérdés.mi az a 6DOF?

Bucser
Ez nem TrackIR. Ez csak egy program ami hasonló.

A Trackir egy eszköz amit a NaturalPoint gyárt. Csak te webkamerát használsz.

Egyébként nézd már meg, hogy 6DOF is mûködik-e.

köszi

Molnibalage
Elõször ne a játék setupjában babrálj. A config editorban van TrackIR rész. A config editor a játék fõkönyvtárában van.

kipróbáltam a falcon-ban a trackir-t.van a beálításoknam olyan opció,a controller beálításokban,hogy engedélyezni lehetne a 3D-s trackir használatot.azt én nem tudtam engedélyezni,mert a játék nem jelölte be a négyzetet.így viszont a fülkében a kurzort mozgatja csak,illetve a külsõ nézetben a gépet lehet vele körbejárni.magyarúl az egér funkcióját hejettesíti.ha valaki tudja,hogy lehet engedélyezni a fülkében a használatát,írja ide legyenszíves.

Molnibalage
Na, magy viszonylag nagyobbat léptem a manualban.

Innentõl jön az a rész amikor a különbözõ üzemmódokat ismertetem. Ez már a régi manualban is 20 oldal volt. Most vagyok a 33-nál asszem és még a haditechnikai összedoglaló sincs meg. Hát lesz az a manual vagy 70 oldalas, ha nem több. 😊

Molnibalage
Repszimnél is kipróbáltad már? Ha meg akkor asszem összerakom a cuccot.

nekem az 1990Ft-os Q-TEC kamerámmal mûködik a dolog.

Molnibalage
Mennyibe féj ehhez egy webkamera? A bátyus fényképezõgépe elvileg képes webkameraként mûködni, csak még nem jöttem rá, hogy hogyan. 😞

Gundark
Ezt aláirom 😊 Tényleg jó játék. ÉS repülõgép hordozós. Nem annyira mint a DI Superhornet, ahol emberek mászkálnak a fedélzeten, de nem rossz.

üdv mindenkinek!
nálam mûködik ez a trackir program.egy fps játékban próbáltam ki.ott mûködött.most mennem kell,de délután kipróbálom szimulátorban is.üdv mindenkinek!

Molnibalage

Gundark
Azok a repülõgép típusok amikben soha nem ültél be 😊

Bucser
Az Igazi az OF-ben lévõ F-16 kabin ugyanis abban mozog a bot és a gázkar is😊

42nd Intruder
Mijaz a F-15 meg F-16? <#idiota><#buck><#banplz>

Gundark
Nekem van. De még nem próbáltam ki 😊 Ja meg az jutott az eszembe, hogy legközelebb multinál a 15ös kabinról meg az "új" 3d 16os kabinról kéne képeket csinálni, hadd nézzenek a lokkonosok 😊

L Viper
Ha ezt tényleg meg lehet csinálni és jól is mûködik, veszek én is egy webkamerát 😊
repvez
nem tudom még nem probáltam de gondolom ehhez sem árt ha tudja a 30fps-t.
Molnibalage
Ehhez milyen webkamera kell? A 6 DOF-ot gondolom ez nem tudja. Nem is baj, az már csak az extra lenne. 😊