Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Skacok a Red Bull DC-6 most dübörgött át a fejem felett! ÕRÛLTEK ezek? Ilyen idõben repkedni??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Még,hogy nincs Saddamnak vegyifegyver gyára...[IMGhttp://users.cwi.hu/sgupload/1187623598.jpg[/img]

L Viper
Akkor meg sem nézem, köszi <#zavart1>
Molnibalage
Nem szebbek, hanem keveretek. Alapból benne van már az FF4-ben. Nézd meg a Momenta kippet mikor alacsonyan húzok el a fák mellett, vegyesen vannak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ne ez jó, a felhõk sem jók a RedViperhez. Leszedtem, de a readme-ben írja is és a cumulus mérete sem az RV-ben megszokott.
L Viper
Nekem ez volt az elsõ komoly szimulátor, ahol bizony elég sokszor engem lõtt le inkánn az ellenség, de rögtön megfogott, hogy ez mennyivel komolyabb avionikailag, mint bármi más elõtte.

Sokszor csak néztem a beépített felvételeket és moziztam.
Tetszett az alacsony magasságban való repkedés, sorompó, bakterházzal stb 😊
L Viper
Engem inkább a szebb fák érdekelnek, de még mindig nem volt idõm kipróbálni 😞
Gundark
<#wink><#nyes><#nevetes1><#vigyor3>

Molnibalage
Skacok, a JanHas skinek nagy része elvult. Párat megnéztem és az FF4-ben alapból jobbak vannak, mint abban...

L Viper
Tudja azt, csak etet <#vigyor1>
Molnibalage
Nem, pont nem jár. EGYETLEN p-vel írák!!

Gundark
Semmi izé nem volt vele. A szokásos, bemásol, számot átír, és kész. Nekem megy. És most már tudom miért cumiztatott meg a Gripen 😊 Illetve Grippen. Egy ilyen jó gépnek jár a két pé 😊

Az elsõ Luftwaffe-s EF2000 a német és az osztrák, a második pedig az angol és az olasz. Bug.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
VERY strange... Akkor ez nem kerül bele a manualba. Az FF-s link ott van. Elõtte már van 5 példa a kabitelepítésre magyarul. Aki ez alapján nem tudja megcsinálni, az béne és rossz játékot választott. Én úgysem repülök EF-2000-rel. (Ja és annak is túl táp lett a repmodellje a Gripen mellett.)

Azt nézzétek meg már, hogy ha TE-t csináltok akkor ti sem láttok RAF-os Thypoon-t?

Most látom, hogy a freefalcon.com-on is így írják.. szóval én úgy csináltam, mint ahogy ott van leírva és mûködik is szépen.

Molnibalage
Hát én is úgy csináltam...! Ez van a telepíési segédletben.

nekem mûködik, de én nem installáltam, hanem manuálisan bemásoltam a fájlokat és átírtam a cockpit kódokat a 16_ckpit.dat-ban

L Viper
Gundarkot kérdezd, mert õ használja.
Molnibalage
Na akkor most hihetelen dolog következik. Ki tudja belõni az Aeyes EF-2000 Supetpitet. Minden más megy, de ez nem... Mindent úgy csinálok, ahogy Ara írta, de nem megy, sõt a 3D-s kabin még szar is, mert a HUD nemcsak a HUD helyén látszik. Vagy az tükrözõdés?

Eszerint próbáltam, de még a TyphoonF2 könyvtrába is betettem, de semmi hatás. Arról nem is beszélve, hogy apatchek elrontottak valamt, mert a RAF Typhonn már nincs benne a gépek listájában, csak két darab német van.

Molnibalage
Egyébként miért nem keresi senki mielõtt kérdezne?

Itt.

Molnibalage
Pár napja töltöttem fel egy srácnak. Sajnos én balga nem tartottam meg a linkeket, kérdezd meg ktomi22-õt. Elõzõ oldalon vannak hozzászólásai.

Molnibalage
Skacok, épp most avatják egyik szimes társunkat!

Osi20
sziasztok. honnan lehet falcon 4.0 teljes játékok?elöre is köszi.

Molnibalage
http://www.janhas.net/

Skinek hegyekben.

ColdFire
hmm ezzel még én is jáccottam...
mindig gondba voltam melyik gombal kell bekapcsolni a füstöt, még magamrol se tudtam akkor, nem hogy a gép kezelésérõl 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
mekkora jó gecc 😄
L Viper
L Viper
Gondolom egyet sem fogsz inni <#vigyor1>

Jó utat !
Bucser
Jó estét urak én meg most keltem😄 Látom itt még folyik az élet😊

30-ig nem leszek nagyon netközelben ugyanis Münchenben vagyok a sörök hazájában😊 Úgyhogy mindenki legyen jó jó repülést és ha lehet ne írjátok át teljesen a Falcont addig😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Éppen szerkesztés közbeni állapot volt, csak egy gyors konvertálást csináltam. Most is szúrogatok be dolgokat, nagy mozgás van most. 😊

L Viper
A 32. oldal egy üres lap. Oda még be akarsz szúrni valamit ?

Molnibalage
A visszajelzés jól esik. Épp most írom át a telepítõ részét a manualnak, nagyon részletesre csinálom.

Gundark
No felraktam a HiTilest meg a felhõket (by L_Viper 😊 úgy ahogy Balázs irta a kézikönyvben. Mûködik, hibátlan.

L Viper
Nekem is ugyanaz van meg. Akkor még nem volt RV, azért kezdõdik úgy.

Furcsa és idegesítõ lehet, hogy nálad nem akar menni...
ezek brutálisan jó képek

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

a konfig editort megoldottam,de a HiTiles nem telepûl fel.de a readme file így kezdõdik:Welcome to the HiTiles for Falcon 4 SP3.ez ugye akkor nem a redviper-hez készült,hanem valami superpack-hoz.vagy nem?

L Viper
Robbanások, RedViper, nincs editálva:

L Viper
Hú, ott valami nagyon nem jó, rendben csináltál mindent, én is így szoktam, kivéve, hogy amikor én raktam fel a HiTilest én nem futtattam, csak a terrainmergert, nekem így is hibátlanul megy szerencsére.

A konfig editorban az exacutable ablaknál ugye rendesen ki van tallózva a Redviper.exe ?
L Viper
Hát pont ez az érdekes benne, engem jól elszórakoztatott.
repvez
Mert te már beépültél a matrixba és át tudod irni a kodokat 😄
Na akkor majd jobban nekifekszek hátha lesz valami belöle.
Molnibalage
Most erre mit mondjak? Én még akkor is tudok BÁRMILYEN MFD oldalt behozni, ha nincs semmi beállítva... Mivel én nem foglalkozom OF-fel, mert nincs rá idõm, csak azt tudom mondani, hogy gondolkozz és próbálkozz. Nem igaz, hogy én fél perc alatt megoldottam, neked meg még mindig nem megy. Ha jól emlékszem kb. 2 hónapja is errõl beszélgettünk.

repvez
Az rendbe van hogy kiválaszthatok 3 vagy 4 alap beállitást,de FF4 alatt ha épp másra van szügségem azt az MFD gombokal meg tudom keresni,de OF alatt ha nem rakok be semmit defaultnak akkor hiába nyomogattam a gombokat nem adott be semmit csak a blank feliratot.
Ezért furcsa nekem ,mert olyan mintha csak azt a 3-at tudnám használni amit beállitottam a többi meg kimarad abbol a küldiböl,FF4-be meg állandoan része mindegyik .Pedig ha a realista oldalát nézzük akkor épp forditva kéne hogy legyen,mert igazábol is a teljes softvert tartalmazza a gép csak a megfelelö helyen kell keresni.
Molnibalage
Naná! Amikor az FF4-et tolod akkor az "õ" és "ú" lenyomására pörgetsz az MFD oldalak között és 4 db van engedélyezve. Az OF-ben csak 3 db. EZT a 3 oldalt állítod be elõre az OF-ben, de az FF-ben default oldalak vannak. Ha az FF-ben mondjuk az HSD helyére kattintásokkal az MFD gombokkal berakod az a TGP és elkezded prögetni az MFD oldalakat akkor a másik két oldal marad a default, de az HSD helyén marad a TGP. Ez világos? Eddig ez nem tûnt fel? Meglep.

repvez
Köszi,de az elvet nem értem még tisztán ennél a DTC-nél.
Most felsoroltál 5 elemet,de csak 3 helyet lehet választani és akkor még a FLIR meg még néhány elem sehol sincs.
Molnibalage
De akkor segítek:

FCR - Fire Control Radar
SMS - Stores Management System
HSD - Horisontal Situational Display, helyzetjelzõ
WPN - Ezen az oldalon jön be a MAV képe, ha van ilyened
TGP - LGB használatakor kell ez

Nagyjából ennyi elég.

Molnibalage
Azt hittem te ezeket kened-vágod. Játsz pár percet FF4-gyel és figyeld, hogy kikor melyik zöld az MFD-n.

repvez
Pl az hogy a sok 3 betüs rövidités közül párrol fogalmam sincs hogy az melyik képernyöért felelös a monitoron.Az összes gombot végignyomtam a játékban de nem jött elö a légi és foldi radar képe és az utvonal képét se tudtam visszahozni.Egyedül a bombadobás paraméter képernyöje jött be.
azt a HiTilest szedtem le,amelyiket a linken találtam,amit adtál.amúgy leszedtem az egészet,letöröltem mindent,kitöröltem a regisztrációs adatbázisból,majd feltelepítettem a megadott sorrendben mindent.:Falcon4.0,redviper,patch-ek:1.003,1.004,HiTiles,HiTiles2Falcon4+,TerrainTexCompress.exe,
TerrainMerger01d.exe,és a hibaüzenet ugyanaz.még annyi történt,hogy most a játék konfigeditor része mindíg hibát jelez,miután beálítottam mindent,és kilépnék belõle.

Molnibalage
Hogyan tudnék, mikor fennt sincs az OF már? Nem is lesz szerintem már soha többet... Képtelen vagyok felfogni, hogy mi nem megy rajta. Csak kattingatni kell, hogy melyik üzemmódban melyik mûködjön. Ez olyan nehéz?

Viper, hát valamin csak dolgozik az LP nem? Az AF-bõl nem fognak megélni az tuti...

Bucser
mi lett volna benne érdekes? szimpla rv vagy of meg kinek nagyobb a f*sza topic...

Azaz átlagos Frugalstopic😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF