Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Volt egy pár érdekes hozzászólás abban a topicban, amit belinkeltem.

Szerintem soha nem lesz kiadva Falcon5. Létezne, hogy az LP ezen dolgozik ?
repvez
Nem az sajna irta hogy Gimppel editálta.
Felraktam az OF-et,de még nagyon nem sikerült tesztelnem.Balage fel tudnál nekem tenni valahová egy DTC beállitást amit betöltök,mert én hülye vagyok a beállitásához.Valami igy mindig kimarad vagy radarképem nincs vagy fegyverválasztom vagy navi képen nincs.Igy meg nemtudok egy küldit se meni vele.
Egyébként a globalfalcon oldalon le lehet hozzá tölteni egy uj 3d-s kabin texturát amin már látszanak a gombok és kapcsolok, igaz hogy még csak statikusan, tehát nem mozognak amikor rákattintasz.
Bucser
Már mitõl lenne az?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Szerintem ez már az újabb Falcon motor!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
AF-fel kapcsolatban kb. ezt a mondatot írom mindenhova. Mit tegyek, ha ez az igazság??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A Some Random shots-ba i_hawk feltett egy "rohadt" jól sikerült felvételt, jól elkapta:

Ha az AF-ben ilyen effektek lennének...
L Viper
Megnézem máris...

Lehet, hogy a nyugati kollégák kiröhögnék a mi konfigjainkat
Keményen odaszóltál AF ügyben.<#eljen>
Molnibalage
Kommenteltem.

L Viper
Még odabiggyeszteném, hogy kontra LP !!!
L Viper
Érdemes átbogarászni: RV kontra OF
L Viper
Legjobb, a kezdõknek tényleg ez lesz a Biblia <#eljen>
Molnibalage
Naná, még a motor mûködésérõl is lesz szó.

L Viper
Ugye lesz benne a manualban a Campaign-ról és a csúszkákról is ismertetõ ?
L Viper
Ugye nem az AF-es HiTilest szedted le ?
Molnibalage
Na, írhatom bele a régi Aeyes kabinok telepítését is. Hiába van ott a link a manualba, azt se nézte meg senki.... Azért ez a fajta lustaság fáj.

Molnibalage
Nézd meg a régi AF-es manualt, ott angolul fel van sorolva összes bevetés típus angolul.

"player voice-t miért kell bekapcsolva hagyni a kezdõknek"
Nem írtam ilyet sehol. Csak azt, hogy hagyd belõve. Én még soha nem kapcsoltam ki, azt se tudtam mire jó eddig.

"Mennyi van még a manualból?"

Hát még haditech részébõl vannak a SAM-ek, AWACS(ez nagyjából megvan) és a teljes IR szekció. Ez kb. 2-3 oldal. Na akkor lesz 52 oldal, ha ez meg van. Ezután nézd meg az AF-es manualt ott 9-29 oldal között van maga a játék kezelése. Annál tuti hosszabb lesz... Aztán jön még egy kis modellezés, hogy mennyiben tér el a valóságtól a játék modellezése, miben más. Ezek után tervezek egy nagyon rövid típusismeretõt, 6-8 mondat és egy kis kép minden géprõl. Ez még 10-12 oldal. A moddolási rész nem teszem bele, úgyis csak én vagyok állatt. A telepítési részt ki fogom bõvíteni Bucser Track IR képével és a skinek telepítését is kihagytam még.

Na, ha mindezt össszeadod akkor valahol 80-100 oldal között lesz. Ja és a haditech részét a Lock On tábor is használhatja! (Megjegyzerm vicces, hogy ott is nagy mozgás van, de hihetetlen, hogy képtelenek kiizzadni egy tömörített magyar nyelvõ segédletet...)

Bucser
Szerintem telepítsd újra a flacont.

Azaz a hitiles-ra nyomj egy uninstallt a falconra is tolj egy uninstallt aztán menj el a registrybe

(regedit) ott keress rá, hogy microprose és töröld a falconra vonatkozó kulcsokat. (valamint töröld a játék könyvtárát is. reg módosítás után nem árt egy restart sem.

Ezután kezd elõlrõl a telepítést ezen útmutató szerinti sorrendben.

Elvileg nem szabad, hogy gondja legyen vele.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nos elõször futtattam a HiTilest,ami 81 Mega,utánna a HiTiles2Falcon4+-t,ami 1,75Mega.ezután futtattam a TerrianTexCompress-t,kivárva a közel 10 percig tartó folyamatot,és mindezek után futtattam a TerrianMerger01d-t,és a hibaüzenet ugyanaz.mindezek elõtt elolvastam Bucser által beírt telepítési útmutatót,és az szerint jártam el.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Nem jöttél este, amikorra mondtad, ezért 10 leszállás oldalszélben !!!
<#eplus2>
L Viper
Azta, valóban.
Nem semmi öszvér masina pedig. Az egy régi 6 hengeres ZIL fülke.
<#hehe>
L Viper
Azért nem mert az a Terrainmerger megcsinálja, de pár hozzászólással lejjebb pont írta bucser, hogy valóban ajánlatos elõtte is lefuttatni.
Biztos jó lesz, nyugi <#eljen>
Nálunk is mûködik.
Bucser
csak tudnám minek írok ha senki nem olvassa hogyan kell telepíteni rendesen azt a csoffadt hitiles.t....

L Viper
A lebutított képen, amit beraktam, vélhetõ hibának, de az az elõtérben lévõ domb pereme, a BMP-n jobban látszik.
a texcompress-t nem említette L_viper a priviben.de nincs gond,most akkor azt fogom futtatni.addig is köszönöm!

Bucser
HiTiles megvan? Hitiles4falcon.exe-t lefuttatad? és ezután lefuttatad a TExcompress-t és utána a terrainmergert?

Bucser
Mert a valóságban sem "gondolatátvitellel" kommunikálsz😊

Ha már realizmus akkor legyen meg.

Boconadi
bocs,elfelejtettem ideírni.tehát a hiba üzenet:TerrianMerger error:level 0 code 1

Gundark
Már a kezdet kezdetétõl nem tetszett a flottának. A "túl izé" valószinûleg egy jópofa kifogás volt. Gondolom a "farokhorog szövetség" valami "vadászgépesebbet" akart mint mondjuk a Tomcat 😊 No meg hát azért ott is megvannak a maguk kis játákai a dolgoknak a háttérben. Gondolom ezt azt lefizettek hogy ezt azt lásson vagy ne lásson 😊 Jaaj, Lefizetteket irtam?..Ó természetesen nem, "Lobbiztak a tender érdekében" a helyes kifejezés. Még egy apróság, a setupban a player voice-t miért kell bekapcsolva hagyni a kezdõknek? 😊 Engem idegesit hogy amikor kérdezek vagy utasitok még beszélek elõtte és csak utána kapok választ "egy csomó idõ múlva" 😊

Mennyi van még a manuálból? Az eddig elkészült részek elég meggyõzõek 😊 De tényleg komolyan gondolom azt amit beszéltümk tegnap, ha elkészül akkor kéne neki valami nagyobb publicitás. Hadd gyûljön a nép a zászló alá 😊

Ambush cap : szerintem itt arra gondolnak, hogy a rendes cap en vagy barcapen az ember felszáll felmegy mittomén 15000 lábra és halad közben keres és vadászik, mig itt ugye besunnyog és ambush módon lepi meg a népet 😊

Gondolatátvitel 😊 De mivel tudom mit akarok, és mit nyomok meg igy nem számit annak. Ha szóban megkérdezem pl multiban az más. És MÉG nem gondolatátvitellel kommunikálok 😊

Bucser
milyet?

ezt a hibát írta ki -hiTilitis telepítés közben

Molnibalage
Az F-111 flottatendert azért, hagtam ki, hogy aki akar utánanéz. A vadászgép "múlt" a lényeg, nem az, hogy kinek szánték. Az, hogy nehéz lett az már csak az elutasítás oka volt.

A Viper-t megpróbálom beleírni. Névhiba javítva.

Gundark
Beleszólhatok? 😊 Az F-111es indult a flotta vadásztenderén, de elutasitották mondván túl nagy. A F-117es pedig azért kapta a fura jelölést, mert nincs az USAFnál "könnyû vagy közepes" bombázó besorolás. (id Cifu 😊 Csak a kicsi izék , meg a nagy böszme állatok kategória 😊 A pedig azért nem lehett mert nem kifejezetten "támadó" repi, és ahhoz szerény is a fegyverzete, legalábbis mennyiségileg. És B-1 B Lancer. Az A-t a Carter kormány elkaszálta. A-7 Corsair II a nagy elõd mintájára 😊 De jó is kötözködni 😊 És Mester, a fõ mûsroszámunkat kihagyod a "ráragadt nevekbõl" 😊 ? Az F-16ot a "nép" Viper-nek hivja, s nem Fighting Falconnak. Volt is egy lobbi hogy ez legyen a gép hivatalos neve, de az USAF elutasitotta, mert nekik ne legyen kigyó név amikor repül 😊 Véletlenül elirtad Gary Powers nevét. Gray-t irtál 😊 Nagyjából ennyi elsõ olvasás után 😊 Szép munka, gartulálok!

Gundark
Mondtam neked, barátom, hogy ez nem hiba 😊 Benne van a taktikál referenszben, ez egy Long Track Radar. Igaz furin néz ki 😊 De élõben is állat. Feelinges, kicsit olyan mint a hard truck apocalypse 😊

köszönöm

Molnibalage
Na, milyen a manual haditechnikai része?

Molnibalage
Nálad is hibás a Hitiles... Ott a "csík" pont hegy elõtt.

Molnibalage
Meg a manualban is benne van a telepítés és a két lnik ahol el lehet érin és az elmúlt 4 napban elküdem privátba és be is postoltam ide. Légyszíves gyerekek OLVASSÁTOK már amit írok!! Nem viccbõl tetszem! NEKTEK készül.

Molnibalage
Figyu van egy egyszerûbb út. Van egy Open Falcon Setup könytár a 4.3-as telepítõnál és a 4.5-nél. A 4.5 tartalmást másold RÁ a 4.3-ra (lesz pár filr, ami új és nem ír felül semmit). Ezután ez lesz az ÚJ telepítõ,ezt kell rátenni egy szûz Falcon 4.0-ra.

L Viper
Már volt róla szó a Fórumon sokszor, de elküldöm privátban, hogyan kell használni , stb ...
repvez
jol értem a telepitési utmutatot az OF-hez, hogyha 4.4.1-re akarom telepiteni akkor a 4.5 exe-jét egy külön mappába kell kitömöriteni majd felülirni a 4.3as mappába lévoket vele és utánna az install exe-vel ujratelepiteni?
repvez
Blue Angels low flyby:
itt
ezt a HiTiles kiegészítõt honnan lehet beszerezni?fizetõs valóban,vagy le lehet tölteni valahonnan?

L Viper
Két szép HiTiles kép:

Gundark
a mai multi

L Viper
Öszvér járgány 😄

Molnibalage

L Viper
Köszi és kitartás, nemsoká nagykorú leszel.
helo sajnos nem tudtam menni multizni mert anyámék nem engedtek majd legközelebb ha addigra nem viszik ki a szobámból a gépet!!de ha lessz saját gépem akkor majd ha minden igaz akkor jövök amikor akarok, lehet anyám ezért nem akarja hogy legyen rá pénzem. mind1 addig is jószórakozást

L Viper
Nemsoká kezdhetjük a multit, megyek skype-ra !