Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
YES! Ezer köszi! Hogyan kell majd feltennem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Palinko
hmm. normális az hogy a redviper felétele után eltünt a katapult húzókar? valszeg majd ha tudok már repülni szükség lesz rá 😄 (manual configos részeit beállítottam de nem oldódott meg végül is még nem életbevágó csak félek valami nem települt rendesen. emígy a red viper nagyon bejövõs kezd lenni)
Gundark
Ezt nem lehet kikapcsolni? Vagy legalább a botra tenni egy gombra? Mert igy értelmetlen. Nem fogom az egeret dogfight közben. Bár a saitek bot egerén lehet hogy lehet állitani. De az igazi az lenne ha nem kéne nyomni semmit.

Hm?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Molnibalage
Írtam már egyszer, hogy JOBBKLIKKET lenyomva kell tartani, mert csak akkor forog a fej bennt különben csak a kurzor mozog.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Figyelemmel kísérem a fórumot (mentem amit lehet lefelé <#hehe> ), csak amíg semmihez nem értek nem szólok bele 😊 Az a baj, hogy nem sok szabadidõm van, így csak módjával tudom bõvíteni az ismereteket, de majd csak ragad rám valami. Egyelõre rám még várnotok kell 😛

Lokó hátteret még megnézem, hogy mit lehet vele kezdeni.

és ezen a buffer hibán lehet segíteni valahogy?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
Nos, kipróbáltam.Elõször Il2 val, mert ott van rendes mouselook. Ott mûködik. A falconban bár be van kapcsolva a mouselook, csak a kurzort mozgatja. Külsõnézetben forgatja a gépet ahogy Boci is mondta. Jópofa dolog, de.. Az Ilben sokszor nem áll vissza középre. Valószinûleg elmozdul a középpont a fényviszonyok miatt. Néha nagyon gyorsan megy, néha meg alig fordul. (4 Me-163 vs 8 B24 és 8 B29) Szal a trakirnél nem véletlenül kellhet a bányászlámpa Repveznek 😊 Szóval érdekes, de hogy ez ebben a formában mennyire használható, az kétséges. Mondjuk kétség kivül szokni kellene, de nekem annyira nem jött be hogy szarakodjak vele. Jó nekem a padlock, meg a hat 😊 Egyelõre ennyi aztán majd még nyomkodom.

Pápa úr : Köszi az manuál frissitést. Most installáltam a HiTilest. Akkor most nekem is benne lesznek a gépek a betonban multinál? Már nem emlékszem hogy anno az miért is volt nektek? Valami HiTiles volt benne 😊

Jefferson83 úr : nem olvasgat hanem jön multizni 😊

Molnibalage
Ez jó!!! Esetleg a háttér színén lehetne változtatni kékesszürkére és el is fogadom köszönettel (bár lehet, hogy ez a szebb csak látnom kéne). Látom olvasod azért a fórumot. 😊

Akkor már tartok valahol 😊

Nem vágom a PS-t szóval csak fun, egy egyszerû lokó :

Molnibalage
Nem ez egyes reptereken fellépõ z buffer hiba.

Gundark
Nem kell ehhez PS. Én az acdseevel csináltam 😊 Most installálom a headmousét. Majd jövök beszámolni 😊

sikerült elindítanom az openfalcon 4.3-at.de nekem vannak gondjaim vele.az a helyzet,hogy pl a reptéren álló gépek bele vannak sûlyedve a földbe annyira,hogy még a hajtómû beömlõ nyílása is a földben van.amúgy mozog a reptéren.viszont a reptér melletti épületek kisebbek a gépnél.sõt,még a tartálykocsi is gokart méretû a gép mellett.létezik erre megoldás?vagy a gépemmel van baj?

Molnibalage
"egyelõre csak egyenesen tudok repülni"

A repülés úttöröõinek még az sem ment sokszor! 😊
A banner nem sürgõs, majd megtanulom a PS-t.

Logóra gondoltál? Itt a rendes skacok csinálnak egyet neked: tessék.
Az általad kiválasztott képbõl megcsinálják, ha beszúrod 😊

Én is szeretném neked megköszönni a manualt amire idõt áldozol. Sokat fog segíteni, egyelõre csak egyenesen tudok repülni, majd egy év múlva jelentkezem <#vigyor3>

Palinko
szia. red viper képeket nem nagyon láttam googleval is kerestem. jó screenek vannak csak nem redviper hanem hitili meg ilyeneket láttam. olvastam a manualt az install részig meg a gépes részt amit átküldtél. úgy látszik félreértettél. azért nem nagyon tetszett mert azt hidtem hogy minden egyes gomb csinál valami kis hülyeséget és ahogy villámlátogatásban megnéztem az elõbb mikor hazajöttem nem mind dolgozott. a hud viszont tetszett.
Molnibalage
Hát az alap Falacon naná, hogy nem teszik, hiszen az már majd 10 éves!!! Fejleszt -e a Redviper? Nát lapozz már vissza! Milyen screeneket raktunk már be..

A félkész manualt sem olvastad?? Itt van 6-tal lentebb a link..

Palinko
a bannert photoshoppal csinálják és hogy hogyan az már hosszú. de nem tudom mire kell. de lehet tudnék csinálni. bár közel nem vagyok én a legjobb itt 😄 na letöltöttem a falcont és nemsokára a red viper is lenn lesz. és akkor azt is felrakom. hát a sima falcon nem jött be mivel lassan ment bele és villogott. a grafika még játszható de remélem hogy rájavít a red viper. vagy ajánlasz valami mást is feltenni?
Molnibalage

Molnibalage
Hogyan csináljátok ezeket a bannereket? Nekem is kéne valami jó kis Falconos. Vagy lehetne egy Mr. Manual kisbetûvel a nevem alatt. 😊

L Viper
Hú de dizájnos lettél, csak éles az átmenet a kék és a zõld között, de amúgy jó.
Ha gondolod küldd át és összedolgozom neked szépen.
Gundark
Holnap, illetve ma este kipróbálom a headmouse-t. De csak estefelé, mert fennforgás van 😊

L Viper
Ha kell nekem megvannak bemásolós állapotban, install nélkül is ezek:
F18, A10, Su27
Molnibalage
A legújabb verzió.

Az install folyomat elég szájbarágós lett. A haditech részbõl már tényleg alig van hátra 2-3 oldal azt szeva.

Remélem szept 10-12 körül elkészül maga az írás. Aztán a kiképzõvideok is jöhetnek. A legjobb skineket felrakom egy packba és azt is le lehet majd tölteni. A régi 2D-s kabinokkal amik mûködnek a helyzet ugyanez. A-10, F-4, SZU-27 és F-18.

Boconadi
fel akartam rakni a webkamerám, feltelepítettem a programot, bedugtam a kamerát, aztán ujranindiottam a gépet. Ezután nem érzékelte a kamerát... Gondoltam UNINSTALLÁLOM a driver-t, aztán felteszem még1x normálisan. Próbálnám felrakni, de nem tudom, mert azt mondja hogy van még rajta valami a régi driver-bõl. A telepítõ ugyan kérdezi hogy "reinstall"? Hát mondom ja, aztán kilép a telepítõbõl... Esetleg vmi megoldás?

Mihelyst szereztem egy kamerát megmondom mi az eredmény.
L Viper
Még nincs webkamerám.
Molnibalage
Headmouse-t még mindig senki nem próbálta ki?

Boconadi
köszi
Molnibalage
Valakit már okítottam e témában, de ez elfelejtettem beleírni a manualba! Piros keretes részbe kerül!

L Viper
Elküldtem azt is 2 részletben.
Bucser
ugye nem redviper mellé akarod felrakni? hanem üres falcon 4.0 installra?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
De ha gondolod szedd le a 4.5-ost és irasd felül a 4.3-as telepitöt igy megsporols egy kis idöt ha patchelni akarod késöbb és gondolom sok minent javitottak benne.
Amugy az instal guideba irta a készitöje hogy akár 2 ora is lehet a telepités géptöl függöen.
L Viper
Attól fel kéne mennie.
Telepítéskor ne válaszd a jobb oldali képet, hanem a baloldali ( alaptextúrást) vagy a középsõt ( freeHiTiles )
A jobboldalira klikkelve az fizetõs !!!
A 4.3-as Hotfix egy sima bemásolós javítás, egy patch a korábbi idõkbõl.
egy kérdés.mi az a hotfix,amit az OF4.3-assal együtt lehetett letölteni?

abit NF7.bocs

acit NF7-es alaplap,AMD ATHLON3500+-os proci,1 giga DDR ram,400Mh-en,7200-as MAXTOR winyó,160 Gigás,a videókártya pedig ATI RADEON X1600Pro,512Mb DDR2-es rammal,8X-os AGP,és 3.0-ás pixel shader-rel.3 órát telepített.az installer exe file-t futtattam.aztán elindítottam,és hagytam had töltse.de kb 45 perc betöltés után meguntam,és reseteltem a gépet.nemtudom miért nem indúlt,de szerintem nem is kezdem el keresni az okát.itt írta valaki,hogy eszelõs gépigénye van.szerintem az a baj.

L Viper
Milyen masinád van?
A Bazsrtm -et elég sokáig rakja, de a 3 óra az irreális.
L Viper
Balage, nagyon profi eddig a manual !

Nehéz helyzetben vagy nagyon, az biztos, mert meg kell találni azt az arany középutat, ami a hosszával kapcsolatos.

Írhatsz 700 oldalt is, de lehet akkor is kimarad valami, de lehet sokaknak még az 50 oldal is ijesztõen soknak tûnhet. Az az igazság, hogy mivel ez eléggé rétegjáték és ha nagyobb tömegeket akarsz vele megcélozni, szerintem nem kell bonyolítani, túl "bõ lére ereszteni".

Egy jó alapot adjon a kezdõknek, akkor már lehet kedvet kap az angol leírás átbogarászásához is (feltételezve némi nyelvtudást).

Eddig szerintem megvan az egyensúly benne, a haditechnikai rész is jó.

Kitartás és türelem, már várom a végét <#hehe>
Molnibalage
Az sok. Kb. 20 perc.

Gundark
Tudod mire emlékeztet ez?
"A 35-dik oldalt olvassátok el. Ti is így ismeritek a sztorit?"

Testvéreim, nyissátok ki János evangéliumánál, 168/1 😊))

Köszönjük az új verziót. Elolvasom a 25. oldalt 😊

üdv.az OpenFalcon 4.3 mennyi ideig telepítí magát?nekem 3 órája megy folyamatosan

repvez
Nem vagyunk egyformák ,nem lehet kizárni semmit,De természetesen ez a te szuverén döntésed, hogy mi kerül bele.Amit eddig irtál azért is nagy köszönet elöre is neked.Ha csak a felét megtanuljuk már akkor sokkal jobbak leszünk mint most.
Molnibalage
Holnapra elivleg a haditech rész készen lesz és végre a játékról írhatok megint.

Molnibalage
Mint írtam ezeket én SOHA nem vettem eddig észre, majd pont egy kezdõ fogja...

A GSF benne lesz a mellékelt cikkekben. Aranysas még mindig nem írt vissza semmit... Két cikksorozat és egy LGB cikk lesz mellékelve egyelõre.

repvez
Csak azért irtam, mert lehet hogy neked ezek természetesek, de egy ujoncnak lehet,hogy ezek lesznek az elsö kérdései.A manualt ugy kell megirnod hogy ne, hogy az legyen hogy ezt én tudom akkor biztos a többiek is tudni fogják.Vagy amelyiknél tudod a megfelelö gomb kombot azt ird mellé hogy könnyebben rögzüljön hogy mihez tartozik, ne csak felsorolás szerüen szerepeljen.Aztán majd eldönti az ipse hogy kattingat a kabinba vagy a billentyün nyomja meg a hozzá tartozo gombot.
A GSF-röl elég annyit irni hogy a mozgásával megváltozik a gáz kiáramlo sebessége és igy ugyan azon a fordulaton nagyobb toloeröt ad le és után égetésnél teljesen kinyilik, mert elöfordulhatna hogy szétrobban miatta az égötér ha nem tud kiáramolni rajta a megfelelö mennyiségü levegö.
A levegö forrásnak azért annyi köze van a hajtömühöz hogy a kompresszorfokozattol vezetik el a levegöt a kabin tulnyomására és abbol vonják ki a pilota oxigén ellátásához szügséges oxigént.Ez van már a Gripenbe is és ezért nincs szügsége földi oxigénfeltöltésre mint a mig29-nek.
Molnibalage
Ezeket azért nem írtam, mert sokat ezek közül én sem vettem észre eddig. Egy-kettõt beleteszek, de néhányat nem, mert akkor meg kéne magyarzáni õket. Ilyen pl. a GSF.

Az átesés lámpát soha nem vettem észre, a búgó hang feltûnõbb... Lényegtelen.

A G panelen, ha nem fordítod el a kapcsolót akkor sem történik semmi. Megírtam Balu-nak is. Régen ha nagy magasságon lekapcsoltad, akkor blacout, az a kabin oxigénellátás kapcsolója, semmi köze a hajtómûhöz...

A futókat majd belírom.

Idle detent CSAK a ramp start ismertetésnél lesz, mert ez egyes kabinokban máshogy néznek ki és nem is kell van helyette ALT+i.

Ground jett halál lényegtelen. A vészleoldást meg nem nyomkodi szoktam Ctrl+j sokkal praktikusabb.

Azért kösz. 😊

repvez
Na akkor egy kis bövités a manualhoz amit én pluszba még használni szoktam a kabinban vagy csak hogy teljesebb legyen a müködö kapcsolok listája.
A "C" panel képen az 1. szám alatti pöcök az Idle detent ez ha valaki rampstartot akar csinálni akkor fontos megnyomni mert enélkül nem fog felpörögni a hajtömü .Én csak igy szoktam inditani igy nem tudom mi

a hozzá tartozo gombkombo. A 11. szám alatt a földön is engedélyezi a függesztmény leoldását.A sárga fekete négyzet a 11. szám mellett a fegyver leoldo gombja a légiharcrakétákon kivül pilonostul együtt

ledobja élesités nélkül a fegyvereket hosszan nyomva tartva.Sérült géppel leszállás elött hasznos megtenni.Mellette a futomü visszajelzö lámpák ha zöld akkor kint vannak ,ha pirosak akkor megsérültek, ha nem

világít akkor behuzva vannak.A "pull to eject" karra hosszan kattintva beindul a katapultálási folyamat.
A D-E panelképen a 28. számu hibajelzöpanelen alulrol a második lámpa akkor világit általában ha átesés közeli sebességen halad a gép és a sebesség novelésével elalszik, tehát nem hibát jelez csak figyelmeztet.
A 17. számu fordulatszám mérö ora fölött az utánégeto fokozatát mutato ora van az folott a Gáz Sebesség Fokozo (GSF) mozgását jelzö müszer.Ha jol tudom akkor 0 allásban teljesen nyitott 100%-nál a legkisebb a keresztmetszete.A fordulatszám mérö alatt a hajtomü gázhömérsékletjelzö müszere van.
A "G" panelképen a 2. számu kapcsolot rampstartnál norm állásba kell tenni ezzel biztositva az inditáshoz szügséges levegöt.
Itt pedig találsz pár manual segédletet a navigálás és a RampStart leirására :
Cheklistek
Molnibalage
Hogy lássam, kb. hogyan fog kinézni. A végén lesz szépen belõve az egész.

Bucser
miért nem utólag csinálsz tartalomjegyzéket automatikusan?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
A tartalomjegyzéket meg bõvíteni kell majd, mert az elektronikai rész kezd kegyetlenül elnyúlni. Még hátravan az ECM ismertetése, IR, TV és anti-radar fegyverek ismertetése sé még a navigávió is... A "rövid" összefoglaló kb. 20 oldalasra fog sikerülni. 😊