Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
MASK2007 élö közvetités
Már megvettem a bányász lámpához az alkatrészeket jövöhéten már talán tudom tesztelni a freetracket vele.
L_Viper ird be a googliba hogy képfeltöltés és hogy magyar oldalakat mutasson csak és lehet válogatni köztük ezerrel
Ezt ki is szoktam kapcsolni, mert néhány kabinnál olyan aprók a karakterek, hogy 1024x768-nál, amiben én tudom használni a Falcont, nem igazán látszik. PL az Aeyes-F15 és amit az F22-nek tesz be, ott is túl aprók a betûk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezen kívül van még valami ami jó lehet ?
Azért az ESC+D vagy E azért mûködik és vissza lehet térni a menübe.
Szerintem megoldottam, mert kb egy hete már nem jön elõ.
A config editor Cockpit Settings beállításainál kapcsold ki a Cockpit Auto Scaling-et, a Cockpit Font Auto Scaling-et és az Aeyes DED Font Spacing Fix-et.
Hogy a három közül melyik a hunyó egyelõre nem tudom 😊
De nekem mûködik a dolog.
A két patch-et is felraktad az RV-re ?
1.0.0.3 és 1.0.0.4, mindkettõ kell !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A levegõben nincs idõ gondolkodásra. Aki gondolkodik, az meghal..."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Palniko, aproblémád megoldása a conifig editorban van. Olvasd a manualt, ha már van!
Balázs : Ki lehet kapcsolni azt hogy ne kelljen nyomni az egeret nézelõdés közben?
Zsoltifireman : Fúj 😊 Kapcsolod rendesre az avionikát!? 😊 Én is a stopworksot használom. Szép. Bár én a vörös sisakost 😊
Palinko : Amikor cumi van nincs idõ keresgélni. Akkor nyomi kell gyorsan és a pirotechnika már reppent is ki a kabinból 😊
Látod zsolti, nélkülem is megy!
menj át a VMH59 fórumra és látod hogy mennyire népszerû a lock-on magyarországon. Il-2t is legalább 40-50-en tolják neten aktívan magyarok közül. FSx-et és FS2004-et is legalább 30-40 ember VATSIMen.
Na most akkor ehhez mérd a ti max 8-10 fõs communityteket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.