Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
www.kepfeltolo.hu
repvez
Folyamatban a tornádo integlálása a játékba:
Hát nem tudom... Ha ki van kapcsolva, akkor nekem alapból szép nagy, olvasható betûk és számok jelennek meg a HUD-on, ahogy írod is. Ha átkapcsolok 3D-be majd vissza 2D-be, akkor azonban újra lekicsinyíti õket, mintha nem is lett volna kikapcsolva ez az opció. Szóval valami kis bug itt is megbújt a játékban 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

repvez
Hu de pörög a topic. 😊
MASK2007 élö közvetités
Már megvettem a bányász lámpához az alkatrészeket jövöhéten már talán tudom tesztelni a freetracket vele.
L_Viper ird be a googliba hogy képfeltöltés és hogy magyar oldalakat mutasson csak és lehet válogatni köztük ezerrel
L Viper
Nem hiszem, hogy a Cockpit Font Auto Scaling lenne a ludas. Az csak azt állítja, hogy minden HUD-on (2D-ben) és MFD-n a karakterek egy fajta nagysággal legyenek megjelenítve.
Ezt ki is szoktam kapcsolni, mert néhány kabinnál olyan aprók a karakterek, hogy 1024x768-nál, amiben én tudom használni a Falcont, nem igazán látszik. PL az Aeyes-F15 és amit az F22-nek tesz be, ott is túl aprók a betûk.
L Viper
Tudom, de eddig ezt használtam a Frugalsra is.
Molnibalage
VIP-nek kell lenni és akkor 200K-ig tölthetsz fel. Asszem 300Ft egy hónapra. Nem egetverõ ár.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Srácok nálam nem megy az sg-s képfeltöltés http://sgupload.cwi.hu/
Ezen kívül van még valami ami jó lehet ?
Palinko
nálam is ugyan ez a jelenség volt/van vagyt majd elvállik mi lesz 😄
Rányomtam a FLY-ra és mikor bejönnének a kis repülõk csak fekete kép. Aztán persze betölti a játékot rendesen, csak valahogy elfelejti megjeleníteni a képet és végig fekete maradt.

Azért az ESC+D vagy E azért mûködik és vissza lehet térni a menübe.

nygszerü mostmár nem igazán tudom ki kicsoda.pénteken lehetne 1 multi megpróbálok ideülni

Palinko
mondjuk nekem is érdekesen van tegnap mikor kérdeztem 2 szer egymás után jelentkezett ma meg bement... neked is úgy van hogy azt a töltést már feketének mutatja mikor a repülõket villogtatja? na megnézzük a beállítás után mi lesz 😄
Nekem is volt ilyen problémám.
Szerintem megoldottam, mert kb egy hete már nem jön elõ.

A config editor Cockpit Settings beállításainál kapcsold ki a Cockpit Auto Scaling-et, a Cockpit Font Auto Scaling-et és az Aeyes DED Font Spacing Fix-et.

Hogy a három közül melyik a hunyó egyelõre nem tudom 😊
De nekem mûködik a dolog.

Palinko
igen
42nd Intruder
Vista?

Palinko
természetesen fenn vannak
L Viper
Na ez már jóóóó.
Nem megy a képfeltöltés nálam 😞 Akartam pár jó screent feltenni.
Gundark
<#hehe><#hehe><#hehe><#ravasz1>

L Viper
Mindjárt eltüntetem onnan a végébõl, nehogy kötekedj !!!
L Viper
Köcög <#mf2>
Gundark
Jól látom hogy az új logódon lángol a 16osod hajtómûve?<#vigyor2><#buck><#crazya>

L Viper
Nekem még nem csinálta.

A két patch-et is felraktad az RV-re ?
1.0.0.3 és 1.0.0.4, mindkettõ kell !
Palinko
az miért van ha bemegyek campaign be akkor egy fekete képernyõt kapok és csak azt hallom hogy zúg a gép?
Gundark
Az biztos 😊 Majd Repvez mesél rõla 😊

Molnibalage
Hát az még egy darabig nem lesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Akkor , Balázs, érzésem szerint ez a dolog a falkon számára elveszett. Igy túl nehézkes. Ha olyan lenne mint az Ilben akkor esetleg. Szóval TrackIR 😊

Palinko
#7253 kemmentem zárójeles részben utaltam már rá...
Scottt
Boci aláírása:

"A levegõben nincs idõ gondolkodásra. Aki gondolkodik, az meghal..."

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Nem, mindig nyomni kell az egeret.

Palniko, aproblémád megoldása a conifig editorban van. Olvasd a manualt, ha már van!

Gundark
Hogy is volt az emlékezetes thunderbirds katapultnál? valami 8 századdal késõbb csapódott be a gép mint ahogy elhagyta az ülés? Itt nincs idõ 😊

Palinko
na ez sajna 2szer ment bocsi 😞
Palinko
na akkor a nagy katapult kérdés 😄 szóval nekem 3 dében még oda sem ér a fejem nem bírok anyira lenézni 😄 na sebaj végül is igaz ha az igazi pióta is lenézne valszeg kitörne a nyaka a nagy G miatt nem? 😄
Palinko
igaz hülye vagyok. nem is lényeg ez mertr végül is az igazi pilóták sem néznek le hogy meghúzzák 😄 akkor kitürne a nyakuk nem?
L Viper
Megy klikkeléssel is (még 3D-ben is), csak mire odanézel már le is zuhantál, ezért jobb a bill. kombináció 😊
Gundark
Jó de ehhez vedd hozzá hogy egy-két éve szinte nem is voltunk 😊 Ezenkivül nem vagyunk "fenn" sehol, csak itt. Amikor a Lokkon megjelent akkor minden fórumról mentek oda az emberek.

Balázs : Ki lehet kapcsolni azt hogy ne kelljen nyomni az egeret nézelõdés közben?

Zsoltifireman : Fúj 😊 Kapcsolod rendesre az avionikát!? 😊 Én is a stopworksot használom. Szép. Bár én a vörös sisakost 😊

Palinko : Amikor cumi van nincs idõ keresgélni. Akkor nyomi kell gyorsan és a pirotechnika már reppent is ki a kabinból 😊

L Viper
Ha a tegéped mérete is rossz lenne, akkor a Wehicle magnification állítódott el ! Mindig 1-esen legyen !
Molnibalage
Nos vannak amit én csak gombnyomással használok, a katapult is ilyen, de egyszer kipróbáltam és klikkeléssel is ment asszem.

Látod zsolti, nélkülem is megy!

zsoltfireman

zsoltfireman

zsoltfireman

zsoltfireman
Stop...Azért nem olyan rossz...:-)

Palinko
arról lesz szó hogy egyes funkcók mint pl a katapult csak gombnyomásra mûködik, egérrel nem?
Molnibalage
Na, végre kész a fejtágító rész, a navigáció csodájáról majd a mûszereknél ejtek szót.

Itt van.

Molnibalage
Hát azért többen vagynuk, mint 8-10. Csak az utóbbi napokban / héten érkezett 6-7 ember.

Bucser
Az SG egy játék népszerûségének megállapításában nem mérvadó.

menj át a VMH59 fórumra és látod hogy mennyire népszerû a lock-on magyarországon. Il-2t is legalább 40-50-en tolják neten aktívan magyarok közül. FSx-et és FS2004-et is legalább 30-40 ember VATSIMen.

Na most akkor ehhez mérd a ti max 8-10 fõs communityteket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Azért mekkora élet van itt a Lock On fórumhoz képest pedig sokak szerint az népszerûbb...

Palinko
hát kár hogy helyes hogy eltûnt. a videóidat lassan nézem mert 100 as netem van és hát nem valami gyors
Szívesen, a többit leírták 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Palinko
lemented saját gépre aztán http://www.sg.hu/forum.php és bal oldalt a privát üzenetek alatt van beállítások ott nick kép tallózás és onnan gondolom menni fog
Molnibalage
Helyes! Nézd meg a videoimat a youtube-on! molnibalage83 néven vagyok ott fennt.