Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Piros keretbe, nagybetûkkel az elejére, ha már jó hosszú lesz a manual, akkor ez is mehet oda !
Molnibalage
Én sem értem. Ez nem szûrhetõ le a kézikönyvbõl??? Ennyi logika azért legyen már könyörgöm. A végén még ezt is beleírom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
NEM. 10k-szor le lett írva már... sem egymásra telepíteni sem egymás mellé nem lehet õket... akkor hogy lehetne crossserver kapcoslatot létesíteni??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

üdv!a különbözõ verziók kompatibilisek egymással?tehát redviperrel lehet open falcon szerverre menni?és fordítva.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
Az ahol a kabinból (stopworks hö 😊 látszik már majdnem olyan mintha igazi lenne. Hová jutottunk a lapfelhõktõl....

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Lee új felhõmodellen dolgozik :A lap alján lesznek a képek

Jól néz ki 😊
Molnibalage

L Viper
Köszi, ez gyors volt a részükrõl <#eljen>
Bucser
Ez csak az általánosra vonatkozik. A Játékosok fórumában kell elnnie.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage

Bucser
Itt van Bár nem lett volna nehéz megtalálni lévén a játékosok fórumáûban sticky... nem kell keresni semmit...

L Viper
A keresõ egy régi hülyeséget hoz fel.
Szólnék, de nem találom a topikjukat.
Engem is idegesít, ez tényleg fertelmesen ronda lett <#idiota>
Bucser
moderátoroknak topic nem véletlenül van...

Bár egy VIP-accal editálhatod is ugyanis az URL elõle marad le a szögletes zárójel.

L Viper
Kiket kérjek meg ?
Írjatok sokat, majd eltûnik, a következõ oldalon.
Molnibalage
Ezeket kérd meg, hogy töröljék, ocsmány így a fórum, én is eljátszottam ezt délután.

Molnibalage
Én ezt használtam ma.
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/

L Viper
Nem jön be az oldaluk sem most.
Bucser
egyes servereken számolva van, hogy egy adott ip-rõl/domainrõl hányszor lehet letölteni a képeket.

Ezzel a hardlinkelés megelõzhetõ (azaz külsõ oldalak más erõforrásait használják képtárolásra meg ilyenek)

L Viper
Oké, nézek másik helyet 😄
Boconadi
fene sem tudja, de old meg mert érdekelnek <#hehe>
L Viper
Érdekes, az elõbb még látszottak. Bekrepált a feltöltõ szerver ?
Molnibalage
Fél órája még látszottak,

Boconadi
sajnos nem jönnek be a képek
Boconadi
Vazze, piszkáld azt akkor megtudod mi történik, ilyen egyszerû... <#smile>
Molnibalage

L Viper
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy sokan bele sem mernek piszkálni a config editorba, mert ott igen csúnya dolgokat lehet okozni.

Ami fontos azért benne lesz a manualban úgyis ( gondolom).

gsg16: majd ha jössz multizni is, akkor ott még jobban el tudunk mindent magyarázni 😊
Molnibalage
Azért mert ahova azt írom az a régi hibákat javjtotta ki nagyrészt, a nagyítás amit írtam nem tudom miért van, mert SEMMIRE nem jó. Fel nem fogom miért van benne.

Abszolút kezdõnek meg mit írjak? Ha meg próbálnám magyarázni valszeg úgysem értené, akkor sem, és akkor nem 100 oldalas lenne, hanem 150. Ha mindent részleteznék eléggé ömlesztve lenne.

megkérdeztem nemrég,mi ennek a jelenségnek az oka."reptereken fellépõ buffer hiba" volt a válasz.#7244.minden elismerésem,és tiszteletem a manual-ért.de szerintem,ha megengedsz egy javaslatot,ha tényleg részletesre akarod csinálni,akkor ne írj bele olyanokat,hogy "soha ne nyúlj hozzá",hanem írd le,hogy mire való.hiszen itt mindenki erre a manual-ra hivatkozik,és nekem,mint Falcon-os újoncnak eléggé fúrcsa ez a "ne piszkáld azt a gombot" szerü leírás.ez persze csak egy kérés.a manual-od mindettõl függetlenül tiszteletre méltó munka.

Molnibalage
A ramp a legvégén lesz, ha lesz. Aki így akar játszani annak azért el kell jutni valamilyen szintre.

Palinko
ok megnézem köszi 😊
repvez,irtam privibe....

L Viper
Én már a múltkor írtam neked, hogy nézd meg, nincs e nagyobb számon mint 1-es <#hehe>
repvez
mekkora a fordulatszáma a hajtomunek ?Mert ha csak 20-25% akkor még nem inditottad el a hajtomuvet csak az indito segédhajtomü pörgeti.
Egyébként a FF! docs könyvtárba van egy rampstart trainer nevü progi ott begyakorolhatod mit hogyan kell csinálnod.
Mehet a manualba ez is 😄
Palinko
akkor hiába volt bekeretezve én nem láttam 😊 egyébként a rengeteg tehnikai adat után jó lenne lassan írnod valami olyat hogy kell felszállni ramp ból 😄 mert "gázt" nem tudok adni még ha valahogy beerõlködök mindent is 😊
Molnibalage
Hát nem, az kezdtektõl benne volt. Én már csak tudom. 😊

Palinko
szerintem õ a régebbi változatt olvasta mert azt nemrég írtad bele
Molnibalage
Figyu, a manualban nem véletlenül van az, hogy SOHA ne rakd el egyesrõl! Nem mondtál újat...

üdv mindenkinek.ma visszatelepítettem a redvipert.azért szedtem le az open falcont,mert nem tudtam megszüntetni a "földbe sûlyedt repülõgép" jelenséget.elindítottam a redvipert,és azt látom,hogy bár az annak elõtte tökéletesen mûködött,most abban is földbe vannak sûlyedve a gépek.elkezdtem álítgatni a setup-ban,és a graphics beálításoknál rátaláltam a "Vehicle Magnification" csúszkára.ha ezt valaki "1"-re álítja,akor minden "rendben" van a reptér,és repülõgép arányaival,illetve a gép a betonon áll,és nem a földben van félig.ha feltoljuk a csúszkát "5"-ig,akkor álítodnak el az arányok,és sûlyed a gép a földbe.

repvez
<#szeret><#hamm><#puszis> meg ilyesmi.
(a helyszint ö választhatja 😄 )
Molnibalage
Két F-15 találkozik a vendég MIG-29 gépekkel. Gyönyörû szerintem.

Molnibalage
Bombázók egymás közt.

Molnibalage

repvez
Akkor nem tom Pedig most kezdi a programját a mig29OVT 😄
Boconadi
Bezártam az operátis, meg az msn-t is, de így is ugyan az a helyzet 😞
repvez
Balage a képet a frugalsrol a tornado topicba volt.
Boci nekem is néha megtrorpan,kapcsolj ki minden mást mellöle mert lehet hogy 300k-s a streamingje tehát enyivel kéne folyamatosan letöltened a videot ha nincs ekkora downloadod akkor sokáig fog tolteni és akadni fog.
Molnibalage
Ezt honnan szedted? Frugals vagy FF fórum?

Boconadi
Nekem mindig megáll a pufferlés után
L Viper
Repvez, Boconadi, kösz az ötleteket, majd rakok fel pár screent, csak most nem leszek gépközelben...
L Viper
😊 nálam 1024x768-ban az F22-nél jó volt, de igazad van F15-nél 2D és 3D váltás után érdekes. Ott csak az MFD-knél jó. Vissza is állítottam alapra <#eplus2>