Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nekem mindegy, szeretem mindegyik félét.
Molnibalage
És milyen bevetést akarsz vele repülni? Ma kívánságmûsor van. Még 15 percig fogadok el javaslatot aztán nekilátok.

Az oktatóvideo kicsit más lesz, mint amit elterveztem, de lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
modern! F-18C -t akarok <#gonosz1>
Molnibalage
A !&!### életbe! A Vegas valamiért nem hajlandó azt csiánlni amit én akarok, nem tudom feliratozni az oktatóvideokat, mert nem úgy mûködik mindt régen.. Alig vagyok ideges...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
'80-as évek vagy modern legyen? A modomat mindenki rakja fel és figyljen az Aeyes kabinok használatára!

L Viper
Ha van idõd Balage, csinálj már elõre valami jó TE-t, vagy keress egy jót a meglévõk közül, hogy ne akkor vegye el az értékes repidõt <#vigyor1>
L Viper
Adj egy mailcímet és átküldöm neked, a link nincs már meg nekem.
Bucser
keress rá a neten, hogy head mouse és egy elte-s linket keress.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Volt ez a magyarok álltal kifejlesztett webkamera követi azt hogy merre nézünk címû program. Valaki tudna adni egy letöltést hozzá, mert most újra beüzemeltem a webkamerát és kiváncsi vagyok rá (mikor errõl volt szó nem igazán olvastam a hozzászólásokat, szóval csak azt tudom, hogy van valami ilyesmi, lámaságért bocs).

Molnibalage
Megyek. Épp most repülöm majd le az elsõ oktató filmet. Nagy pillanat. 😊

L Viper
<#lookaround>

Urak ! Ma este multi, 21:30 körül, picit után gyülekezõ Skype-on.
Mindenkire számítunk.

<#lookaround>
Molnibalage
Halad a manual, ha minden jól megy estére kész is lehet a navigáció rész.

Basszus, megvan...

A joystick legördülõ ablakában volt felsorolva a "Z tengely" is meg a "Z forgás" is elõbbi volt bemappolva Z-nek (mostmár tudom, a joystick x-y-z mozgását nem tengelynek, hanem forgásnak titulálja). Emiatt nem is jelent a gázkar ablakban a "Z tengely". Ha a joystickról levettem a "Z tengelyt", minden a helyére ugrott, azaz a "Z forgás" opció innentõl a throttle axis ablakban jelent meg opcióként, és minden OK. Kösz...

A legújabb Saitek driver van fent, minden más progi gond nélkül látja, az XP Control Panelen is minden mozog, az F4AF is látja. Alap controller setupban X-52 kiválasztva. Akkor marad az uninstall-reinstall?<#szomoru1>

Boconadi
én azzal tolom még mindig <#idiota>
Gundark
Feltetted a saitek driverét? Nekem nem volt ilyen gondom soha. A gázkar mindig is mûködött. Alapból, mindenféle beállitás nélkül. Ehhez nem kell az advanced ablak. Az csak ahhoz kell hogy a sok izécskét beállitsd. Sõt nincs is külön beállitója a rendes gázkarnak csak a "right engine-t" lehet hozzárendelni valamihez. Az alap kontroller setupban állitsd x-52re a inputot. Vagy tedd fel a saitek új driverét. Vagy újra a falcont.

Molnibalage
Gundarkot kérdezd, neki is X-52-ese van. Minden ablakot végignéztél?

Molnibalage
Joy nélkül ne játsz, nem lehet élvezhetõen. Billkiosztás a \docs mappában van sokegyéb más mellett.

Sziasztok,

bocs, ha visszább már lett tárgyalva, a keresés nem csak ebben a fórumban keres (vagy én csinálok valamit rosszul). Lényeg: feltettem a RedVipert. A setup joystick konfig advanced felülete látja a Saitek X-52-est, de gázkar tengelyként csak a joy x-y-z tengelyét, a gázkar precíziós sliderét meg az egér kereket hozza fel a legördülõ menüben, és "Detection" gombot meg nem látok. A Manual sem mond többet. Segítség?

Kösz: Razor18

Sziasztok én csak most ismerkedem a Falcon 4.0-val és az lenne a kérdésem, hogy billentyûzettel hogy a fenébe lehet itányítani a repülõt?
Van-e valakinek billentyûzekiosztása a játékhoz amit ki lehetne nyomtatni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Boconadi
okay, remélem tudok menni
L Viper
Hú de durva lett ez a közeli <#eljen>
Gundark

Gundark

Gundark
képek a mai multikából 2 😊

L Viper
Vazzeg, csak 3-an voltunk, jöhettél volna.
Skype-on futottunk össze és nem igazán volt szervezve, de ma este is lesz.
Boconadi
nem is tudtam hogy ma van játék 😞((
Gundark
Képek a mai multikából 😊

L Viper
Nem, én is néztem, de azóta sem trimmelek. 😊
Molnibalage
Sakcok észrevettem egy oltári bugot! Ha az oldalkorányt trimmeled az irányok fel vannak cserélve!! Balra trimmelem a gépet erre elkezd jobbra csúszni. Vagy csak én hülyültem meg??

Molnibalage

Molnibalage

L Viper
Nekem holnap is jó, szerintem.
Molnibalage
Holnap nem jó? Nagyon lendületben vagyok manual téren.

L Viper
'Stét ! Lesz ma este multi ?
Gundark
A fõ motivum az hogy gyakorlatilag nem látok 😊 Hiába radaroztam , irányozttattam a toronyból. Aztán egy pillanatra elhussant a ködfelhõ, és ott volt alattam a beton. Páccs, tökéletes hordozós recovery-t hajtottam végre 😊 Az oldalszél hirtelen megdobott és a bal fõfutó ért elõször földet😊 Szóval ilyen idõben nem repülnek, talán nem véletlenül 😊

Molnibalage
Na? Kemény mi? 😊

Molnibalage

Gundark
Én tennék egy próbát. Szeretem szivatni magam 😊

Molnibalage
Bazz, olyan gyakorlóküldetést raktam össze, hogy még én sem tudok leszállni! 😊

Felhõalap 30m-en és 45 csomós oldalszél!! Érdekel valakit?

Molnibalage
No skacok itt a jó hír, ma folytatom a manualt. A navigációs részhez még az elõzõnél is jobb lesz. Saját gyakrolóküldetéseket is csinálok.

L Viper
Ott a pont ! Az a helyzet, hogy a magyar átlagfelhasználó gépén úgyis döcög az OF, annyival viszont nem jobb, vagy szebb, hogy OF-re álljak át.
Bár le a kalappal az OF csapat elõtt is, mert sok jó dolgot csináltak, ez ugye ösztönzõen hat az RV-s fiúkra is, sõt van amit át is vettek OF-bõl.
Bûvészkedni azért azt nem kell,de a dolognak semmi értelme....
Néhány próba után úgyis csak az RV marad fenn.

Molnibalage
Na ja, de ez nem az örgebb Falconosoknak szól, hanem az kezdõknek. Az ne akarjon bûvészkedi. Én nem is tudom, hogy hogyan kell, és a kihatásairól sem tudok semmit. Ennyi.

Bucser
Szerintem meg nem.

Ugyanis adott egy 400 megás program és adott hozzá két egyenként 500 megás különbözõ megapatch amiknek a readmejébe még le is van írva, hogy NEM MEGY EGYÜTT a másik falconokkal.

De mindegy a lényeg, hogy a válasz megvan. és nem nem logikus a kérdés.

Szerinted anno fel lehetettmenni infiltration moddal hagyományos Half Life serverre? ugye hogy nem.... Sõt CS serverre sem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Palinko
a verzió külömbözõ de az alap nem. szóval megérthetõ a kérdés.
Bucser
fel lehet tenni. De nem úgy mint azt az átlaguser teszi, hogy egymásraereszti a kettõt.

Én is belinkeltem már a tiszta dualinstallhoz tartozó útmutatót. nem egyszer nem kétszer.

Nálam egymás mellett megy az OF,és az RV is.
Már írtam hogy kell....

Molnibalage
Azért az ember azt gondoloná, hogy KÜLÖNBÖZÕ verziók talán jelentéssel bírnak. Tévedtem. Belekerül.

Bucser
A Verziókat összefoglaló rész végére símán mehet, hogy nem kompatibilisek egymással a különbözõ verziók szép nagy keretes pirossal.