Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Jó és hasznos segítség lesz <#eljen>
Molnibalage
Elsõ oktatóvideo.

A többi is hasonló lesz, csak megnövelem a képméretet és kisebb betûkkel fogok írni. Szerintem ezt is majd ezt is kijavítom és az kerül majd fel a végleges a kézikönyv mellé.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Én is XP-t használok.
Csak ezzel csinálja. Egyébként mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. De most az elõbb háromszor egymás után elindítottam, és normálisan betöltötte. Valamikor meg gondol egyet és lefagy.
Gundark
Csak ezzel csinálja? Mert ha mással is akkor lehet hardware hiba is. Az alap falcon alatt a Falcon 4.0-át értjük ugye és nem az Allied Force-t?

XP-t használok, nem hiszem hogy ez lenne a gond.
L Viper
Oprendszer ?
A patchek is fent vannak. Többször is újraraktam az egészet, de ugyanaz. Azért még próbálkozom. Kösz a segítséget!
L Viper
Ha mindent jól csináltál akkor nem szabad fagynia, nekem minden okés.
Legjobb, ha a loogbook-ban csinálsz egy új kezdést és utána :
Setupold be rendesen, 1024x768 32 bit, az advancedben is lõdd be a "kockákat". Simulaton-ban Ace fokozat, aztán esetleg a padlockot, labelst, autopilotot ízlés szerint babrálhatod.
L Viper
Patch-ek fent vannak ?
Sziasztok! Még új vagyok itt. Felraktam az alap falcont és rá a redvipert, de elég gyakran mikor tölti be a pályát, lefagy. Nem mindig, de többször fagy, mint ahányszor nem. És csak a reset segít. Nincs valami ötletetek, mi lehet a gond?
L Viper
Legközelebb <#vigyor>majd remélem már úgy lesz
Boconadi
igen, az utolso mondatot kiemelném <#idiota>
Molnibalage
A leszállás egyik oktatóvideója készen van, most megy a render.

Molnibalage
Nem, az most készül. A Microprose féle Falcon 4.0 5 darabban.

L Viper
Csak nem az oktató videók ezek ?
Molnibalage
Meg ez is belekerülhet.

1.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/7f587b57ba72b99cbec10424eca8fe55
2.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/ab28052a8a7a0a7fc08e0e5961ba2d73
3.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/052ede7c1d1a10c12bc7f3fca84c4329
4.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/7d89bcabf4735fdb0f94b92e457a666f
5.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/b458dbc8a9cba0a751bf0a359c506e18

L Viper
Szerintem szóljunk Neuronak, hogy tegye be a FAQ-ba minél hamarabb az elõzõeket, tényleg már sokszor le kellett írni.

Azért minden új embernek örül a közösség, gyertek, gyertek !
L Viper
Azon ne csodálkozz, mert az alap Falcon 4.0 már nagyon régi, közel 10 éves.
Itt találod: RedViper letöltés

A két javítást is tedd rá, sorban az 1.0.0.3 és az 1.0.0.4-es.

Az ott lévõ soundpackot én nem raktam fel, azt nem használom.

FIGYELEM : NEHOGY AZ ALLIED FORCE-RA TELEPÍTSD, FALCON 4.0-RA KELL !!!
Molnibalage
http://falcon.tonych.info/
http://aoba.zapto.org/falcon

Készül hozzá magyar kézikönyv is én, csinálom.
Neuro, sírva kérlek írd már be ezt a két sort a FAQ-ba, mert eléggé idegborzoló 200212312 alaklommal beíni ide. Azt is lehet berni, hogy a manual készülget és 1 hónapon belül készen lesz, ha minden jól megy.

Az új fiúknak meg üzenem, hogy minimális önállóság!!!

www.torrentz.com Redviper azt örülj.

Vagy google, Redviper, torrent, download kulcsszavak és lehet lesni. Ennyi intelligencia azért legyen már fõleg, ha egy ilyen nem egyszerû játékkal akartok játszani...

Osi20
sziasztok. nekem nem akarja beállitani default beállitás? alap van fent és ezt RedViper honnan lehet leszedni?elöre is köszi. csak most tanulom játékot mert eddig il2-vel játszotam. mondjatok magyar oldalokat lehet kiegészitöt leszedni?

Molnibalage
A 800x600 azért érdekes, mert a játék defaultban 1024x768 beállításon van.

Molnibalage
A "pilótás" kabin az nincs benne alapból, az a Stopworks féle F-16 kabinban van.

L Viper
Kerékkormányzás bekapcsolás/kikapcsolás:
"SHIFT" és "-" egyszerre ( magyar billentyûzet )
"SHIFT" és "/" ( angol billentyûzet )
nekem a redviper van fent

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Milyen verzió ? Alap Falcon 4.0 + RedViper ?
a hoszú betöltési idõ nálam is szokott jelentkezni.akkor csinálja,amikor elõször indítom el az adott Take off küldetést.hagyom betöltõdni,és ha netán újra el kell indítani,másodszorra már hamarabb töltõdik be.a másik problémám,az oldalkormánnyal pedig úgy jelentkezik,hogy "Taxi" módban indítom a játékot.semmit nem álítottam rajta,csak a fülkét zártam le,és a gázkart toltam rá,hogy guruljon a gép,és kigurulok a felszálló pályára.a következõ alkalommal,mivel nem sikerült leszállni,és lezuhantam,már nem tudtam kigurulásnál fordúlni.ezután indítom újra a játékot,és megy minden rendesen.ez szerintem valami program hiba lehet.mindettõl függetlenûl tetszik a Falcon.

Osi20
sziasztok hogyan lehet beállitani 1024-768 felbonást? nekem csak800-600 engedi. hogyan jelenik meg pilota? elöre is köszi

L Viper
Ja látom, közben leírtad. Sajnos nem tudom, nem természetes.
L Viper
Ugye Falcon 4.0-ra telepítetted a RedVipert és fentvannak a javítások is 1.0.0.3 és 1.0.0.4 -es.
Ha a sima gyakorlásnál addig tölt, az nem okés.
Campaignban ha késõn van a felszállási idõ és nem taxit nyomsz akkor visszaszámlálás van...lehet, de ez akkor is sok és nem derült ki, hogy minél tölt neked ennyit, mert nem írtad le.
Molnibalage
Nem, nagyon nem. Egyetlen srác volt akinek hasnoló gondja volt, de soha nem jöttünk rá mi volt a gond õt meg nem érdekelte. Az itt jelenlevõk tudják kirõl beszélek. 😊

Ja, és egyszerû Take-off TE, semmi kampány...

L Viper
Miért szeretjük ennyire a HiTilest:

Sziasztok,

normális dolog, hogy a Commit után 7 percig tölt a gépem, mielõtt a fülkében találom magam? Core 2 6400, Samsung 160 GB HDD, 2 GB RAM, GeForce 7600 GT.

Kösz: Razor18

L Viper
Jó volt a mai multi is, csak szokás szerint késõ este lett jó a kapcsolat és akkor tudtunk rendesen TE-t játszani...
Gundark

Gundark
Mai termés

Molnibalage
Nem egy kötelék "A" kötelék! 😊

Startra készen! Grrrrrrrr!

A pápa küldöttsége!

A hitehagyottra lesújt az átok! 😊

Sztárpilóták? Ugyan.. EZT csináljátok utánam! 😊

Igen, Õ az? NEM szúrja ki a szemed?? 😊

L Viper
Furcsa vegyes kötelékünk 😄

L Viper
Dogfight után kissé leamortizáltuk a környéket:

Pontosan,és egymás mellett vannak😊

Ha külsõbe mozog az oldalkormány,akkor csak simán nem aktiváltad az NWS-t.

42nd Intruder
"shift"+"-" (kötõjel, mielõtt minusznak nézné valaki) bill kombó 😉

egy észrevétel a joystick témához.nekem egy saitek cyborg 3D gold joystickom van.lehet hogy csak nálam csinálja ezt a játék,de néha "elfelejti" a rudder mozgatására szolgáló tengelyt,ami a markolat csavarásával lehet mûködésbe hozni.ennek az a következménye,hogy nam tudok a földön gurulni vele,mert nem kanyarodik a gép.viszont külsõ nézetben meg a függõleges vezérsíkon mozgatja az oldalkormányt.kiléptem a setup-ba,és ott is látta a program az adott tengelyt.újra indítottam a játékot,és újból mûködött,és tudtam vele gurulni.ezt 10 játék indításból,kb 2X csinálja.jó éjt mindenkinek.

L Viper
Ok, na lépek fel Skype-ra.
Molnibalage
Nem az lesz, de azért tessék figyelni majd. Ha már mi modern technikát repülük azért az ellenk is adtam, de csak mérsékelten átmenetiben repülnek. Van némi AA-12 (R-77), de R-27 is a gépeken.

Boconadi
Tényleg, még orosz géppel nem is repültem a játékban 😮 (na majd egyszer kiprószáljuk a sukhoit :])
L Viper
Csak annyi, hogy Gundark azóta is emlegeti a múltkori felszállásnál rárontó Su27-est <#vigyor> Mire leszedte el is fogyott egy csomó naftája.
Ne valami öngyilkos misszió legyen.
Boconadi
intercept? <#smile>