Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
És ne feledkezzünk meg, hogy az orosz rakéták eltarthatósági ideje is jóval rövidebb. Lejárathoz közeledve sok a "bedöglött" rakéta.
Molnibalage
És a nagy különbség, hogy az R-77 a valósában az AMRAAM-hoz képest olyan ritka, mint a fehér holló.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát hogy valójában mekkora a difi a kettõ között azt azért nehéz eldönteni, mert a R-77-est soha nem vetették be élesben és a AIM-120C-bõl is asszem csak C-5 volt '99-ben Szerbia felett. Azért az AIM-120C-7 gyaníthatóan jobb, mint az orosz és a valóságban több olyan dolgot is támogat amit az R-77 nem. Gnodolok itt az adatátvitel révén más géptõl is kaphat korrekciós jelet. stb..

Az orosz rakéta elvileg jobban fordul a különleges kormányszervei miatt, de nagyobb a légellenállása, kisebb a hatótávolsága azonos körülmények között.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Én a hit hû követe vagyok !!!<#worship>
Gundark
Igy van. Nem hagyjuk terjedni a hülyeséget. DE téged hivhatlak esperes helyett HITEHAGYOTT-nak? <#nyes><#eplus2>

L Viper
Ó de kukacos, precíz valaki <#vigyor1><#buck>
L Viper
Ez nem az oktató videó, ez egy összevágott anyag érdekes leszállási helyzetekrõl.
Gundark
Ó 😊 Mily finoman fogalmazol. 😊

Gsg16 : az anyahajót ezentúl hívjuk repülõgép-hordozónak, rendben ? 😊

Boconadi
Más kérdés hogy nem tisztáztam milyen géppel jobban tudom kikerülni az aim120-at mint az R77-et. Tehát MiG-29S-rõl van szó.
Boconadi
Jó de ez nem azt jelenti hogy az F-15C-vel együtt az amerikai rakéták is le vannak butítva, külömben semmi értelme nem lenne a játéknak. Vagy tévedek?
nekem a SU33-as volt a favorit a lock on-ban.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

a leszállás videót már leszedtem.mindjárt amikor balage feltette.nekem is az volt mindíg a gondom,hogy a hajtómû elõbb ért földet,mint a futómû.a lock on-ban nekem az anyahajóra leszállás tetszett nagyon.harmadszorra már simán ment.

Bucser
LockOn-ban az F.15 eléggé le van butítva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
gsg16, nézd meg a leszállásos videót, érdemes 😊 #7498
L Viper
A Flanker 2.5-ben is megszokás kérdése volt, csak figyelni kellett a HUD-on a sebességeket ( kicsi és nagy szám egyezzen ), ha még a tolóerõautomatikát is bekapcsoltad, akkor meg gyerekjáték lett.
Boconadi
én kérdeztem. Köszi szépen.

Valójában is ekkora eltérés van az AA-12 és az AIM-120C7 közt?

Én lock on-ban 5x könyebben legyúrok egy aim-120-at mint egy R-77 -et.
Gundark
Ez igy van. Ha izgalmas leszállást akarok akkor egy szétlõtt Messzer, olajjal telefröcskölt szélvédõvel, és durrogó motorral 😊 A leszállás egy idõ után olyan könnyedén fog menni, hogy csak nézel 😊 A múltkori multinál amikor B2-essel voltam olyan lazán jöttem le, hogy csak akkor vettem észre hogy nincsenek kinnt a fékszárnyak mikor megálltam 😊

Molnibalage
És mûködik már? Nõ a bicepsz? 😊

Metaláltam a leszállásokat. Itt.

Bucser
NOs otthon hasonló, csak nincs TFT-m meg álványom a Cougarhoz és CH pedál helyett egy SIMpedet használok amelyhez hamarosan rendelek egy toe braket úgy néz ki😊

Aztán majd monitort cserélek.

Jahh Balázs kérdezted, hogy milyen Joy az a Cougar:

pont olyan mint ami a képen van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Falconban könnyû leszállni ha megszokod vagy ráérzel.

Elsõ pár napban nekem is állandóan kerék tört és a seggemen végeztem, de utána megszoktam a megfelelõ szögeket és sebességeket és nincs vele gond.

Molnibalage
Ha emlékeznék rá hol voltak... Megkeresem.

Molnibalage
Mindenki azt mondja amit te, de nekem meg pont fordítva volt, igaz a Flanker 2.0-val, abban sokkal nehezebb volt leszállni, mint a Falconban. A Falconban szerintem könnyû.

Más. A moddolásnál kipróbáltam még két paraméter változtatását és NAGYON bejött. A szembõl való bizonytalanságot NAGYON jól tudom már szimulálni és hátulról sem olyan stabil már egy-két rakáta. Asszem a teljes mod át lesz dolgozva, de nem ma.

Valaki kérdezte, hogy mi a különbség a játékban az eltérõ AMRAAM verziók között. Megnéztem az adatbázist.

AIM-120B, kisebb a radar hatótávolsága és picit érzékenyebb a chaff-re.
AIM-120C-4 és C-5 nem sokban tér el egymástól, a különbség a játékban nem érezhetõ (sõt, igazából aza baj, hogy egyik AMRAAM közt sem...)
A C-7-es veriónak kb. 12%-kal nagyobb hatótávolságú a radarja, ez a játékban úgy jön le, hogy még pontosabb, mint a többi.

A modban ezeket is még jobban átgyúrom majd. Az AA-12-õt is megnéztem, ha már turkáltam, annak a radarja kb. 30%-kal gyengébb, mint a C-7. A B és C-4 verióhoz képest kb. 20%-kal.

L Viper
Igen, a Falconban nagy élmény a szép leszállás elsajátítása. Csak addig nehéz, míg meg nem szokod. Amikor meg már érzed, a leglehetetlenebb helyzetekbõl és fordulókból is le tudod tenni.

Balage, linkeld már be lécci a Frugalsról a leszállásos videódat, ha még megoldható.
a türelmem végtelen.én napokat vagyok képes kínlódni egy játék küldetésének,vagy pályájának végig vitelével.pl a Falconban a leszállással kínlódtam sokat.a lock on-ban nagyságrendekkel könnyebb.de nagyon élvezem.

L Viper
Nézem...
Hú, elég korrekt flounder 22 otthoni "szentélye". A linkre bökve ezt látni 😊

L Viper
Hát ez nagyon idegesítõ lehet. A lényeg az, hogy úgy látom még ennek ellenére is tetszik a játék és kitartó vagy <#eljen>

Reméljük, hogy az új RV-ben orvosolni fogják az ilyen fura hibákat is, ami néhány felhasználónál történik.
Molnibalage

amikor elõször elindítom,pl a take off küldetést,akkor hosszú ideig tölt.aztán elindítottam még kétszer,és normális idõben töltött.most újra indítottam a játékot,és most egy kampány küldetést indítottam,és elsõre megint tíz perc volt mire elindúlt.másodszorra már normál idõben indúlt.a fraps csíkozódási problémát pedig egy codec csere megoldotta.köszi a tippet

L Viper
Az elsõ vacakolás után már jó ?
Bármi mást is választhatsz utána, akár többször is ? Akkor már normál idejû lesz a betöltés ?
ja és ma is az elsõ küldetést,amit repülni akartam,kb 10 percig töltötte.másodjára már jó volt.

Molnibalage
Egyetlene egyszer nekem is volt ilyen FRAPS-szel, de már elmúlt, már nem is emlélkszem, hogy mi volt a gond. Asszem valami más program zavart a háttérben. Vagy próbálj új codecet. Jobb ötletem nincs.

én megnéztem a leszállás videót,és a segítségével sikerült is javítanom a felszállás,landolás arányomon.amúgy mivel készült a videó?nekem a fraps elkészítí a videót,de lejátszásnál függõleges színes csíkok lesznek a videón.

Molnibalage
Az oktatófilmet meg sem nézte senki?

Molnibalage

Molnibalage
Akkor most megteszem!

Boconadi
Én is ugy emlékszem mintha felraktad volna, meg mintha le is töltöttem volna, de nem találom a gépen, úgy hogy valószínüleg csak fel akartad rakni 😊
Molnibalage
Nana, épp errõl beszéltem! A skinek túlynyomó része OF-es, vagy már RÉGEN benne van az FF-ben. 4-5 olyat találtam amit érdemes használni. Azt nem raktam fel még sehova?

L Viper
Skinhegyek : KATT IDE !
a felvételihez egy nagy kalappal!amúgy lehet,hogy már 2 giga.régen néztem már rá a honlapjaimra.Molnibalage mester néhány napja felrakott ide a fórumba egy linket,"skin hegyek" névvel,ha jól emlékszem.viszont már vagy 4X vissza néztem a fórumot,és nem találom azt a hozzászólást.feltennéd megint?megköszönném.

L Viper
Szorítunk, sok sikert !
Gundark
Sok sikert. Nem kell izgulni 😊 Menni fog. A legközelebbi multinál mikor a hatosodnál vagyok, nem lövök rád 😊 (ja és többet nem akarok 21est. Csak akkor ha van rakééta 😊

Molnibalage
Hova is felvételizel? Bárhova is sok szerencsét!

repvez
c-17 😄

Holnap szoritsatok nekem ,hogy sikerüljön a felvételim .Egy kicsit be vagyok tojva miatta <#szomoru1>
Molnibalage
Nekem 2 gigát ír. Még jobb. Valaki elkezdhetné a honlapot csinálni, mert mire az készen lesz, addigra szerintem én is.

Neuro, ide átmentheted a BoP-ot is szerintem.

az extra.hu-t próbáltad már?1 gigát lehet feltölteni

Molnibalage
Újabb video. Valójában ez van a másik elõtt.

Ugyanehhez a TE-hez lesz még egy video. Ezzekkel teljesen le lesz fedve a navigáció.

L Viper
A létrehozási dátumuk elég régi, ezek megvannak már régen, ha az elsõ hozzászólásban lévõ letöltésre gondoltál.
Molnibalage
Idiótákkal van tele a világ. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen emberek munkahelyen is kifejtik az ilyen véleményüket? Én ilyen idiótákat tutira nem alkalmaznék...

Más. Holnap készen lesz egy újabb oktatóvideo és a nevigáció fejezet is talán. Már csak egy jó tárhelyet kéne találni a sok videonak, skinnek, küldetésnek, kabinnak és a manualnak. Egy honlap sem ártana majd. 😊

Gundark
Most jövök a "hamis tövények" topicból 😊 Szórakoztató volt 😊 Neked nem? 😊)

Molnibalage